Α. Πορτοσάλτε σε πολύτεκνο :“Ήταν επιλογή σου! Αν εσύ ήθελες να κάνεις 4 παιδιά τι το θες το κράτος; Όσο για τους μουσουλμάνους αυτοί κάνουν πολλά παιδιά γιατί το λέει η θρησκεία τους!”

31/8/13 απο το http://ipanagiotaros.blogspot.gr/2013/08/blog-post_31.html  του βουλευτη της Χ.Α. Ηλία Παναγιώταρου

ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΔΗΜ(Ι)ΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ!

Είναι γνωστές οι εμμονές του Άρη Πορτοσάλτε του ΣΚΑΪ (για πόσο ακόμα θα βρίσκεται στον ΣΚΑΪ δεν ξέρουμε)… Εμμονή με κάθε τι προκαλεί την κοινή γνώμη! Φανατικός υποστηρικτής του μνημονίου και των τραπεζών, φανατικός υποστηρικτής κάθε κυβέρνησης που προκαλεί το αίσθημα πρόνοιας των πολιτών, ονομάζει κάθε μέτρο κατάργησης νόμων πρόνοιας υπερ των Ελλήνων και κάθε νόμο φορο-εξόντωσης ως “μεταρρύθμιση”, o συγκεκριμένος δημ(ι)οσιογραφίσκος έγινε γνωστός προκαλώντας!
Πριν λίγο στην ραδιοφωνική εκπομπή του στον ΣΚΑΪ, σε ανοιχτή επικοινωνία με τους ακροατές, ο συγκεκριμένος δημ(ι)οσιγράφος, ξεπέρασε τον εαυτό του σε κιτρινισμό και χυδαιότητα!
Ένας ακροατής του κατήγγειλε πως έχει λάβει το εκκαθαριστικό του σημείωμα και δεν τα βγάζει πλέον πέρα με τους φόρους, αφού έχει 4 παιδιά να θρέψει και να σπουδάσει και η πολιτεία κωφεύει υποστηρίζοντας τα παιδιά των λαθρομεταναστών μουσουλμάνων και τους γονείς τους.
Η απάντηση του, τουλάχιστον προκλητική:“Ήταν επιλογή σου! Αν εσύ ήθελες να κάνεις 4 παιδιά τι το θες το κράτος; Όσο για τους μουσουλμάνους αυτοί κάνουν πολλά παιδιά γιατί το λέει η θρησκεία τους!”
Σε πλήρη εναρμόνιση με την χειρότερη πλευρά των αργυρώνητων δημ(ι)οσιογράφων, ο “κύριος” αυτός ή δεν είναι ενημερωμένος, οπότε ας αφήσει τα μικρόφωνα και ας γίνει ψαράς, (υπάρχει ανεργία στον κλάδο των δημοσιογράφων, κάποιος θα βρεθεί στην θέση του), ή ξέρει (που είναι χειρότερο) και βρήκε τον συγκεκριμένο άνθρωπο που του εμπιστεύτηκε το πρόβλημά του για να γίνει για μια ακόμη φορά γνωστός, μέσω των ανόητων προκλήσεων του.
1. Το Σύνταγμα περιέχει βασικές διατάξεις για το σχεδιασμό δημογραφικής πολιτικής, για το θεσμό της οικογένειας, αλλά και για την ειδική φροντίδα που πρέπει να λαμβάνει το κράτος για την πολύτεκνη οικογένεια. Ειδικότερα:
  • Η οικογένεια, ως θεμέλιο της συντήρησης και προαγωγής του Έθνους, καθώς και ο γάμος, η μητρότητα και η παιδική ηλικία τελούν υπό την προστασία του Κράτους.
  • Πολύτεκνες οικογένειες, ανάπηροι πολέμου και ειρηνικής περιόδου, θύματα πολέμου, χήρες και ορφανά εκείνων που έπεσαν στον πόλεμο καθώς και όσοι πάσχουν από ανίατη σωματική ή πνευματική νόσο έχουν δικαίωμα ειδικής φροντίδος από το Κράτος.
Στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με τον όρο “φροντίδα” εννοούμε κάθε είδους διευκόλυνσης ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ τους ΈΛΛΗΝΕΣ, για να γεννηθούν περισσότερα ελληνόπουλα! Από την γέννα, έως την ανάπτυξη και τις σπουδές, μέχρι την επαγγελματική κατάρτιση και απορρόφηση από την αγορά εργασίας!
Σήμερα το κράτος όμως φορολογεί τα παιδιά, εξοντώνει τους γονείς, φορολογώντας την κατοικία! Μόνο την περασμένη παρασκευή όλοι οι Έλληνες ιδιοκτήτες ακινήτων είχαν να πληρώσουν περισσότερους από 5 φόρους!
Σωστά λοιπόν αγανάκτησε ο συγκεκριμένος πολίτης!
Και σωστά κατήγγειλε πως το κράτος και η κυβέρνηση αδιαφορεί για τους Έλληνες αλλά υπεραμύνεται των λαθρομεταναστών μουσουλμάνων!
Ας πάρουμε ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ τομέα, αυτόν της υγείας για να δείξουμε στον κ. Πορτοσάλτε το κόστος στην οικονομία που τόσο υπεραμύνεται, μήπως και τον ταρακουνήσουμε λίγο!
100 εκατ. ευρώ τον χρόνο στοιχίζει η δωρεάν νοσηλεία των αλλοδαπών, η οποία συνιστά έναν πραγματικό ρατσισμό σε βάρος των Ελλήνων το Γένος. Τα στοιχεία είναι αποκαλυπτικά όσο και ανατριχιαστικά για τις διακρίσεις εναντίον των Ελλήνων. Στα Νοσοκομεία «Χατζηκώστα» και Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων τα τελευταία χρόνια έχουν γεννήσει τουλάχιστον 2500 (!) ανασφάλιστες γυναίκες από την Αλβανία, ενώ άλλες τόσες αλλοδαπές (και εννοείται ανασφάλιστες κι αυτές) γέννησαν σε δύο μόνο μαιευτήρια της Αθήνας, τα «Έλενα Βενιζέλου» και «Αλεξάνδρα». Στις εφημερίες των νοσοκομείων της Αθήνας συνωστίζονται δεκάδες παράνομοι ή ανασφάλιστοι αλλοδαποί για μια εξέταση, βαφτίζοντας «επείγοντα» τα χρόνια προβλήματα υγείας που έχουν, δίνοντας επιπλέον ψευδή στοιχεία ή αποκρύπτοντας την ηλικία τους, προκειμένου να κάνουν χρήση των ευεργετημάτων του νόμου σε περίπτωση ελέγχου.
Επίσης, στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, μέχρι πρότινος, κατά τις εφημερίες μεγάλο όγκο των επειγόντων περιστατικών καταλάμβαναν Βαλκάνιοι γείτονες που προσέρχονταν για εξετάσεις ή ακόμη και επεμβάσεις, φεσώνοντας κανονικά τα λογιστήρια μετά την ανάρρωση τους και την επιστροφή στην Χώρα τους. Εξάλλου, βαθιά και χρόνια πληγή στην οικονομική αιμορραγία του ΕΣΥ αποτελεί η δωρεάν περίθαλψη των παράνομων ή ανασφάλιστων αλλοδαπών. Εκτιμάται ότι κατά την τελευταία τριετία περίπου 150 αλλοδαποί χωρίς άδεια παραμονής ή/και ασφάλεια νοσηλεύονται κάθε μήνα στα δημόσια νοσοκομεία της Χώρας, με τα έξοδα της νοσηλείας τους να τινάζουν τους προϋπολογισμούς των ιδρυμάτων στον αέρα. Μάλιστα, ο αριθμός των ανασφάλιστων αλλοδαπών τριπλασιάζεται σε ειδικά νοσοκομεία, όπως τα παιδιατρικά και τα μαιευτικά. Μόνο το κόστος νοσηλείας των λαθρομεταναστών εκτιμάται ότι ξεπερνά τα 100 εκατ. ευρώ τον χρόνο, χωρίς να έχει ουδέποτε υπολογιστεί αυτό της περίθαλψης τους στα επείγοντα ή στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων, όπου προσέρχονται κατά δεκάδες.
Το φαινόμενο, όμως, δεν απασχολεί ως πρόβλημα μόνο την τελευταία τριετία, αλλά έχει τις ρίζες του από πιο παλιά. Οι βαριές οικονομικές επιπτώσεις της δωρεάν νοσηλείας των παράνομων και ανασφάλιστων αλλοδαπών αποτιμήθηκαν για πρώτη φορά το 2000 και αφορούσαν στο κόστος της περίθαλψης των Αλβανών, που συνέρρεαν κατά την δεκαετία 1990-1999 στα νοσοκομεία της Ηπείρου. Γυρίζοντας στο σήμερα, το μεγαλύτερο βάρος της περίθαλψης αλλοδαπών σηκώνει το Λεκανοπέδιο, καθώς εκτιμάται ότι τουλάχιστον 90 εκατ. ευρώ των νοσηλίων, που αφορούν σε παράνομους ή ανασφάλιστους αλλοδαπούς, «χρεώνονται» στα νοσοκομεία της Αττικής. Το αρνητικό ρεκόρ ανήκει στο «Ιπποκράτειο» και «Ευαγγελισμό», όπου οι αλλοδαποί κάνουν «πάρτι» με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων.
Την ίδια στιγμή, οι Έλληνες ασθενείς αντιμετωπίζονται ως παρακατιανοί. Αν είναι ανασφάλιστοι «κακό του κεφαλιού τους». Ποιος τους είπε να γεννηθούν Έλληνες; Σαν να μην έφτανε αυτό, το απαράδεκτο «χαράτσι» των 5 ευρώ που πλήρωνε μέχρι τώρα κάθε Έλληνας για μια έκτακτη επίσκεψη στα νοσοκομεία όχι μόνο δεν καταργήθηκε, αλλά αυξάνεται στα 25 (!) ευρώ. Πάλι, δηλαδή, ο Ελληνικός Λαός θα πληρώσει τις «μαύρες τρύπες» των νοσοκομείων, προκειμένου να παριστάνουν κάποιοι ανέξοδα τους αντιρατσιστές. Ή, για να είμαστε πιο ακριβείς, με τα έξοδα των «κορόιδων», δηλαδή των απλών Ελλήνων, μη εξαιρουμένου και του ταλαίπωρου ακροατή του κ. Πορτοσάλτε και του ΣΚΑΪ.
Αυτά με την υποκρισία και την αναλγησία και τον εμπαιγμό εναντίον των Ελλήνων από τον κάθε Πορτοσάλτε που υπερασπίζεται την κατάπτωση του κράτους πρόνοιας που συνεχίζεται από το αντεθνικό κράτος – μαριονέτα – υποχείριο της τρόικα!

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Mila san Evraios,moiazei me Evraio,psaxte ligo tin katagogi tou kai mallon tha EINAI Evraios..

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων