Στα χνάρια της Χεζμπολάχ η “Χρυσή Αυγή” - Δημιουργεία δομών παράλληλης διακύβέρνησης ετοιμάζει η Χ.Α.

http://www.lykavitos.gr/archives/23235
Σεμινάρια παράλληλης διακυβέρνησης έχουν αρχίσει τα στελέχη της Χρυσής Αυγής.
Οι θεωρητικοί του κόμματος ενημερώνουν τα περιφερειακά στελέχη για τον τρόπο που δραστηριοποιείται η Χεζμπολάχ στο Λίβανο για να λειτουργούν αντίστοιχα και στην Ελλάδα.
Για όσους δεν γνωρίζουν την παράλληλη διακυβέρνηση που ασκεί η Χεζμπολάχ στο Λίβανο τους αποκαλύπτουμε ότι στηρίζεται σε δύο βασικούς άξονες: Την αλληλεγγύη προς τα λαϊκά στρώματα και την ασφάλεια, την εξασφάλιση της ασφάλειας στη Βηρυτό και τις υπόλοιπες περιοχές του Λιβάνου.

Οι ισχυροί δεσμοί της Χεζμπολάχ με τις μάζες διαμορφώθηκαν με τη συνεχή διανομή φορέων τροφίμων και φαρμάκων αλλά και την προστασία στις γειτονιές.
Τώρα για να μπούμε στην ουσία του θέματος η Χετζμπολάχ εξασφάλιζε τα τρόφιμα και τα φάρμακα από χορηγίες των Ιρανών.
Οταν δεν έφταναν αυτές εκβίαζε τους επιχειρηματίες και όποιοι απ’ αυτούς δεν γίνονταν χορηγοί έμενα στο τέλος χωρίς επιχείρηση αφού τα κομάντα της οργάνωσής τους έκαιγαν εργοστάσια γραφεία και καταστήματα. 
Τα λεω αυτά γιατί η αντιγραφή του συστήματος παράλληλης διακυβέρνησης αντίστοιχο με αυτό της Χεζμπολάχ το οποίο προωθούν στη Χρυσή Αυγή εγκυμονεί κινδύνους.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων