ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΟΙ - ΕΥΤΥΧΩΣ !!!!!!!!!!14-3-2015
Greek Spirit
Μάθαμε τις τελευταίες ημέρες ότι οι διάφοροι ΄΄θεσμοί΄΄και δανειστές είχαν προτείνει την παύση των πληρωμών του δημοσίου για δύο μήνες προκειμένου να πληρωθούν οι δόσεις προς τους δανειστές.
Η πρόταση αυτή είναι τόσο ηλίθια που πραγματικά μας λυτρώνει. Με την προταση αυτή καταλάβαμε ότι οι διάφοροι γραφικοί όπως ο Γιούνγκερ, οΣόιμπλε , η Μέρκελ , το eurogroup είναι απλά μια ομάδα εγκληματιών , μια συμμορία η οποία παρ όλη την φαινομενική σκληράδα και επιτυχία της 'εχει πλέον ξεπεράσει τα όρια της και έχει εισέλθει σε μια περιοχή για την οποία δεν γνωρίζει τίποτα και είναι καταδικασμένη να αποτύχει.
Οι ηλίθιοι της Ευρώπης είναι πιο ηλίθιοι και ανίκανοι που  ακόμα και οι εγκληματίες μαφιόζοι του κοινού ποινικού δικαίου των χωρών του πρώην ανατολικού μπλοκ που αναρριχήθηκαν στην εξουσία και έγιναν κυβερνήσεις φαντάζουν ιδιοφυίες .
Είναι τόσο απέραντα ηλίθιοι που πρότειναν οι ίδιοι την δημιουργία πιστωτικού γεγονότος με στάση πληρωμών πιστεύοντας ότι δεν διαχέονταν στην υπόλοιπη Ευρώπη και ότι θα έπαιρνα έτσι τα λεφτά τους , και μάλιστα όχι όλα , αλλά μια - δύο δόσεις.

Δηλαδή πίστευαν ότι εάν οι μοναδικοί στην Ελλάδα που έχουν κάποιο εισόδημα , συνταξιούχοι και εξαρτώμενοι από το δημόσιο- δεν θα λάμβαναν τους μισθούς του για δύο μήνες ότι Ελλάδα θα εξοικονομούσε χρήματα για τις δόσεις αλλά και μετά από δύο μήνες θα υπήρχε ακόμα ως οικονομική οντότητα.
Δηλαδή πιστεύουν οι διάφοροι αλκοολικοί και ανώμαλοι (όλοι αυτοί έχουν τέτοια κουσούρια γι αυτό και έχουν επιλεχθεί ) ότι εάν οι εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες δεν πλήρωναν φόρους , νοίκια, δόσεις δανείων, ΦΠΑ μέσω αγοράς τροφίμων , δόσεις στην εφορία για δύο μήνες ότι όλα θα πήγαινα καλά και ότι δεν σήμαινε το τέλος της αγοράς , των τραπεζών (εκτός από την αδυναμία πληρωμής δανείων από τους πολίτες υπολογίστε ότι όλοι θα σήκωναν και τις τελευταίες  καταθέσεις τους για να επιβιώσουν ) .
Πιστεύουν ότι η κρίση που θα προκαλούσε η επίσημη στάση πληρωμών του κράτους δεν θα μεταδίδονταν στην Ευρώπη
 Πιστεύουν ότι δεν θα δημιουργούνταν λαϊκή επανάσταση . Όσο για τις θεωρίες που υποστήριζουν ότι την πρόταση αυτή την έκαναν προς την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με στόχο την πτώση της από την λαϊκή αντίδραση να αμφιβάλετε διότι είναι σχεδόν σίγουρο ότι η πρόταση έχει πέσει στο τραπέζι εδώ και  μήνες. ΔΕΝ έχουν κανένα πολιτικό και οικονομικό κριτήριο και αισθητήριο, καμία γνώση.
Ποιοι ''τεχνοκράτες''; είναι όλοι ανώμαλοι, ηλίθιοι , αμόρφωτοι και γιαυτό ακριβώς έχουν επιλεχθεί από την Γερμανία και τους επίσης ψυχασθενείς ηγέτες του Δ΄Ράιχ
Παρόλα αυτά τα νέα είναι καλά. Είναι καλά διότι δεν μπορεί κάποιος τόσο ηλίθιος να πετύχει.
Ο Σόιμπλε έλεγε πρόσφατα ότι λυπάται τους Έλληνες για την κυβέρνηση που ψήφισαν.Μετά από την ηλίθια πρόταση για μη καταβολή μισθών εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι οι Γερμανοί έχουν το πρόβλημα εφόσον κυβερνώνται από μια ηγεσία η οποία δεν έχει ιδέα  ούτε από πολιτική ούτε από οικονομία.
Προσέξτε, μην βιαστείτε να πείτε ότι η Γερμανία απλά θέλει την καταστροφή μας ,κτλ κτλ , γιαυτό και πρότεινε τα παραπάνω, όχι , σε αυτή την περίπτωση η Γερμανία και η διάφοροι  κολαούζοι της δεν σχεδίαζαν την καταστροφή με ένα τελειωτικό χτύπημα αλλά νόμιζαν ότι και τα λεφτά θα έπαιρναν και ότι θα υπήρχε Ελλάδα και Ευρώπη μετά από δυο μήνες σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.Την έξοδο της Ελλάδας από το Ευρώ μπορεί να την επιθυμούν αλλά δεν μπορούν να την επιτρέψουν , τουλάχιστον ακόμα.Συνεπώς με απέραντη ηλιθιότητα πρότειναν το σχέδιο μη πληρωμής μισθών και συντάξεων πιστεύοντας ότι δεν θα είχε αρνητικές συνέπειες παρά μόνο θετικές μ δηλαδή την αποπληρωμή των δόσεων.ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ και ψυχοπαθείς εγκληματίες που χτυπούν συνεχώς το θύμα και μετά αναρωτιούνται πως πέθανε.
Το Ευρώ σχεδιάστηκε από την Γερμανία προκειμένου να καταληστέψει τις χώρες τις Ε.Ε για να καλύψει τα 150 δις που διέθεσε η πρώην δυτική Γερμανία για την ανοικοδόμηση της πρώην ανατολικής ,Ακόμα και η υποστηρικτές της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης Γερμανοί πολιτικοί όπως ο Κολ είχαν στο πίσω μέρος του μυαλού τους ότι τελικά  ο μόνος τρόπος για να ρεφάρει η Γερμανία είναι το Δ΄οικονομκό Ράιχ.
Το σχέδιο σε επίπεδο στρατηγικής ήταν τέλειο ωστόσο αποδεικνύεται ότι στο τακτικό επίπεδο και  25 χρόνια μετά την ένωση της Γερμανίας που το ενέπνευσε ότι ο πόλεμος διευθύνεται πλέον από ηλίθιους στρατηγούς που έχουν καταφέρει να παραγκωνίσουν τους ικανούς, όπως ακριβώς στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο που ΄΄έφαγαν '' τον Ρόμελ ο οποίος προειδοποιούσε για την απόβαση της Νορμανδίας , όπως παραμέρισαν του στρατηγούς που συμβούλευαν να παρακάμψουν το Σταλινγκραντ.
Είναι ηλίθιοι, ευτυχώς !!!
Μην ανησυχείτε τόσο για την Ελλάδα όσο για την ίδια την Ε.Ε.
Εμείς θα περάσουμε δύσκολα, ακόμα πιο δύσκολα, αλλά και η Ε.Ε. θα διαλυθεί με τρομερό πάταγο. Δεν υπάρχει περίπτωση να επιβιώσει με τόσο μεγάλους ηλίθιους στη ηγεσία της.
 Για την υποβολή σχολίων επισκεφθείτε την σελίδα του HELLENIC SUNRISE στο FACEBOOK και στο  hellenicsunrisecontact@yahoo.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων