Εκπληρώνεται η προφητεία;"Έρχεται πολιτειακή ανωμαλία"


Όταν κάποιοι πιστοί ζήτησαν από τον γέροντα Ιωσήφ Βατοπαιδινό ένα σημείο πριν από τα γεγονότα τους λέει:

" Θα γίνει μια πολιτειακή ανωμαλία. Μόλις γίνει η πολιτειακή ανωμαλία θα τραβήξει πίσω το κεφάλαιο. Το κεφάλαιο είναι διεθνές, εβραϊκό. Μόλις τραβήξει πίσω το κεφάλαιο, θα απολυθούν όλοι οι υπάλληλοι. Η ελλάδα τότε θα φτωχύνει και ο κόσμος θα πεινάσει. Τότε θα γίνει η πρόκληση, πάνω σε αυτή την αναμπουμπούλα.
 
Επίσης μετά τον πόλεμο η γη θα δώσει τον πλούτο που έχει κρυμμένο και τότε οι φτωχοί θα γίνουν πλούσιοι. Αλλά αυτό όπως λέει και ο γέροντας δεν είναι το ζητούμενο."

Η πείνα που μαστίζει και ίσως χειροτερέψει(ίσως όχι) έχει προβλεφθεί από διορατικούς γέροντες της Ελλην Ορθοδοξίας..Αλλά ο κόσμος δεν καταλάβαινε παλιότερα...Η ερμηνεία προφητείας φωτισμένων γερόντων είναι πρόβλημα και ζήτημα.Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι αν π,χ, έρχεται μεγαλύτερη φτώχεια για τον λαό μας, ωστόσο από αρκετούς αξιόλογους ανθρώπους έχει ειπωθεί πως καλό θα είναι να έχουμε ένα κτηματάκι να καλλιεργούμε ή να έχουμε τα προς τα ζήν, για κάθε περίπτωση..
 

Βέβαια, για τους δύσπιστους, αυτά δεν λέγονται για τρομοκρατία ή άλογα, αλλά φυσικά και κάποιος τυφλός μπορεί να αντιληφθεί πως υπάρχει μεγάλη δυνατότητα πραγματοποίησης αυτών των προφητειών(ένα μέρος τους φυσικά έχει εκπληρωθεί) και σε απόλυτη συνάρτηση με τις γεωπολιτικές ανακατατάξεις και ισορροπίες στην ευρύτερη περιοχή μας.
 
Εξάλλου, μην ξεχνάμε πως ο Θεός "έβαλε την υπογραφή Του για την λευτεριά της Ελλάδος και πίσω δεν την παίρνει" (Θεόδωρος Κολοκοτρώνης)

ΕΣΣΕΣΘΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΤΕΚΝΑ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΒΟΗΘΑΤΕ ΕΑΥΤΟΥΣ, ΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.Ο ΙΕΡΟΣ ΑΓΩΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟΣ, ΠΑΝΤΑ ΑΝΗΦΟΡΙΚΟΣ ΜΑ ΑΛΗΘΙΝΟΣ!
 
Εκπληρώνεται η προφητεία;"Έρχεται πολιτειακή ανωμαλία" http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/05/blog-post_1920.html#ixzz2g6n4bCRo

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ti glukoulis pou einai!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων