ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΘΑ ΤΙΤΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ


 Greek Spirit
6-4-2015
Η κυβέρνηση ετοιμάζεται για την τελική λύση στα επιχειρηματικά δάνεια αλλά και τα κόκκινα δάνεια των υπερχρεωμένων ιδιωτών και νοικοκυριών. Σύμφωνα με δηλώσεις του ΥΠΟΙΚ κ. Σταθάκη σε έξι μήνες θα είναι έτοιμο το νομικό πλαίσιο για την δημιουργία ενός δημοσίου φορές-ταμείου στο οποίο θα υπαχθούν όλα τα κόκκινα δάνεια , ακόμα και των ιδιωτών. Με άλλα λόγια τα χρέη από κάρτες, καταναλωτικά δάνεια και στεγαστικά θα υπαχθούν στο δημόσιο και οι οφειλέτες θα χρωστάνε πλέον στο ΔΗΜΟΣΙΟ και όχι στις τράπεζες.
Ήδη αυτή η διαδικασία έχει αρχίσει και όπως έχει γράψει ο Δ. Καζάκης στο ιστολόγιο του χρέη αγρότη προς την πρώην Αγροτική τράπεζα έχουν υπαχθεί στο δημόσιο το οποίο έχει δικαίωμα για κατασχέσεις.

Η προστασία που δίνει ο νόμος , έστω και προσωρινή, για κατασχέσεις πρώτης κατοικίας για χρέη προς τις τράπεζες ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ όταν το χρέος οφείλεται προς το δημόσιο ταμείο.Ακόμα και τα καταναλωτικά δάνεια τα οποία δόθηκαν χωρίς προσημείωση-υποθήκη και δεν εξυπηρετούνται , εάν υπαχθούν σε δημόσιο φορέα-ταμείο τότε ο υπόχρεος θα χρωστάει στο κράτος και όχι σε ένα ιδιωτικό πιστωτικό ίδρυμα με αποτέλεσμα να είναι υποχρεωμένος να πληρώσει κινδυνεύοντας ακόμα και με κατάσχεση μισθού η οποία στην καλύτερη περίπτωση θα είναι προϊόν δικαστικού διακανονισμού στην χειρότερη θα γίνεται αδιακρίτως !!!!!!
΄'Ετσι ο ιδιώτης , ο εργάτης ο οποίος πριν από 5 χρόνια σύναψε μια σύμβαση για δάνειο -κάρτα με μια ιδιωτική επιχείρηση -τράπεζα θα βρεθεί στα καλά καθούμενα να χρωστάει στο ελληνικό δημόσιο και η αθέτηση πληρωμών από ιδιώτη χωρίς συνέπειες να μετατραπεί σε αθέτηση προς το δημόσιο με όλες τις συνέπειες!!!!!!
Πρώτη φορά αριστερά λοιπόν .
Αντί για την διεκδίκηση της αποζημίωσης από την Γερμανία και της επιστροφής του κατοχικού δανείου έντοκα και την μονομερή εγγραφή του στον προϋπολογισμό ως 'εσοδο, θα τιτλοποιηθούν τα δάνεια του μπατίρη Έλληνα εργάτη και υπάλληλου.
Οι οφειλές αυτές μάλιστα αφού ρυθμιστούν με την απειλή κατάσχεσης ακόμα και του μισθού αναγκάζοντας έτσι ακόμα και όσους έχουν ακόμα εργασία να καταβάλλουν μεγάλο μέρος του μισθού τους για δεκάδες χρόνια στο δημόσιο, θα εγγραφούν και στον ελληνικό προϋπολογισμό ως μελλοντικά έσοδα με τον ίδιο τρόπο που οι τράπεζες ανέγραφαν τα μελλοντικά κέρδη ως πραγματικά , η λεγόμενη μόχλευση.Έτσι αντι για τιτλοποίηση των Γερμανικών αποζημιώσεων θα τιτλοποιηθεί το αίμα και υστέρημα των Ελλήνων εργαζόμενων και πάλι.

Για την υποβολή σχολίων επισκεφθείτε την σελίδα του HELLENIC SUNRISE στο FACEBOOK και στο  hellenicsunrisecontact@yahoo.gr
Όταν αντιγράφετε τα άρθρα του HELLENIC SUNRISE μην ξεχνάτε την αναφορά στην πηγή (αντιγραφή γίνεται με CTR+A)

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων