Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Σκουρλέτης: Τέλος του 2013 ή αρχές 2014 πάμε σε εκλογές


Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι το κόμμα του ζητά τη διενέργεια εκλογών...
 
Σκουρλέτης: Τέλος του 2013 ή αρχές 2014 πάμε σε εκλογές
«Υπάρχει καθολική αποτυχία του προγράμματος και ανά πάσα στιγμή θα οδηγηθούμε σε εκλογές. Δεν νομίζω ότι ο κ. Σαμαράς θα αφήσει τον χρόνο να τρέξει ως τις ευρωεκλογές, για να εισπράξει τότε μια παταγώδη αποτυχία. Άρα, νομίζω ότι είτε εντός του 2013, είτε τους πρώτους μήνες του 2014 έως τις ευρωεκλογές, θα οδηγηθούμε σ' αυτήν τη διαδικασία» εκτίμησε ο Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «ΒΗΜΑ».Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι το κόμμα του ζητά τη διενέργεια εκλογών και σημείωσε:

«Το ζητάμε (να γίνουν εκλογές). Με την έννοια ότι είναι προϋπόθεση για τη δημοκρατική ανατροπή αυτής της κυβέρνησης και όσο πιο γρήγορα γίνει, τόσο πιο εύκολα θα είναι τα πράγματα και για τον λαό και για εμάς».

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για επικοινωνιακό παιχνίδι σε ό,τι αφορά στις αμυντικές βιομηχανίες και τις απαιτήσεις της τρόικας λέγοντας:

«Με τον γνωστό της τρόπο, βέβαια, η τρόικα (μίλησε) αλλά δεν ζήτησε τον «ξαφνικό θάνατο» των επιχειρήσεων. Είναι ένα επικοινωνιακό παιχνίδι της κυβέρνησης, βάζοντας τον κίνδυνο του κλεισίματος των επιχειρήσεων αυτών για να μας κάνει να αποδεχθούμε ως αναγκαίο κακό τις απολύσεις των εργαζομένων».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων