ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

 16-7-2014
Μην πιστεύεται ότι ο Ερντογάν ''τα έσπασε'' με το Ισραήλ λόγω Γάζας και των βομβαρδισμών. Βγήκε χθες ο Ενρντογάν και αποκάλεσε Χίτλερ Εβραία πολιτικό, και καταδίκασε τις επιχειρήσεις του Ισραήλ στην Γάζα και όλα αυτά μπροστά την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του ΑΚΡ της οποίας οι βουλευτες χεοροκροτούσαν αφιονισμένοι.
Φάρσα , μην πιστεύετε ΤΙΠΟΤΑ.
Η Τουρκία και το Ισραήλ αποτελούν μέλη του άξονα Κατάρ-Σ.Αραβίας-Γερμανίας-ΗΠΑ με κοινή ισλαμική ατζέντα και αυτό φάνηκε από την στιγμή που το χαλιφάτο της ISIS έδιωξε τον Ιρακινό στρατό από το Κιρκούκ και στην ουσία παραχώρησε τα κοιτάσματα του στον έλεγχο των Κούρδων του Ιράκ οι οποίοι αμέσως άρχισαν τις εξαγωγές πετρελαίου προς Τουρκία με τον αγωγό Κιρκούκ -Τσειχάν .Από το Τουρκικό λιμάνι του Τσειχάν το πετρέλαιο με ελληνόκτητα τάνκερ στο μεσογειακό ισραηλινό λιμάνι του Ασκελόν και από εκεί με αλλο αγωγό που διατρέχει το Ισραήλ καταλήγουν στο επίσης ισραηλινό λιμάνι του Ειλατ στο κόλπο της Άκαμπα στην ερυθρά θάλασσα.Από εκεί το πετρέλαιο βαφτίζεται Σαουδαραβικό και καταλήγει στην διαχείριση της Σ.Αραβίας.

Πως λοιπόν οι σύμμαχοι στην πετρελαϊκή μοιρασιά θα μπορούσαν ποτέ να τα ''σπασουν'';
Ο Ερντογαν ρίχνει εθνικιστική στάχτη στα μάτια των αφελών αμόρφωτων ψηφοφόρων του με φτηνή και ανέξοδη αντιεβραική ρητορική .Όμως το μέλλον που επιφυλάσσει για την Τουρκιά είναι ο διαμελισμός της αρχικά με την ομοσπονδοποίηση του τουρκικού Κουρδιστάν το οποίο θα αυτονομηθεί και το οποίο θα τελεί υπό τον έλεγχο του Ισραήλ,όπως και το Ιρακινό Κουρδιστάν, έλεγχος ο οποίος δεν αφορά μόνο τα κοιτάσματα αλλά και τους Τίγρη και Ευφράτη

Ο Ερντογάν ακολουθεί κατά γράμμα τις εντολές του Κατάρ για την εγκαθίδρυση ενός στυγνού ισλαμικού κράτους στην Τουρκία το οποίο πρώτα θα ξεκαθαρίσει τα μειονοτικά προβλήματα των Κούρδων και Αλεβιτών με την δημιουργία αυτόνομων περιοχών όπου θα διοχετευτούν αμφότεροι .Περισσότερα στο Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ http://hellenicsunrise.blogspot.gr/2014/07/blog-post_15.html

Το Ισραήλ από το 2013 και αφού είδε ότι οι ΗΠΑ αποσύρονται από την Μ.Ανατολή τουλάχιστον ως στρατιωτική δύναμη , σύναψε συμμαχία με τις χάρες της Αραβικής χερσονήσου για την άμυνα τους μπροστά στον κοινό εχθρό ,το Σιιτκό Ιράν . 
Το Ισραήλ εκτός από τις πυρηνικές δυνατότητες του Ιράν έχει να φοβηθεί και την Χεζμπολά , την Σιιτική παραστρατιωτική και πολιτική οργάνωση του Λιβάνου που χρηματοδοτείται από το Ιράν και μαζί με τις (παρόλο που δεν συνεργάζονται άμεσα)  Χαμάς και Φατάχ των Παλαιστινίων αποτελούν το μεγαλύτερο πρόβλημα ασφαλείας του Ισραήλ.

Το Κατάρ περισσότερο και λιγότερο η Σ.Αραβία,που πλέον είναι σύμμαχοι με το Ισραήλ, χρηματοδοτούν τόσο την Τουρκική οικονομία όσο και τον φίλο μας Ταγίπ με στόχο την προώθηση της ισλαμοποίησης των Βαλκανίων και τον έλεγχο των πετρελαίων του Αιγαίου και της Κύπρου.
Όλοι οι παραπάνω είναι στο παιχνίδι για την ισλαμική διεύρυνση αλλά και την διεύρυνση του στρατηγικού τους  βάθους  γιαυτό και όταν ακούτε ότι δήθεν έρχονται σε ρήξη να μην δίνεται σημασία.  

Το Ισραήλ αφήνει τον Ερντογάν να παριστάνει τον προστάτη των Παλαιστινίων Αράβων Σουνιτών στον απόηχο της αποτυχημένης προσπάθειας του να καταστήσει την Τουρκία ηγεμόνα των Σουνιτών της Μ Ανατολής , προσπάθεια που έχει αποτύχει από καιρό μιας και οι Σουνίτες της Μ.Ανατολής είναι μεν ομόδοξοι με τους Τούρκους αλλά είναι και Άραβες οι οποίοι δεν μπορούν να διαγράψουν το ιστορικό παρελθόν της κατοχής τους από την Οθωμανική αυτοκρατορία για 400 χρόνια.
Το Ισραήλ αφήνει τον Ερντογάν να κράζει και να αλαλάζει υπέρ των Παλαιστινίων γνωρίζοντας ότι δεν επιφέρει καμία δραματική αλλαγή και ότι θα αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τα κρυφά σχέδια και συμμαχίες Τουρκίας -Αράβων και Ισραήλ , συνεπικορούμενων από Γερμανία και ΗΠΑ.
Οι όποιες διαφορές υπήρχαν μεταξύ Τουρκίας -Ισραήλ από το 2010 και την επέμβαση του Ισραηλινού στρατού στο ''Μαβί Μαρμαρά'' έχουν ξεπερασθεί υπό το όραμα της εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων.

Σχόλια

Ο χρήστης Μαινόμενος είπε…
Οι συμμαχίες αυτές είναι λυκοφιλίες! Απώτεροςσκοπός των Σουνιτών είναι ή ίδρυση του χαλιφάτου και η βίαιη ή μη μεταστροφή των αλλόθρησκων και των ετερόδοξων μουσουλμάνων στο σουνιτικού Ισλάμ! Οι Ισραηλινοί μόνο βλάκες δεν είναι για να μην το γνωρίζουν αυτό και παίζουν το δικό τους παιχνίδι δλδ να ξεκαθαρίσουν το επικίνδυνο Ιράν και μετά τους Άραβες τους έχουν στο τςεπάκι τους ! Ειδικά τώρα που τα κοιτάσματα της Σαουδαραβίας φθίνουν και αυτά του Ιράκ πηγαίνουν στα χέρια των συμμάχων Κούρδων! Αυτή την στιγμή όλο το στρατόπεδο της δύσης κυριαρχείται από υποκρισία! Οι Γερμανοί είναι ακόμα σύμμαχοι με τους Αμερικανούς αλλά στην πραγματικότητα εποφθαλμιούν την θέση τους ως ρυθμιστές των περιοχών Ευρώπης και μέσης Ανατολής! Οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι κάνουν τα θελήματα των Γερμανών γιατί απλά είναι πολύ δειλοί και ασυντόνιστοι για να τους διαολοστείλουν! Οι Ισραηλινοί κάνουν τα στραβά μάτια στην οργανωμένη από τους Γερμανούς νεοναζιστική κυβέρνηση του Κιέβου απλά και μόνο επειδή αυτή την στιγμή κρίνουν ότι είναι ποιό σημαντικό για την παρούσα συγκυρία να ξεμπερδεύουν με την "αυτοκέφαλη" Ρωσσία ώστε να ανοίξει ο δρόμος και εκεί για το διεθνές Αμερικανοεβραϊκό κεφάλαιο! Στην πραγματικότητα αυτή κίνηση με τον δεξιό τομέα αυξάνει την καχυποψία των Εβραίων έναντι των Γερμανώνπου φοβούνται ότι πίσω από το ξεπέταγμα της Γερμανίας υπάρχει αναβιωμένο ναζιστικό υπόβαθρο!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οπου δεν μπορει να σταθεί αμερικάνικο ή ισραηλινό μαγαζάκι επισημα βαζουμε τον κραχτη. Αντε να πεις στους μουσουλμανους οτι εκπροσωπεις τους παραπάνω ...θα σε φανε. Αν ομως το παιζεις θεατρικά οχτρος τους και τζαμπα μαγκας τους μαζευεις γύρω σου και τους στελνεις στον αγύριστο.
Στηνεις και μια μαϊμου ανθουσα οικονομια απο το τίποτα τυπου δηλαδή Μογγολιστάν και τους μαζευεις και το χρήμα.Εδω δεν τα καταφερνει η Γαλλια και οι μεμετηδες φτιαχνουν λεει μονοι τους δικα τους οπλικα συστηματα.
Και για οσους δεν καταλαβαν η πολιτική δεν παιζεται στο γυαλι αλλα στο παρασκήνιο.
Παραδειγμα; Συναντήσεις και συμφωνιες Πουτιν στην Βραζιλια λογω δηθεν Μουντιάλ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ωραία, βάζω λοιπόν τα ερωτήματα:
α) Ποιον πολιτικό ή μή, κοινοβουλευτικό ή μή, σχηματισμό μπορεί να υποστηρήξει ο απλός πολίτης με γνώμωνα την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του Ελληνισμού.
β) Ποια είναι τα συμφέροντα του Ελληνισμού?

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων