Ετοιμάζουν αστικό πόλεμο στην Ελλάδα; Όταν οι ''αναρχικοί'' εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στους μουσουλμάνους αδελφούς τους!!!


Με αφορμή επιθέσεις ''αντιεξουσιαστών '' την 14-12-2015 εναντίον των σταθμών και εργαζομένων στο μετρό της Αθήνας αλλά και εναντίον ομάδων της ''ΔΙΑΣ' παραθέτουμε δύο άρθρα σε αναδημοσίευση, τα οποία αναφέρουν τον κίνδυνο για το ξέπασμα αστικού πολέμου και αναταραχών στην Ελλάδα. Το πρώτο δημοσιεύθηκε τον Μάιο του 2014 και επικαλείται πληροφορίες από την ΕΥΠ σχετικά με την σύμπραξη αναρχικών στην Αθήνα και ισλαμιστών λαθρομεταναστών.Το δεύτερο δημοσιεύθηκε το 2011,( χρονολογία που φαίνεται τόσο μακρινή σήμερα μετά τις συμφορές που υποστήκαμε στο μεταξύ) και σχολιάζει την ενδεχόμενη σύνδεση αναρχικών κύκλων με λαθρομετανάστες με αφορμή κάποια συνθήματα που είχαν τότε γραφτεί στους τοίχους Χριστιανικής  εκκλησίας του Αθηναικού κέντρου.

5-4-2014

Οι περίπλοκες γεωπολιτικές στρατηγικές και οι κινήσεις των υπερδυνάμεων πάνω στη γιγάντια σκακιέρα του πλανήτη Γη δεν αφήνουν ανεπηρέαστο το εσωτερικό πολιτικό σκηνικό των χωρών-«κλειδιά». Κάτι το απολύτως λογικό. Μία τέτοια χώρα-«κλειδί» είναι αναμφίβολα η Ελλάδα.
Ευρισκόμενη στη μία όχθη του κρίσιμου γεωστρατηγικά Αρχιπελάγους του Αιγαίου και στις πύλες της αχανούς ευρασιατικής ενδοχώρας, πάντοτε η Ελλάδα είχε νευραλγική σημασία για το μεγάλο σκάκι που παίζεται εδώ και αιώνες στην πλάτη λαών και ανθρώπων. Πρόσφατα, στον Ψυχρό πόλεμο, κατόπιν στα νέα πλανητικά δεδομένα που προέκυψαν από την πτώση της ΕΣΣΔ...

Ησαΐας Κωνσταντινίδης 
ΠΗΓΗhttp://www.elora.gr/portal/ellada
Τώρα η ανθρωπότητα εισήλθε πια στην περιβόητη Νέα Εποχή. Ζούμε χωρίς αμφιβολία το εισαγωγικό μόνο στάδιο της Νέας Εποχής. Και οι υπερδυνάμεις έχουν πλέον καταλάβει γεωπολιτικές θέσεις μάχης. Το ίδιο και οι περιφερειακές δυνάμεις. Στη γειτονιά μας η Ρωσία έδειξε πια τη διάθεσή της να παίξει κυρίαρχο ρόλο στην Ανατολική Μεσόγειο.
Προσπαθεί να επανακτήσει τη χαμένη το 1991 επιρροή της σε μέρος της πρώην ΕΣΣΔ (Κριμαία, Λευκορωσία, Καύκασος κτλ.), με απώτερο στόχο της να βγει στις ζεστές θάλασσες της Μεσογείου και του Ινδικού. Σ’ αυτή την τάση της Μόσχας προσπαθούν να αντιδράσουν οι ΗΠΑ, ανεπιτυχώς όμως, διότι η Ουάσιγκτον βρίσκεται σε σημαντική οικονομική ύφεση. Οι περιφερειακές δυνάμεις της περιοχής μας, π.χ. η Τουρκία και το Ισραήλ, αποπειρώνται να ενδυναμώσουν τις θέσεις τους.

Η Ελλάδα βρίσκεται σε μεγάλη κρίση, όχι απλά οικονομική, αλλά βαθύτατα πολιτική και ηθική. Ο ελληνικός λαός έχει χάσει τον προσανατολισμό του, ενώ παράλληλα συρρικνώνεται πληθυσμιακά, λόγω της φοβερής υπογεννητικότητας των Ελλήνων. Είναι εμφανές ότι χάθηκε η ευκαιρία για τον ελληνισμό να ξεπεράσει την κρίση με μέσα ειρηνικά. Το «τρένο» έφυγε για πάντα. Μόνο μία ελπίδα απομένει: η ριζική αλλαγή κράτους, νοοτροπίας και υποδομών! Και εκεί είναι που πολλοί φοβούνται ότι κάτι τέτοιο (αναπόφευκτο έτσι κι αλλιώς) θα γίνει με τρόπο εξαιρετικά βίαιο και αιματηρό.

Την κατάσταση αυτή προσπαθούν να εκμεταλλευτούν στο παρασκήνιο εξτρεμιστικές ομάδες. Οι αρμόδιες αρχές της χώρας (π.χ. η ΕΥΠ) έχουν γνώση αυτών των προσπαθειών. Ήδη στα Εξάρχεια παρατηρούνται τον τελευταίο καιρό ανάλογες ύποπτες κινήσεις. Αναρχικοί κύκλοι προσεταιρίζονται ισλαμιστικούς πυρήνες.
Στόχος: μία μαζική εξέγερση, κατά το πρότυπο του Δεκέμβρη του 2008, για την αποσταθεροποίηση του συστήματος! Οι ευρωεκλογές πλησιάζουν και πιθανό αποτέλεσμά τους σε βάρος των κομμάτων της «συγκυβέρνησης» να φέρει απίστευτη ανισορροπία σε ολόκληρο το πολιτικό σύστημα της χώρας. Αυτό θα το εκμεταλλευτούν οι ως άνω κύκλοι. Η νύχτα του «Αγίου Βαρθολομαίου» είναι τελικά πολύ πιο κοντά απ’ όσο πίστευε μέχρι πρότινος και ο πλέον απαισιόδοξος...
Ησαΐας Κωνσταντινίδης

Όταν οι ''αναρχικοί'' εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στους μουσουλμάνους αδελφούς τους!!!                                                                               

Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2011

Τη διπλανή φωτογραφία τη βρήκαμε στο facebook και δεν αντέχουμε στον πειρασμό να μην τη σχολιάσουμε. Το σύνθημα είναι γραμμένο σε τοίχο χριστιανικής εκκλησίας. Και ας πούμε ότι έχουμε συνηθίσει τους αναρχικούς να βεβηλώνουν τους ορθόδοξους ναούς. Το να γράφουν σύνθημα αλληλεγγύης στους μουσουλμάνους όμως...ε σ αυτή τη περίπτωση....
είναι να σηκωθεί ο Μπακούνιν με τον Κροπότκιν από το τάφο και ν αρχίζει να τους παίρνει στο κατώπι!

Σε όσους έχουν γνώση της κατάστασης βεβαίως η σύμπραξη ''αναρχικών'' και μουσουλμάνων δεν είναι κάτι καινούριο. Κοινές πορείες ενάντια στο ''ρατσισμό και τη ξενοφοβία'' έχουν κάνει δεκάδες. Πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες οι ''αναρχικοί'' ανταλάσουν εξοπλισμό και τεχνογνωσία έχουν κάνει επίσης την εμφάνιση τους. Αλλά τέτοιο θράσσος να γράφουν σε χριστιανικό ναό ''αλληλεγγύη στους μουσουλμάνους αδερφούς'' πρώτη φορά βλέπουμε.

Είναι τέτοια η σύγχιση στο θολομένο μυαλό τους που πολλοί δε μπαίνουν  καν στον κόπο να αναρωτηθούν το αυτονόητο. Η αναρχία δεν αναγνωρίζει θρησκείες. Λέει ''κατω οι θρησκείες'' γιατί ''οι θρησκείες και τα ιερατία καταπιέζουν τους λαούς''. Πως έρχονται ''αναρχικοί'' και λένε ''ζήτω οι μουσουλμάνοι''; Δεν μπορεί να μην υπάρχει έστω κι ένας αναμεσά τους που να μην του πέρασε απ το μυαλό αυτή η απλοική σκέψη. Δε συζητάμε βέβαια να μπει κάποιος στο κόπο να σκεφτεί ότι οι ''μουσουλμάνοι αλελφοί'' δεν υπολογίζουν αναρχίες και ιδεολογίες αλλά το πως θα επικρατίσουν στον εκάστοτε τόπο που μεταφέρονται, θα επιβάλουν το νόμο της σαρίας και θα μεταβάλουν την καθημερινότητα στη δική τους πραγματικότητα που απέχει παρασάγγας από τις ιδέες της αναρχίας.

Έτσι λοιπόν φτάσαμε στο παράδοξο οι ''αναρχικοί'' να υπερασπίζονται το δικαίωμα των ''μουσουλμάνων αδελφών'' να χτίζουν τζαμιά, να διαμαρτύρονται μαζί τους στο δήθεν σκισμένο κοράνι κτλ. http://egersis2.blogspot.gr/2011/10/blog-post_08.html

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων