ΘΕΩΡΙΕΣ ΕΥΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ- Η ΡΩΣΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ FSB ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ;

5 Απριλίου 2014  
Greek Spirit
Δεν έχει περάσει και πολύς καιρός που αποκαλύφθηκε ότι η Ρωσική FSB , η νέα εκδοχή της KGB, εμπόδισε απόπειρα δολοφονίας του Κ.Καραμανλή ο οποίος ήθελε την κατασκευή του αγωγού Μπουργκάς -Αλεξανδρούπολη που θα εξυπηρετούσε τα Ρωσικά συμφέροντα. Ο κ. Καραμανλής τελικά έχασε την εξουσία και το σχέδιο του αγωγού ακυρώθηκε.Η Ρωσία έχασε .

Τον κ.Καραμανλή διαδέχθηκε κυβέρνηση που με πλαστά στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας έθεσε την Ελλάδα στο καθεστώς οικονομικής κατοχής της Τρόικας της οποίας τα δύο μέλη της (Ε.Κ.Τ και Ε.Ε) ελέγχονται από την Γερμανία. Η Ελλάδα αρνήθηκε την οικονομική βοήθεια της Ρωσίας που είχε την μορφή δανεισμού με ευνοικότατους όρους χωρίς μνημόνια και άλλα νεοναζιστικά αποκυήματα. Η Ρωσία έχασε και πάλι.


Το 2013 η Ρωσία εκδήλωσε ενδιαφέρον για την απόκτηση της ΔΕΠΑ.Ως όρο έθεσε την εξασφάλιση από την κυβέρνηση Σαμαρά ότι θα μαζί με την εταιρία θα δοθούν και εξασφαλίσεις για τις  βιομήχανίες που χρωστούν εκατομμύρια και  θα πρέπει να εξαναγκαστούν σε διακανονισμούς πληρωμής των χρεών τους. Η Ελληνική κυβέρνηση για ένα χρόνο αγρόν ηγόραζε και καμία ενέργεια δεν έκανε για την άσκηση πίεσης στους οφειλέτες της ΔΕΠΑ.Οι Ρώσοι δεν μπορούσαν να αγοράσουν την ΔΕΠΑ χωρίς εγγυήσεις για τα χρέη της .Η Ρωσία έχασε και τότε.

Το 2013 η Ελληνική κυβέρνηση συμφώνησε στην κατασκευή του TAP , αγωγού  που από το Αζερμπαϊτζάν θα φέρει φυσικό αέριο στην Ευρώπη , η οποία μέχρι σήμερα εξαρτάται από το φυσικό αέριο της Ρωσίας. Η Ρωσία έχασε και τότε.Η Ευρώπη και η Γερμανία θα αποκτήσουν εναλλακτικό πάροχο και χωρίς ωστόσο  να απεξαρτοποιηθούν πλήρως από την Ρωσία θα κάνουν ένα τεράστιο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Παράλληλα με τις μικρές γεωπολιτικές ήττες στην Ελλάδα η Ρωσική υπομονή δοκιμάστηκε και στην Ουκρανία όπου η Γερμανία υποκινούσε αναταραχές με στόχο την ανατροπή του Γιανουκόβιτς . Ο γεωπολιτικός ορίζοντας για τον Γερμανό ανάπηρο φίλο και μέντορα  του κ.Στουρνάρα έδειχνε επιτέλους πολύ πιο ανοιχτός , ακόμα και από το ύψος της αναπηρικής του καρέκλας. Ακόμα και η παχουλή μεγαλοκοπέλα με την περιορισμένη γκαρνταρόμπα , η Άγγελλα, έβλεπε επιτέλους όλο και μεγαλύτερο κομμάτι ουρανού από το παράθυρο της  οδόυ Kupfergraben 6 στην υποβαθμισμένη γειτονιά του Βερολίνου στην οποία ακόμα διαμένει.
Αλλά ....σιχαμεροί ραγιάδες...ίδιοι είστε παντού...πάνω που νομίζεις ότι τους έχεις βάλει σε τάξη αυτοί αποδεικνύονται αχάριστοι ..

Τον Νοέμβριο του 2013 ο γεωπολιτικός σύμβουλος του κ.Πούτιν , ο πιο στενός του συνεργάτης , ο εξ απορρήτων που λέμε , ο καθηγητής που έχει διαμορφώσει την ''4η θεωρία'' , ο ακαδημαϊκός που έχει διαμορφώσει τη Ευρασιατική θεωρία , θεωρία που ο Πούτιν λατρεύει το ίδιο με την ορθοδοξία, αυτός λοιπόν ο Ντούγκιν αποστέλλει επιστολή συμπαράστασης και στήριξης στον έγκλειστο αρχηγό της Χ.Α. κ. Μιχαλολιάκο . Ο κ. Μιχαλολιάκος μοιράζεται ή τουλάχιστον είναι θετικός στην προοπτική του Ευρασιατικού οράματος .Έτσι τουλάχιστον προέκυψε από τα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο που συνόδευσαν την είδηση για την αποστολή της επιστολής από την Ρωσία.

Η Ρωσία προσπάθησε με Καραμανλή αλλά δεν μπόρεσε να συνάψει συμμαχία.Κατόπιν προσπάθησε με Γ.ΑΠ..Ωστόσο ο Γ.Α.Π. κατά  την επίσκεψη του  στην Μόσχα το 2010 και την 20λεπτη συνάντηση με τον Ρώσο πρόεδρο( ο οποίος ήτανε  έτοιμος να δώσει δάνειο με ευνοϊκούς όρους ) δεν συζήτησε  τίποτα το σημαντικό και απλά ανέφερε τις οικολογικές ανησυχίες του , εκνευρίζοντας τον Πούτιν.

Σήμερα(5-4-2014) στο Βέλγιο , στις Βρυξέλλες , μέσα στην καρδιά του ''θηρίου'' , στην καρδιά της Ε.Ε. 45 000 διαδηλωτές διαδήλωσαν εναντίον της λιτότητας και φυσικά φάγανε ξύλο από τα εκεί ΜΑΤ.

Μία εβδομάδα πριν στις Γαλλικές δημοτικές εκλογές νικητής αναδείχθηκε το κόμμα της Μαρί Λεπέν, της ακροδεξιάς και πάνω απ΄όλα αντιΕ.Ε. και ευρωσκεπτικίστριας . Ο Νάιτζελ Φάραντζ , ο Βρετανός ευφραδής Ευρωσκεπτικιστής ( ο όρος αυτός είναι πολύ ήπιος για να εκφράσει την Λεπέν και Φάραντζ αλλά έλα που η political correct Γερμανόδουλη ευρωγραφειοκρατεία δεν επιτρέπει τη  επινόηση άλλου πιο δόκιμου όρου) σαρώνει σε όλα τα debate και είναι πλέον σίγουρη η νίκη του στις Ευρωεκλογές.

Η δε Γερμανία αφού δημιούργησε φασαρίες στην Ουκρανία τρομαγμένη σαν το ποντίκι έχει κρυφτεί στα μπούνκερ που κρυβόταν ο Χίτλερ στο Βερολίνο πριν τελικά αυτοκτονήσει και έχει αναθέσει εν λευκώ την διευθέτηση της κρίσεως στην διπλωματία των ΗΠΑ.Τζον Κέρι και Λαβρόφ συνδιασκέπτονται και αποφασίζουν για το μέλλον της Ευρώπης την ώρα που ο μικρός Ούνος που τα έσπασε όλα στο μαγαζί κρύβεται  κάτω από τα φουστάνια της Αμερικής.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση διαλύεται , οι Ρωσοι το χουν πάρει χαμπάρι .

Η επόμενη Ευρωβουλή θα είναι η βουλή που θα κανονίσει τα διαδικαστικά της διάλυσης.

Πέπε Γκρίλο, Ναιτζελ Φαραντζ.Μαρί Λεπέν και πλούσιος θίασος .Οι φυγόκεντρες τάσεις θα έχουν ως πρώτη και βραχυπρόθεσμη παρενέργεια την αποκόλληση των φτωχών ανατολικών χωρών ,όπως η Ρουμανία, η Βουλγαρία και ναι, ναι , η Ελλάδα.

Η οικονομική κρίση στις παραπάνω χώρες θα επιδεινωθεί με την αστάθεια που θα δοκιμάσει η Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία θα κλυδωνίζεται από τις βίαιες αντιδράσεις των κατοίκων στους δρόμους και των εκπροσώπων τους στο Ευρωκοινοβούλιο ενάντια στην ηγεμονία της Γερμανίας .Κοινοτοπία αλλά η ιστορία επαναλαμβάνεται.

Ο κ.Σαμαράς δεν ήθελε να συνεργασθεί με την Ρωσία και προτίμησε την Γερμανία.Ελα όμως που η Γερμανία δεν αισθάνεται και τόσο καλά τελευταία σε γεωπολιτικό επίπεδο ....

Αν η Ρωσική FSB μπορούσε να παρακολουθεί τον κ.Καραμανλή , αν η FSB ήταν ικανή να διεξάγει  επιχείρηση με επιτυχία μέσα στο Ελληνικό έδαφος για την αποτροπή δολοφονίας 'Ελληνα πρωθυπουργού, ε , τότε είναι παιχνιδάκι να έχει υποκλέψει -καταγράψει συνομιλίες πολιτικών ή τέλως πάντων να έχει υποδείξει σε κάποιον τον τρόπο .
Ας πρόσεχαν..

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να γνωρίζουμε ότι κάνεις εξωγενής παράγοντας δεν θέλει το καλό της Ελλάδας. Εδώ έχουμε αμφιβολίες και ισχυρές ενδειξεις ότι ούτε οι εγχώριοι παράγοντες δεν θέλουν το καλό μας ....Απλά ελπίζουμε ότι οι εξωγενείς παράγοντες θα μας λυπηθούνε κατά την πραγματοποίηση των σχεδίων τους . Βέβαια βλέποντας κανείς τι πάθαμε από την Γερμανία δεν μπορεί να είναι αισιόδοξος .
Πρέπει να κυριαρχήσει η κοινή λογική και όχι οι ιδεολογίες και ιδεοληψίες, η ενότητα και όχι ο κοτζαμπασισμός .
Αλλά τρίχες...αμα δεν παθουμε δεν μαθαίνουμε 

Greek Spirit


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων