ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ

Greek Spirit
3 Απριλίου 2015
Η δήθεν εισβολή στο περιστύλιο της Βουλής από 21 αναρχικούς σε καμία περίπτωση δεν είχε την δυνατότητα να καταλύσει ή να απειλήσει την ασφάλεια της. 
Είναι άξιο απορίας πως η  αστεία εικόνα 21 καλοντυμένων 30 άρηδων με την τελευταία λέξη της casual μόδας να πετούν φέιγ βολάν και να αλαλάζουν διάφορα συνθήματα μπόρεσε να εγείρει αισθήματα φόβου σε πολίτες και εν πάση περιπτώσει σε όσους βρίσκονταν στο κτίριο της Βουλής εκείνη την ωρα. Εντάξει ίσως εκείνη την στιγμή πάνω στην αναμπουμπούλα να είναι δικαιολογημένος κάποιος να φοβηθεί αλλά στην αποτίμηση της καταστάσεως και μέσω των εικόνων που μεταδόθηκαν από τα ΜΜΕ η όλη υπόθεση φαίνεται στις πραγματικές διαστάσεις της , δηλαδή μια γραφική εκδήλωση μερικών εξ ίσου γραφικών θυμάτων μιας αντιεξουσιαστικής ιδεοληψίας.

Όμως υπάρχει μια λεπτομέρεια η οποία μας διέφυγε της προσοχής.Το ''Ποτάμι'' σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις δηλώσεις της προέδρου της Βουλής (η οποία έθεσε την εκδήλωση των γραφικών στις πραγματικές της διαστάσεις δηλώνοντας πως δεν κινδύνεψε δα και η δημοκρατία απο 21 διαδηλωτές με πανό και φέιγ βολάν) αποχώρησε από την επιτροπή η οποία εξετάζει τον τρόπο διεκδικήσης των πολεμικών αποζημιώσεων απο την Γερμανία.
Εκεί είναι το ζουμί.

Στο ποτε θα γίνει η έξοδος απο το ευρώ-ο πόλεμος εργολάβων και επιχειρηματιών αναλύεται ενδελεχώς η μετεκλογική ισορροπία στην Ελλάδα. Οι εργολάβοι-καναλάρχες-τραπεζίτες που ανδρώθηκαν από το 1981 και μετά προσκυνώντας τους Γερμανούς και οδηγώντας μας με πλαστά στοιχεία στα νύχια της Τρόικα πρέπει να αδειάσουν την γωνιά και να παραδώσουν σε μια ομάδα επιχειρηματιών οι οποίοι και αυτοί ήταν κάποτε δοσίλογοι των Γερμανών στην μετακατοχική εποχή και οι οποίοι είχαν το πάνω χέρι μέχρι το 1981 οπότε και αντικαταστάθηκαν.Αυτούς τους επιχειρηματίες έχει προσεγγίσει ο Πουτιν και αυτοί βρίσκονται πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι γνωστό ότι το Ποτάμι στηρίζει και στηρίζεται από μεγαλοεργολάβο-καναλάρχη-εκδότη ο οποίος αποτελεί προϊόν της εποχής 1981 και εντεύθεν. Τον δε καναλάρχη -εθνικό εργολάβο-εθνικό εκδότη στηρίζουν οι Γερμανοί. Είναι επόμενο ότι δεν πρόκειται να παραδώσει τα σκήπτρα αμαχητί και σε αυτό θα έχει την αμέριστη βοήθεια της Γερμανίας και ίσως των ΗΠΑ. Και φυσικά δεν πρόκειται να λέβει μέρος σε καμία ενέργεια συλλογικού οργάνου το οποίο στρέφεται εναντίον της Γερμανίας. Άραγε απλή σύπτωση η αστεία εισβολή 21 γραφικών και η αποχώρηση του Ποταμιού απο την επιτροπή της Βουλής για τις Γερμανικές αποζημιώσεις με δικαιολογία την ελαστικότητα της προέδρου στις δηλώσεις της ;

Η γραφική εισβολή των καλοθρεμένων  στην αυλή της Βουλής είναι η αρχή μιας σειράς παρόμοιων κατευθυνόμενων ενεργειών (καταλήψεις πανεπιστημίων -δημόσιων κτιρίων-εμπρησμών και συγκρούσεων με την αστυνομία)  οι οποίες  θα έχουν ως στόχο την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης. Η παρούσα κυβέρνηση καμία σχέση δεν έχει με την αριστερά αλλά κανείς δεν το έχει πάρει χαμπάρι ακόμα και έτσι οι οποιεσδήποτε αναταραχές από ''αντιεξουσιαστες'' και η ενδεχόμενη χαλαρή αντιμετώπιση τους θα της χρεωθούν από τους κοιμώμενους ''πολίτες'' ως αδυναμία να αντιπαρατεθεί με τον δήθεν αριστερό πυρήνα της με αποτέλεσμα την απαξίωση της.

Αυτή την στιγμή στην χώρα υπάρχουν ορδές μυστικών πρακτόρων υπηρεσιών τόσο της Δύσης όσο και της Ρωσίας και η κάθε πλευρά προσπαθεί να δημιουργήσει συνθήκες συμφέρουσες για τα αφεντικά τους.Περισσότερα διαβάστε στο Ποιά τα σχέδια του καθεστώτος για γρήγορη επάνοδο του μετά τις εκλογές
Οι καλοθρεμμένοι-καλοντυμένοι ''αντιεξουσιαστές'' που δήθεν εισέβαλαν στην  Βουλή δεν πείθουν κανένα για την ιδεολογική καθαρότητα τους και μάλλον άλλα συμφέροντα εξυπηρετούν. Το ίδιο και οσοι τις τελευταίες μέρες δημιουργούν εντάσειςστο κέντρο της Αθήνας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων