ΚΟΥΡΕΜΑ-ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ-ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ Ο ΜΟΣΚΟΒΟΣ

18-3-2014
Greek Spirit
Οι ΗΠΑ τελευταία ξύπνησαν από τον ύπνο του αλαφροΐσκιωτου και κατάλαβαν ότι ο Ερντογάν εκτός από τρελός είναι και διπρόσωπος και ότι η κόντρα Τουρκίας -ΗΠΑ που άνοιξε από το 2003 με την άρνηση του Ερντογάν να επιτρέψει στα αμερικάνικα στρατεύματα να επιτεθούν στο Ιράκ από το έδαφος της , κλιμακώνεται.Ο Ερντογάν εκτός απο την απαξίωση των Αμερικάνων με τις διαρροές στον τύπο της απέχθειας τους προς το πρόσωπό του βλέπει και απτά αποτελέσματα της κατάρρευσης και χρεοκοπίας της εγκληματικής πολιτικής του στην Μ.Ανατολή όπως πχ με την αλλαγή στάσης των ΗΠΑ απέναντ στον αειθαλή πλέον πρόεδρο της Συρίας Άσαντ .
Παρόλο που στα κατά τόπους καφενεία υποστηρίζεται (ειδικά της Ελληνικής επαρχίας,όπου οι κατακουρασμένοι αγρότες αναλώνουν τον χρόνο τους σε αναλύσεις αναλόγου επιπέδου,κάτι που εξάλλου τους επιτρέπουν οι επιδοτήσεις των κουτόφραγκων)ότι η Τουρκία είναι σύμμαχος και πιόνι των ΗΠΑ η αλήθεια είναι το ακριβώς αντίθετο,

Η Τουρκία ή μάλλον ο Ερντογάν εξαρτάται απόλυτα, κάθετα και οριζόντια και με κάθε δυνατό τρόπο απο το Κατάρ και την Σαουδική Αραβία. Ειδικά το Κατάρ από τα τέλη της περασμένης δεκαετίας έχει χρηματοδοτήσει παρασκηνιακά τόσο τον Ταγίπ όσο και την τουρκική οικονομία και έχει ''΄δέσει'' τον Ερντογάν ο οποίος απλά αποτελεί ένα άβουλο όργανο των Αράβων.
Η Τουρκία και το Κατάρ μαζί  με την Γερμανία αποτελούν συμμαχικό άξονα , το Κατάρ θα δίνει αέριο στην Γερμανία μέσω -μελλοντικών- αγωγών στην Τουρκία και η Γερμανία θα παραδώσει την νότια Ευρώπη στο Κατάρ και Σαουδική Αραβία οι οποίες θα την ισλαμοποιήσουν με τα εκατομμύρια των τριτοκοσμικών μουσουλμάνων μεταναστών.

Η Τουρκία εκτός από κόμβος αγωγών θα αποτελέσει και το στρατιωτικό σκέλος του άξονα Γερμανίας-Κατάρ εκτελώντας παραγγελίες και από τους δύο αφέντες της. 
Τελευταία φιλοξενήσαμε άρθρα τα οποία δείχνουν ότι η απόσταση ΗΠΑ-Τουρκίας μεγάλωσε κι άλλο και ότι η Τουρκία γίνεται όλο και πιο αυτόνομη και ανεξέλεγκτη καταργώντας το θέσφατο της  δήθεν Αμερικάνικης επιρροής.
Ο Ερντογάν δεν έχει κανένα λόγο να υποτάσσεται πλέον στα αμερικανικά κελεύσματα εφόσον το χρήμα του Κατάρ λύνει κάθε δίλημμα .
 Βέβαια όταν λέμε ότι η Τουρκία έχει αυτονομηθεί από τις ΗΠΑ εννοούμε  ότι έχει έρθει σε ρήξη με τον Ομπαμα ο οποίος είναι Δημοκρατικός. Όμως η Τουρκία του Ερντογάν διατηρεί άριστες σχέσεις με την Ρεπουμπλικανική αντιπολίτευση η οποία στην ουσία ελέγχει την ομοσπονδιακή κυβέρνηση και διατηρεί άριστες σχέσεις με το Κατάρ και Σαουδική Αραβία . Η ρεπουμπλικανική αντιπολίτευση ( βλέπε Μακ Κέιν και άλλα ΄΄γεράκια΄΄ )  έχει δημιουργήσει το Ισλαμικό Κράτος με τον Ομπάμα σε ομηρία.
'Οπως ήδη έχει γραφεί στο παρόν ιστολόγιο η Ελλάδα θα εξέλθει του Ευρώ αφού υποστεί κούρεμα καταθέσεων .Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο Πότε θα γίνει η έξοδος από το ευρώ
Όπως πάλι έχει ήδη γραφεί στο hellenic Sunrise  το 2012 αλλά και την 25 Φεβρουαρίου του 2015 την Ελλάδα κράτησε εντός ευρωζώνης η Κίνα ή οποία δεν θέλει έχει επενδύσει στον Πειραιά και η οποία επηρεάζει με την τεράστια αγορά της την Γερμανία.
Όμως ενώ οι Γερμανοί υπαναχώρησαν δύο φορές τελικά θα δημιουργήσουν τέτοιες συνθήκες στην Ελλάδα οι οποίες θα αναγκάσουν ακόμα και την Κίνα να παραδεχθεί ότι είναι αδύνατη η παραμονή της στην ευρωζώνη.Οι συνθήκες αυτές είναι η χρηματοπιστωτική ασφυξία , η χρεοκοπία και στάση πληρωμών.
Οι Γερμανοί για να σιγουρευτούν ότι άλλες χωρες όπως Ισπανία-Ιρλανδία -Πορτογαλία αλλά και Ιταλία θα παραδειγματιστούν από την τιμωρία της απείθαρχης Ελλάδας θα διατάξει την Τουρκία να εισβάλει την Ελλάδα.

Το Κατάρ το οποίο στην ουσία έχει χρηματοδοτήσει τους τουρκικούς εξοπλισμούς όπως και την τούρκική οικονομία δεν είναι απόλυτα σύμφωνο εφόσον πιστεύει ότι η εισβολή στην Ελλάδα πρέπει να γίνει με οικονομικούς όρους όπως Ε.Ο. Ζ. με μουσουλμάνους μετανάστες, εξαγορά μεγάλων ελληνικών επιχειρήσεων, καντονοποιήση και σταδιακή μετατροπή των Ελλήνων σε μουσουλμάνους αλλά και διαμελισμό της χώρας πάντα σε αντάλλαγμα την εύρεση εργασίας για εκατομμύρια Έλληνες.

 Θυμηθείτε την τουρκολαγνεία τοπικού ΄΄άρχοντα΄΄ στην Μακεδονία.

 Η Θεσσαλονίκη και η κεντρική Μακεδονία θα είναι η πρώτη Ειδική Οικονομική Ζώνη και μάλιστα ενωμένη με τα Σκόπια.
Ωστόσο εάν η Γερμανία επιμένει για στρατιωτική εισβολή της Τουρκίας στην Ελλάδα, τότε το Κατάρ δεν θα φέρει αντιστάσεις υπό τον όρο η εισβολή να έχει στόχο την επιτάχυνση  του διαμοιρασμό του Αιγαίου και την συνεκμετάλλευση και κυρίως έλεγχο των τεράστιων κοιτασμάτων του αλλά και την καντονοποίηση της υπόλοιπης Ελλάδας, όρο που θα δεχθεί η Ελλάδα για την παύση της εισβολής.
Η Τουρκία τυπικά και μόνο είναι μέλος του ΝΑΤΟ το οποίο εξάλλου είναι ανυπαρκτο σε συμβατικές στρατιωτικές δυνάμεις συγκρινόμενο με την Ρωσία αλλά και με την ίδια την Τουρκία ( όσον αφορά την Τουρκία η σύγκριση γίνεται πάντα σε απόλυτους αριθμούς και όχι σε ποιότητα).

Η Τουρκία ομολογουμένως έχει ένα άγχος για την νομιμοποίηση-αφορμή της εισβολής και την δεθνή αποδοχή της, κάτι το οποίο θα επιτευχθεί με την δημιουργία προβοκάτσιας εναντίον των  μουσουλμάνων Ελλήνων πολιτών .Θυμηθείτε ότι η τουρκική ΜΙΤ δεν δίστασε σε τίποτα να σχεδιάσει το 2013 ακόμα και την προσβολή τουρικών πόλεων στα σύνορα με την Συρία με πυρά όλμων απο την μεριά της Συρίας τα οποία όμως θα προέρχονταν από τουρκους παραστρατιωτικους. Δηλαδή η Τουρκία ήταν έτοιμη να σκοτώσει τούρκους πολίτες προκειμένου να ενοχοποιηθεί ο Άσαντ.
Τα παραπάνω θέματα έχουν αναλυθεί σε βάθος στο hellenic sunrise αλλά κρίνεται σκόπιμο μια ανακεφαλαίωση.

Ο μέσος άνθρωπος πάντα πιστέυει ότι θα συμβεί αυτό που τον συμφέρει.
Το hellenic Sunrise έχει κατηγορηθεί για απαισιοδοξία η οποία εξυπηρετεί ανθελληνικά κέντρα.
Το 1938 ο ΥΠΕΞ της  Βρετανίας Τσαμπερλέιν συναντιέται με τον Χίτλερ και τον Μουσολίνι στο Βερολίνο όπου και λαμβάνει διαβεβαιώσεις απο τους δύο φασίστες ότι θα είναι φρόνιμοι.Μάλιστα υπογράφουν και ένα παλιόχαρτο - συμφωνία στην οποία οι δυό τρελλοί υπογράφουν ότι δεν θα προβούν σε πολεμικές ενέργειες.Ο Τσαμπερλέιν πανευτυχής επιστρέφει στην Βρετανία και καθώς αποβιβάζεται από το αεροπλάνο στο αεροδροόμιο Χίθροου ανεμίζει το χαρτί της συμφωνίας πανηγυρίζοντας υπο τις επευφημίες του συγκεντρωμένου πλήθους Όλοι ήταν αισιόδοξοι ότι ο πόλεμος ήταν κάτι το απίθανο.

Αυτοί ναι, ήταν αισιόδοξοι..

Όσο για την Ρωσική βοήθεια ας έχουμε υπ όψιν ότι το 1821 η τότε Τσαρική Ρωσία ΔΕΝ επιθυμούσε την απελευθέρωση της Ελλάδας και την δημιουργία ενός κυρίαρχου κράτους στην περιοχή.Η Ρωσία ήθελε η ίδια να σχεδιάσει τα σύνορα των όποιων κρατών θα προέκυπταν από την καταρρέουσα Οθωμανική Αυτοκρατορία μέ τρόπο που να κατακερματίζει την περιοχή σε κρατίδια τα οποία δεν θα αποτελούσαν ποτέ  κίνδυνο στις ρωσικές βλέψεις για έξοδο στην Μεσόγειο.
Στην σύγχρονη πραγματικότητα Η Ρωσία μέσω των BRICS θα μπορούσε να χρηματοδοτήσει και να αγκαλιάσει την Ελλάδα σε οικονομικό και στρατιωτικό επίπεδο αλλά ποτέ δεν θα πάψει να επιδιώκει τον κατακερματισμό και απονεύρωση  της Ελλάδας , της μόνης χώρας μετά από την Τουρκία η οποία ελέγχει την δίοδο για την Μεσόγειο.
Η Ρωσία θέλει την συνομοσπονδοποίηση των Ισραήλ-Αιγύπτου και Ελλάδας σε πρωτο στάδιο και τον κατακερματισμό της Ελλάδας σε δεύτερο. Δόλωμα και πάλι θα αποτελέσει η εύρεση εργασίας για όλους με επενδύσεις στον ενεργειακό τομέα και η άνοδος του βιοτικού επιπέδου η οποία θα οδηγήσει σε άμβλυνση του εθνικού φρονήματος. Ας πούμε την αλήθεια, η πρακτική αυτή έχει ήδη αποδώσει εστω και λίγο και σε άλλο πονεμένο σημείο του Ελληνισμού.....
Η Ελλάδα δεν θα καταστραφεί από τον Σόιμπλε και τους δοσίλογους, όχι. Ωστόσο θα πρέπει να είναι έτοιμη για το χειρότερο στο άμεσο μέλλον (χρεοκοπία, έξοδος απο ευρωζώνη, τουρκική επεκτατικόητα) και θα πρέπει να μην εισέλθει σε νέα συμμαχία -ένωση (ευρασιατική ένωση ή BRICS η οτιδήποτε άλλο ΄΄καπελωμένο΄΄ από την Ρωσία) με τους όρους και ηγέτες που εισήλθε στην Ε.Ε. και ευρωζώνη ακόμα και όταν όλα στην αρχή φαίνονται παραμυθένια.Επιτέλους πάθαμε πολλά, ώρα να ενηλικιωθούμε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων