Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

17-6-2014
Όσο πιο μεγάλο είναι ένα σκάνδαλο,όσο πιο μεγάλη  μια ανατροπή της τάξης των πραγμάτων που λαμβάνουμε αξιωματικά δεδομένη, όσο πιο μεγάλη και αυταπόδεικτη είναι μια αλλαγή σε κάποιο καθεστώς, συνήθως, τόσο πιο αόρατη είναι .
Ο μέσος άνθρωπος έχει την τάση να ψάχνει για το δέντρο και να χάνει το δάσος, να ψάχνει για θεωρίες συνωμοσίας και να αγνοεί τα εξόφθαλμα δεδομένα.
Οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και το ο κολαούζος τους η Ε.Ε.(Γερμανία) δεν υπάρχουν πια, είναι ασημαντότητες σε γεωπολιτικό επίπεδο.

Συγνώμη για την ρητορική που μπορεί να θυμίζει φεστιβάλ αριστερού κόμματος στο κατακαλόκαιρο με εσάνς σάπιου καρπουζιού , φτηνού αντηλιακού και αντιμυκητιακής κρέμας. 

Όχι δεν θα προπαγανδίσουμε υπέρ αριστερού ή δεξιού ή μεσαίου και μακρύτερου , όχι.

Όμως οι μπαγάσηδες οι αριστεροί τελικά δικαιώθηκαν , σε επίπεδο προβλέψεων πάντα .


Οι ΗΠΑ φέρονται πλέον σαν τον ξεπεσμένο αριστοκράτη ο οποίος παρόλο που δεν έχει να φάει συνεχίζει να διοργανώνει δεξιώσεις στην έπαυλη του  (που και αυτή την χρωστάει ) προσπαθώντας να κρύψει την ένδεια του αλλά και πάνω απ όλα να συνεχίσει να επηρεάζει όσους ανερχόμενους και φιλόδοξους νεόπλουτους  δεν έχουν καταλάβει ακόμα την κατάντια του και είναι πρόθυμοι να εργασθούν για αυτόν.

Άραγε τι δεν μπορούμε να καταλάβουμε; Το 2013 οι ΗΠΑ αρνήθηκαν κατηγορηματικά , σαν το πιτσιρικά που πεισμώνει όταν η μάνα  του τον βάζει να φάει φακές, να εισβάλουν στην Συρία. 
Όλοι οι Αντλαντιστές fans έμειναν με το στόμα ανοιχτό, το ίνδαλμα τους είχε δείξει τα πρώτα σημάδια αδυναμίας.Πρώτα η Μαντόνα και οι πλαστικές της , μετά τα καρδιακά προβλήματα του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και τώρα η άρνηση για έναν ακόμα god damned war.

Και σαν μην έφτανε αυτό , από το 2015 οι ΗΠΑ (όταν λέμε ΗΠΑ εννοούμε ΝΑΤΟ και Ε.Ε.) αποσύρουν τα στρατεύματα τους από το Αφγανιστάν αφήνοντας πίσω τους χάος. Οι Ταλιμπάν αλώβητοι περιμένουν στην γωνία και τα κυβερνητικά ανδρείκελα που εγκατέστησαν οι ΗΠΑ βλέπουν με τρόμο ότι η σωτηρία βρίσκεται είτε στην εύρεση νέου ηγεμόνα είτε στον συμβιβασμό με τους Ταλιμπάν.
'Ηδη η Αφγανική πολιτική και κλεπτοκρατική ελίτ είναι σε προσπάθεια αναζήτησης ηγεμόνα στην Ινδία αλλά ενδόμυχα όλοι ξέρουν ότι θα υποκύψουν στους Ταλιμπάν.

Το τσίρκο συνεχίστηκε στην Ουκρανία όπου οι επικριτές του Πούτιν τον κατηγορούν για τον δισταγμό του να επέμβει στρατιωτικά για να σώσει τους Ρώσους των ανατολικών επαρχιών ξεχνώντας ότι οι ΗΠΑ και Γερμανία προκάλεσαν την κρίση, την υποδαύλισαν και τελικά αποδείχθηκαν ανίκανοι να ενισχύσουν στρατιωτικά τις ανατολικές ευρωπαϊκές χώρες. 
Εάν κάποιος νομίζει ότι 200 Αμερικάνοι στην Ρουμανία, μερικές δεκάδες Ολλανδικά τανκς στην Ουγγαρία , καμιά 30αρια Δανικά τανκς στην Πολωνία και μερικές ασκήσεις μπορούν να συγκριθούν με τις 250,000 άνδρες του ΝΑΤΟ που στάθμευαν στην ανατολική Ευρώπη μέχρι το 1990, ε τότε έχει μπερδέψει τα παιχνίδια στρατηγικής on line με την πραγματικότητα. ΠΗΓΗ http://hellenicsunrise.blogspot.gr/2014/06/blog-post_17.html

Μπορεί το ΝΑΤΟ να μην διαθέτει πλέον 250,000 στρατό στην ανατολική Ευρώπη, τις διαθέτει όμως η Ρωσία , ενιαίο, ομόεθνο, συμπαγές στράτευμα .
Οι ΗΠΑ και Ε.Ε. όπως έχει ξαναματάγραφτεί στο hellenic sunrise ασκούν διπλωματία όχι με βάση την πραγματική τους οικονομική και στρατιωτική επιρροή αλλά με βάση της κεκτημένης ταχύτητας , κάτι σαν brand name το οποίο χρεοκόπησε μεν αλλά οι πελάτες του δεν το πήραν ακόμα χαμπάρι και μέχρι να υπαχθεί στον νόμο ο περί χρεωκοπίας συρρέουν ακόμα στα καταστήματα του.

Επίσης οι ΗΠΑ εκβιάζονται από την Σ.Αραβία και το Κατάρ και απ΄όλες τις Σουνιτικές χώρες του Κόλπου. Παρόλο που οι ΗΠΑ διατυμπανίζουν ότι θα απεξαρτηθούν από το Αραβικό πετρέλαιο και αέριο με την εξόρυξη των σχιστολιθικών κοιτασμάτων στην επικράτεια τους, υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος για να καταστεί συμφέρουσα η παραγωγή σχιστολιθικών υδρογονανθράκων.

Αλλά ακόμα και οι ΗΠΑ αν κατάφερναν να αυτονομηθούν ενεργειακά πάλι θα έπρεπε να ταΐζουν τον ανεπρόκοπο ξάδερφό τους , την Ευρώπη , ήπειρο την οποία δεν μπορούν να αφήσουν στα χέρια της Ρωσίας.

Η αδυναμία των ΗΠΑ και κολαούζων να επέμβουν στρατιωτικά πλέον τους έχει οδηγήσει στην πολύ διαδεδομένη πρακτική του outsourcing , δηλαδή την ανάθεση έργου σε τρίτο μέρος, σε ένα εργολάβο.

Έτσι στην Συρία ο πόλεμος ανατέθηκε στους Σαλαφιστές αντάρτες τους οποίους χρηματοδοτούν οι Σ.Αραβία και Κατάρ με τοπικό αντιπρόσωπο και service point την Τουρκία.

Απλά πράγματα, ιδιωτικοποίηση των πάντων, ακόμα και των πολέμων.

Στην Ουκρανία μια από τα ίδια ,απλά το σχήμα αλλάζει λίγο, ωστόσο η αντιστοιχία είναι ανατριχιαστικά απλή.Στην Ουκρανία ο πόλεμος και η αναταραχή ανατέθηκε στους νεοναζιστές αλλά και εν γένει υποστηρικτές της Γερμανίας η οποία τους συγχρηματοδοτεί από κοινού με τις ΗΠΑ και διευθύνει την τοπική αντιπροσωπεία με το service point.( οι νεοναζιστές πήραν την θέση των ισλαμιστών και η Γερμανία την θέση της Σ.Αραβία ς και Κατάρ)

To outsourcing βγαίνει πιο φθηνά από την συμβατική στρατιωτική επέμβαση και μάλιστα χωρίς να σκοτώνεται ο ανθός της νεολαίας αλλά και χωρίς να εκτίθενται οι εμπνευστές σε πολιτικό και διπλωματικό επίπεδο.

Βέβαια μακροπρόθεσμα το επίπεδο του εργολάβου εγγυάται την ολική αποτυχία του εγχειρήματος αλλά τι μπορεί να κάνει ο χρεοκοπημένος αριστοκράτης ; θα προσπαθήσει να παρατείνει την αποκάλυψη της χρεωκοπίας του όσο μπορεί.

Για παράδειγμα ο αρχηγός της ISIS, o Al Bagdadi o οποίος τελευταία έχει εξαφανιστεί, τον έφαγε η μαρμάγκα της οργάνωσης που κατέλαβε το Βόρειο Ιράκ ορμώμενη από την Βόρεια Συρία ήταν κρατουμενος των ΗΠΑ για τέσσερα χρόνια ώσπου αποφασίσθηκε η απελευθέρωση του και η ανάθεση της δημιουργίας της ISIS.Σύμφωνα με μαρτυρίες των Αμερικάνων που τον παρακολουθούσαν στις φυλακές ήταν ''βλάκας και κακός'' .Ε.λοιπόν, αυτόν διαλέξαν για αρχηγό της ΙSIS. Ποιός είναι τελικά ο βλάκας και ο κακός;

Η μέθοδος του outsourcing εφαρμόζονταν και παλιότερα .Οι ΗΠΑ πλευρίζαν το θύμα τους -όπως πχ ένα πρωθυπουργό -και με το καλό το καλούσαν να τους κάνει τα χατήρια. Όμως υπήρχε ένα ''βάθος' στο όλο εγχείρημα. Εάν ο ηγέτης θύμα διακατέχονταν από ρομαντικές διαθέσεις και δεν ήθελε να συνεργασθεί βρισκόταν αντιμέτωπος με μια σειρά επιπτώσεων οι οποίες εφαρμόζονταν σταδιακά , όπως πχ οικονομικές ,κατόπιν διπλωματικές και στο τέλος στρατιωτικές.
Οι ΗΠΑ είχαν την δύναμη και δυνατότηα να δρούν ψύχραιμα σαν τον βασανιστή ο οποίος έχει το θύμα του δεμένο και όλα τα όργανα στην διάθεση του .Σήμερα όμως τα πράγματα άλλαξαν.
Το θύμα εάν καταλάβει ότι ο βασανιστής του είναι αδύναμος θα διαφύγει. 

Σήμερα λόγω έλλειψης του ''βάθους'' στην σειρά μέτρων που μπορούν να εφαρμοσθούν εναντίων των απέιθαρχων η δράση των εργολάβων του outsourcing πρέπει να είναι αστραπιαία και απολύτως βάρβαρη και αμείλικτη με στόχο να τρομοκρατήσει το θύμα και να το αποπροσανατολίσει 

Μην πιστεύετε ούτε στιγμή ότι οι ισλαμιστές σταυρώνουν, ακρωτηριάζουν, βιάζουν και βασανίζουν τους αιχμαλώτους αντιπάλους τους λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων. Όχι. Η τακτική των ωμοτήτων εναντίον αντιπάλων είναι τακτική των ειδικών δυνάμεων που εφαρμόζεται κατά κόρον ακριβώς όταν αυτές καταδιώκονται σε ξένο έδαφος και στόχο έχει την τρομοκράτηση των καταδιωκτών τους.Δηλαδή τα εγκλήματα που βλέπουμε κάθε μέρα να διαρρέουν έχουν ως στόχο την τρομοκράτηση των αντιπάλων των ανταρτών και όχι την ικανοποίηση του ισλαμικού νόμου.Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η εγκατάλειψη των θέσεων του Ιρακινού στρατού και μόνο στο άκουσμα ότι καταφθάνουν οι αντάρτες.

Οι αντάρτες είναι αγράμματοι αγρότες της άγονης Μ.Ανατολής που συστρατεύθηκαν για ένα κομμάτι ψωμί ,ίσως και λίγο παντεσπάνι, αλλά δεν έχουν το μυαλό για κάτι παραπάνω από το να βιάσουν και να κλέψουν σποραδικά και μέχρι να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους και μάλιστα προσπαθώντας να το κρύψουν φοβούμενοι την τιμωρία.Οι εκτελέσεις και τα βασανιστήρια που διαρρέουν στο διαδίκτυο ( 100% πραγματικότητα)  γίνονται επίτηδες για να συντηρήσουν το κλίμα τρόμου στα υποψήφια θύματα και να κρύψουν την ένδεια του επιτιθέμενου.

Όλα αυτά που αφορούν την Ελλάδα και Κύπρο;

Η Ελλάδα  και η Κύπρος διαθέτουν τα μόνα ικανά κοιτάσματα υδρογονανθράκων για την τροφοδοσία της Ευρώπης .Τα κοιτάσματα του Αζερμπαϊτζάν τα οποία θα διατίθενται δια μέσω του αγωγού ΤΑΡ είναι ''φούσκα'', δεν επαρκούν.

ΑΓΩΓΟΣ ΤΑΡ

Το σχέδιο των Γερμανών και ΗΠΑ ήταν να υποταχθεί η Ελλάδα με την οικονομική καταστροφή της και να παραδώσει τα κοιτάσματα της .Το σχέδιο έπρεπε ήδη να είχε ολοκληρωθεί.Δύο είναι τα μεγάλα εμπόδια :
α. Η ηλιθιότητα των εμπνευστών του σχεδίου οι οποίοι ως κοινοί εγκληματίες που είναι δεν ξέρουν που να σταματήσουν και έτσι προκάλεσαν κύμα αντίδρασης πανευρωπαϊκά εναντίον τους αλλά και οικονομική κρίση που έπληξε ακόμα και τους ίδιους και το χρηματοπιστωτικό τους σύστημα.
β. Η άρνηση του Κατάρ και Σ.Αραβίας για την δημιουργία ανταγωνιστή στην παραγωγή υδρογονανθράκων.

ΗΠΑ-Γερμανία και Άραβες αποτελούν συμμαχικό άξονα αλλά οι Άραβες είναι στην ουσία το αρχηγικό μέλος .
Οι Άραβες του Κόλπου επιμένουν ακόμα στο ξήλωμα του Άσαντ και την κατασκευή αγωγού που θα διατρέχει την Συρία εως την Τουρκία και ο οποίος θα μεταφέρει το Αραβικό αέριο στην Ευρώπη πιο γρήγορα και φθηνά σε σχέση με τα τάνκερ και την διώρυγα του Σουέζ.Επειδή ο Άσαντ δεν πέφτει επιλέχθηκε η λύση της τριχοτόμησης του Ιράκ με την βοήθεια της ISIS .Εάν η ISIS δημιουργήσει κράτος στο δυτικό Ιράκ τότε ο αγωγός του Κατάρ θα παρακάμψει την Συρία.

Ωστόσο η Γερμανία κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα επειδή ήδη η Ρωσία βρίσκεται σε φάση πραγματοποίησης των απειλών της για διακοπή τροφοδοσίας αερίου στην Ευρώπη με το πρόσχημα των Ουκρανικών χρεών στην GAZPROM. Η Ρωσία θα παίξει το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι αρχικά διαθέτοντας ποσότητα αερίου μόνο για τις ευρωπαϊκές ανάγκες κάτι που θα κάνει την υποκλοπή τους από την Ουκρανία εμφανή και σε δεύτερο στάδιο θα κλείνει εξ ολοκλήρου την στρόφιγγα για μικρά χρονικά διαστήματα δημιουργώντας περισσότερο χάος και ανησυχία στην Γερμανία και λιγότερο πραγματική έλλειψη αερίου.

Πρέπει οπωσδήποτε να προχωρήσει το σχέδιο αρπαγής των Ελληνικών κοιτασμάτων , με κάθε κόστος.
Στην Ελλάδα θα εφαρμοσθεί κάτι αντίστοιχο με την βια στην.Ανατολή ,πάντα προσαρμοσμένη στις ευρωπαϊκές συνθήκες.
Ετοιμασθείτε για τον απόλυτο παραλογισμό στην φορολογία, την απόλυτη άσκηση κρατικής βίας σε επίπεδο διατάξεων και νόμων , την απόλυτη αποσάθρωση του κράτους δικαίου. Οι Έλληνες θα πρέπει να τρομοκρατηθούν όπως ακριβώς οι ταλαίπωροι πολίτες της Συρίας και του Ιράκ αλλά και του Σλαβιάνσκ στην Ουκρανία.Αυτό είναι το σχέδιο , το οποίο δεν αποτελεί στην ουσία σχέδιο αλλά την τελευταία πράξη του δράματος με την αλόγιστη χρήση βίας σε όλα τα επίπεδα . 

Το δόγμα του ''Σόκ και Δέος ''

Θα δούμε Έλληνες άνεργους να φυλακίζονται για χρέη από φόρους οι οποίοι υπολογίσθηκαν πάνω σε φανταστικά έσοδα , θα δούμε κατασχέσεις οικιών (γίνονται ήδη κάπου 70 την ημέρα) και καταθέσεων αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι επίτηδες θα γίνονται εναντίον των ανυπεράσπιστων και αθώων με στόχο την τρομοκρατία του πληθυσμού και την απομάκρυνση της προσοχής του από το ξεπούλημα της χώρας.
Τι λόγο μπορεί να έχει κάποιος που ζει με 3 ευρώ την ημέρα και πως να διαμαρτυρηθεί, ούτε τα εισιτήρια να κατέβει στο κέντρο της Αθήνας δεν έχει.

Στην Κύπρο θα επιβληθεί το σχέδιο Ανάν και μάλιστα χωρίς εδαφικές υποχωρήσεις από πλευράς Τούρκων και φυσικά χωρίς τον όρο αποχώρησις των εποίκων οι οποίοι θα αποτελέσουν το κύριο όργανο του αφανισμού των Ελληνοκυπρίων σε βάθος δεκαετίας.

Όμως ακόμα και αν οι Γερμανοί αρχίσουν να εξορύσουν τα Ελληνικά κοιτάσματα πρέπει να έρθουν σε συνεννόηση με τους Άραβες οι οποίοι θα είναι αντίθετοι.Οι Άραβες επιθυμούν την ισλαμοποίηση της Ελλάδας , εξ ου και τα εκατομμύρια των μεταναστών, αλλά δεν επιθυμούν την άμεση εξόρυξη των κοιτασμάτων της .Οι Γερμανοί όμως δεν μπορούν να περιμένουν άλλο και θα έρθουν σε ρήξη με τους Άραβες .Η Τουρκία θα παίξει τον καταλυτικό ρόλο σε αυτή την σύγκρουση.
Η Τουρκία είναι το τέταρτο μέλος του άξονα ΗΠΑ-Γερμανίας-Αράβων και μετά την εκλογή του Ερντογάν το 2003 αποτελεί το πιστό όργανο της Γερμανία και Αράβων στην περιοχή. Η δε Γερμανία χρειάζεται την Τουρκία ως τον νέο ενεργειακό κόμβο όπου θα καταλήγουν αγωγοί από Αζερμπαιτζαν -Ιράν-Αραβικές και Ελλάδα-Κύπρο  και οι οποίοι θα ενώνονται στον ΤΑΡ .
Η Γερμανία επίσης χρειάζεται τους Τούρκους ως φθηνό και μεσαίας κατάρτισης εργατικό δυναμικό για τις βιομηχανίες της.

Το Κατάρ και η Σ.Αραβία χρειάζονται την Τουρκία επίσης ως ενεργειακό κόμβο αλλά και το εφαλτήριο για την ισλαμοποίηση των Βαλκανίων ,Καυκάσου και φυσικά Ελλάδας -Κύπρου.
Τα κεφάλαια των Αράβων έβγαλαν την Τουρκία από την επιτήρηση του ΔΝΤ το 2013 και Τούρκοι επιχειρηματίες και όμιλοι ετοιμάζονται για επενδυτική απόβαση στην Ελλάδα φορτωμένοι με Αραβικά κεφάλαια και ισλαμική ατζέντα.

Η Τουρκία και ο Ερντογάν είναι δεσμευμένη και στην Γερμανία , και στους Άραβες αλλά και στις ΗΠΑ.
Η Τουρκία αποτελεί την μόνη Σουνιτκή χώρα στην Μ.Ανατολή που διαθέτει αξιόλογο στρατό ο οποίος τουλάχιστον κατά τα φαινόμενα μπορεί να δράσει άμεσα εναντίον οποιονδήποτε στόχου.
Το ερώτημα είναι που θα καταλήξει η εσωτερική διαμάχη μεταξύ Γερμανίας και Αράβων με παρατηρητή τις ΗΠΑ. 
Θα χρησιμοποιηθεί άραγε η Τουρκία ως απλά το εφαλτήριο των Αραβικών επενδύσεων στην Ελλάδα ή θα της δοθεί η άδεια από τους Άραβες για εισβολή προκειμένου να αποκτηθούν τα κοιτάσματα του Αιγαίου και να διασφαλισθεί ο έλεγχος τους; 
Ή μήπως η Γερμανία θα είναι τελικά αυτή η οποία θα δώσει την εντολή στην Τουρκία να επιτεθεί εναντίον μας για τον ίδιο λόγο; Ή μήπως πάλι τα εκατομμύρια Σουνιτών μουσουλμάνων μεταναστών στην Ελλάδα -οι οποίοι έτσι κι αλλιώς ελέγχονται από Σαλαφιστικούς πυρήνες που χρηματοδοτούνται από το Κατάρ - θα προκαλσουν πολιτειακή αστάθεια στην Ελλάδα με στόχο τον εκβιασμό της κυβέρνησης (sic!!!)  για το ξεπούλημα των κοιτασμάτων; 'Η μήπως όλα τα παραπάνω μαζί;

Σε αυτό το πλαίσιο ο Ελληνικός λαός θα υποστεί δεινά τα οποία θέλουν να τον παραλύσουν και να τον καταστήσουν ανίκανο για αντίδραση .
Η χρεοκοπία των σχεδίων  του άξονα Γερμανίας-ΗΠΑ και Αράβων τόσο στην Μ.Ανατολή όσο και στην Ουκρανία , αποτυχία η οποία οδηγει σε ενεργειακή κρίση θα επιφέρει στην Ελλάδα δεινά τα οποία θα προκληθούν απο την σύγκρουση των συμφερόντων των μελών του άξονα και πάντα σε ένταση σύμφωνη με το δόγμα του σοκ και δέους το οποίο καλύπτει με την σκληρότητα του τις αδυναμίες του εμπνευστή του.

Το αδιέξοδο στην Μ.Ανατολή και Ουκρανία οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια την Ευρώπη και τη  Δύση σε ενεργειακή κρίση και καθιστά τον ρόλο των ελληνικών και κυπριακών κοιτασμάτων τόσο κρίσιμο που η επόμενη εστία έντασης θα είναι το Αιγαίο και η Κύπρος.
Σε αυτή την κρίση θα συγκρουσθεί η Γερμανική επιθυμία για ενέργεια με την Αραβική απροθυμία για ανταγωνισμό με επιδιαιτητή τις ΗΠΑ οι οποίες είναι ανίκανες στρατιωτικά και χρήσιμο ηλίθιο την Τουρκία.
Παρολο που οι ΗΠΑ φαίνονται ακόμα ισχυρές στο διπλωματικό πεδίο ο ισχυρός σε αυτό το παιχνίδι είναι οι Άραβες των οποίων τα συμφέροντα θα συγκρουσθούν με των Γερμανών οι οποίοι μπορεί να έιναι ανύπαρκτοι στρατιωτικά είναι όμως απελπισμένοι και έτοιμοι να διεκδικήσουν το τουρκικό στρατιωτικό εργαλείο για να αποκτησουν τον έλεγχο των Ελληνικών κοιτασμάτων.Η στρατιωτική δύναμη της Τουρκίας αλλά και η χρήση της αποτελεί το μήλον της έριδος μεταξύ Γερμανίας και Αράβων και το μόνιμο υποψήφιο θύμα της η Ελλάδα.
ΠΗΓΗ http://hellenicsunrise.blogspot.gr/2014/06/blog-post_17.html
Greek Spirit

 Για την υποβολή σχολίων επισκεφθείτε την ομώνυμη σελίδα του Hellenic Sunrise στο Facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων