ΜΑ ΣΤ ΑΛΗΘΕΙΑ -ΤΡΟΜΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ;

 22-12-2014
Greek Spirit
Μα στα αλήθεια τρομαξατε; τρομάξατε από ένα μονόφθαλμο, ένα παχύσαρκο, μια εξίσου χοντρή γερμανίδα, ένα αλκοολικό ''προεδρο'' της ευρωπαϊκής επιτροπής, από ένα ανάπηρο γερμανό ο οποίος προκειμένου να ξεπεράσει την αναπηρία του αποφάσισε να σακατέψει όλη τη Ευρώπη; Αυτούς φοβηθήκατε;
Μα αλήθεια, πιστέψατε ποτέ ότι η ανθρωπότητα, ο άνθρωπος  ο πολιτισμός του και πρωτίστως ο Ελληνισμός πρόκειται να απειληθεί σοβαρά από μια χούφτα ανώμαλων ηλιθίων; Δηλαδή τα χιλιάδες χρόνια γνωστης ιστορίας και τα δεκάδες χιλιάδες προϊστορίας του ανθρώπου και των Ελλήνων, όλη η διαδρομή μας ως ανθρώπινα όντα και ο πολιτισμός μας θα σταματήσει απλά και μόνο επειδή κυβερνούν μια χούφτα γερμανών ναζιστών, ανώμαλων και ψυχασθενών , μαζί με μια χούφτα πρόθυμων ηλιθίων στις κατά τόπους χώρες;

Για ελάτε στην θέση των Ελλήνων της κατοχής και ειδικά τον χειμώνα του 1941.Τι έπρεπε να πιστεύει ο μέσος Έλληνας τότε ; τι θα έπρεπε να πιστεύει ο επαρχιώτης που μύριζε την καμένη σάρκα από τα διπλανά χωριά όπως τα Καλάβρυτα , ο Αθηναίος που έβλεπε κυριολεκτικά τους συμπολίτες του να πεθαίνουν μπροστά του από την πείνα.
Και όμως γλυτώσαμε, όπως θα γλυτώσουμε και τώρα, και αυτό όχι γιατί είμαστε γενναίοι και επειδή πήραμε τις τύχες μας στα χέρια μας.Όχι.Από την κρίση μάθαμε ότι τελικά οι επαναστάσεις δεν ξεκινάνε από τον λαό , απλά εκτελούνται από αυτόν .Οι επαναστάσεις ξεκινάνε από άλλα κέντρα.
Θα γλυτώσουμε διότι ο Θεός ή για όσους δεν πιστεύουν σε Θεό , η συμπαντική δύναμη , η φύση, όπως τέλος πάντων θέλετε ονομάστε το, δεν είναι κατώτερος από μια χοντρή γερμανίδα κατσίκα με ανθρωπόμορφα χαρακτηριστικά , ένα κομπλεξικό ανάπηρο  ( γιατί υπάρχουν και ανάπηροι που χρησιμοποιούν την δυσκολία ως ευκαιρία για να  διαπρέπουν σε καλά έργα και αποτελούν φάρους φωτός και σοφίας) έναν αλκοολικό κολαούζο και μερικούς θλιβερούς σαχλαμάρες κατά τόπους  υπεργολάβους , όχι .
Θα ρωτήσετε ότι οι 6000 συμπολίτες μας που αυτοκτόνησαν τι φταίνε.(όποιος δεν παραδέχεται ότι αυτοκτόνησαν λόγω κρίσης 6000 Έλληνες είναι της ίδιας προέλευσης με αυτή της γερμανοκατσίκας)Τα εκατομμύρια άνεργοι και ξενιτεμένοι; Δεν φταίγανε βέβαια σε τίποτα , με τον ίδιο τρόπο που δεν φταίγανε τα εκατομμύρια νέων στρατιωτών που χάθηκαν στον Β'ΠΠ λόγω των ανώμαλων και διεστραμμένων παππούδων της σημερινής γερμανικής ηγεσίας.
Δεν βλέπετε ότι πέφτουνε με πάταγο; ότι σε όλη την Ευρώπη το κίνημα εναντίον του Δ' Ράιχ φουντώνει; Μα ξέρετε κάποιον ο οποίος να βιάζει κατ εξακολούθηση και να μην πιάνεται;Οι γερμανόφωνες φυλές έχουν τέτοιες ανωμαλίες.Θυμηθείτε το σχετικά πρόσφατο παράδειγμα του Αυστριακού που είχε φυλακισμένη την κόρη του για 16 χρόνια στο υπόγειο το σπιτιού του και την βίαζε .Μέχρι και παιδιά έκανε μαζί της . Αυτά συμβαίνουν όταν κάποιος μένει στο σκοτάδι το κυριολεκτικό αλλά και το μεταφορικό του βορά και ειδικά οι γερμανόφωνες φυλές.Και ο Ναπολέων εξεστράτευσε εναντίον της Ευρώπης και Ρωσίας αλλά δεν έκαιγε ζωντανούς ανθρώπους σε κρεματόρια.
Μην νομίζεται ότι η αυτοκρατορία του κακού , η αυτοκρατορία της διαστρoφής και της ανωμαλίας θα νικήσει. Είναι ανώμαλοι ναι , αλλά είναι και ηλίθιοι.
Με την άκαμπτη οικονομκή βία δεν πας μακριά, δεν μπορείς να ηγηθείς , θα σε πετάξουν στην θάλασσα. Δείτε τι συμβαίνει στην Ιταλία, στο Βέλγιο και σε όλη την Ευρώπη, ξεσηκωμός αληθινός.
Θυμηθείτε όμως και την κατάσταση μας προ κρίσεως όποτε και είχαμε πέσει ο καθένας,στο μερίδιο που του αντιστοιχούσε , στην παγίδα του εκμαυλισμού, του εύκολου χρήματος , της λατρείας της αμετροέπειας, της ανηθικότητας και κυρίως του ατομισμού.Ακόμη και αυτοί που και πάλι ηταν φτωχοί και δεν νέμονταν την τεχνητή ευμάρεια, ακόμη και αυτοί θαυμάζανε και είχαν ως πρώτυπα τα λαμόγια της δεκαετίας του 80 και 90.
Βγαίνουμε από την κρίση πλουσιότεροι απ ότι εισήλθαμε  διότι έχουμε ανακτήσει , έστω και λίγο , την χαμένη αρετή μας, την κοινωνική συνοχή μας , την αίσθηση της μετάνοιας.
Όσο για τα γερμανόφωνα κατακάθια ήδη άρχισαν να καταλαβαίνουν ότι εισέρχονται σε μια εποχή που το κράτος τους σφηκοφωλιά θα αποσυντεθεί στα επι μέρους κρατίδια που το απαρτίζουν και τα οποία ενώθηκαν σε ομοσπονδία στο τέλος του 19ου αιώνα υπό τον Βίσμαρκ και έκτοτε μόνο εγκλήματα παράγει.
Είναι ποτέ δυνατόν ο κόσμος να κυριαρχείται από τους κατ εξακολούθηση βιαστές του ; όχι βέβαια.Το κακό και το δαιμονικό κερδίζει πάντα εύκολα και γρήγορα την πρώτη μάχη αλλά είναι αφύσικο ,παράταιρο με το σχέδιο του Θεού. Εάν το κακό κέρδιζε τότε η ανθρώπινη ιστορία θα είχε τελειώσει απο τα βιβλικά χρόνια.
Greek Spirit
Για την υποβολή σχολίων επισκεφθείτε την ομώνυμη σελίδα του Hellenic Sunrise στο Facebook

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων