Η αδυναμία της Δύσης να καταλάβει την Ρωσική νοοτροπία -. Οι προθέσεις του Πούτιν δεν είναι μυστικό , αντικατοπτρίζονται πλήρως στις δηλώσεις του .

29-12-2015
Η πτώση του σιδηρούν παραπετάσματος το 1991 έφερε σε επαφή  την Σλαβική νοοτροπία και ψυχοσύνθεση με την Ευρωπαϊκή κοινωνική και οικονομική καθημερινότητα. Οι ορδές Ουρανών,Ρώσων ,Πολωνών μεταναστών κατέκλυσαν τις ευημερούσες Δυτικές Ευρωπαϊκές χώρες. Ακούραστοι εργάτες οι Σλάβοι με αρκετές ιδιαιτερότητες και σκληράδα στον χαρακτήρα .Έτσι τoυλάχιστον τους αντιλαμβάνονται οι εργοδότες τους .Ωστόσο ο Σλαβικός χαρακτήρας αποτελεί ένα δυσεπίλυτο μυστήριο για τους Δυτικούς και η αποκωδικοποίηση του λίγο έχει προχωρήσει πέρα από κάποιες γενικεύσεις οι οποίες αδικούν τους Σλάβους
Όσοι έχουν συνεργαστεί με Ρώσους επιχειρηματίες μεγάλου βεληνεκούς έχουν να παρατηρήσουν ότι η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με αυτά που νόμιζαν ότι γνώριζαν για τον χαρακτήρα των Σλάβων . Όσοι λοιπόν συνεργάζονται με Ρώσους σε επιχειρηματικό επίπεδο σύντομα διαπιστώνουν τον ''τετράγωνο'' τρόπο σκέψης τους και την απόλυτη τήρηση όχι μόνο των συμφωνημένων αλλά και των λεχθέντων. 


Οι Ρώσοι ποτέ δε θα μιλήσουν απλά για μιλήσουν αλλά κάθε πρόταση που θα εκφέρουν αντικατοπτρίζει τις πραγματικές σκέψεις τους , τις διαθέσεις τους και προδιαγράφει το μέλλον. Ο Σλαβικός χαρακτήρας δεν μπορεί να καταλάβει το ψέμα. Η αδυναμία κατανόησης του ψέματος δεν έχει ως βάση τόσο την ηθικολογία όσο τον τετράγωνο τρόπο σκέψης τους .

Οι Ρώσοι εάν υπάρχει ανάγκη να μην εκφράσουν τις πραγματικές προθέσεις τους ποτέ δεν θα καταφύγουν σε μια ψευδή δήλωση , απλά θα σιωπήσουν. Στον Ελληνικό χώρο οι πρώτοι οι οποίοι διαπίστωσαν την ευθύτητα αλλά και το απόλυτο τρόπο σκέψης τους είναι οι Κύπριοι επιχειρηματίες οι οποίοι συνεργάζονται με Ρώσους. Όταν συνεργάζεσαι με Ρώσους είναι καλύτερα να λες την αλήθεια την οποία εκτιμούν περισσότερο από μια μη εκπληρωμένη υπόσχεση .
Η αφαιρετική σκέψη δεν είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά του Σλαβικού μυαλού. Ακόμα και οι φτωχοί Σλάβοι μετανάστες αδυνατούν να καταλάβουν την ανακολουθία λόγων και έργων των Ελλήνων πρωτίστως αλλά και των Ευρωπαίων . Δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί στην καθημερινότητα μας και στις διαπροσωπικές μας σχέσεις δίνουμε υποσχέσεις τις οποίες δεν τηρούμε .Δεν μπορούν να κατανοήσουν γιατί πρέπει κάποιος να πει κάτι απλά για να γεμίσει τον αέρα με κούφια λόγια .
 Το μυστικό για την  αποκρυπτογράφηση του Σλαβικού και Ρωσικού χαρακτήρα από τους Ευρωπαίους έγκειται σε μία απλή τεχνική , δηλαδή το να λαμβάνουμε σοβαρά υπ όψιν όλα όσα λένε. Δεν υπάρχει κάποιο μυστήριο στην κατανόηση της Σλαβικής νοοτροπίας .Όλα όσα χρειάζονται να γνωρίζουμε για την Σλαβική νοοτροπία και τον τρόπο σκέψης τους βρίσκεται ακριβώς σε αυτά που μας λένε.
Η Δύση αδυνατεί να καταλάβει ότι ο Ρώσος πρόεδρος Πoύτιν κάνει αυτό το οποίο έχει προειδοποιήσει. Η διπλωματία της Δύσης αδυνατεί να συνειδητοποιήσει ότι στην εξωτερική πολιτική Πούτιν δεν υπάρχει κανένα κρυμμένο μυστικό , το μόνο που έχουν να κάνουν οι Δυτικοί είναι να ακούσουν τα λόγια του Ρώσου προέδρου. 
Η υποκίνηση ταραχών στην Ουκρανία από ΗΠΑ και πρωτίστως από την Γερμανία με την χρηματοδότηση των Ναζιστών του ''Δεξιού Τομέα '' έγινε κατόπιν διαβεβαίωσης των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ ότι η Ρωσία δεν θα αντιδράσει . Η αφασία των Δυτικών και ο εκμαυλισμός τους είναι πλέον επικίνδυνος όχι μόνο για τα συνήθη θύματα που είναι οι λαοί αλλά και για τους ίδιους. 
Τα ίδια και στην Συρία.Οι αντιπολίτευση του Ομπαμα, οι νεοσυντηρητικοί ρεπουμπλικάνοι που ελέγχουν την CIA και τον στρατό και που διαθέτουν την μεγαλύτερη οικονομική δύναμη ως η επιχειρηματική ελίτ των ΗΠΑ, αυτοί λοιπόν οι τύποι από κοινού με το Κατάρ-Σαουδική Αραβία και Τουρκία, δημιούργησαν το Ισλαμικό Κράτος. Την 16 Ιανουαρίου 2014 ο Πούτιν μετά την τρομοκρατική επίθεση στον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης Βολγογκράντ από ισλαμιστές του Καυκάσου, δήλωσε  στον τότε  επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών της Σαουδικής Αραβίας, πρίγκιπα Μπαντάρ Μπιν Σουλτάν ότι πλέον θεωρεί την Σαουδική Αραβία στόχο.Αξίζει να διαβάσετε λεπτομέρειες στο http://www.hellenicsunrise.blogspot.gr/2014/01/blog-post_16.html
 Αλλά και στο ίδιο το μέτωπο της Συρίας βλέπουμε ότι ο Πούτιν τηρεί τις υποσχέσεις του ειδικά μετά την κατάριψη του μαχητικού αεροσκάφους στις αρχές Δεκεμβρίου 2015.Οι Τουρκομάνοι που θεωρ'ηθηκαν υπεύθυνοι έχουν χάσει όχι μόνο την μαχητική τους ισχύ αλλά και τα χωρίά του μετά τους ανελέητους βομβαρδισμούς της Ρωσίας.
 
Την ίδια στιγμή που Αμερικάνοι στρατιώτες έδιναν το 2014 παράσταση ντυμένοι τραβεστί σε Αμερικάνικη βάση στην Οκινάουα της Ιαπωνίας (δείτε το εδώ http://hellenicsunrise.blogspot.gr/2014/03/blog-post_875.html ) η Ρωσία καταλάμβανε με τον στρατό της την Κριμαία και σχεδιάζε την κατάληψη της Αν.Ουκρανίας . Ο μόνος που έδειχνε να έχει συναίσθηση του κινδύνου είναι ο Χένρυ Κισινγκερ ό οποίος σε άρθρο του στην Ουάσινγκτον Ποστ (δείτε εδώhttp://hellenicsunrise.blogspot.gr/2014/03/o-90-washington-post.html ) παραδέχθηκε ότι η Ουκρανία αποτελεί μέρος της ιστορικής κληρονομιάς της Ρωσίας , κάνει έκκληση για συνεννόηση  και δηλώνει ότι η Ουκρανία δεν πρέπει να εισέλθει στο ΝΑΤΟ . 
Την ίδια ώρα που οι Γερμανοί αναλώνουν δυνάμεις για την φτωχοποίηση της Ευρώπης και την παράδοση της σε μετανάστες του τρίοτυ κόσμου η Ρωσία ανακαταλαμβάνει την Συρία και περικυκλώνει την Τουρκία απο Αρμενία-Ιράν-Μαύρη θάλασσα-Συρία-Μεσόγειο
Την ίδια ώρα που οι Σαουδάραβες απο κοινού με τις ΗΠΑ μειώνουν τις τιμές πετρελαίου για να πλήξουν την ρωσική οικονομία τα ελλείμματα των πρώτων ανεβαίνουν και η ρωσική οικονομία ξεπερνάει με απόλυτη επιτυχία τον οικονομικό πόλεμο
 Ο Πούτιν είχε δηλώσει ότι όχι μόνο την Κριμαία θα προσαρτήσει αλλά θα επέμβει και στην Ανατολική Ουκρανία αν κινδυνεύσει από εθνοτικές ταραχές ο εκεί Ρωσικός πληθυσμός .Ο κ. Πόυτιν είναι σαφής , ο Χένρι Κίσινγκερ εκρούσε τον κώδωνα κινδύνου αλλά  οι ΗΠΑ ντυμένες τραβεστί πολεμούν την ομοφοβία και ανακοινώνουν μειώσεις στις Αμερικάνικες Ε.Δ. (δείτε το εδώ  http://hellenicsunrise.blogspot.gr/2014/02/250000.html ).
Ο Πούτιν επιχειρεί σε κανονική κλίμακα συμβατικού πολέμου στην Συρία έχοντας μεταφέρει εκεί πέρα από συμβατικές δυνάμεις και  τα στρατηγικά όπλα τελευταίας τεχνολογίας η Γερμανία προσπαθεί να μαζέψει καμιά χιλιάδα ''χωροφυλάκους'' δήθεν για να φυλάνε τα τα σύνορα αλλά με απώτερο στόχο την θεσμοθέτηση του δικαιώματος να επεμβαίνει όπου αυτη θέλει μέσα στην Ευρώπη, σε όποια χώρα αντιστέκεται στο Δ Ράιχ. Η Ρωσία προχωρά και η Ευρώπη τρώει τα παιδιά της
Η κρίση στην ανατολική Ουκρανία που παρόλο που έχει επισκιαστεί από την Συριακή κρίση, αλλά και η ίδια η Συριακή κρίση, θέτουν τις βάσεις για την επόμενη παγκόσμια σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας -Κίνας -Ιράν και ΗΠΑ-ΝΑΤΟ αλλά   η σύγκρουση αυτή είναι δυνατόν να μετατεθεί για πολλά χρόνια ακόμα αν η Δύση λογικευτεί και έλθει σε συνεννόηση με την Ρωσία με αμοιβαίες υποχωρήσεις  κάτι το οποίο φαίνεται απίθανο εάν στις εκλογές των ΗΠΑ το 2016 κυριαρχήσουν οι ρεπουμπλικάνοι neocons.
Greek Spirit

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων