«Πνίγηκαν» ολόκληρα χωριά στη Γερμανία - Ανατινάζουν φράγμα για να σωθούν . ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΣ PIGS ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΝΟΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ.


Η τελευταία ελπίδα για να απορροφηθούν τα νερά του Ελβα είναι η ανατίναξη ενός φράγματος στη Σαξονία. Η κατάσταση από τις πλημμύρες περιγράφεται στον γερμανικό Τύπο ως δραματική και η μόνη λύση είναι η ανατίναξη δύο φορτηγίδων μαζί με το φράγμα.

Τα πλοία θα ανατιναχθούν και θα βυθιστούν, ώστε να εμποδιστεί η ροή του νερού στο σπασμένο ανάχωμα, που πηγαίνει τα ύδατα στην ενδοχώρα. Παρά τα μέτρα που έχουν ληφθεί, βέβαια, ουδείς γνωρίζει, σύμφωνα με το Spiegel, αν θα πετύχει το εγχείρημα.
Εκτιμάται ότι έχει πλημμυρίσει μια έκταση περίπου 200 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Πολλά χωριά εγκαταλείφθηκαν, πολλά χωριά είναι πια κάτω από το νερό.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων