Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ

8 Μαρτίου 2015
Η Γερμανία στην προσπάθεια της να αποικιοποίησει την Ευρώπη έχει από καιρό έρθει σε συνεννόηση με την Τουρκία και το Κατάρ αλλά και άλλες Αραβικές χώρες της Αραβικής χερσονήσου.

Το Κατάρ έχει διεισδύσει στις οικονομίες της Βρετανίας και Γαλλίας με μη αναστρέψιμο τρόπο και εκβιάζει την πολιτική ελίτ των χωρών αυτών.Τα κεφάλαια και οι επενδύσεις των Αράβων σε ευρωπαϊκές χώρες έχουν μετατρέψει τις οικονομίες τους σε μαριονέτες (περισσότερα διαβάστε στο ΚΑΤΑΡ- Η ΠΡΩΗΝ ΑΠΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΙΚΙΣΤΕΣ ΤΗΣ). Γιαυτό και η Ευρώπη σύρθηκε στον πόλεμο εναντίον της Λιβύης και του Καντάφι.


Η μόνη χώρα που δεν εξαρτάται από τα Αραβικά κεφάλαια είναι η Γερμανία που έχει δημιουργήσει τον νέο άξονα Γερμανίας -Τουρκίας -Αράβων.

Στόχος είναι η οικονομική καταστροφή των νότιων ευρωπαϊκών χωρών, η αποδυνάμωση των όμορων της Γερμανίας και η ανάδειξη της Τουρκίας ως τον νέο ενεργειακό κόμβο που θα συγκεράσει τους αγωγούς από το Αζερμπαϊτζάν , το Ισραήλ , την Αίγυπτο και την Αραβική χερσόνησο.

Η ανεξέλεγκτη εισροή παράνομων μεταναστών στην νότια Ευρώπη έχει ως στόχο την αλλοίωση του πληθυσμού και την δημιουργία ισλαμικού κράτους το οποίο θα ικανοποιήσει τους Άραβες .

 Σε αντάλλαγμα οι Άραβες θα μανιπουλαρουν τους μουσουλμάνους μετανάστες των κεντρικών και όμορων κράτων με την Γερμανία ως εργαλείο δημιουργίας αστάθειας όποτε αυτές αντιδρούν στα σχέδια των Γερμανών. 
Η Γερμανία θα παραμείνει αλώβητη στο κέντρο της Ευρώπης ως μητροπολιτική χώρα και οι μόνοι μετανάστες που θα έχει θα είναι οι Τούρκοι οι οποίοι σε σύγκριση με τα εξαθλιωμένα φανατικά στίφη των τριτοκοσμικών αποτελούν την ελίτ των μεταναστών. 

Οι Τούρκοι μετανάστες θα χρησιμοποιηθούν ως φθηνό και μεσαίας κατάρτισης εργατικό δυναμικό για τις βιομηχανίες της Τουρκίας. Γιαυτό και από το 2016 οι Τούρκοι θα έχουν το δικαίωμα να ταξιδεύουν ελεύθερα , χωρίς βίζα, στην Ε.Ε.

Η Τουρκία ως μέλος του άξονα Γερμανίας-Τουρκίας -Κατάρ ,θα ανταμειφθεί με τα Κυπριακά κοιτάσματα αλλά μόνο όταν οι Άραβες κρίνουν ότι είναι η ώρα για την εξόρυξη τους , οπότε και θα δώσουν το ΟΚ για νέα εισβολή.

Πρώτα απ΄όλα οι Άραβες θα τελειώσουν τον πόλεμο στην Συρία με ήττα του Άσαντ (τουλάχιστον θα προσπαθήσουν) για να μπορέσουν να περάσουν τον αγωγό φυσικού αερίου μέσα από την Συρία ο οποίος θα φέρει το Καταριανό φυσικό αέριο στην Τουρκία και από εκεί στην Ευρώπη.

Εάν ο Άσαντ δεν πέσει , κάτι όλο και πιθανότερο, θα χρησιμοποιήσουν τα εδάφη του Ισλαμικού Κρατους ως εναλλακτική διαδρομή του αγωγού.

Η Τουρκία έχει την υποδομή να συνδέσει τον αγωγό από το Κατάρ με τον ΤΑΝΑΡ και τον ΤΑΡ , αγωγοί που στην ουσία αποτελούν ένα ο οποίος θα ξεκινάει από  το Αζερμπαϊτζάν και θα διασχίζει Γεωργία-Τουρκία-Θράκη -Μακεδονία-Αλβανία-Ιταλία.


Ο αγωγός που σχεδιάζει ο τριμερής άξονας θα πρέπει σε όλο το μήκος του να διασχίζει φιλικό και μουσουλμανικό σουνιτικό έδαφος. Το τμήμα Κατάρ -Τουρκία έχει ως μόνο εμπόδιο την ανυπότακτη Συρία.

Εάν η Συρία υποταχθεί ή εάν τελικά χρησιμοποιηθεί  το Ιράκ και τα εδάφη του Ισλαμικού Κράτους εφόσον επικρατήσουν οι ισλαμιστές αντάρτες τότε θα έχει επιτευχθεί ο στόχος .

Όσο για το τμήμα του αγωγού ΤΑΡ Αζερμπαϊτζάν - Γεωργία- Τουρκία- Θράκη-Μακεδονία- Αλβανία- Ιταλία πρέπει να αποσχισθεί η Θράκη και να μετατραπεί σε μουσουλμανικό Κόσοβο. 

Η Μακεδονία δεν μπορεί βέβαια να αποσχισθεί αλλά υπάρχει το σχέδιο της μετατροπής της σε Ειδική Οικονομική Ζώνη όπου το Ελληνικό κράτος δεν θα έχει λόγο. Γιαυτό και προωθείται γνωστός τοπικός άρχοντας στην Θεσσαλονίκη με εθνομηδενιστικές και ''προοδευτικές'' ιδέες οι οποίες έχουν ως στόχο την αλλοίωση της συνείδησης των ανέργων νέων και την αποδοχή της Ε.Ο.Ζ. ως σωτηρία.

 Δουλειές βέβαια θα δοθούν και εργοδότες θα είναι Τούρκοι μεγαλοεπενδυτές οι οποίοι ήδη έχουν βολιδοσκοπήσει την Μακεδονία και ετοιμάζουν επενδύσεις και μαζικές εξαγορές επιχειρήσεων. 

Όσο για την Αλβανία που είναι το τελευταίο τμήμα του αγωγού στα Βαλκάνια τα ανταλάγματα που θα λάβει για την υποταγή της στον άξονα είναι η αμέριστη οικονομική βοήθεια από Τουρκία και ΔΝΤ ,η εξάλειψη του προβλήματος της Βορειοηπειρώτικης μειονότητας , η επέκταση της ΑΟΖ της εις βάρος της Ελληνικής στο Ιόνιο, η ανάδειξη του Τσαμικού ζητήματος και η ένωση της σε συνομοσπονδία με το Κόσοβο , προδρομος της δημιουργίας της μεγάλης Αλβανίας.

Η Γερμανία θα είναι ο μονοκράτωρ της Ευρώπης , ο ευρωπαικός νοτος θα σβήσει οικονομικά και εθνολογικά και η υπόλοιπη Ευρώπη θα αποδυναμωθεί. 

Όσες χώρες αντιδράσουν στα σχέδια αυτά  ή διαλέξουν να συνταχθούν με την Ρωσία όπως πχ η Βουλγαρία, θα υποστούν πολική αστάθεια σε πρώτη φάση και εάν δεν μεταπεισθούνουν θα υποστούν πολιτειακή αστάθεια με την βοήθεια είτε των μειονοτήτων είτε με την υποκίνηση ταραχών από τα εκατομμύρια μεταναστών .

Παράδειγμα και μεγάλη δοκιμή αποτέλεσαν οι  ταραχές στην Σουηδία και Γαλλία ΤΟ 2013 αλλά και ο αποκεφαλισμός του Βρετανού στρατιώτη από ισλαμιστές μέρα μεσημέρι και καταμεσής του δρόμου σε πόλη της Αγγλίας τον Αύγουστο του ίδιου έτους. 

Επίσης όσοι πολιτικοί μαριονέτες δεν υποταχθούν θα καταστραφούν με την αποκάλυψη σκανδάλων . 

Στην Ουκρανία οι σφαγές εναντίον αμάχων έχουν ως στόχο τον εξαναγκασμό του Πουτιν να εμπλακεί σε πόλεμο η σε ανάμειξη η οποία θα χρησιμοποιηθεί από την δυτική προπαγάνδα για την δαιμονοποίηση του με στόχο τον εκφοβισμό και μεταστροφή της κοινής γνώμης όσων ανατολικών χωρών καλοβλέπουν την συμμαχία μαζί του. 


Εάν ο Πούτιν δεν αντιδράσει τότε η Δύση θα επιτεθέι στο Ιράν το οποίο διαθέτει τα μεγαλύτερα αποθέματα φυσικού αερίου παγκοσμίως.

 Απρόοπτο πρόβλημα στα σχέδια Γερμανίας-Κατάρ προέκυψε από το τρίτο μέλος του άξονα, την Τουρκία και τον Ερντογάν ο οποίος αφου έβγαλε την Τουρκία απο την επιτήρηση του ΔΝΤ με τα Αραβικά κεφάλαια και αφού επιβίωσε παρά τα σκάνδαλα εκμεταλευόμενος το θρησκευτικό συνάισθημα των αμόρφωτων μαζών , τώρα δείχνει ανεξέλεγκτος και έτοιμος να εισβάλει στην Ελλάδα θέλοντας να υπερβεί τον εκφοβιστικό ρόλο που του είχε ανατεθεί .

Άλλο μεγάλο και εξίσου απρόόπτο πρόβλημα φαίνεται να αποτελεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η οποία μέχρι τώρα δείχνει ότι εχει ως σχέδιο Β την έξοδο από την ευρωζώνη και την πρόσδεση της χώρας στη ρωσική σφαίρα επιρροής.

Greek Spirit

Για την υποβολή σχολίων επισκεφθείτε την σελίδα του HELLENIC SUNRISE στο FACEBOOK και στο  hellenicsunrisecontact@yahoo.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων