Ρωσία: Δεν δίνει πια κανένας σημασία στη Βρετανία«Η Βρετανία είναι ένα μικρό νησί… κανείς δεν τους δίνει πλέον σημασία, εκτός από τους Ρώσους Ολιγάρχες που αγόρασαν την Chelsea Έξαλλος ο Ντέιβιντ Κάμερον με τα απαξιωτικά σχόλια που διατύπωσε ο επίσημος εκπρόσωπος του Πούτιν.

   


Έξαλλος ο Ντέιβιντ Κάμερον με τα απαξιωτικά σχόλια που διατύπωσε ο επίσημος εκπρόσωπος του Πούτιν.   
Ρωσία:
 Την διεθνή απομόνωση της Βρετανίας αλλά με τον πλέον ειρηνικό και αλαζονικό τρόπο σχολιάζει το Κρεμλίνο δια στόματος του επίσημου εκπροσώπου του Βλαντίμιρ Πούτιν.
«Η Βρετανία είναι ένα μικρό νησί… κανείς δεν τους δίνει πλέον σημασία, εκτός από τους Ρώσους Ολιγάρχες που αγόρασαν την Chelsea» φέρεται να δήλωσε ο Ντμίτρι Πεσκόβ στους δημοσιογράφους, όπως μεταδίδουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.
Έξαλλος ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον απάντησε: «Δεν το δέχομαι ούτε προς στιγμή αυτό». «Η Βρετανία θα είναι ένας από τους  ηγέτες που θα προωθήσουν την ειρηνευτική διαδικασία στη Συρία. Η Βρετανία θα ηγηθεί της προσπάθειας ανά τον κόσμο για τη συνέχιση της ισχυρής αντίδρασης στα χημικά όπλα» συμπλήρωσε αν και είναι προφανές ότι η διεθνής επιρροή του Λονδίνου έχει μειωθεί αισθητά μετά την ταπεινωτική ήττα του κ. Κάμερον ο οποίος δεν κατάφερε να αποσπάσει το πράσινο φως του κοινοβουλίου για επέμβαση στη Συρία.
 http://www.euro2day.gr/news/world/article/1132144/rosia-den-dinei-pia-kanenas-shmasia-sth-vretania.html

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων