ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ

 Greek Spirit
12-1-2015
Οι θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με τα αίτια της επίθεσης στο Παρίσι δίνουν και παίρνουν.Για μια ακόμα φορά η ΄΄κοινωνία" (ότι και να σημαίνει αυτό) και ο ''κόσμος'' (ότι και να σημαίνει αυτό) δείχνουν το μεγαλείο και την απεραντοσύνη της ασχετοσύνης τους που με κόπο και μόχθο αποκτήσαν και διατηρούν.
Με κόπο και μόχθο ''ο κόσμος'' προσπαθεί με λύσσα να ΜΗΝ ενημερώνεται και να αγνοεί γεγονότα.
Με μπουρζουάδικο δήθεν φλέγμα και σαν να βρίσκεται σε μεγαλοαστική βεγγέρα μεγαλομπακάλη της μετακατοχικής Ελλάδας o ''κόσμος'' τυρβάζει περί δήθεν συνωμοσιών της ''σία'' (CIA) και της ''Νέας Τάξεως'' που ανάθεμα και να γνωρίζουν τι είναι αλλά και των ΄΄Μασόνων'', έτσι γενικά και αόριστα αλλά πάντα με ύφος χιλιών καρδιανλίων.
Ενώ μπροστά στα μάτια μας εκτυλίσσεται το πρελούδιο του αστικού πολέμου του ισλαμικού κράτους στην Ευρώπη , ο ΄΄κόσμος΄΄ ο σοφός αντιμετωπίζει το θέμα με αμπελοφιλοσφική διάθεση.
its impossible for a muslim to remain calm in front of this.Why should we provoke them ?.Respect is always the shortest way to peace, even if we pretend to be respecting-Greek Spirit
Και στην Αμερική αλλά και στην Ρωσία υπάρχουν μουσουλμάνοι και μάλιστα σε ικανούς αριθμούς αλλά κανείς δεν διανοήθηκε εις στο όνομα της ΄΄'τεχνης'' του ''πλουραλισμού'' της ΄΄σατιρας'' να ζωγραφίσει και διακωμωδήσει με χυδαία σκίτσα τον Θεό του άλλου.
Δείτε στην παραπάνω εικόνα του περιοδικού charlie hebdo σκίτσο που απεικονίζει τον Μωάμεθ με στημένο κώλο και τ αρχίδια του να κρέμονται.Πως ;; χυδαία γλώσσα;;;!!! μα.. περί αυτού πρόκειται, το διπλανό σκίτσο φαίνεται τόσο χυδαίο όσο ακούγεται εάν το περιγράψει κανείς.
Δηλαδή τι περίμενε κανείς μετά από την συνεχή δημοσίευση παρόμοιων cartoons (sic..) , τους μουσουλμάνους- δεδομένου μάλιστα και του χαρακτήρα του μέσου ισλαμιστή -να πάνε να φιλήσουν το χέρι του εκδότη;;;!!
ΠΟΥΘΕΝΑ στην Αμερική και στην Ρωσία δεν θα βρείτε παρόμοια σκανδαλώδη απαξίωση και εκχυδαϊσμό της θρησκείας του άλλου. Άραγε γιατί απέτυχε η ενσωμάτωση των μουσουλμάνων στην Ευρώπη; Ενας από τους πολλούς λόγους είναι ότι οι Ευρωπαίοι σέβονται το δικαίωμα για σάτιρα αλλά την ίδια στιγμή δεν σέβονται το δικαίωμα του υποκειμένου της σάτιρας να αρνηθεί να είναι το υποκείμενο. Οι μουσουλμάνοι έχουν προειδοποιήσει πολλές φορές : δεν θέλουν, δεν γουστάρουν τέτοια κόλπα και είναι δικαίωμα τους το οποίο πρέπει να αναγνωρισθεί.
Ποια ''σια'' και ποια συνωμοσία βλέπετε; Αυτή την στιγμή υπάρχει το ισλαμικό κράτος το οποίο ,ΝΑΙ , δημιουργήθηκε από την πολιτική κάλυψη και καθοδήγηση των ΗΠΑ, την χρηματοδότηση  Σ.Αραβιας και Κατάρ και την υποστηριξη Τουρκίας και ίσως Ισραήλ . ΝΑΙ, είναι αλήθεια ότι το ισλαμικό κράτος είναι τερατούργημα των νεοσυντηρητικών (neocon) Αμερικάνων ρεπουμπλικάνων  Red Necks, όπως επίσης επιχειρηματικών λόμπι τα οποία είναι πολύ διαπλεγμένα με την Μ.Ανατολή, όπως επίσης πολιτικών λόμπι που είναι διαπλεγμένα και εξαρτώμενα από το Εβραϊκό λόμπι, και φυσικά όλα μαζί τα παραπάνω. Όλοι αυτή η σάρα και η μάρα απεχθάνεται μετά βδελυγμίας την πολιτκή Ομπάμα για την ειρήνευση στην Μ.Ανατολή ή  τουλάχιστον για το αποτράβηγμα των ΗΠΑ από την περιοχή και επιστροφή στην εντός συνόρων πολιτική ανάπτυξης βοηθούμενη από τα (αμφιλεγόμενα) σχιστολιθικά κοιτάσματα.
Ωστοσο και πέρα απο τις παραπάνω παραδοχές η επίθεση στην Γαλλία δεν έχει σχέση με κάποια ''μυστική υπηρεσία'' η οποία μια ωραία ημέρα αποφάσισε να εκτελέσει μια επίθεση σε χρόνο, μέρος και αιτία ασύνδετες με την πραγματικότητα. Η επίθεση στο Παρίσι είναι μια φυσιολογική εξέλιξη της αύξησης της επιρροής του Ισλαμικού Κράτους και αποτελεί απλά μια πολύ μικρή πρόγευση από το τι θα επακολουθήσει.
Όποιος επικαλείται θεωρίες συνωμοσίας απλά δεν εχει τις γνώσεις για να συνδέσει τα γεγονότα με τα προηγούμενα. Η 11η Σεπτεμβρίου μπορεί όντως να ήταν σκηνοθετημένη εφόσον μετά από αυτή οι επιθέσεις των μουσουλμάνων-χώρια που η Αλ Κάιντα ανακοίνωσε ότι δεν έχει καμία σχέση- που επακολούθησαν ήταν ασύγκριτα μηδαμινές σε σχέση με αυτές που θα ακολουθησουν μετά την επίθεση στο Παρίσι. Στην 11η Σεπτεμβρίου οι μυστικές υπηρεσίες όντως ''εκαναν την δουλεία τους'' και δεν είχαν λόγο για να συνεχίσουν παρόμοια χτυπήματα εφόσον προκαλεσαν τον πόλεμο. Στην περίπτωση της Γαλλίας όμως οι επιθέσεις θα συνεχιστούν απλα γιατί δεν εκτελούνται απο μυστικές υπηρεσίες αλλά από ''μαχητές'' που πιστεύουν ότι έτσι υπερασπίζουν τα διακαιώματα τους.
Το περιοδικό charlie hebdo έχει κυκλοφορία 60,000 αντιτύπων την ημέρα σε μια χώρα όπως η Γαλλία των 60,000,000 κατοίκων, δηλαδή αποτελεί ένα περιθωριακό περιοδικό που απευθυνεται σε ένα περιορισμένο κοινό συγκεκριμένης ακραίας αριστερής ιδεολογικής πτέρυγας. Το ερώτημα που εγείρεται είναι που σταματάει το δικαίωμα για σάτιρα και που αρχίζει το δίκαιο των μουσουλμάνων αλλά κυρίως γιατί τα 60 εκατομμύρια Γάλλων και τα 300 των Ευρωπαίων να υποφέρουν είτε λόγω επιθέσεων είτε λόγω μέτρων αποτροπής τους επειδή κάποιοι παράκουσαν την επιθυμία μιας θρησκευτικής ομάδας για σεβασμό. 
Σε κάθε περιπτωση η εν ψυχρώ εκτέλεση 12 ατόμων δεν είναι λύση και σε κάθε περίπτωση αποτελεί έγκλημα ασυγκρίτως ειδεχθέστερο και βαρύτερο από την δημοσίευση υβριστικών cartoons. Ναι, αυτό είναι αλήθεια, με κανένα τρόπο δεν δικαιολογείται η αφάιρεση ανθρώπινων ζωών και μάλιστα ανυπεράσπιστων. Οι ακράιοι μουσουλμάνοι είχαν προειδοποίησει ότι θα προβούν ακόμα και σε δολοφονίες όσων θεωρούν ότι ασεβούν προς τον Μωάμεθ και φυσικά οι κρατικές επίσημες υπηρεσίες ασφαλείας γνωρίζανε ότι το εννοούνε ωστόσο πιαστήκανε ''στον ύπνο''  και δεν μπόρεσαν ουτε να προβλέψουν ούτε να αποτρέψουν την αιματοχυσία σε ένα ρεσιτάλ ανευθυνότητας.
Όμως σε τι φτάιει ο μέσος ευρωπαίος ο οποίος ούτε αναγνώστης του carlie hebdo ήταν, ούτε είχε ποτέ προσβάλλει τους θεούς των άλλων αλλα και που θα υποστεί όλες τις συνέπειες καταστολής και πρόληψης νέων χτυπημάτων με άμεσο αντίκτυπο στις ελευθερίες του και στο βιοτικό του επίπεδο.
Οι θεωρίες συνομωσίας σχετικά με την σφαγή στο Παρίσι είναι είτε όλες λαθεμένες έιτε αποτελούν ένα μικρό μέρος της αλήθειας. Αυτό που είναι σίγουρο είναι οι ευρωπαίοι θα πληρώσουνε την κακογουστιά και αβελτηρία κάποιων οι οποίοι επιλέξανε τον εκχυδαισμό του θέου καποιας ομάδας ανθρώπων χωρίς όμως την σύμφωνη γνώμη τους όπως επίσης και την υποκρισία των ευρωπαικών κρατών τα οποία δήθεν κόπτωνται για δικαιώματα όπως η ελευθερία έκφρασης , χυδαίας ή όχι , και από την άλλη έχουν υποτάξει του πολίτες τους σε ένα πρωτοφανές καθεστώς οικονομικής υποταγής με την ανεργία και την ανέχεια να κυριαρχούν. Θα ήταν προτιμότερο η Ευρώπη να έλεθει σε ένα memorandum συνεννόησης με τους μουσουλμάνους κατοίκους στο οποίο να προβλέπεται η εδραίωση του αλληλοσεβασμού, η μείωση της μετανάστευσης και της ανανεώσης των μουσουλμανικών πληθυσμών όπως και η ενσωμάτωση τους.Είναι χαρακτηριστικό ότι το ακροδεξιό κόμμα της Μαρίν Λεπέν το ψηφίζουν ακόμα και οι μουσουλμάνοι μετανάστες των προηγούμενων γενιών οι οποίοι βλέπουν και αυτοί το αδιέξοδο της συνεχούς και ανεξέλεγκτης εισροής νέων μεταναστων.
Βέβαια ο λόγος που δεν εφαρμόζεται η κοινή λογική στο μεταναστευτικό και μειονοτικό πρόβλημα στην ευρωπη είναι η εξάρτηση , η διαπλοκή και η εξαγορά των πολιτκών ηγεσιών και ελίτ απο το Κατάρ και Σ.Αραβία, χώρες οι οποίες οραματίζονται την ισλαμοποίηση τουλάχιστον της νότιας Ευρώπης. Οι Ευρωπαικές ηγεσίες κρύβονται πίσω απο το δάκτυλό τους δέσμιες της διαπλοκής τους και μας σερβίρουν ως δικαίωμα και ελευθερία έκφρασης την δημοσίευση ένος γυμνού πισινού κάποιου θεού ενω την ίδια στιγμή αφαιρούν το διακίωμα στην εργασία και την αξιοπρεπή διαβίωση . Αλήθεια ποιός έκλαψε ή ενώθηκε σε πορεία με συμπολίτες του εναντίον της φτώχειας στην Βουλγαρία, την Ρουμανία, την Μολδαβία όπου οι ηλικιώμενοι κυριολεκτικά πεθαίνουν από ασιτία και οι νέοι από ναρκωτικά. Πότε συγκεντρώθηκαν 200,000 πλήθους όπως εχθές στο Παρίσι, και διαδήλωσαν για τους 6,000 συνανθρώπους μας που αυτοκτόνησαν λόγω ΄΄μνημονίου'' και τους νέο-άστεγους; 
Ναι στην διαδήλωση για απότιση τιμής σε 12 θύματα εν ψυχρώ δολοφονίας αλλά καιρός να σκεφτούμε ότι εάν θέλουμε να προκαλέσουμε την μοίρα μας τότε ας είναι εναντίον των διεφθαρμένων καθεστωτων και υπέρ των φτωχών και αδυνάτων και όχι υπέρ του δικαιώματος της δημοσίευσης γυμνών οπισθίων των όποιων τέλος πάντων θεοτήτων.
Greek Spirit
 Για την υποβολή σχολίων επισκεφθείτε την σελίδα του HELLENIC SUNRISE στο FACEBOOK και στο  hellenicsunrisecontact@yahoo.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων