ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

5-2-2015
 Greek Spirit
Ο κ Τσίπρας στις βόλτες του που έκανε πέρυσι στο Τέξας έλαβε κάποιες διαβεβαιώσεις από τις ΗΠΑ για στήριξη του τόσο σε οικονομικό όσο και σε πολιτικό επίπεδο, απέναντι πάντα στην Γερμανία,
Ωσστόσο οι διαβεβαιώσεις δεν ήταν είτε αρκετά ισχυρές είτε αρκετά σαφείς κάτι που φαίνεται τώρα, αμέσως μετά την νίκη του κ.Τσίπρα στις εκλογές και την χλιαρή στάση στήριξης των ΗΠΑ.
Ωστόσο η κυβέρνηση Τσίπρα όσο και να το κρύβει έχει λάβει ανάλογες διαβεβαιώσεις και απ΄την Ρωσία του Πούτιν . Οι Ρωσοι δεν αστειεύονται  όταν λένε ότι θα βοηθήσουν,το εννοούν.Το κακό είναι ότι όσο σταθεροί και αξιόπιστοι είναι στις προσφορές βοήθειας αλλό τόσο απαρέγκλητοι είναι στα ανταλλάγματα που απαιτούν.


Οι ΗΠΑ υπόσχονται λίγα και αόριστα διότι δεν είναι σε θέση να εκπληρώσουν τις υποσχέσεις τους για προστασία της Ελλάδας , ότι και να σημαίνει αυτό και με όποια σημασία και ερμηνεία δίνει ο καθένας.

Οι ΗΠΑ είναι χρεωκοπημένες, πάει τελείωσε, και οι πάλαι ποτέ ισχυρές ένοπλες δυνάμεις της αποτελούν θύμα των περικοπών του προυπολογισμού τους. Ότι έχει απομείνει από τις τακτικές αμερικάνικες Ε.Δ είναι στραμένο στην αντιμετώπιση της Κίνας .Σε άλλες περιοχές όπως η Συρία-Μ.Ανατολή και η Ουκρανία αποστέλουν  στρατιωτικούς συμβούλους και μισθοφόρους, έτσι  όμως αποδεικννύουν την αδυναμία τους να αντιπαρατεθούν στρατιωτικά με την Ρωσία.

Ο κ Τσίπρας γνωρίζει ότι με τον Σόιμπλε και άλλους του Δ'Ραιχ δεν πρόκειται να συνεννοηθεί. Γνωρίζει επίσης ότι ούτε στην βοήθεια των ΗΠΑ μπορεί να υπολογίζει. Οι ΗΠΑ σχεδιάζουν χτύπημα εναντίον του Ιράν και αποζητούν συμμάχους και διευκολύνσεις στην περιοχή μας.Εάν συμπράξουμε με τις ΗΠΑ αυτόματα θα βρεθούμε στο πλευρό ενός χρεωκοπημένου γκανσγκτερ και απέναντι στην Ρωσία-Κίνα-Ινδία-Ιράν-Συρία και των BRICS , με όλο τον ελεύθερο κόσμο δηλαδή.

Ο κ Τσίπρας και ο ΥΠΟΙΚ κ.Βαρουφάκης αναλώνονται σε αδιέξοδες διαπραγματεύσεις με την ευρωπαική ναζιστική μαφία απλά και μόνο για να καταλήξουν στο αναμενόμενο αδιέξοδο το οποίο θα δικαιώσει την τελική προσφυγή στην Ρωσία.

Μόνο που οι  Ρωσοι είναι απόλυτοι τόσο προς την τήρηση των υποσχεμένων από πλευράς τους όσο και στην τήρηση των ανταλλαγμάτων από πλευράς μας. Η Ελλάδα εάν καταφυγει στην Ρωσική αγκαλιά τότε θα πρέπει να ξεχάσει την ευρώπη για παντα, θα ανήκει στην ευρασιατική ένωση , ότι και να σημαίνει αυτό. Οι Ρώσοι απαιτούν αφοσίωση απόλυτη και τιμωρούν βάναυσα τα πισωγυρίσματα και ας παρουσιάζονται ως μια νέα δύναμη με ευρασιατικό όραμα στα πλαισια του οποίου θα ανθήσει η διαφορετικότητα του κάθε μέλους. Το ίδιο βέβαια έκαναν και οι ΗΠΑ μέχρι πρότινος αλλά με πιο κομψο και ''μαρκετινίστικο΄΄ τρόπο.

Είναι σίγουρο ότι οι Γερμανοί γνωρίζουν ότι η Ελλάδα με την παρούσα κυβέρνηση θα καταφύγει στην Ρωσική αγκαλιά και θα κάνουν τα πάντα για να το αποφύγουν, τα πάντα.....ακόμα και την Τουρκία θα καλέσουν να εισβάλλει στην Ελλάδα.

Η Γερμανία , η Τουρκία και το Κατάρ έχουν ήδη προπονηθεί στην Συρία.Το 2009 η Γερμανία απο κοινού με το Κατάρ και την Τουρκία εκπόνησαν το σχέδιο του 'Νοτιου Ενεργειακού Διαδρόμου'' ενός συστήματος αγωγών που διέσχιζαν την Αραβική χερσόνησσο, την Ιορδανία , την Συρία και που θα κετέληγαν στην Τουρκία . Από την Τουρκία και μέσω του ΤΑΡ -ο οποίος θα μετέφερε αέριο από την Κασπία- το αέριο θα κατέληγε στην κεντρική ευρώπη και στην Γερμανία η οποία δεν θα είχε την ανάγκη της Ρωσίας. Η Συρία δεν δέχθηκε να συμπραξει στο σχέδιο και δύο χρόνια μετά , το 2011, καταστράφηκε από τον εμφύλιο που χρηματοδοτήθηκε απο το Κατάρ με τα γνωστά αποτελέσματα.
Η Γερμανία χρησιμοποίησε τα χρήματα του Κατάρ και το έδαφος της Τουρκίας για να δημιουργηθεί το Ισλαμικό Χαλιφάτο πάντα σε αγαστή συνεργασία με τις ΗΠΑ.

Η Γερμανία και το Κατάρ και αφού έχουν ισχυροποιήσει τον Ερντογάν και τον στρατο του, θα τον διατάξουν για μια άλλη φορά να εισβάλλει στην απείθαρχη Ελλάδα .Εάν οι Ελληνες δεν υποταχθούν με οικονομκά μέσα και έαν δεν παραδόσουν τον ορυκτό πλούτο τους με τα ΄΄μνημόνια'' τότε η διαδικασία θα συντομευθεί με στρατιωτικά μέσα.Ακριβώς όπως στην Συρία.

Όσο για τις ΗΠΑ και το επίσημο κράτος και κυβέρνηση Ομπάμα καμία εξουσία δεν έχει επάνω στην ρεπουμπλικανική αντιπολίτευση και το βαθύ αμερικάνικο  κράτος και αυτό φάνηκε στην υποταγή Ομπάμα στα σχέδια του γερουσιαστή Μακ Κέιν για την δημιουργία του Ισλαμικού Χαλιφάτου.

Σύντομα, σε δυό μήνες, οι Γερμανοί θα φέρουν τόσο τις διαπραγματεύσεις όσο και την οικονομία της Ελλάδας σε χρεωκοπία και η κυβέρνηση Τσίπρα θα ζητήσει την  υποστήριξη απο την Ρωσία με τον πιο επίσημο τρόπο. Τότε οι Γερμανοί θα διατάξουν τον ''μπράβο'' τους , την Τουρκία, να εισβάλει στην Ελλάδα.

Άγνωστο εάν όλα αυτά συμπέσουν με το επικείμενο χτύπημα των ΗΠΑ στο Ιράν, τον πιο ισχυρό και χρήσιμο σύμμαχο της Ρωσίας στην Μ.Ανατολή.

Οι Γερμανοί δεν σκέφτονται με λογικούς, οικονομικούς ή έστω πολιτικούς όρους. Οι Γερμανοί διεξάγουν πόλεμο με τον ίδιο στρατηγικό στόχο που είχαν κατά τον ΒΠΠ, την ενεργειακή ανεξαρτησία. Κατά τον Β'ΠΠ αγνούσαν τα κοιτάσματα του Αιγαίου, της Κύπρου αλλά και της ηπειρωτικής Ελλαδας και επιδίωκαν την κατάληψη της Γεωργίας και των κοιτασμάτων της Κασπίας  μέσω Ρωσίας και της Μ.Ανατολής μέσω Β.Αφρικής. Σήμερα έχουν προσθέσει και τις Ελληνικές θάλασσες στο σχέδιο τους.
Εάν η Ρωσία θα  πρέσει να μας βοηθήσει στρατιωτικά καλώς , ειδάλλως......
Εδώ που φθασαμε δεν υπάρχουν πισωγυρίσματα , σφίξτε τα δόντια και θα τα καταφέρουμε

Για την υποβολή σχολίων επισκεφθείτε την σελίδα του HELLENIC SUNRISE στο FACEBOOK και στο  hellenicsunrisecontact@yahoo.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων