Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ HELLENIC SUNRISE -Η ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΚΑΤΑΡ -ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΟΧΗΜΑ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΜΕ ΜΕ ΦΟΒΗΤΡΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ

 Το hellenic sunrise εδώ μαι μήνες γράφει σχετικά με το σχέδιο διείσδυσης του Κατάρ και του ισλαμισμού με όχημα την δήθεν Ελληνοτουρκική φιλία και τις τουρκικές επενδύσεις . Έρχονται ΕΟΖ-διαμοιρασμός Αιγαίου κάτω από το μαστίγιο του πολέμου και με ''καρότο'' την δήθεν καταπολέμηση της ανεργίας και την οικονομική ανάπτυξη. Διαβάστε παρακάτω δύο άρθρα , στο πρώτο διαφαίνεται πλέον η ειρηνική οικονομική εισβολή της Τουρκίας και στο δεύτερο επεξηγείται με λεπτομέρειες το σχεδιο ξεπουλήματος

Ηρθε η ώρα των επιχειρηματιών" είπε ο Ναταβούτογλου

05.12.2014 | 21:31
Image
“Ήρθε η ώρα των επιχειρηματιών” είπε χαμογελαστός ο Αχμέτ Νταβούτογλου από το βήμα του επιχειρηματικού φόρουμ Ελλάδας-Τουρκίας αλλά προς το παρόν αυτό που ζούμε σε Αιγαίο και Κύπρο μοιάζει με την “ώρα των επιχειρήσεων”. Πολλά και πολύ θερμά λόγια, μεγάλη ευγένεια και φιλοφρονήσεις από τον Νταβούτογλου, πολλές υποσχέσεις για συνεργασίες οικονομικές ,όλες με επίκεντρο το Αιγαίο, το οποίο την στιγμή που τα έλεγε ήταν -και είναι- γεμάτο από τουρκικά πολεμικά πλοία . Στην Κύπρο το Barbaros “σουλατσάρει” μαζί με πολεμικά πλοία και ο Νταβούτογλου μας καλεί να “εκμεταλλευθούμε μαζί την ενέργεια” . Και δεν παρέλειψε να εμφανιστεί ως …ειρηνιστής. Με λίγα λόγια ο γνωστός Νατβούτογλου. Περισσότερα εδώ


Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ 1/3 -ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΑΝΘΕΛΗΝΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-Ο ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΟΝ 25ο ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ

26-5-2014
25ος Μεσημβρινός
Greek Spirit
Το 30 % των Ελλήνων ψήφισαν στις εκλογές της 25-5-2014 υπέρ του κυβερνητικού συνασπισμού ΝΔ-Ελιάς επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι η κοινωνία μας πλέον είναι η κοινωνία του 1/3 , η κοινωνία της οποίας το 1/3 είναι βολεμένο, της κοινωνίας που το μειοψηφικό και καλοταισμένο 1/3 αποφασίζει για την πλειοψηφία.
Η Ελληνική κοινωνία προ κρίσεως δεν διεκδικούσε τις δάφνες μιας κοινωνίας ίσων ευκαιριών και ισότητας , ωστόσο διέθετε μεσαία τάξη η οποία μαζί με τα ανώτερα στρώματα αποτελούσαν τα 2/3 του Ελληνικού πληθυσμού που ζούσαν με σχετική ευκολία. Ακόμα και το φτωχό 1/3 δεν ήταν στην κατάσταση εξαθλίωσης  βρίσκεται σήμερα εφόσον ακόμα και αυτά τα ψίχουλα που έπεφταν από το τραπέζι της μεσαίας και ανώτερης τάξης ήταν σαφώς περισσότερα και μεγαλύτερα.

Σειρά έχει η εδαφική ακεραιότητα της χώρας η οποία μετά το ρίξιμο στον Καιάδα των 2/3 της κοινωνίας θα χάσει και τα 2/3 των εδαφών της.
Ας θέσουμε  για την οικονομία της συζήτησης ότι η Ελληνική επικράτεια απαρτίζεται από τρία κύρια μέρη α. τα νησιά του Αιγαίου ( μαζί με την Κρήτη) β.την Ήπειρο, Μακεδονία και Θράκη και γ. τον υπόλοιπο ηπειρωτικό κορμό (Θεσσαλία Στερά Ελλάδα-Πελοπόννησος).
Το Αιγαίο και η Κρήτη προρίζονται για διχοτόμηση και αυτονομία αντίστοιχα. 
Η διχοτόμηση του Αιγαίου θα γίνει με οδηγό τον 25 Μεσημβρινό ο οποίος φαίνεται στην εικόνα επάνω και ο οποίος τέμνει το Αιγαίο , την Θράκη και την Κρήτη ακριβώς στον μέσον τους. Το 2010 χωρίς φυσικά να ερωτηθεί ο ''κυρίαρχος λαός'' συνήφθη συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας για την απαγόρευση πτήσεων πολεμικών αεροπλάνων και των δύο χωρών στην περιοχή ανατολικά(δεξιά) του 25 Μεσημβρινού( η κόκκινη γραμμή στην εικόνα ) και Ελληνοτουρκικών συνόρων. Έτσι τα Ελληνικά μαχητικά απαγορεύεται να πετούν πλέον στο ήμισυ του Ελληνικού εναέριου χώρου. 
Η συμφωνία έγινε κατόπιν των συνεχών Τουρκικών παραβιάσεων οι οποίες πέτυχαν να προκαλέσουν κούραση στην Ελληνική πλευρά η οποία τελικά αποδέχτηκε την συμφωνία προκειμένου να επιτευχθεί η ηρεμία. Δικαίωμα πτήσεως έχουν μόνο όσα μαχητικά πετούν στα πλαίσια προαναγγελθείσας ΝΑΤΟικής άσκησης κάτι το οποίο η μογγολική βλακοπονηριά εκμεταλλεύεται .Οι Τούρκοι ανακοινώνουν την διεξαγωγή ασκήσεων δήθεν στα ΝΑΤΟικά πλαίσια οι οποίες είναι ανύπαρκτες για να μπορούν να παραβιάζουν τον 25ο Μεσημβρινό. 

Εκτός από το στρατιωτικό σκέλος σημασία έχει ότι η Ελληνική πλευρά αποδέχεται και επικυρώνει την αμφισβήτηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της στο Αιγαίο και ( τι σύμπτωση !!!) ακριβώς πάνω σε περιοχές που υπάρχουν τεράστια κοιτάσματα πετρελαίου.

Το Αιγαίο θα διχοτομηθεί σε δυτικό και ανατολικό.Το ανατολικό Αιγαίο σε πρώτη φάση θα αποτελέσει Ειδική Οικονομική Ζώνη στην οποία θα ισχύουν ειδικοί όροι στην επιχειρηματικότητα και τις επενδύσεις , με γνώμονα τους ευνοϊκούς όρους και την μείωση της εποπτείας του Ελληνικού κράτους. 
Οι κάτοικοι από χρόνια είναι αποδέκτες αποσχιστικής προπαγάνδας με όχημα την οικονομική ανάπτυξη από τον τουρισμό.Πολλοί κάτοικοι νησιών έχουν πέσει στην παγίδα και πιστεύουν ότι το Ελληνικό κράτος αποτελεί τροχοπέδη στην ανάπτυξη τους και τους απομυζεί οικονομικά. 

Πράγματι οι τουριστικές νησιωτικές περιοχές διάγοντας σε καθεστώς οικονομικής ευημερίας θεωρούν την υπόλοιπη Ελλάδα ως φτωχό συγγενή . Η τάση αυτή επιτείνεται από την συνεχή επαφή των κατοίκων των τουριστικών περιοχών με αλλοδαπούς με αποτέλεσμα την δημιουργία μιας τάσης ελιτισμού σε σχέση με τους συμπατριώτες τους.
Βέβαια οι ίδιοι οι κάτοικοι είναι άμοιροι ευθυνών εφόσον έχουν πέσει θύματα οργανωμένου σχεδίου το οποίο έχει ως στόχο την μετατροπή του αφελούς νεόπλουτου επαρχιωτισμού σε διασπαστικό ρεύμα .Ωστόσο το σχέδιο αυτό έχει την αδιόρατη  προς το παρόν στήριξη των τοπικών  μεγαλοεπιχειρηματιών και εργολάβων .

Προς το παρόν ο Τουρκικός κίνδυνος δεν αφήνει την εξέλιξη της παραπάνω τάσης αλλά το σχέδιο προβλέπει την παύση της Τουρκικής επιθετικότητας και την επίθεση φιλίας από την μεριά της Τουρκίας.Η Τουρκία με χορηγό και υποβολέα την Γερμανία θα κατεβάσει τα πολεμικά μπαϊράκια και θα ανεβάσει την σημαία της συνεκμετάλλευσης των υδρογονανθράκων και του τουρισμού στα πλαίσια μιας συνομοσπονδίας η οποία θα επιτρέπει την διανομή των κερδών χωρίς την ανάμειξη του ΄΄κακού'' Ελληνικού κράτους. 
Ολα αυτά βέβαια εάν η λύση της στρατιωτικής εισβολλής κριθεί ασύμφορη , να μην ξεχνιόμαστε...

Η Κρήτη αποτελεί στόχο των εξωεθνικών κέντρων εδώ και δεκαετίες . Η ιδιαιτερότητα της Κρητικής κοινωνίας έγινε το όχημα για την αύξηση της εγκληματικότητας το νησί με την μορφή παραγωγής ναρκωτικών σε απομακρυσμένες και απομονωμένες επαρχίες και περιοχές, παραγωγή η οποία αποφέρει τεράστια έσοδα και της οποία η καταστολή  απαιτεί πλέον στρατιωτικού τύπου αστυνομικές επιχειρήσεις. Τα έσοδα που παράγονται με τις παράνομες δραστηριότητες χρησιμοποιούνται στην χρηματοδότηση εγκληματικών κύκλων με απώτερο στόχο όχι απλά να εκθρέψουν την αύξηση του κύκλου εργασιών τους αλλά την διάδοση της ιδέας για την απόσχιση του νησιού από την Ελλάδα με την υπόσχεση της ευημερίας που θα βασίζεται στο οργανωμένο έγκλημα με βιτρίνα και ''πλυντηριο'' εσόδων τον τουρισμό. 

Κράτη ανάλογου τύπου υπάρχουν και αλλού στον κόσμο με φωτεινότερο παράδειγμα στην περιοχή μας το Μαυροβούνιο . Το Μαυροβούνιο έπεσε θύμα των ίδιων σχεδίων που θέλουν την απόσχιση της Ελλάδας ακριβώς επειδή ο πληθυσμός του έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με του Κρήτες , σκληρότητα , ενεργητικότητα , τοπικισμός και ροπή προς την  συμπεριφορά που υπαγορεύεται από ιδεώδη περί τιμής χαρακτηριστικά  τα οποία με το κατάλληλο μανιπουλάρισμα από δόλιους εξωεθνικούς παράγοντες μετατρέπονται στον συνεκτικό ιστό εγκληματικών οργανώσεων.

Η Κρήτη με τα κολοσσιαία κοιτάσματα της  φυσικού αέριου στα νότια της και την στρατηγική της θέση  αποτελεί το ''φιλέτο΄΄ στην Μεσόγειο.

Η Θράκη θα αποτελέσει και αυτή κομμάτι που θα αποσχισθεί από την Ελλάδα και μάλιστα με ακόμα πιο τελεσίδικο τρόπο από την ανακήρυξη της σε Ε.Ο.Ζ.
Η Τουρκία εδώ και δεκαετίες προσπαθεί για την απόσχιση της Θράκης με όργανα της το Τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής και το κόμμα DEB , το οποίο κατέβηκε στις Ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου 2014
Το DEB και η Τουρκία προσπαθούν να ομογενοποιήσουν την συνείδηση των 150,000 μουσουλμάνων Ελλήνων πολιτών της Θράκης και να τους πείσουν να αποποιηθούν την φυλετική του καταγωγή όπως πχ Πομάκοι -Αθίγγανοι και να τους οδηγήσουν στο αυτοπροσδιορισμό τους ως Τούρκους . 
Σύμφωνα με την συνθήκη της Λοζάνης του 1923 η οποία καθόρισε τα σύνορα , τα μειονοτικά θέματα και γενικά όλο το πλαίσιο σχέσεων με την Τουρκία , προσδιορίζει τις εκατέρωθεν μειονότητες με θρησκευτικά κριτήρια και όχι με εθνοφυλετικά.Δηλαδή οι μειονοτικοί κάτοικοι της Θράκης δεν αποτελούν εθνική μειονότητα αλλά θρησκευτική , δηλαδή Έλληνες οι οποίοι τυχαίνει να είναι μουσουλμάνοι.
Η Τουρκία παλεύει για να πείσει τους μουσουλμάνους της Θράκης να προσδιοριστούν ως Τούρκοι κάτι το οποίο θα της δώσει το έρεισμα για να επέμβει υπέρ τους με διπλωματικά αλλά και στρατιωτικά μέσα , όπως έκανε στην Κύπρο το 1974 .
Η προσπάθεια είναι πολυσχιδής , πολυεπίπεδη και κυμαίνεται από ειρηνικά μέσα κατευθείαν παροχή οικονομικών βοηθημάτων και διευκολύνσεων στους Έλληνες μουσουλμάνους ,από απειλές και εκβιασμούς τόσο των μουσουλμάνων μειονοτικών όσο και των επίσημων λειτουργών του Ελληνικού κράτους, από προσπάθεια απεμπόλησης των κρατικών υποδομών και υποκατάσταση τους με ''παραλληλες δομές'' έως  την επίσημη Τουρκική οικονομική διείσδυση με τουρκική τράπεζα.
Η Θράκη διαθέτει χρυσό ,ουράνιο, πολύτιμα μέταλλα αλλά κυρίως διαθέτει υφαλοκρηπίδα .Εάν η Θράκη ανακηρυχθεί αυτόνομη τότε η υφαλοκρηπίδα της θα αφορά στα κοιτάσματα κοντά στην Θάσο και του βόρειου Αιγαίου  κοιτάσματα τα οποία  είναι διαπιστωμένο ότι αφορούν σε τεράστιες και ικανές  ποσότητες. 

Άλλος σημαντικότατος παράγοντας που επιταχύνει την διαδικασία απόσχισης της Θράκης είναι οι αγωγοί φυσικού αερίου.Περισσότερα δείτε ΕΔΩ

Η Μακεδονία και  η Ήπειρος αποτελούν τον επόμενο στόχο . Η Θεσσαλονίκη ήδη διαθέτει τον πιο φιλότουρκο δήμαρχο που υπάρχει εκτός Τουρκίας.Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Η κεντρική και δυτική  Μακεδονία θα αποτελέσουν αρχικά μια τεράστια Ειδική Οικονομική Ζώνη με τα Σκόπια και την Αλβανία.Η τεράστια αυτή ΕΟΖ θα έχει τα πλεονεκτήματα του ήδη χαμηλού εργατικού κόστους , του λιμανιού της Θεσσαλονίκης και της Εγνατίας οδού, των Αλβανικών λιμανιών , των λιγνιτωρυχείων της Πτολεμαΐδας. 
Η ανακήρυξη της ΕΟΖ θα πλασαριστεί ως η μόνη βιώσιμη λύση στην ανεργία και την φτώχεια και πάντα με την υπόσχεση της διατήρησης της Ελληνικότητας η οποία όμως θα υπονομευθεί στο μέλλον με την χρηματοδότηση και υποδαύλιση των δήθεν μειονοτήτων των Σλαβομακεδόνων και των Τσάμηδων.(περισσότερα ΕΔΩ) . Η Τουρκία ήδη χορηγεί στην Αλβανία οικονομική βοήθεια. Ο Ερντογάν στηρίζει και κατευθύνει τον μεγαλοϊδεατισμό της Αλβανίας αλλά και δευτερευόντως των Σκοπίων . Η Τουρκία διατηρεί αεροπορική πολεμική βάση στην Αλβανία όπως επίσης και ναυτικής.

Η λύση της ΕΟΖ θα αφορά κυρίως νέους ανθρώπους οι οποίοι είναι αυτοί οι οποίοι πλήττονται περισσότερο από την ανεργία.Γιαυτό και έχουμε το φαινόμενο του περίφημου τοπικού άρχοντα της Θεσσαλονίκης με την ''χαλαρότητα'' του , τον αντικομφορμισμό του, την χαλαρή στάση απέναντι στα εθνικά θέματα , την προσπάθεια απάλυνσης των εντάσεων στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις , το σβήσιμο του ιστορικού παρελθόντος , όλα αυτά στο όνομα ενός καθημερινού χαλαρού ευδαιμονισμού που αποδέχεται την παραμέριση της εθνική συνείδησης για να κάνει χώρο σε ''ευέλικτες'' λύσεις για την ανεργία.

Η αποχή στις χθεσινές εκλογές(25-5-2014) κυμάνθηκε στο 40% Δηλαδή ένας στους δύο Έλληνες- ακόμα και στην Θράκη - προτίμησε να να αδιαφορήσει μπροστά στο σκοτεινό μέλλον που του επιφυλάσσουν . Εξαιρoύνται βέβαια αυτοί οι οποίοι δεν είχαν τα χρήματα για να ταξιδεύσουν στους τόπους καταγωγής τους. 

Από την άλλη πλευρά η εκλογική αποχή στην Ελλάδα ήταν κατά πολύ μικρότερη από ότι στην Ευρώπη όπου άγγιξε και σε μερικές χώρες το 80%. Αυτό σημαίνει ότι οι Έλληνες κατά βάθος είναι πολιτικοποιημένοι και ενδιαφέρονται για τα κοινά.
Αλλά αποτελεί και απόδειξη ότι χωρίς πραγματικούς ηγέτες δεν γίνεται τίποτα και αυτό γιατί ενώ οι βορειοευρωπαίοι αδιαφορούν περισσότερο από τους Έλληνες για τις εκλογές δεν αντιμετωπίζουν την εθνοκτόνο κρίση της Ελλάδας κάτι που σημαίνει ότι  οι ηγέτες τους δουλεύουν για το λαϊκό συμφέρον.
Στην Ελλάδα παρόλο που συγκριτικά ο λαός ενδιαφέρεται περισσότερο για τα κοινά δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την προδοτική κάστα που τον κατατρέχει. Και ο αυτός είναι ο λόγος που οι προδότες στην Ελλάδα είναι πιο άτεγκτοι , πιο αδίστακτοι , πιο σκληροί , ακριβώς διότι οι εξωεθνικοί παράγοντες που τους κατευθύνουν γνωρίζουν ότι οι Έλληνες αποτελούν δύσκολο στόχο .
Είναι η μοίρα του ικανού και του γενναίου να υποφέρει περισσότερο αλλά και να κερδίζει περισσότερα.
ΠΗΓΗ http://hellenicsunrise.blogspot.gr/2014/05/13.html#more
Greek Spirit
Για την υποβολή σχολίων επισκεφθείτε την σελίδα του HELLENIC SUNRISE στο FACEBOOK

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων