ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ- ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΦΥΓΑΔΕΥΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Μ.ΜΠΟΡΙΣΟΦΣοβαρότατες καταγγελίες εναντίον του πρώην πρωθυπουργού Μπόικο Μπορίσοφ απο τον αρχηγό του εθνικιστικού κόμματος ΑΤΑΚΑ Βόλεν Σίντεροφ εκτοξεύθηκαν εχθές . Συγκεκριμένα ο Βόλεν Σίντεροφ κατηγόρησε τον Μ.Μπορίσοφ ότι χρησιμοποιούσε στρατιωτικό αεροπλάνο Spartan -αντίστοιχο του C-130 για να φυγαδεύσει εκατομμύρια παράνομα ευρώ απο την Βουλγαρία προς Of shore εταιρίες στον Λίβανο .Ο Μ Μπορίσοφ είναι ο αρχηγός του GERB , διατέλεσε πρωθυπουργός τα τελευταία τέσσερα  χρόνια και έχασε την εξουσία στις εκλογές της 12 Μαιου 2013 . Ο Μπορίσοφ αρνήθηκε δημόσια τις κατηγορίες και δήλωσε ότι θα μηνύσει τον Σίντεροφ και η υπόθεση αυτή της συκοφαντίας εναντίον του θα οδηγηθεί στο δικαστήριο.
Ο Μ Μπορίσοφ πρώην στρατιωτικός, επιχειρηματίας στον τομέα της παροχής υπηρεσιών ασφαλείας και πρώην δήμαρχος Σόφιας έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν από Μ.Κ.Ο και Αμερικανικούς διπλωματικούς κύκλους για διαφθορά και ξέπλυμα χρήματος , ωστόσο τίποτα δεν αποδείχθηκε και οι κατηγορίες αποδόθηκαν στους πολιτικούς αντιπάλους του .
Οι καταγγελίες εναντίον του έρχονται την ίδια στιγμή που ο υπουργός εσωτερικών Τσβετάν Τσβετάνοφ της πρώην  κυβέρνησης Μπορίσοφ παραπέμπεται στον Γενικό Εισαγγελέα της Βουλγαρίας κατηγορούμενος για ηθική αυτουργία σε σκάνδαλο  παράνομων υποκλοπών τηλεφωνικών συνομιλιών πάνω από 150  πολιτικών παραγόντων της Βουλγαρίας. 
Η ταμπλόιντ εβδομαδιαία εφημερίδα WEEKEND στο φύλλο της 2Ιουνίου καταγγέλλει ότι ο Μπορίσοφ  έστελνε συνεργάτη του στο εξωτερικό με στρατιωτικό αεροπλάνο  και με αποστολή να φυγαδεύσει  βαλίτσες χρημάτων στην Ελλάδα -Λίβανο. Η ίδια εφημερίδα αναφέρει ότι συνεργάτες του Μ.Μπορίσοφ  χρησιμοποίησαν στρατιωτικό αεροπλάνο για να μεταφέρουν ναρκωτικά από την βάση του Βουλγαρικού στρατιωτικού τμήματος που συμμετέχει στην αποστολή του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν . Ωστόσο η ταμπλοίντ εφημερίδα δεν κατονομάζει τις πηγές της και απλά αναφέρει στρατιωτικούς κύκλους .

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων