Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ

Greek Spirit
2 Μαρτίου 2015
Η Γερμανία μας θέλει εκτός ευρώ και σκοπεύει να μας πετάξει μέχρι τον Ιούλιο εάν δεν αποδεχθούμε το νέο μνημόνιο.

Γιατί μας κράτησαν στο ευρώ
 Η Γερμανία μας κράτησε στο ευρώ μέχρι σήμερα κάτω από την πίεση των Κινέζων το 2012 και τον τον Φεβρουάριο του 2015, εφόσον θέλει το λιμάνι του Πειραιά και οι επενδύσεις της να βρίσκονται σε έδαφος της ευρωζώνης. Η Γερμανία υπέκυψε αλλά θα κάνει τα πάντα είτε για να μας χρεοκοπήσει και έτσι να επικαλεσθεί τετελεσμένο γεγονός το οποίο από μόνο του θα μας οδηγήσει εκτός ευρώ, είτε για να αποδεχθούμε το νέο τρίτο μνημόνιο το οποίο κυριολεκτικά θα σημάνει την γενοκτονία και την βιολογική εξαφάνιση των Ελλήνων.

 Γιατί φαινομενικά μας βοηθάνε και μας δίνουν κάτι λίγα λεφτά ή τέλος πάντων κάποιο χρόνο μέχρι τον Ιούλιο


 Υπάρχει πάντα η πιθανότητα να χρεοκοπήσουμε ''εντός ευρώ'' κάτι που η Γερμανία τρέμει. Εάν δεν πληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας στους δανειστές μέχρι τον Ιούλιο τότε αφού γίνει κούρεμα καταθέσεων θα ακολουθήσει πιστωτικό γεγονός και κατόπιν έξοδος από την ευρωζώνη με μηδενικές συνέπειες για την Γερμανία και το ευρώ. Εάν όμως γίνει κάποιο λάθος και χρεοκοπήσουμε εντός ευρώ τότε το νόμισμα θα δεχθεί καίριο πλήγμα, γιαυτό και μέχρι την τελευταία στιγμή οι Γερμανοί θα μας δίνουν όσα χρήματα απαιτούνται, μέχρι να κανονιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες του grexit και κατόπιν οι γερμανοί θα δώσουν το σύνθημα.Άραγε τι δεν καταλαβαίνουμε από τις δηλώσεις του πρωθυπουργού μόλις χθες για οργανωμένο σχέδιο του απελθόντος καθεστώτος μαζί με το ευρωπαϊκό λαϊκό κόμμα και Πορτογαλία-Ισπανία για πτώση κυβέρνησης μετά από πιστωτικό γεγονός.
Η Γερμανία θα χρησιμοποιήσει την Ελλάδα και την έξοδό της ως παράδειγμα στα υπόλοιπα μέλη της ευρωζώνης.Για να δώσει έμφαση δε αλλά και για να ικανοποιήσει τους συμμάχους  της Κατάρ και Τουρκία, εκτός από την χρεοκοπία και έξοδο θα διαμελίσει την Ελλάδα με την βοήθεια τους.

Ο άξονας Γερμανίας-Κατάρ-Τουρκίας και η παράδοση της Ελλάδας στους Τούρκους
 Η Γερμανία είναι σύμμαχος , έχει σχηματίσει άξονα με την Τουρκία εδώ και έξι χρόνια.Ο άξονας αποτελείται από Γερμανία-Τουρκία και Κατάρ.Η Γερμανία έχει εξασφαλίσει την απρόσκοπτη παροχή αερίου από το Κατάρ και προσδοκά την κατασκευή αγωγού που να διασχίζει την Συρία και μέσω Τουρκίας να φέρει αέριο στην κεντρική Ευρώπη από το Κατάρ. Το δε Κατάρ έχει χρηματοδοτήσει τον πόλεμο στην Συρία όπως και το Ισλαμικό Χαλιφάτο ακριβώς για να επιταχύνει την κατασκευή του αγωγού, με μηδενικά όμως αποτελέσματα μέχρι σήμερα. Ωστόσο το Κατάρ έχει λάβει και αυτό το αντάλλαγμα του που δεν είναι άλλο από την ισλαμοποίηση της νότιας Ευρώπης με την πολιτική προστασία της Γερμανίας.Τα ''Δουβλίνα'' , η ''Σένγκεν'' και άλλες διατάξεις και συνθήκες είναι προϊόντα της Γερμανίας για την εξασφάλιση της εισροής εκατομμυρίων ισλαμιστών στην Ευρώπη αλλά και την παραμονή τους στον Νότο και φυσικά  την απαγόρευση διάχυσης τους στην βόρεια Ευρώπη.

 Η Γερμανία σκοπεύει μετά την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζωνη να παραδώσει την Ελλάδα στην Τουρκία η οποία αποτελεί προτεκτοράτο του Κατάρ.Ο Ερντογάν είναι μαριονέτα των Καταριανών και Σοαυδαράβων και διατηρείται στην εξουσία με τους τόνους χρημάτων που διαθέτουν υπογείως στην Τουρκική οικονομία. Η Τουρκία ή μάλλον ο Ερντογαν ως αντάλλαγμα- και εκτός από την υποστήριξη του Ισλαμικού Χαλιφάτου - θα εισβάλλει στην Ελλάδα είτε με οικονομικά μέσα (Τούρκοι  μεγαλοεπενδυτές  βιτρίνα για τα Καταριανά κεφάλαια και τον σταδιακό εξισλαμισμό της Ελλάδας με αντάλλαγμα την παροχή θέσεων εργασίας στις Ε.Ο.Ζ.) είτε με πόλεμο εναντίον της χώρας μας .

 Το Κατάρ θέλει τα πετρέλαια μας όχι τόσο για να τα εκμεταλλευτεί όσο για να τα ελέγξει και να μπορέσει να εξαλείψει μελλοντικό ανταγωνιστή αλλά και να κρατήσει τις τιμές όσο το δυνατόν υψηλά.Βλέπετε τα Ελλαδικά-Κυπριακά αποθέματα είναι ισάξια των αραβικών ..

 Ο ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΡΩΣΙΑ- ΙΡΑΝ
Αστάθμητος παράγοντας είναι η Ρωσία η οποία μπορεί ακόμα να εκβιάζει την Μέρκελ ενεργειακά, εφόσον το αραβικό αέριο έρχεται με τάνκερ από μακριά ενω το ρωσικό έρχεται μέσω Ουκρανίας και σε μεγαλύτερες ποσότητες. Ο Πουτιν θέλει την Ελλάδα και Κύπρο για τον εαυτό του και εκεί βρίσκεται ενας ακόμα λόγος για τον οποίο δεν μας πέταξαν οι Γερμανοί από το ευρώ.Πρέπει πρώτα να κανονισθεί με τον Πούτιν που θα καταλήξει η ''ορφανή'' Ελλάδα της επόμενης της εξόδου από την ευρωζώνη και Ε.Ε. Οι Γερμανοί-Τούρκοι-Καταριανοί έχουν τα σχέδια τους αλλά η Ρωσία έχει κι αυτή τις απαιτήσεις της. Εάν η Μέρκελ δεν δεχθεί να παραδώσει την ''ορφανή'' Ελλάδα στην Ρωσία τοτε η τελευταία θα κόψει το αέριο στην Μερκελ και θα ενισχύσει το σιιτικό Ιράν και Συρία ακόμα περισσότερο εναντίον των σουνιτικών Κατάρ και Σαουδικής Αραβίας.Η Γερμανία θα ζητήσει την βοήθεια των ΗΠΑ των οποίων η ρεπουμπλικανική αντιπολίτευση και βαθύ κράτος μαζί  με το εβραϊκό λόμπι αλλά και υπό τις πιέσεις των Σαουδαράβων προετοιμάζουν χτύπημα στο Ιράν.Η Γερμανία ως αντάλλαγμα προς τις ΗΠΑ για το χτυπημα  εναντίον του Ιράν θα επιταχύνει την ολοκήρωση της Συμφωνίας Διατλαντικής Εμπορικής και Επενδυτικής Συνεργασίας (Transatlantic Trade and Investment Partnership, ΤΤΙΡ) που θα μετατρέψει ότι απέμεινε απο την Ευρώπη σε Λατινική Αμερική υπό την ηγεμονία των ΗΠΑ με τοποτηρητή την Γερμανία

Η Κατάσταση θερμαίνεται επικίνδυνα και καταλήγει σε αδιέξοδο εφόσον όλες οι πλευρές έχουν ισχυρά χαρτιά, φυσικά στην μέση είναι η Ελλάδα.

Η παρούσα κυβέρνηση είναι στηρίζεται απο επιχειρηματίες οι οποίοι έχουν ανοίγματα στην Ρωσία και οραματίζονται την έξοδο από την ευρωζώνη και την ένταξη στην ευρασιατική ένωση η οποία θα αντικαταστήσει την αγορά της ευρώπης και σε περιβάλλον εύνοιας του Πούτιν.Ωστόσο στο βάθος του μυαλού τους υπάρχει και η δημιουργία των Ηνωμένων Πολιτειών Μεσογείου με Ισραήλ-Αίγυπτο-δυτική Τουρκία.
Η αντιπολίτευση και απελθούσα κυβέρνηση δεν είναι αντίθετη στον διαμελισμό της Ελλάδας αλλά και την δημιουργία των Ηνωμένων Πολιτειών Μεσογείου αρκεί να είναι κυβέρνηση έστω και στην Πελοπόνησο -Στερεά Ελλάδα .......

Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ- ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ
25ος Μεσημβρινός

 
 Όσο για την δέσμευση του μισού Αιγαίου από την Τουρκία για ασκήσεις και για ένα χρόνο μάθετε ότι το 2010 χωρίς φυσικά να ερωτηθεί ο ''κυρίαρχος λαός'' συνήφθη συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας για την απαγόρευση πτήσεων πολεμικών αεροπλάνων και των δύο χωρών στην περιοχή ανατολικά(δεξιά) του 25 Μεσημβρινού( η κόκκινη γραμμή στην εικόνα ) και Ελληνοτουρκικών συνόρων. Έτσι τα Ελληνικά μαχητικά απαγορεύεται να πετούν πλέον στο ήμισυ του Ελληνικού εναέριου χώρου. 
Η συμφωνία έγινε κατόπιν των συνεχών Τουρκικών παραβιάσεων οι οποίες πέτυχαν να προκαλέσουν κούραση στην Ελληνική πλευρά η οποία τελικά αποδέχτηκε την συμφωνία προκειμένου να επιτευχθεί η ηρεμία. Δικαίωμα πτήσεως έχουν μόνο όσα μαχητικά πετούν στα πλαίσια προαναγγελθείσας ΝΑΤΟικής άσκησης κάτι το οποίο η μογγολική βλακοπονηριά εκμεταλλεύεται .Οι Τούρκοι ανακοινώνουν την διεξαγωγή ασκήσεων δήθεν στα ΝΑΤΟικά πλαίσια οι οποίες είναι ανύπαρκτες για να μπορούν να παραβιάζουν τον 25ο Μεσημβρινό. 
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ -ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΒΗΜΑ -ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ Η ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ-ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ.....

Αυτά προς το παρόν, βοήθεια μας...
 Για την υποβολή σχολίων επισκεφθείτε την σελίδα του HELLENIC SUNRISE στο FACEBOOK και στο  hellenicsunrisecontact@yahoo.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων