ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

   7-7-2014
Greek Spirit
Αλβανοί των Σκοπίων τις τελευταίες ημέρες συγκρούονται με τις αρχές του κρατιδίου, συγκρούσεις που αυτή την φορά αποτελούν κλιμάκωση ταραχών με αφορμή τον θάνατο ενός Αλβανικής καταγωγής  μικροκακοποίου από την αστυνομία ,πριν από μερικές ημέρες. Όμως αυτή την φορά έχουμε μια ποιοτική αλλαγή από πλευράς Αλβανών διαδηλωτών οι οποίοι για πρώτη φορά διαδήλωσαν κάτω από ισλαμιστικά λάβαρα και συνθήματα.
Τα τελευταία χρόνια ο ισλαμισμός έχει αθόρυβα εισχωρήσει στους Αλβανικούς πληθυσμούς της Αλβανίας, Κοσόβου και Σκοπίων. 

Η Τουρκία με κεφάλαια των χωρών της Αραβικής χερσονήσου αποτελεί τον φορέα που επιχειρεί τόσο την φανερή διείσδυση με την διπλωματία, την οικονομική βοήθεια και την στρατιωτική συνεργασία όσο και με την παρασκηνιακή χρηματοδότηση ακραίων ισλαμιστικών στοιχείων. Ο Ερντογάν  πριν από ένα μήνα σε επίσημη επίσκεψη του στην Αλβανία ανακοίνωσε την παροχή οικονομικής βοήθειας, αγνώστου μέχρι σήμερα μεγέθους. Τον περασμένο Μάρτιο η Αλβανία έλαβε δάνειο από το ΔΝΤ ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων , ποσό που αποτελεί την πρώτη δόση των συνολικά 300 εκατομμυρίων δολαρίων που έχουν εξασφαλισθεί για την χώρα. Παρόλο που η Αλβανία αποτελεί χώρα με υποτριπλάσιο πληθυσμό και έκταση από την Ελλάδα αλλά και η οικονομία της είναι ανύπαρκτη ακόμα και σε σύγκριση με την κατεστραμμένη πλέον Ελληνική σύμφωνα με το ΔΝΤ και συγκεκριμένα τον υπεύθυνο του για την Αλβανία  Nadeem Ilahi όλα θα ρυθμιστούν χωρίς να χρειαστούν μέτρα ανάλογα με αυτά της Ελλάδας!!!

Πίσω από το ΔΝΤ και την εύννοια του βρίσκονται οι ΗΠΑ , αλλά πίσω από τις ΗΠΑ βρίσκονται τα πραγματικά αφεντικά , Κατάρ και Σαουδική Αραβία.


Η θωπείες της Δύσης δεν περιορίζονται μόνο στον οικονομικό τομέα. Ήδη βρίσκεται  σε εξέλιξη διαδικασία διερεύνησης της διμερούς συμφωνίας του 1999 μεταξύ Ελλάδας -Αλβανίας σχετικά με την ΑΟΖ και τα χωρικά ύδατα, διαδικασία η οποία είναι φανερό ότι θα οδηγήσει στην καταγγελία της συμφωνίας από την Αλβανία. Βλέπετε το Βόρειο Ιόνιο έχει πολλά πετρέλαια.Αλλά και από το έδαφος της γείτονος θα περάσει  αγωγός ΤΑΡ , αγωγός που θα μεταφέρει σε πρώτο στάδιο το αέριο της Κασπίας στην Ευρώπη και σε δεύτερη φάση το Μεσανατολικό .
Οι Αλβανοί ζουν τον θρίαμβο τους , ζεστό χρήμα από το ΔΝΤ με ευνοϊκούς όρους , σιγοντάρισμα στην αμφισβήτηση των συνόρων με την Ελλάδα, αγωγός ΤΑΡ που θα αναβαθμίσει την σημασία της χώρας, υποσχέσεις και νύξεις για την ολοκλήρωση του οράματος της μεγάλης Αλβανίας με πρώιμα σημάδια την τελωνειακή ένωση με το Κόσοβο, την συμφωνία για την ομοιογενή διδακτέα ύλη στα δημοτικά σχολεία του Κοσόβου και της Αλβανίας και τέλος την ανακίνηση του Τσάμικου θέματος.

Σε αυτό τον ορυμαγδό εύνοιας και κατακτήσεων , οι Αλβανοί των Βαλκανίων παρέβλεψαν ότι το τίμημα είναι ισλαμοποίηση τους. Τίποτα δεν παρέχεται δωρεάν. 

Ακριβώς όπως στο κοσμικό Ιράκ και βόρεια Συρία επικράτησε η Σαλαφιστική ISIS και το νεοϊδρυθέν χαλιφάτο της. Η ανάγκη για να διασφαλισθεί φιλικό έδαφος για την κατασκευή αγωγών που θα μεταφέρουν το Καταριανό αέριο από το Κατάρ στην Τουρκία και από εκεί στην Ευρώπη μέσω του ΤΑΡ και η αντοχή του Άσαντ  ανέδειξαν την ISIS και το χαλιφάτο της. Η Συρία πλέον μπορεί να υπερκερασθεί και οι αγωγοί των Αράβων να περάσουν από τα εδάφη του νέου χαλιφάτου στο δυτικό Ιράκ.

 Στην Μ.Ανατολή και στην Αλβανία χρησιμοποιείται το ίδιο μοντέλο: χρηματοδότηση με Αραβικά κεφάλαια , ισλαμοποίηση,αλλαγή συνόρων. Όσοι υποκύπτουν στις θωπείες των ισλαμιστικών κύκλων που αρχικά παρουσιάζονται με το προκάλυμμα του γενναιόδωρου προστάτη εξαναγκάζονται στην τέλεση εγκλημάτων εναντίον των γειτονικών χωρών και των αμάχων . Σφαγές αμάχων στην Συρία και εκατοντάδες χιλιάδες  που καταφεύγουν στα στρατόπεδα προσφύγων στην νότια Τουρκία όπου χιλιάδες παιδιά πέφτουν είτε θύματα απαγωγής είτε θανατώνονται για το εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων.

Στην Ουκρανία πληθαίνουν τα περιστατικά εξαφάνισης νέων κοριτσιών από τις επαρχίες των Ρωσόφωνων αυτονομιστών τα οποία καταλήγουν σε εμπόρους λευκής σαρκός. Επίσης πληθαίνουν και οι αποδείξεις για εμπόριο ανθρώπινων οργάνων των θυμάτων της εθνοκάθαρσης αλλά και των ετοιμοθάνατων Ουκρανών στρατιωτών . Το κέρδος δεν κάνει διακρίσεις σε στρατιώτες του εχθρού και φίλιους.

Στην Ουκρανία αντί του ισλαμισμού χρησιμοποιήθηκε ο ναζισμός ο οποίος είχε  συμπαθουντες από την εποχή του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου .Οι Ουκρανοί όπως και οι κάτοικοι των Βαλτικών χωρών θεωρούν τα ναζιστικά στρατεύματα ως απελευθερωτές τους από τον Ρωσικό ζυγό.

Η Ουκρανία ακριβώς όπως και η Αλβανία αλλά και οι ισλαμιστές της Μ.Ανατολής, απολαμβάνει οικονομική βοήθεια από το ΔΝΤ και Αραβικά κεφάλαια ''πλυμένα΄'και μεταμφιεσμένα μέσω δυτικών ατραπών, στρατιωτική βοήθεια από το ΝΑΤΟ και διάφορα ευαγή μισθοφορικά ιδρύματα και οι νεοναζιστές ακριβώς όπως οι ισλαμιστές της ISIS στην βόρεια Συρία και δυτικό Ιράκ προβαίνουν όλο και πιο απροκάλυπτα σε τρομοκράτηση των αντιφρονούντων με εκστρατείες που έχουν τα πρώιμα χαρακτηριστικά της εθνοκάθαρσης.

Η Ουκρανία αποτελεί ενεργειακό κόμβο για την Ευρώπη με τους αγωγούς που την διατρέχουν αλλά και έδαφος του οποίου η κατάκτηση από τους εχθρούς της Ρωσίας θα τους φέρει μόλις 500 χιλιόμετρα από την Μόσχα , μειώνοντας την απόσταση από τα Πολωνικά σύνορα στο μισό.


Επόμενος στόχος είναι η Τσετσενία όπου οι Τσετσένοι αυτονομιστές  από το 1995 πολεμούν ανοιχτά την Ρωσία στον Β. Καύκασο για την απόσχιση τους αλλά και την δημιουργία ''χαλιφάτου'' το οποίο φιλοδοξεί να  ενώσει όλους τους μουσουλμανικούς πληθυσμούς του Καυκάσου.Η Ρωσία έχει διεξάγει δύο αιματηρούς πολέμους στη Τσετσενία το 1996 1999 και έχει υποστεί πολλά τρομοκρατικά χτυπήματα από τους Τσετσένους αυτονομιστές. 

Η Τσεσένοι ισλαμιστές αυτονομιστές θα υποστηριχθούν από την Γεωργία , χώρα που από καιρό έχει υποκύψει στις ''χαντρες΄΄ και τα ΄΄καθρεπτάκια΄΄ της Δύσης και παρόλο που το 2008 υπέστη εισβολή της Ρωσίας και την απόσχιση της Οσετίας , ακολουθει εθισμένη την ιδια πολιτική υποταγής στην γεωοπολιτική μαφία.

Αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν όσοι συνεργαζονται και συμμαχούν με την Δύση και την υποκινούμενη με Αραβικά κεφάλαια εγκληματική παρεμβατική πολιτική της είναι ότι δεν εξυπηρετούν τα εθνικά τους συμφέροντα ,παρά μόνο τα ενεργειακά και γεωπολιτκά συμφέροντα των αφεντικών τους και ότι οι πρώτοι οι οποίοι θα υποστούν την καταστροφή θα είναι οι ίδιοι .

Πάρτε για παράδειγμα τον Σαντάμ Χουσέιν . Αμέσως μετά την επικράτηση των μουλάδων στο Ιράν το 1979 η Δύση χρηματοδότησε τον Σαντάμ για την διεξαγωγή ενός φονικότατου πολέμου εναντίον του Ιράν  που διήρκεσε 8 χρόνια χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα πέρα από τα εκατοντάδες χιλιάδες θύματα εκατέρωθεν.Το 1990 ο Σαντάμ εισβάλει στο Κουβέιτ προκαλώντας την επέμβαση εναντιον του  700.000 στρατευμάτων των πρώην συμμάχων του.

Πολύ σύντομα οι Αλβανοί των Βαλκανίων θα δούνε με τρόμο τους Ουαχαμπιστές -Σαλαφιστές ομοεθνείς τους να αφιονίζονται και με την απρόσκοπτη χρηματοδότηση των Σοαυδαράβων και των Εμίρηδων της Αραβικής χερσονήσου να καταλαμβάνουν όλο και μεγαλύτερο κομμάτι της κοινωνικής και πολιτικής ζωής. Η ισλαμιστές αυτοί θα αποτελούν την μειοψηφία ,όμως ο δυναμισμός τους και η καθοδήγηση τους από  έμπειρα και πλούσια κέντρα κέντρα θα τους καταστήσει πρωταγωνιστές και θα προκαλέσει εμφύλιες συγκρούσεις.

Οι Έλληνες γνωρίζουμε ότι οι Αλβανοί δεν έχουν καμία σχέση με θρησκευτικό φανατισμό και αποτελούν ένα λαό ο οποίος ανεξάρτητα από το τι του καταλογίζεται δικαίως ή αδίκως  είναι λαός που ενδιαφέρεται και εργάζεται κυρίως για την οικονομική του καταξίωση και πρόοδο και όχι για να κυκλοφορεί με μαύρες πυτζάμες και σαγιονάρες κραδαίνοντας το κοράνι.
Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Εντι Ράμα μπορεί να απολαμβάνει της προσοχής και εύνοιας της δύσης αλλά σύντομα θα κληθεί να πάρει θέση είτε κατά των ισλαμιστών και να χάσει την εξουσία είτε υπέρ τους με αποτέλεσμα να  καταστήσει την Αλβανία σε μικρή Ουκρανία.

Η δε Ουκρανία σύντομα θα καταλάβει ότι ο χειμώνας χωρίς Ρωσικό φυσικό αέριο είναι πιο σημαντικό πρόβλημα από την εξέγερση των Ρωσόφωνων. Σύντομα οι Ουκρανοί θα καταλάβουν ότι η οικονομική βοήθεια του ΔΝΤ θα υπαγορεύσει μέτρα όπως ο διπλασιασμός της τιμής του φυσικού αερίου το οποίο έτσι και αλλιώς δεν θα υπάρχει.

Σύντομα οι Ουκρανοί, ακόμα και αυτοί των δυτικών φιλοκυβερνητικών επαρχιών , θα καταλάβουν ότι οι μισθοφόροι οι οποίοι δήθεν βοηθάνε ενάντια στον αποσχιστικό αγώνα μπορούν κάλλιστα να διαπράξουν τα ίδια και χειρότερα εγκλήματα πολέμου και εναντίον τους.

Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω στην Ουκρανία δεν χρησιμοποιήθηκε ο ισλαμισμός ως μέσο χειραγώγησης αλλα΄ο ναζισμός.Ωστόσο πίσω από τον ναζισμό κρύβονται σατανιστικές λατρείες και σέκτες,λατρείες και νέες θρησκείες οι οποίες χρηματοδοτούνται και πάλι από τους Εμίρηδες οι οποίοι εάν δεν μπορούν να προσηλυτίσουν χριστιανούς στο Ισλάμ τότε τους αποτρέπουν από τον Χριστιανισμό αποπροσανατολίζοντας τους  προς άλλες λατρείες.

Η Γεωργία παρόλο που αποτελεί ορθόδοξη χώρα έχει τυφλωθεί τόσο πολύ από το εθνικιστικό και αντιρωσικό μένος που θα επιτρέψει στους ισλαμιστές αντάρτες όλων των ειδών να διατρέχουν την επικράτεια της και να την χρησιμοποιούν ως διάδρομο για την επικοινωνία της Μ.Ανατολής και Τουρκίας με την Τσετσενία και Καύκασο.Πολύ σύντομα η Γεωργία θα μετατραπεί σε μέρος του οραματιζόμενου ισλαμικού χαλιφάτου της Υπερκαυκασίας.

Πολλοί βιάζονται να κατηγορήσουν τον Πούτιν για διστακτικότητα στο θέμα της εθνοκάθαρσης των Ρωσόφωνων στην ανατολική Ουκρανία. Ενδεχόμενη στρατιωτική επέμβαση της Ρωσίας στην ανατολική Ουκρανία θα προκαλούσε τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο .Θα πυροδοτούσε μια σειρά νέων μετώπων στην Γεωργία -Τσετσενία και στα στενά του Βοσπόρου και θα καθιστούσε ακόμα πιο ανεξέλεγκτους τους ισλαμιστές στην Μ.Ανατολή.
Ο πόλεμος δεν διεξάγεται με ποδοσφαιρικούς όρους ,ούτε με συναισθηματισμούς.Πολλοί Ρωσόφωνοι στην ανατολικοί Ουκρανία θα πέσουν θύματα εθνοκάθαρσης ,αλλά η Ρωσία του Πούτιν είναι η μόνη και τελευταία εφεδρεία του κόσμου ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων και πρέπει να επιδείξει την ανάλογη σοβαρότητα. 
Πριν από οποιαδήποτε στρατιωτική παρέμβαση της θα περιμένει πρώτον την αποσάθρωση των εχθρών της εκ των έσω ακριβώς  λόγω των συμμαχιών με τον διάβολο που έχουν συνάψει και δεύτερον θα σιγουρευτεί ότι η διεθνής κοινή γνώμη είναι έτοιμη και όσο το δυνατόν ενημερωμένη τόσο για τα εγκλήματα της Δύσης όσο και για την αναγκαιότητα της Ρωσικής επέμβασης.
ΠΗΓΗ http://hellenicsunrise.blogspot.gr/2014/07/h.html
Greek Spirit


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων