ΦΙΛΙΚΕΣ ΜΠΑΤΣΟΥΛΕΣ ΤΕΛΟΣ- ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ- ΟΙ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-Καρφι δεν της καίγεται της Γερμανίας εάν θα υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ ή Σαμαράς ή Βενιζέλος, αυτό που θέλει τώρα, πάραυτα, αμέσως, είναι οι σπάνιες γαίες της Ελλάδας και τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων

21-11-2014

Greek Spirit
Τελευταία έχει απλωθεί στον κύκλο των ιστότοπων για την εθνική ενημέρωση  μία νέα τάση, τάση που υπαγορεύει την απάλειψη απαισιόδοξων πλην άκρως ρεαλιστικών σεναρίων και εκτιμήσεων για το μέλλον της Ελλάδας και Κύπρου. Σύμφωνα με την νέα τάση όποιος γράφει και περιγράφει με ακρίβεια την παρούσα απολύτως παρακμιακή κατάσταση σπέρνει πανικό και είναι ανθέλληνας.
Τι μπορεί κανείς να γράψει άραγε για να εξωραΐσει την εικόνα της χώρας και να ανεβάσει το φρόνημα, τι άραγε μπορεί καποιος να αναφέρει ως θετικό χωρίς να διακινδυνεύσει να θεωρηθεί ανόητος και φαντασιόπληκτος;


Οι Γερμανοί από την πλήρη στήριξη της δήθεν ελληνικής κυβέρνησης πέρασαν στην πλήρη αποδόμηση της και απαξίωσης Εκεί που ο Σαμαράς και Βενιζέλος τύχαιναν αντιμετώπισης πιστού μεν αλλά ευηθούς στρατιώτη, εκεί που απολάμβαναν έστω και τις φιλικές ΄΄μπατσούλες΄΄
από τα αφεντικά τους στα διάφορα ταξίδια τους στο εξωτερικό τώρα ο γερμανικός τύπος χύνει χολή όχι μόνο εναντίον της χώρας μας αλλά και προσωπικά και κατευθυνόμενα εναντίον Σαμαρά-Βενιζέλου. Παράλληλα η τρόικα απαγορεύει και ξεφτιλίζει την εφαρμογή των 100 δόσεων για ληξιπρόθεσμα προς δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία εκβιάζοντας με μη έλευση της και συνέχιση της χρηματοδότησης και πάντα με στόχο την πτώση της κυβέρνησης.
Οι Γερμανοί φέρονται εξίσου αλλοπρόσαλλα σαν νταβατζής υπό την επήρεια ναρκωτικών και εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ , με αμφιλεγόμενα μηνύματα αποδόμηση και απαξίωσης αλλά και προσπάθειες επαφής .
Η ''κυβέρνηση'' πεσμένη στο καναβάτσο , προδομένη από τα αφεντικά της , χωρίς στήριξη γλύφει εκεί που έφτυνε δηλαδή προσπαθεί την τελευταία στιγμή να δείξει φιλολαϊκό προφίλ το οποίο όμως σκοντάφτει στην άρνηση και παρέμβαση του Δ Ράιχ το οποίο εκτός των άλλων απειλεί και πραγματοποιεί αποκαλύψεις για χρηματισμό των πολιτικών .
Η κατάσταση είναι τελείως αλλοπρόσαλλη αν προσπαθήσει κανείς να την εξηγήσει με πολιτικούς όρους. Αν όμως συνειδητοποιήσει κανείς ότι βρισκόμαστε σε πόλεμο με το Δ΄ Ράιχ και ότι στόχος του είναι ακριβώς η καταστροφή, αλωση και κατοχή της χώρας τότε μόνο θα καταλάβει και θα ερμηνεύσει την γερμανική συμπεριφορά.
Η Γερμανία ΔΕΝ ενδιαφέρεται για την επιβίωση των Ελλήνων και της χώρας και μάλιστα επιθυμεί την μείωση του Ελληνικού πληθυσμού με ρυθμό ανάλογο αυτού της κατοχής του Β ΠΠ. Ο Β'ΠΠ συνεχίζεται με ίδια στόχευση και ίδια σκληρότητα με μόνη διαφορά τα μέσα τα οποία είναι οικονομικά. 
Καρφι δεν της καίγεται της Γερμανίας εάν θα υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ ή Σαμαράς ή Βενιζέλος, αυτό που θέλει τώρα, πάραυτα, αμέσως, είναι οι σπάνιες γαίες της Ελλάδας και τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων.Επίσης επιθυμεί την συνέχιση της ύπαρξης της χώρας ως οικονομικής οντότητας στον βαθμό που θα μπορεί να στηρίζει με τα τελευταία ψήγματα διαθεσίμων κεφαλαίων τις γερμανικές τράπεζες , όσο κρατήσει αυτό ,μετά στάχτη. Εξ ου και η δήθεν θετική αξιολόγηση των ελληνικών τραπεζών στα stress tests που μόνο στόχο είχε να  παρουσιασθούν υγιείς για να μπορούν ο Γερμανοί να υφαρπάξουν τα 11 δις του ΤΧΣ , δηλαδή του ταμείου που θα κάλυπτε τις τράπεζες ως ένα βαθμό σε ενδεχόμενη κεφαλαιακή κρίση ή έστω αρνητικής αξιολόγησης από τα παραπάνω stress tests. 
Κατά τα άλλα οι εγχώριοι τραπεζίτες χαίρονται για την πέτσινη αξιολόγηση η οποία ανέβαλε την καταρευση τους και την εξαγορά τους από τράπεζες του εξωτερικού......
Αυτό που δεν έχουμε καταλάβει είναι ότι οι Γερμανοί έχουν ξεγράψει την Ελλάδα ως χώρα και ως μέλος της Ε.Ε. και μάλιστα πιστεύει ότι μπορεί να υπάρξει Ε.Ε και χωρίς αυτή. 
Την ίδια στιγμή το μακρύ χέρι της Γερμανίας , η Τουρκία, έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο όριο προκλήσεων και μάλιστα συνδυασμένο με την αποσιώπηση της σοβαρότητας της κατάστασης αλλά και την απολύτως προδοτική και ενδοτική στάση του ΥΠΕΞ και του κυβερνητικού μηχανισμού γενικότερα.
Οι συνεργάτες των Γερμανών στην Ελλάδα δεν έχουν καταλάβει ότι ότι και να κάνουν πλέον, ακόμα και αν βγούνε σε ελληνικές βραχονησίδες με πανό που να ευχαριστούν την Τουρκία για την προκλητικότητα τους δεν πρόκειται να κερδίσουν κάτι παραπάνω από την Γερμανία, η οποία φυσικά μαζί με το Κατάρ χρησιμοποιούν τον χρήσιμο ηλίθιο Τουρκία ως τον τραμπούκο της αν.Μεσογείου.
Η Γερμανία βλέπει την Ελλάδα ως ένα οικόπεδο το οποίο είναι προς εκμετάλλευση και πραγματικά και γνήσια δεν ενδιαφέρεται για τα 10 εκατομμύρια πληθυσμού της , κάτι σαν τους δουλεμπόρους που ποσώς ενδιαφέρονταν για την Αφρική και τον πληθυσμό της , αρκεί να υπήρχε παραγωγή. 
Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε η παρούσα ''κυβέρνηση'' αποτελούν ανάγκη για την Γερμανία ή μέρος των σχεδίων της. Το σχέδιο της Γερμανίας προβλέπει άμεση συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με την Τουρκία η οποία αποτελεί προτεκτοράτο του Κατάρ το οποίο αποτελεί μελλοντικό στρατηγικό προμηθευτή φυσικού αερίου της Γερμανίας εάν και εφόσον πέσει η Συρία ή γίνουν αγωγοί που να περνάνε από το ισλαμικό κράτος και να καταλήγουν στην Γερμανία μέσω Τουρκίας.Ο όρος ''συνεκμετάλευση'' αποτελεί ευφημισμό για το πλήρες ξεπούλημα των κοιτασμάτων μας αλλά και του εθνικού εδάφους είτε με το καλό είτε με εισβολή της Τουρκίας.
Πέρα από κάθε ανάλυση και παράθεση πηγών και στοιχείων πρέπει να καταλάβουμε ότι η Γερμανία φέρεται εκδικητικά και πάντα με την παράδοση των βαρβαρικών φυλών που πλιατσικολογούσαν. Γερμανία και Τουρκία εκτός από την συμμαχία που τους συνδέει από την εποχή του Κεμάλ έχουν και κάτι άλλο κοινό. Και οι δύο χώρες απέτυχαν να χρησιμοποιήσουν την δύναμη τους για να καταστούν περιφερειακές υπερδυνάμεις κάθε μια στην περιοχή της, με την σύναψη συμμαχιών και δημιουργίας ένωσης κρατών με ίσα διακαιώματα και υποχρεώσεις αλλά και απολαβές. Η Γερμανία πέταξε στα σκουπίδια την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση και με την παρούσα πολιτική ηγεσία έχει μετατραπεί σε πλιατσικολόγο και δυνάστη της Ευρώπης αδυνατώντας να αναλάβει ρόλο ηγετικό σε μια ένωση ισότιμων εταίρων. Το ίδιο και η Τουρκία η οποία αντί να καταστεί το κράτος πρότυπο του κοσμικού Σουνιτικού κόσμου έχει μετατραπεί σε τραμπούκο που εκτός από Συρία-Ιράν-Ισραήλ -Αίγυπτο ακόμα και με την Κίνα (!!) έχει έρθει σε σύγκρουση λόγω της μειονότητας των Ουιγούρων. 
Η Τουρκία αποτελεί το στρατιωτικό σκέλος του άξονα Κατάρ- Γερμανίας, άξονας που έχει την έγκριση των ΗΠΑ και που στοχεύει στην ανάδειξη της Γερμανίας σε μοναδική δύναμη στην ευρωπαϊκή ήπειρο αφού παραδώσει την νότια Ευρώπη στα νύχια του Κατάρ (και την δημιουργία της EURABIA) και αφού σε αντάλλαγμα εξασφαλίσει απρόσκοπτη παροχή αερίου για τις Γερμανικές βιομηχανίες και την επακόλουθη απεξάρτηση της από το ρωσικό αέριο. Η Τουρκία θα αποτελεί το στρατιωτικό σκέλος της συμμαχίας , τον ενεργειακό κόμβο και τον προμηθευτή δθηνού εργατικού δυναμικού μερικής εξειδίκευσης..
Η Ελληνική οικονομία και παραγωγή δεν υφίστανται και δεν πρόκειται ως μέγεθοι να λείψουν σε κανένα. Τα κοιτάσματα ωστόσο των σπάνιων γαιών , του χρυσού και του φυσικού αερίου θα πρέπει να αποκτηθούν από το Δ΄Ρ'αιχ , και αυτό θα γίνει είτε με την ειρηνική παράδοση μας και την  συνέχιση της πειθήνιας συμπεριφοράς μας έως τώρα αλλά χωρίς κανέναν αντάλλαγμα είτε με πόλεμο από την Τουρκία. 
Μην ψάχνετε να βρείτε γιατί η Γερμανία φέρεται αλλόκοτα προς την ΄΄κυβερνηση'' την μια μέρα και την άλλη προς την αντιπολίτευση, μην προσπαθείτε να βρείτε συσχετισμούς στην αποκάλυψη σκανδάλων πολιτικών προσώπων , δεν υπάρχουν , η Γερμανία μας έχει κηρύξει τον πόλεμο που μέχρι τώρα κερδίζει και ευρισκόμενη στα τελευταία στάδια πριν την νίκη δεν πρόκειται να λυπηθεί κανένα, απλά θέλει πλήρη διάλυση και υποταγή της χώρας.
Τι θετικό μπορεί να αναφέρει κανείς στην παρούσα κατάσταση, χώρα με τους πολίτες να αυτοκτονούν (όποιος δεν το αραδέχεται είναι ηλίθιος) , με νεόπτωχους πολίτες οι οποίοι αδιαφορούν και αδυνατούν να πάρουν τις τύχες στα χέρια τους. Ηγεσία εντελώς παραδωμένη στις ορέξεις Τουρκίας και Γερμανίας διαπιστώνει με τρόμο ότι τα αφεντικά της ετοιμάζονται να εξαποστείλουν το πολιτκό προσωπικό ανεξαιρέτως στο πυρ το εξώτερο και την τελευταία στιγμή κοιτάει με απόγνωση προς το μόνιμο θύμα της, τους Ελληνες, για σωτηρία. Ανύπαρκτη οικονομία και παραγωγή  και παρακάλια για επιστροφή του αφέντη, δηλαδή της τρόικας, η οποία αφού εγκληματίσει ακόμα μια φορά δήθεν θα πετάξει ένα ξεροκόματο στους κολάσμένους της. Πληρης απαξίωση του στρατού τόσο σε επίπεδο χρηματοδότητησης του όσο και κατασυκοφάντισης των στελεχών του από τον κατοχικό τύπο την στιγμή που η Τουρκία μας δείχνει τα αχαμνά της και εμείς αναρωτιόμαστε εάν απλά μας παρενοχλέι σεξουαλικά ή στα αλήθεια θα μας βιάσει. Σήμερα γιορτάζει ο Ε.Σ (ημέρα Ε.Δ) και ο κατοχικός έντυπος και  ηλεκτρονικός δεν αναφέρει τίποτα. Όσο για τα κανάλια των μεγαλοεργολάβων....
Δηλαδή τι να αναφέρει κανείς για να μην θεωρηθεί ως ανθέλληνας από τον περίγυρο των ιστότοπων εθνικού περιοχομένων;
Ότι θα βοηθήσει ο Θεός ; ναι θα βοηθήσει.
Ότι θα βοηθήσει ο Πούτιν ; ναι θα βοηθήσει αλλά όχι με απευθίας βοήθεια προς την Ελλάδα αλλά με επέμβαση στην Μ.Ανατολή και Τουρκία η οποία θα ωφελήσει την Ελλάδα.
Ότι οι Ελληνες θα αφυπνισθούν ναι , θα το κάνουν αλλά όπως και τα παραπάνω αυτό θα συμβεί όταν ήδη η Ελλάδα θα έχει υποστεί τεράστιο πλήγμα κυριαρχίας.
Greek Spirit
Για την υποβολή σχολίων επισκεφθείτε την ομώνυμη σελίδα του Hellenic Sunrise στο Facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων