Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νέο πολιτικό κόμμα απο τον πρίγκηπα Νικόλαο Γλυξμπούργκ .ΑΠΟ ΤΟ 2014 ΤΟ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ TO HELLENIC SUNRISE14-3-2014


ΨΩΜΙ, ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Έρχεται το Εθνικό Πατριωτικό Κίνημα. Αλλάζει ο κομματικός χάρτης


   

Πληροφορίες του Κουρδιστού Πορτοκαλιού, θέλουν γνωστούς επιχειρηματίες της χώρας να εκφράζουν την οικονομική τους στήριξη στο εγχείρημα ενώ πυκνώνουν τα σχετικά δείπνα σε πολυτελείς επαύλεις των βορείων προαστείων, με στόχο την επιτάχυνση των σχετικών πρωτοβουλιών.
Kι αυτό γιατί τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής-βλέπε ΈΘνος της Κυριακής- προκαλούν ανησυχία για την ίδια την Δημοκρατία. Αυτό που λένε οι αριθμοί προφανώς δεν θέλουν να το λάβουν υπόψη τους οι Μέρκελ-Σαμαράς.
Η Ελλάδα βρίσκεται μια ανάσα από την κόλαση του εμφυλίου.Την ώρα που οι νέοι Έλληνες εγκαταλείπουν την Ελλάδα ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η συζυγός του- η πανέμορφη Τατιάνα- έρχονται στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση!

Κι αυτό σε μία ιδιαίτερα κομβική συγκυρία χώρα, στην οποία υπάρχει γενικότερη απαξίωση του πολιτικού προσωπικού  και οι πολίτες, ψεκασμένοι καθώς είναι, αναζητούν καταφύγιο σε νεοναζί μορφώματα!

Οι πληροφορίες θέλουν την απόφαση της βασιλικής οικογένειας να μην είναι άσχετη από τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Η οικογένεια του τέως βασιλέως θεωρεί ότι η παρούσα συγκυρία είναι η πλέον κατάλληλη για την μεγάλη πολιτική κίνηση του πρίγκιπος Νικολάου.
Όποιος πιστεύει ότι το πριγκιπικό ζεύγος επέλεξε να εγκατασταθεί στην χειμαζόμενη Ελλάδα των Μνημονίων για να απολαμβάνει espresso στο Da Capo είναι εκτός πραγματικότητας.

Στα άμεσα σχέδια του νεαρού πρίγκιπος είναι η δημιουργία πολιτικού κόμματος με αιχμή του δόρατος νέους επιχειρηματίες. Οι πληροφορίες θέλουν να βρίσκονται σε εξέλιξη επαφές ανάμεσα στην βασιλική οικογένεια και το ζεύγος του Θόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου και να εξατάζεται το ενδεχόμενο ο Πρίγκιπας Νικόλαος και ο νεαρός γιος της Γιάννας, Παναγιώτης, να προχωρήσουν από κοινού στην ίδρυση του κόμματος.

Στην περίπτωση που οι οικογένειες δεν τα βρουν θα έχουμε την ίδρυση δύο διαφορετικών κομμάτων μεταξύ των οποίων θα υπάρξει σφοδρή σύγκρουση. Η έλευση του πριγκιπικού ζεύγους και η δημιουργία του κόμματος αντιμετωπίζεται θετικά από την κυβέρνηση καθώς το Μαξίμου εκτιμά πως το κόμμα του Νικόλαου θα συμβάλει στην ολοκληρωτική διάλυση της Χρυσής Αυγής μια και θα απορροφήσει μεγάλο τμήμα των βασιλοχουντικών ψηφοφόρων που απέδρασαν από το κόμμα του Καρατζαφέρη γι΄αυτό του Μιχαλολιάκου. Σημαντικό ρόλο στο νέο κόμμα θα παίξει και ο Παύλος Γερουλάνος στενός φίλος και πολιτικός μέντορας του πρίγκιπος. Σύμφωνα με πληροφορίες το νέο κόμμα θα κατέβει με συγκεκριμένη οικονομική πρόταση την οποία επεξεργάζεται ήδη ένα team ειδικών και θα προτείνει την κυκλοφορία διπλού νομίσματος, την Ελληνική Λίρα για το εσωτερικό της χώρα και το Ευρώ για τις εξωτερικές συναλλαγές. Η  Ελληνική Λίρα θα υπογίζεται σε σχέση με την Αγγλική Λίρα. Στενός φίλος του Πρίγκιπα Νικόλαου θα προχωρήσει και στην δημιουργία αδελφού κόμματος στην Κύπρο! Η συνέντευξη τύπου με την οποία θα ανακοινωθεί η ίδρυση του κόμματος θα δωθεί  στις Σπέτσες.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι ο ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ Σταύρος Ψυχάρης επέλεξε να "υποδεχθεί" στην Αθήνα το πριγκιπικό ζεύγος μέσα από την κορυφαία στήλη της εφημερίδας του την Σίβυλα, η οποία απεκάλυπτε ότι ο νεαρός επιχειρηματίας Νάσος Θανόπουλος(φωτό)-στενός φίλος του πρίγκιπα Νικόλαου ετοιμάζει ένα σούπερ-ντούπερ event υποδοχής του πριγκιπικού ζεύγους στην Αθήνα, ενώ στο Κυριακάτικο ΒΗΜΑ φιλοξενεί δηλώσεις του τέως. 

Ο Φράγκος προπομπός του πρίγκιπα Παύλου


Τι σηματοδοτεί η παρουσία του Στρατηγού στο ντοκιμαντέρ Ο Φράγκος προπομπός του πρίγκιπα Παύλου

 http://parapolitika.gr/parapolitikablog/uncategorized/%CE%

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι ζυμώσεις στην Κεντροδεξιά. Ζυμώσεις που, όπως εκτιμούν έμπειροι πολιτικοί αναλυτές, είναι πολύ πιθανόν να οδηγήσουν -μετά τις ευρωεκλογές- στη δημιουργία νέου πολιτικού, πατριωτικού πόλου.
Πιο συγκεκριμένα, κάθε άλλο παρά τυχαία υπήρξε η παρουσία του τέως υπουργού Αμυνας και στρατηγού ε.α. Φραγκούλη Φράγκου στην επετειακή εκδήλωση μνήμης για τον βασιλιά Παύλο, παρουσία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της βασίλισσας της Ισπανίας, Σοφίας. Ως κεντρικό πολιτικό πρόσωπο προτάσσεται επί του παρόντος ο Φραγκούλης Φράγκος, ο οποίος δεν έχει εγκαταλείψει τη σκέψη να ηγηθεί ενός σχήματος «υπό προϋποθέσεις», όμως ξεκάθαρος στόχος των δυνάμεων αυτών είναι η προώθηση με τρόπο έμμεσο του πρίγκιπα Παύλου, ο οποίος εσχάτως πυκνώνει τις εμφανίσεις του στην Αθήνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρίγκιπας Παύλος προωθείται από συγκεκριμένα εφοπλιστικά και επιχειρηματικά κέντρα του City του Λονδίνου ως λύση «εκτάκτου ανάγκης». Πρόκειται για επιχειρηματίες οι οποίοι εκτιμούν πως «η Ελλάδα βρίσκεται σε μείζονα κίνδυνο», κυρίαρχα στα εθνικά ζητήματα, και σε συνεννόηση με τον βασιλιά Κωνσταντίνο κινούνται παρασκηνιακά. Κι όταν αναφέρονται σε «εθνικό κίνδυνο», δεν λησμονούν τους διαρκώς και πιο απαιτητικούς Γερμανούς δανειστές. Δεν είναι καθόλου τυχαίο λοιπόν το γεγονός ότι στο εν λόγω ντοκιμαντέρ είναι σαφείς οι αρνητικές αναφορές στον ρόλο των Γερμανών κατά της Ελλάδος και του Στέμματος, στη διασύνδεση του βασιλιά Παύλου με τους Βρετανούς και στην προσπάθεια του Χίτλερ μέχρι και να απαγάγει τον Παύλο! «Οι συνειρμοί με το ό,τι συμβαίνει από τους Γερμανούς σήμερα στη χώρα μας είναι σαφείς», αναφέρει πολύ καλά ενημερωμένος επιχειρηματίας, ο οποίος ανήκει στη διευρυμένη ομάδα που κινείται γύρω από τη συντελούμενη προσπάθεια. Η τελευταία, διαβλέποντας το γενικευμένο κλίμα αποδόμησης της μεταπολιτευτικής πορείας της χώρας -άρα και της επιλογής απομάκρυνσης της βασιλικής οικογένειας από τον θρόνο-, φρονεί πως έχει έλθει η ώρα για την έναρξη μιας ουσιαστικής συζήτησης για το κατά πόσο η βασιλεία ζημίωσε ή τελικά βοήθησε την πατρίδα.
Σε δεύτερη φάση όμως, και ελλείψει ενοποιητικών στοιχείων, είναι βέβαιο ότι αυτές οι δυνάμεις θα επιδιώξουν εμπλοκή στην πολιτική πραγματικότητα του τόπου μέσω σχηματισμού που θα στοχεύει στην ένωση των διάσπαρτων δυνάμεων της αστικής Δεξιάς και στην αποδυνάμωση της Χρυσής Αυγής. Οι παραπάνω θυμίζουν το βουλγαρικό προηγούμενο και τον τέως βασιλιά Συμεών, ο οποίος στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας είχε αναδειχθεί δημοκρατικά ως πρωθυπουργός της χώρας του. Με μία όμως διαφορά. Στόχος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου δεν είναι να οδηγήσει τον πρωτότοκο υιό του στη θέση του Αντώνη Σαμαρά, αλλά μέσα από παράλληλες διαδικασίες και ένα κόμμα- δορυφόρο να ξαναθέσει το ζήτημα της βασιλείας στο αλλαγμένο εκλογικό σώμα. Κάτι τέτοιο όμως προϋποθέτει αρχικά ενημέρωση για περιόδους της Ιστορίας που επί χρόνια παρουσιάστηκαν μονομερώς και δεν έχουν φωτιστεί επαρκώς. Οι καλά γνωρίζοντες αναφέρουν ότι το νέο ντοκιμαντέρ για τα 50 χρόνια από τον θάνατο του βασιλιά Παύλου που παρουσιάστηκε έχει σαφή υπόνοια της δυνητικής εμπλοκής του πρίγκιπα στα πράγματα, καθώς εμφανίζεται στο τέλος του ως ο άμεσος «κληρονόμος» της δυναστείας και προσωπικά του βασιλέα Παύλου, με τον βίο και την πολιτεία του οποίου ασχολείται η ταινία, σε έναν «ρόλο» έκπληξη.


ΥΓ: Ο πρίγκιπας Παύλος προωθείται από εφοπλιστικά και επιχειρηματικά κέντρα του City του Λονδίνου ως λύση «εκτάκτου ανάγκης»
Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και οπου επιχειρηματικά κέντρα του City του Λονδίνου σκεφτόμαστε οτι οι δεσμοί των μελών της οικογένειας Ρότσιλντ με την Ελλάδα και τα δάνεια της εξακολουθουν αδιαταρακτοι εως σήμερα από τα πρώτα χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης.
Εξ ού και το αυτοβιογραφικό αφιερωμα του εκδοτικου χαμαιλεόντιου συγκροτηματος επι τρεις εβδομάδες. Μόνο που ξεχασε ο τεως να αναφέρει πως "αυτοκτονήθηκαν" και απο ποιους ο αυλάρχης και μπαμπας του.

Ο χρήστης μαινομενος είπε…
Θελεις να πεις οτι ο Κωνσταντινος ειναι νοθο ενος μη γαλαζοαιματου? ποιος ηταν ο αυλαρχης?
Ο χρήστης μαινομενος είπε…
Ο Γερουλανος ηταν στο σοσιαλιστικο ΠΑΣΟΚ που ειχε σημαια την αβασιλευτη δημοκρατια και τωρα γινεται συμβουλος του τεως! αυτο σημαινει να εισαι ιδεολογος στην συγχρονη Ελλαδα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Παντως ο άνδρας της Παύλος ήταν ταυτόχρονα και θείος της, σαν πρώτος ξάδερφος της μητέρας της.Γνωστη διαδιακσια επιμειξιών στα ανακτορικά σαλονια.Βαρετή κατασταση απο την διαφορα ηλικιας.Συνεπως αν υπηρξε καρπός απο την γνωστη ερωτική σχέση της Γερμανικης Φρίκης με το Μεγάλο Αυλάρχη Λεβίδη τοτε εξηγουνται πολλοι συνεχόμενοι θάνατοι
Ο χρήστης ΜΑΚΗΣ ΧΑΤΖΗΣ είπε…
Καλυτερα βασιλια παρα τους απλυτους τους σημερινουσ!
Ο χρήστης 0014 είπε…
kalitera apo ta simerina koproskila Basilia
Ο χρήστης 0014 είπε…
KALITERA BASILIA APO TA SIMERINA KOPROSKILA
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μετά μας φταίν οι ξένοι, οι τρόικες και το κακό συναπάντημα.
Ακόμη ένας ΑΕΡΓΟΣ έχει βάλει μάτι την εξουσία του ταλαίπωρου ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
Ενα ΑΕΡΓΟΣ που ήταν χρόνια εκτός θα έρθει να μας σώσει.
Ενας ΑΕΡΓΟΣ που ήρθε στην ΕΛΛΑΔΑ και πιθανον μένει σε δυαράκι στο κέντρο της Αθήνας .
Βρε πάτε καλά? Τι να κάνει ο ΑΕΡΓΟΣ?
ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ δεν υπάρχει ? Ποιος κοκος και μπούρδες.
Και με ποια οικογένεια? Της αγγελοπούλου που έφαγε τον σκασμό στην ολυμπιάδα της Αθήνας που ακόμη την πληρώνουμε εμείς οι φτωχοί. Οταν η αγγελοπούλου για ένα πεντικιούρ δίνει όσα θα χρειαστώ εγώ για να ζήσω για ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ.
Πάτε καλά που παρουσιάζεται αυτά τα άτομα ως σωτήρες? Τα άτομα της χλίδας , των ακριβών σπιτιών - αυτοκινήτων και βάλε?
Και θα νοιαστεί αυτός για εμένα τον φτωχό?
ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΡΕ!!!
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΖΙΦΡΕΣ.
Ο χρήστης skulos gab είπε…
Μερικα κοπροσκυλα ακομα στην καμπουρα μας. Του Ελληνα ο τραχηλος ζυγο και αν υπομενει ολε!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άντε με το καλό και ο καθυστερημένος βουτυράς από το Λονδίνο να μας κυβερνήσει...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων