Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΘΑ ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ

Greek Spirit      12-11-2014
Οι Γερμανοί (άντε καλά, η Τρόικα) είναι πολύ καλά εγκατεστημένοι στην Ελλάδα και την απομυζούν με την βοήθεια της παρούσας κυβέρνησης και δεν υπάρχει κανένας λόγος να αφήσουν τους ΄΄κατσαπλιάδες ΄΄ του ΣΥΡΙΖΑ (οι οποίοι απειλούν ότι θα πετάξουν στα σκουπίδια τα μνημόνια, τα προαπαιτούμενα και τους πραγματικά νεοφασιστικής εμπνεύσεως εφαρμοστικούς νόμους),να καταλάβουν την εξουσία.
Το θέμα δεν είναι η φερεγγυότητα του ΣΥΡΙΖΑ ως προς τις υποσχέσεις του , πιθανόν σε ένα μεγάλο βαθμό να αποτελούν μπούρδες και η σίγουρη επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ- όπως φαίνεται από κρυφες δημοσκοπήσεις- να εκφυλιστεί σε ενα κυνήγι παπάδων, μεγαλοεπιχειρηματιών και στρατιωτικών και αυτό πάντα όχι στο σύνολο των παραπάνω λειτουργών και ατόμων αλλά μόνο εναντίον όσων φανούν ως ''αντιφρονούντες'' Κατά τα άλλα η Ελλάδα θα γίνει ένας τεράστιος λαχανόκηπος - εδώ ικανοποιούνται οι οικολογικές συνιστώσες''- στροφή προς την ''παιδεία'' - το ακούμε συχνά από τους αριστερούς κύκλους χωρίς όμως να διασαφηνίζεται τι ακριβώς εννοούνε και φυσικά θα διασφαλιστεί η ''μόνιμη και σταθερή εργασία'' για όλους, προφανώς στο δημόσιο.

Από τα παραπάνω συμπεραίνεται ότι μια διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα έχει πόλυ μεγάλη πλάκα, εξάλλου τι άλλο χειρότερο μπορούν να πάθουν τα 3 εκατομμύρια φτωχευμένων Ελλήνων, ας περάσουμε τουλάχιστον τις τελευταίες μέρες της πατρίδας με λίγο πρόζα.Ναι ας είναι , καλώς να έρθουν, τι έχουμε να χάσουμε, καιρός για αλλαγή ( αυτό πάλι ακούγεται γνώριμο , χμμμμ)Τι έχει να χάσει ο άνεργος των 30 ετών ;ο ανάπηρος; ο υπάλληλος του ιδιωτικού τομέα;

 Σε καμία περίπτωση η παρούσα κυβέρνηση δεν πρόκειται να εκπροσωπήσει τα εκατομμύρια Ελλήνων  και μόνο με κόλπα όπως οι 100 δόσεις στην εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία με όρους και πρακτικές εμπνευσμένες από αυτές των τραπεζών και πάντα με απώτερο στόχο την ομηρεία της όποιας περιουσίας ή και της ατομικής ελευθερία όσων πέσουν στην παγίδα και ενταχθούν στην ΄΄ρύθμιση''.

Το πρόβλημα όμως γίνεται μεγαλύτερο διότι οι Γερμανοί έχουν έλλειψη χιούμορ και δεν μπορούν να καταλάβουν ότι η Ελλάδα  στην παρούσα φάση  είναι μια χώρα της οποίας τις αλλαγές πρέπει να βλέπουμε με χιουμοριστική διάθεση εφόσον τίποτα δεν αλλάζει σε βαθμό που να απειλείται η ξένη κυριαρχία .

Οι Γερμανοί ανησυχούν ότι εάν προκηρυχθούν εκλογές τον Μάρτιο μετά από αποτυχία εκλογής προέδρου από την Βουλή ότι θα έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία (μέχρι εδώ σωστά) και ότι θα συγκρουσθεί με την Τρόικα με αποτέλεσμα το προτεκτοράτο να βγει εκτός επιτήρησης ( χαχαχαχαχα, αστεία πράγματα , όμως όπως είπαμε οι Γερμανοί δεν έχουν αίσθηση του χιούμορ και τα παίρνουν όλα τοις μετρητοίς)

Οι Γερμανοί είναι μεθοδικοί και πριν από λίγους μήνες ήρθαν σε επαφή με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία θα αποτελέσουν το οικονομικό επιτελείο της ενδεχόμενης κυβέρνησης μετά από εκλογική νίκη του , και φυσικά απογοητεύτηκαν. Μέχρι τώρα οι μελλοντικοί κυβερνήτες της Ελλάδας δεν δείχνουν σημάδια κάμψης στις απόψεις τους για την Τρόικα και το χρέος Έξω απο τον χορό.... Ας είναι , μαζί τους , αλλά δύσκολο να κρατηθεί η σκληρή αυτή γραμμή.Οι Γερμανοί ομως όπως είπαμε δεν .εχουν χιούμορ.

.Ακόμα και το οφειλόμενο κατοχικό δάνειο ύψους 500 δις απειλούν ότι  θα εγγράψουν ως έσοδο στον προϋπολογισμό οι κατσαπλιάδες !!! Αίσχος!!!! Οι Γερμανοί δεν φτάινε ,οι ΄Ελληνες δεν κάθονταν καλά στην κατοχή.
Συνεπώς πρέπει με κάθε τρόπο -ξαναλέμε, με κάθε τρόπο - να αποφευχθεί το ενδεχόμενο ή η διεξαγωγή εκλογών είτε στην Βουλή για πρόεδρο είτε βουλευτικών μετά από αποτυχία εκλογής του.

Ο μόνος τρόπος είναι ένα θερμό επεισόδιο η ακόμα και μια εισβολή των Τούρκων .
Η Γερμανία και η Τουρκία είναι σύμμαχοι εδώ και 100 χρόνια , από τότε που διαλύθηκε η Οθωμανική αυτοκρατορία στις αρχές του 20ου αιώνα και διαμελίσθηκε χάνοντας την Μ.Ανατολή και την Βόρεια Ελλάδα. Οι Γερμανοί -πάντοτε απέναντι στους Γάλλους και Βρετανούς οι οποίοι ευθύνονται για τον διαμοιρασμό των κτήσεων της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, μοιράζονταν με τους Τούρκους τον ίδιο εχθρό .
Η συμμαχία αυτή ενδυναμώθηκε με την σύμπραξη Γερμανίας -Τουρκίας στην οικονομική εξόντωση των Ελλήνων της Μικράς Ασίας και Μ.Ανατολής μέσω της τράπεζας της Ανατολής την οποία εξαγόρασε και φαλίρισε η ίδια η Deustche Bank αλλά και την διαφώτιση και αρωγή του Κεμάλ Ατατούρκ στην νεοφασιστικά ιδεώδη τα οποία ξεπήδησαν μέσα από τις στάχτες του Α΄ΠΠ στην Γερμανία και στην Τουρκική τους εκδοχή πήραν την ονομασία ΄΄Νεοτουρκοι του Κεμάλ''.
Ο Κεμάλ μάλιστα με πρόσχημα ασθένεια του βρέθηκε για απροσδιόριστο διάστημα στην Γερμανία το 1917 οπότε και κατηχήθηκε απ΄τους Γερμανούς .

Σήμερα η Γερμανία προσβλέπει στην Τουρκία τόσο για την ικανοποίηση των ενεργειακών αναγκών της όσο και των αναγκών σε εργατικό δυναμικό χαμηλής και μέσης εξειδίκευσης.
Συγκεκριμένα ο Ερντογάν έχει καταλάβει την εξουσία από το 2003 με την βοήθεια του Κατάρ το οποίο και χρηματοδοτεί την τουρκική οικονομία με παρασκηνιακό τρόπο και με πακτωλό δις δολαρίων. Το Κατάρ προσβλέπει στην μετατροπή της Τουρκίας σε ενεργειακό κόμβο στον οποίο θα καταλήγει αγωγός Κατάρ-Συρίας-Τουρκίας και ο οποίος μέσω ΤΑΡ θα μεταφέρει αεριο στην Γερμανία.

Γερμανία-Τουρκία-Κατάρ αποτελούν άξονα .
Η Τουρκία απολαμβάνει την χρηματοδότηση του Κατάρ και την πολιτική στήριξη της Γερμανίας , στήριξη τόσο σε θέματα εισόδου στην Ε..Ε όσο και σε κάλυψη της επιθετικότητας της στην Κύπρο και Αιγαίο.

Ο λόγος που η Γερμανία καλύπτει και θωπεύει πολίτικα την Τουρκία είναι ότι η τελευταία εκτός από ενεργειακό κόμβο θα αποτελέσει τον κύριο τροφοδότη εργατών για την Γερμανική βιομηχανία .Η Γερμανία θέλει Τούρκους εργάτες λόγω του χαμηλού εργατικού κόστους αλλά και λόγω της υπογεννητικότητας των Γερμανών.Εξ ου και η συμφωνία Γερμανίας-Τουρκίας με την οποία από 2016 ΟΛΟΙ οι Τούρκοι υπήκοοι θα έχουν το διακιώμα να κινούνται στην Ε..Ε χωρίς βίζα.Φάτε Ε.Ε.και Γερμανία..

Το Κατάρ καλύπτει και χρηματοδοτεί την Τουρκία εφόσον θα γίνει η πλατφόρμα των αγωγών του προς Ευρώπη όπου φιλοδοξεί να αντικαταστήσει το Ρωσικό φυσικό αέριο και να παραγκωνίσει την ''κακιά'' Ρωσία η οποία έτσι και αλλιώς βοηθάει την επίσης ''κακιά'' Σιιτκή Συρία ( Το Κατάρ και η Σαουδική Αραβία αλλά και η Τουρκία είναι Σουνιτκά κράτη , κυρίως)

Οι ΗΠΑ αυτή την στιγμή τυπικά έχουν ως πρόεδρο τον Δημοκρατικό Ομπάμα ο οποίος όμως  έχει χάσει την πλειοψηφία σε κογκρέσο και γερουσία με συνέπεια η ομοσπονδιακή κυβέρνηση να είναι πλέον στα χέρια των Ρεπουμπλικάνων νεοοσυντηρητικών , οι οποίοι με την σειρά τους είναι παλιοί γνωριμοι των Αράβων και είτε έχουν χρηματισθεί από αυτούς είτε έχουν τεράστια επιχειρηματικά συμφέροντα στον τομέα της ενέργειας είτε και τα δύο.Οι νεοσυντηρητικοί ευθύνονται για τον πόλεμο στο Ιράκ το 2003 , στο Αφγανιστάν και στην Λιβύη . Ο δε πόλεμος στην Λιβύη έγινε κατά παραγγελία του Κατάρ το οποίο θεωρούσε τον Καντάφι ΄΄απείθαρχο'' και οι ΗΠΑ μαζί με τους ανόητους Ευρωπαίους τρέξανε να βομβαρδίσουν.Το Κατάρ απλά επειδή έχει παραπάνω χρήμα από όσο μπορεί να ξοδέψει και παρόλο ου αποτελεί κρατίδιο 300,000 κατοίκων , έχει αποφασίσει να καταστεί ο ηγεμόνα των Αράβων με το καλό ή το κακό.

Οι νεοσυντηρητικοί Αμερικάνοι κυβερνητικοί και το λόμπι τους είναι οι χρηματοδότες των ΄΄περίεργων'' ΜΚΟ σε όλο τον κόσμο και στην Ουκρανία οι οποίες ευθύνονται για διάφορες ΄΄επαναστάσεις '' και αλλαγές καθεστώτων.


Οι Αμερικάνοι νεοσυντηρητικοί πάντα διαφωνούσαν με την πολιτική Ομπάμα για την ειρήνευση στην Μ.Ανατολή και την απόσυρση των ΗΠΑ από την περιοχή εφόσον είναι πλέον (?) ενεργειακά ανεξάρτητες από την δικιά τους παραγωγή σχιστολιθικού αερίου.
Οι νεοσυντηρητικοί - οι οποίοι στην ουσία ελέγχουν την ομοσπονδιακή κυβέρνηση- θέλουν την συνέχιση της ανάμειξης των ΗΠΑ στην Μ.Ανατολή , θέλουν το Κατάρ και η Σαουδική Αραβία να παραμείνουν οι κύριοι τροφοδότες υδρογονανθράκων της Δύσης, είναι εξάλλου δεσμευμένοι και ''λαδωμένοι'' από τους Άραβες.
Συνεπώς οι ΗΠΑ στην παρούσα φάση -εντάξει , όχι ο Ομπάμα , αλλά αυτός πλεόν δεν έχει δύναμη μετά τις πρόσφατες ενδιάμεσες εκλογές που έχασε γερουσία και κογκρέσο- δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα το Κατάρ να διατάξει το προτεκτοράτο του , την Τουρκία, είτε να εκβιάζει την Ελλάδα για συνεκμετάλλευση με την προκλητικότητα στο  Αιγαίο είτε με εισβολή με στόχο την απόκτηση των τεράστιων ελληνικών κοιτασμάτων . Έτσι το Κατάρ και ατελείωτα κοιτάσματα θα εχει αλλά και θα έχει εξασφαλισμένη αγορά σε ευρώπη και Δύση και μάλιστα χωρίε να φάινεται εφόσον την βρώμικη δουλεια΄θα αναλάβει ο χρήσιμος ηλίθιος , η Τουρκία

Η δε Γερμανία είναι και αυτή ευχαριστημένη εφόσον ικανοποιώντας τους συμμάχου της Κατάρ και Τουρκία στον ίδιο χρόνο ολοκληρώνει το σχέδιο υποταγής της Ελλάδας , όπως ήδη είπαμε, είτε με ακύρωση εκλογών με ένα θερμό επεισόδιο και διατήρηση της παρούσας πιστής σαν σκύλο  κυβέρνησης , είτε εάν βρε αδερφέ οι Έλληνες είναι αγύριστα κεφάλια με εισβολή και κατάληψη κάποιου νησιού και λίγο από Έβρο.
Αμφιβάλλετε ; Μελετήστε τις δηλώσεις των Ευρωπαίων ''αξιωματούχων' αλλά και τον Αμερικάνων σχετικά με τις αναιμικές διαμαρτυρίες της Ελλάδας για τις τουρκικές προκήσεις στο Αιγάιο.Μας εχουν ξεγραμμένους .

Η Ελλάδα αποτελεί το τέλειο θύμα , εκπληρώνει το όνειρο της Γερμανίας για μια νέα αποικιοκρατία , μια χώρα με καθεστώς κολίγου, χώρα η οποία θα συντηρεί εσαεί τον γερμανικό προϋπολογισμό και τραπεζικό σύστημα. Ύστερα εάν η Ελλάδα καταφερει να αντιπαρατεθεί με επιτυχία στο Δ ράιχ τότε θα ακολουθήσουν και άλλες χώρες, κάτι ανεπίτρεπτο για την Γερμανία

Το νού σας σε προκήρυξη βουλευτικών εκλογων ή ακόμα και σε αποτυχία εκλογής προέδρου από την βουλή , θα είναι η εξέλιξη που θα πυροδοτήσει θερμό επεισόδιο ή και πόλεμο . Ωστοσο ότι πρέπει να γίνει ας γίνει , ας μην φοβόμαστε, η κατάσταση για να βελτιωθεί πρέπει να μηδενίσει το κοντέρ
Η παρούσα κατάσταση δεν βγάζει πουθενά, κάθε ένταση και πλήγμα το οποίο θα προσπαθήσουν να μας καταφέρουν θα έχουν ως αποτέλεσμα την εθνική αφύπνιση και συσπέιρωση μας και θα μας βγάλει δυνατότερους .
Greek Spirit

Για την υποβολή σχολίων επισκεφθείτε την ομώνυμη σελίδα του Hellenic Sunrise στο Facebook


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων