ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΣΧΕΔΙΟ 2020 ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ-ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΩΝ.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΝΕΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΥΚΟΥΓΙΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΤΑΙΜΟΝΤ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΛΕΤΩ ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΣΧΕΔΙΟ 2020 ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ. ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
1)ΒΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΟΣΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΣΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.


2) Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΛΙΓΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΩΝ ΝΕΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙ.


3)ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΠΕΤΥΧΑΝ. ΚΑΙ Η ΑΦΕΝΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.4)ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ-ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΗΡΩΙΚΟ ΑΡΑΒΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΥΑΞΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΝΕΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΝ, ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ, ΠΑΡΑΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ. ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΑΡΑΒΙΚΟ ΚΟΣΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΑΒΡΑΣΜΟ ΟΙ ΝΕΟΛΑΙΟΙ ΑΣΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟ-ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ.


5)ΑΡΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ. ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΚΙΝΑ-ΙΝΔΙΑ-ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΚΛΠ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑ ΤΩΝ ΣΙΛΟΒΙΚΙ.
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΡΓΗΣΕΙ. ΑΛΛΑ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΙΟΝΤΟΣ ΝΕΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΕΚΤΡΩΜΑΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.


Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΕΚΤΙΜΑ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΟΣΕΧΗ 4-5 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΩΝ ΝΕΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΤΡΩΜΑΤΩΝ , ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΑΡΑ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…/Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΟΤΙΒΑ.ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ..Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΛΑΟ..

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων