Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΕΠΟΠ ΑΛΛΑ.....ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ''ΑΚΕΡΑΙΟ'' ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ

Υπο το πρόσχημα της αυστηρής  εφαρμογής των διατάξεων θα γίνει το μεγάλο φιλτράρισμα όσων ΕΠΟΠ θέλουν να μονιμοποιηθούν . 


<<<<< Στη συνέχεια  θα περνούν από ειδική επιτροπή. Το μόνο που έχει αλλάξει τον τελευταίο καιρό είναι ότι θα πρέπει να εφαρμόζονται στο ακέραιο οι προϋποθέσεις για τη νομιμοποίησή τους στην τάξη των υπαξιωματικών.>>>>>Ρεπορτάζ : Γιάννης Κοκκινιδης
«Όλοι οι Επαγγελματίες Οπλίτες θα νομιμοποιηθούν αν δεν συντρέχει σοβαρός λόγος που θα τους οδηγήσει εκτός στρατεύματος», ξεκαθαρίζει στο newpost.gr ο υπεύθυνος του τομέα Άμυνας της Ν.Δ. Στέφανος Γκίκας διαψεύδοντας κατηγορηματικά τις φήμες των τελευταίων ημερών που είχαν προκαλέσει τεράστια αναστάτωση στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς γίνονταν λόγος για  «τυφλές» απολύσεις.

Οι Επαγγελματίες Οπλίτες ήταν αποδέχτες κάποιων σεναρίων που τους ήθελαν να οδηγούνται στην έξοδο από την υπηρεσία τους  μόλις ολοκληρώνονταν η επταετή θητεία τους προκειμένου  να περιοριστούν οι κρατικές δαπάνες για να περιορισθεί το έλλειμμα  της χώρας.
Σύμφωνα πάντα με τον Τομεάρχη Άμυνας της  Ν.Δ Στέφανο Γκίκα  όλοι όσοι ολοκληρώνουν την επταετή επιθυμία τους  έκαναν και θα κάνουν αίτηση για  τη νομιμοποίησή τους.
Στη συνέχεια  θα περνούν από ειδική επιτροπή. Το μόνο που έχει αλλάξει τον τελευταίο καιρό είναι ότι θα πρέπει να εφαρμόζονται στο ακέραιο οι προϋποθέσεις για τη νομιμοποίησή τους στην τάξη των υπαξιωματικών.
Θα πρέπει να έχουν αποδείξει κατά την επταετή θητεία τους ότι είναι ικανοί να ανταπεξέλθουν στα καθήκοντα και στις υποχρεώσεις τους και παράλληλα τους το επιτρέπει η σωματική τους κατάσταση.
Να σημειώσουμε ότι οι περισσότεροι Επαγγελματίες Οπλίτες (ΕΠ.ΟΠ) που είχαν προσληφθεί επί υπουργίας Άκη Τσοχατζόπουλου έχουν μονιμοποιηθεί. Αυτή τη στιγμή υπηρετούν στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων περίπου 20.000 άνδρες και γυναίκες ΕΠ. ΟΠ.  Που καλύπτουν πάγιες ανάγκες.
 Στη συνέχεια  θα περνούν από ειδική επιτροπή. Το μόνο που έχει αλλάξει τον τελευταίο καιρό είναι ότι θα πρέπει να εφαρμόζονται στο ακέραιο οι προϋποθέσεις για τη νομιμοποίησή τους στην τάξη των υπαξιωματικών.http://newpost.gr/post/223713/den-tha-thysiastoyn-oi-epaggelmaties-oplites-sto-bwmo-ths-troikas

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων