Η ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΣΤΟΧΟΣ ΣΕ ΄΄ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ'' -ΓΙΑΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Greek Spirit
16-4-2015
Εκβιασμοί όλο και σκληρότεροι από  όλο ανεξαιρέτως το εγκληματικό σινάφι, ευρωπαϊκή επιτροπή, ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα, Γερμανία άλλα και υποβάθμιση στο ccc από τους μισθοφορικούς διεθνείς οίκους αξιολόγησης.
Αφαίμαξη τραπεζών τόσο από την απαξίωση τους στην ευρωπαϊκή αγορά όσο και από τις αναλήψεις καταθέσεων με ρυθμό πολυβόλου.Οι ελληνικές τράπεζες αδυνατούν να αντλήσουν δανεικά από το εξωτερικό αλλά και το εσωτερικό και τα μόνα κεφάλαιά τα οποία διαθέτουν υπό μορφή καταθέσεων ( φυσικά το μεγαλύτερο μέρος στα χαρτιά) κάνουν φτερά καθημερινά.
Κατάρρευση τραπεζών σημαίνει αυτόματη διάλυση και χρεοκοπία.
Ορδές ΄΄παράτυπων΄΄ μεταναστών από την Συρία και τρίτο κοσμο οι οποίοι διακινούνται από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες και τουρκικό στρατό.
Διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας μεταλλωρύχων χρυσού θα έρθουν  οι οποίοι σε λίγες μέρες αντιμέτωποι με  αντιδιαδηλώσεις οικολογικών ΄΄φορέων''.
Καταλήψεις πανεπιστημίων και αμηχανία της αστυνομίας.
Πολίτες που αντί να ενώνονται μπροστά στο επερχόμενο χάος ξόδεψαν τα τελευταία λεφτά τους για να ΄΄ψήσουν στο χωριό'' .Πολίτες που αντί να ενώνονται μπροστά στην πλημμύρα των τριτοκοσμικών μεταναστών -προσφύγων πολώνονται σε φιλάνθρωπους και ρατσιστές , τοπικοί 'αρχοντες , δήμαρχοι και περιφερειάρχες αμήχανοι σπαταλούν τον εργάσιμο χρόνο τους στις τηλεοράσεις προτείνοντας μπούρδες όπως  ΄΄ενα σύγχρονο σκάφος του λιμενικού΄΄ στο νησί τους προκειμένου να σταματήσει το κύμα των μεταναστών.
Λες και το Κατάρ και η Τουρκία θα φοβηθούν ένα περιπολικό του Λιμενικού και δεν θα εκτελέσουν το σχέδιο τους που το προετοιμάζουν εδώ και δέκα χρόνια.
Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΕΧΘΡΙΚΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΑΣΦAΛΙΣEI ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΚΑΙ ΣAΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ
Η Τουρκία βυθίζεται σε κρίση ανάλογη της Ελλάδας.Το υποτιθέμενο τουρκικό οικονομικό θαύμα στηρίχθηκε στην υπόγεια χρηματοδότηση Σαουδικής Αραβίας και Κατάρ η οποία έβγαλε με την Τουρκία από την επιτήρηση του ΔΝΤ το 2013μετά από 40 χρόνια αλλά έχτισε μια οικονομία σε πήλινα πόδια. 
ΚΑΤΑΡ
Το Καταρ δεν θα διαθέσει άλλα κεφάλαια στο προτεκτοράτο του την Τουρκία χωρίς η τελευταία να εκτελέσει την αποστολή του.
Το Κατάρ και δευτερευόντως η Σαουδική Αραβία φιλοδοξούν να αναλάβουν ηγετικό ρόλο σε όλο τον Αραβικό κόσμο.Εμπόδιο οι Σιίτες Σύροι και επίσης Σιίτες Ιρανοί σύμμαχοι της.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 
Το Κατάρ είναι ίσως η πλουσιότερη χώρα στο κόσμο ωστόσο λόγο του μικρού του μεγέθους έχει ανάγκη από ζωτικό χώρο αλλά και από στρατό.
Η Τουρκία έχει μεταβληθεί σε μπράβο του Κατάρ από το 2004 οπότε και ανέλαβε ο Ερντογάν ο οποίος είναι προϊόν της ισλαμιστικής οργάνωσης Μουσουλμανική Αδελφότητα, οργάνωση με βαθιές ρίζες στον Αραβικό κόσμο και η οποία είχε την Αίγυπτο υπό τον έλεγχο της μέχρι που ανέλαβε εξουσία ο στρατηγός Αλ Σίσι .
Η Μουσουλμανική Αδελφότητα χρηματοδοτείται από το Κατάρ και όταν η Αίγυπτος τέθηκε υπό την εξουσία του Αλ Σίσι ο οποίος φυλάκισε τον Μορσί το Κατάρ έχασε ένα μεγάλο απόκτημα.
Μόνο στην Τουρκία ελπίζει πλέον το Κατάρ.
Η  Λιβύη του που προσπάθησε να διαχωρίσει την θέση της από την ισλαμοποίηση του Αραβικού κόσμου κατόπιν διαταγής του Κατάρ προς ΗΠΑ και Ε.Ε. δέχθηκε πόλεμο ανάλογο με αυτό της Συρίας , μόνο που ο Καντάφι έπεσε επειδή σε αντίθεση με τον Άσαντ δεν είχε ερείσματα στο στρατό του αλλά και διότι ο ίδιος ο Καντάφι είχε αποδυναμωμένο τον στρατό του για μην έχει την δυνατότητα να τον ανατρέψει.
Κατόπιν οι τζιχαντιστές που μισθοδοτούνται απο το Κατάρ κατέλαβαν την Λιβύη δημιουργώντας χάος το οποίο ήθελαν να μεταδώσουν και στην Αίγυπτο πάντα στο σχέδιο ισλαμοποίησης με την βία του Αραβικού κόσμου και την αναβίωση μιας της ενιαίας περιοχής που καταλάμβανε η πάλαι ποτέ  Αραβική αυτοκρατορία του 5-6ου αιώνα,υπό την ηγεσία του Κατάρ.
Η Αίγυπτος όμως κατάφερε να ξεφύγει από τα νύχια του ισλαμισμού και μάλιστα ετοιμάζεται ακόμα και για επιχειρήσεις υποστήριξης της αποκλεισμένης και έκπτωτης κοσμικής Λιβυκής νόμιμης κυβέρνησης στα ανατολικά της χώρας κοντά στα Λιβυκοαιγυπτιακά σύνορα.
Η αναβίωση της Αραβική αυτοκρατορίας αυτή την φορά προβλέπει εκτός από την Ισπανία και την κατάληψη εδαφών της  Ιταλίας και Ελλάδας με την αθρόα εισβολή μεταναστών και την αλλοίωση του πληθυσμού.
Στην προσπάθεια αυτή το Κατάρ έχει σύμμαχο την Γερμανία η οποία κάνει ότι είναι δυνατόν για να παρέχει πολιτική κάλυψη στο έγκλημα (Σένγκεν-Δουβλίνο) με αντάλλαγμα την παροχή αερίου από το Κατάρ. 
Ωστόσο για είναι συμφέρουσα η παροχή αερίου  από το Κατάρ στην κεντρική Ευρώπη θα πρέπει να κατασκευαστεί ένα αγωγός , κάτι το οποίο μέχρι σήμερα δεν έγινε λόγω άρνηση της Συρίας να δεχθεί αυτόν το αγωγό από το έδαφός της.Εξ ου και ο πόλεμος
Η Τουρκία αφού  εξετέλεσε την αποστολή της στο ακέραιο προσφέροντας βοήθεια και υποστήριξη στους ισλαμιστές στην Συρία και κατόπιν στο Ισλαμικό Κράτος ετοιμάζεται για την μεγάλη επιχείρηση εναντίον της Ελλάδας.
ΓΙΑΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Η περίφημη απειλή της εξαγωγής κάθε  τουρκικής πολιτικής και οικονομικής κρίσης προς δυσμάς υπό μορφή έντασης και θερμού επεισοδίου με την Ελλάδα είναι πάντοτε υπαρκτή και οφείλεται στο ότι η Τουρκία για να σταθεί στα πόδια της θα πρέπει να λαμβάνει την οικονομική βοήθεια των πλουσίων Αράβων και ο μόνος τρόπος για να την εξασφαλίσει είναι η εμπλοκή της όλο και βαθύτερα σε πράξεις βίας εναντίον των γειτόνων της.
Ο Ερντογάν έγινε πρόεδρος από πρωθυπουργός ως αντάλλαγμα για την υποστήριξη του στο ισλαμικό κράτος και τους ισλαμιστές στην Συρία. 
Ο Ερντογάν για να συνεχίσει να λαμβάνει τόσο ο ίδιος όσο και η χώρα του χρήματα απο τος Άραβες θα πρέπει να εκτελεί τις εντολές τους.
Οι δε Άραβες βρίσκονται σε απευθείας συνεννόηση με την Γερμανία.
Η Τουρκία αρχίζει πλέον με ταχύτητα να βυθίζεται σε οικονομκή κρίση ανάλογη με της Ελλάδας και ο Ερντογάν έχει ανάγκη τα λεφτά των Αράβων όσο ποτέ.

Όταν την δεκαετία του 90 κάποιος υποστήριζε πως το χρέος της Ελλάδας θα μας οδηγήσει σε χρεοκοπία και διεθνή επιτήρηση λιθοβολούνταν.
Σήμερα όμως επαληθεύεται.
Με το ίδιο τρόπο όποιος υποστηρίζει ότι τελικά η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει και ότι θα βγεις εκτός ευρωζώνης και Ε.Ε. θα επαληθευθεί.

Το κενό ηγεμονίας θα εκμεταλυτεί η Τουρκία για να δημιουργήσει ένα σοβαρό θερμό επεισόδιο.
Το επεισόδιο αυτο θα εξυπηρετούσε ολους τους εχθρούς  της Ελλάδας.
Θα εξυπηρετούσε την Γερμανία -που κρύβεται πίσω από την Τουρκία και Κατάρ- διότι θα ακύρωνε κάθε σχέδιο των Ρώσων για την κατασκευή αγωγού που να διασχίζει Τουρκία και Ελλάδα. Η ακύρωση του αγωγού θα γίνονταν διότι το θερμό επεισόδιο θα έληγε με διεθνή επιδιαιτησία και θα έθετε την περιοχή μας σε καθεστώς επιτήρησης κάτι το οποίο δεν επιτρέπει επενδύσεις.
Η ακύρωση του αγωγού  θα ανέβαλε την κατάργηση της Ουκρανίας ως ενεργειακού κόμβου και έτσι η Γερμανία θα συνέχιζε να τροφοδείται κανονικά από την μέχρι τώρα δοκιμασμένη και κοντινή υποδομή αγωγών . Εάν η Ρωσία κατασκευάσει αγωγό ο οποίος θα καταλήγει στα ελληνοτουρκικά σύνορα με ταυτόχρονη εγκατάλειψη του δικτύου της Ουκρανίας τότε η Γερμανία θα εξαρτάται από την νότια ευρωπη για την τροφοδοσία της στο 100% κάτι το οποίο θα την υποχρέωνε για πιο ελαστική πολιτική.Επίσης ο ρωσικός αγωγός θα ακύρωνε τον υπό κατασκευή ΤΑΡ , αγωγό γερμανικής εμπνεύσεως ο οποίος φιλοδοξεί να μεταφέρει αεριο από την Κασπία θάλασσα στην Ευρώπη μέσω Γεωργίας-Τουρκίας και Ελλάδας.
Οι ΗΠΑ θα βολεύονταν έμενα θερμό ελληνοτουρκικό επεισόδιο το οποίο θα κατέληγε σε επιδιαιτησία του ''διεθνούς παράγοντα'' διότι θα αποτελούσε την καλύτερη αφορμή για να πλημμυρίσει το Αιγαίο και τη είσοδος των Στενών με αμερικανικό στόλο.
Το καθεστώς επιδιαιτησίας θα αποτελούσε και την καλύτερη αφορμή για την αναθεώρηση της συνθήκης του Μοντρέ η οποία διέπει τα Στενά με απώτερο στόχο την ελέθυερη είσοδο δυτικού στόλου στον Εύξεινο Πόντο , τη ρωσική λίμνη.
Βέβαια η Ρωσία και η Κίνα θα αποτελούσαν του μεγάλους χαμένους από την παραπάνω κατάσταση με απρόβλεπτες αντιδράσεις από μέρους τους.
Η Ελλάδα θα υποχρεώνονταν σε συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, σε Ειδικές Οικονομικές Ζώνες , σε πλήρη και 'ανευ όρων νομιμοποίηση κάθε παράτυπου μετανάστη και σταδιακά οι Τούρκοι επενδυτές με αραβικά κεφάλαιά θα αναλάμβαναν την οικονομική ζωή της χώρας .

Τα παραπάνω δεν θα συμβούν πριν τον Ιούνιο του 2015.Δεν υπάρχει λόγος για βία. Η Ελλάδα αποτελεί στόχο ο οποίος βρίσκεται σε ''προπαρασκευή πυροβολικού'' δηλαδή πλήττεται από συμφορές και  κρίση σε όλα τα επίπεδα με στόχο την πλήρη αποδυνάμωση της μέχρι το καλοκαίρι οπότε και οι καιρικές συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για την διεξαγωγή επιθετικής ενέργειας της Τουρκίας τόσο σε θάλασσα όσο και στον Έβρο ο οποίος είναι ακόμα πλημμυρισμένος και θα στεγνώσει μόνο το καλοκαίρι.
Θα πρεπει όμως πρώτα να προηγηθεί οικονομική , πολιτκή και κοινωνική χρεοκοπία ....
Ακόμα και εάν δεν αμφισβητεί κανείς τις προθέσεις της κυβέρνησης είναι πολύ δύσκολο να αντεπεξέλθει μια πολυσύνθετη κρίση η οποία προφανώς και επειδεινώνεται με ενέργειες τοσο των επίσημων εχθρών όσο και πρακτόρων τους στο εσωτερικό της χώρας , σε όλα τα επίπεδα εξουσίας και κοινωνίας.

Για την υποβολή σχολίων επισκεφθείτε την σελίδα του HELLENIC SUNRISE στο FACEBOOK και στο  hellenicsunrisecontact@yahoo.gr
Όταν αντιγράφετε τα άρθρα του HELLENIC SUNRISE μην ξεχνάτε την αναφορά στην πηγή (αντιγραφή γίνεται με CTR+A)Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων