ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΧΑΡΗ ΣΤΙΣ...ΦΙΛΟΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ - ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

Απώτερος σκοπός τους: Η συγκρότηση, όπως είπαμε, δύο στρατοπέδων έτοιμων να σφαχτούν μεταξύ τους, ενώ οι κλέφτες θα δραπετεύουν άνετα από τη χώρα, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ!Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013Πρέπει να είναι ηλίθιος ή εκτός πραγματικότητας κανείς, για να εκπλήσσεται (!!!) από την εν ψυχρώ δολοφονία του αριστερού Παύλου Φύσσα από ναζιστές στο Κερατσίνι, που θα πυροδοτήσει αλυσιδωτές αντιδράσεις ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ! Τα πράγματα οδηγούσαν με μαθηματική ακρίβεια στην ύπαρξη νεκρού - ίσως και νεκρών αργότερα - κι εμείς είχαμε προειδοποιήσει! Τώρα πλέον είναι αργά, αφού το νερό μπήκε στο αυλάκι:

- Χάρη στους νοσταλγούς του Χίτλερ, θυματοποιείται ξανά η αριστερά και ποινικοποιείται οριστικά οποιαδήποτε έκφραση του πατριωτισμού, ακόμα κι αν δεν έχει σχέση με ναζισμό.

- Πιθανόν να υπάρξουν αντίποινα και η χώρα να βυθιστεί σε εμφύλιο πόλεμο, με εκατέρωθεν συγκρούσεις.

- Ισχυροποιούνται επίσης οι γραικύλοι της συγκυβέρνησης, που παρουσιάζονται ως «εγγυητές της ομαλότητας», ναι, αυτοί που κατέκλεψαν και ρήμαξαν τα πάντα! Άξιος ο μισθός σας, «εθνικιστές»...!

- Το κυριότερο: Οδηγούμαστε στον ΑΦΑΝΙΣΜΟ του ελληνικού λαού, που πρέπει να προσέξει πολύ προκειμένου να μην παρασυρθεί στη δίνη των εμφυλιοπολεμικών συγκρούσεων.

Γράφαμε συγκεκριμένα ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, στο άρθρο μας με τίτλο «Ποιοι και γιατί σπρώχνουν την Ελλάδα σε εμφύλιο και τους Έλληνες σε αφανισμό»:Απώτερος σκοπός τους: Η συγκρότηση, όπως είπαμε, δύο στρατοπέδων έτοιμων να σφαχτούν μεταξύ τους, ενώ οι κλέφτες θα δραπετεύουν άνετα από τη χώρα, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ!

Όσοι έχουν διαβάσει την Ιστορία της περιόδου ακριβώς μετά την Απελευθέρωση από τη Γερμανική Κατοχή, θα συνειδητοποιήσουν αμέσως πως εκείνη...επαναλαμβάνεται!

Τι συνέβη τότε; Οι ηγεσίες δεξιάς και αριστεράς οδήγησαν τον λαό σε ένα ανελέητο αιματοκύλισμα 4 και πλέον ετών, που λειτούργησε ως «Κολυμβήθρα του Σιλωάμ» για τους προδότες, τους μαυραγορίτες, τους γερμανόφιλους, αγγλόφιλους και σοβιετόφιλους που θα έπρεπε κανονικά να τιμωρηθούν! Έτσι, μετά τη λήξη εκείνου του εμφυλίου, ο λαός «ξέχασε» τους πραγνματικούς υπαιτίους της δυστυχίας του, απορροφημένος από την ανοικοδόμηση των συντριμμιών που άφησε πίσω του ο αδελφοκτόνος πόλεμος.

ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! Και σ' αυτή την «επιχείρηση», τα μεγάλα αφεντικά έχουν πλείστους συμμάχους και μπόλικα τσιράκια, από δεξιά μέχρι αριστερά: Κοινούς προβοκάτορες, πρακτοράκια μυστικών υπηρεσιών «ελληνικών» και ξένων, ιστρούχτορες και πεμπτοφαλαγγίτες που προετοιμάζουν εδώ και χρόνια αυτή τη σύγκρουση, που - ελπίζουν ότι - θα καταλήξει σε αιματοκύλισμα του λαουτζίκου.
Ελπίζουμε ο μέσος Έλληνας πολίτης να έχει νου και γνώση και να μην προσφερθεί...θυσία στο βωμό συγκεκριμένων συμφερόντων που εξυπηρετούν οι δύο αντιμαχόμενες πλευρές: Διότι η Ιστορία επαναλαμβάνεται, με τραγικό τρόπο μάλιστα...http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2013/09/blog-post_3474.html#more

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων