Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΤΕΙ Ο ΡΩΣΙΚΟ ΑΓΩΓΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΤΕΙ Ο ΑΓΩΓΟΣ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ - ΕΛΛΑΔΑ(ΤΑΡ)

Greek Spirit
10-5-2015

Εδώ και δύο ημέρες άρχισε ο πόλεμος που θα διαλύσει τα Σκόπια και θέλει να οδηγήσει στην Μεγάλη Αλβανία. Ο πόλεμος αυτός δεν μπορεί να ονομασθεί εμφύλιος εφόσον διεξάγεται μεταξύ σλαβόφωνων Σκοπιανών και Αλβανών οι οποίοΙ εξορμούν απο το Κόσοβο και την κοιλάδα του Πρέσεβο στην Σερβία, περιοχή που κατοικείται κατα κύριο λόγο από Αλβανούς, τους μοναδικούς εγκλωβισμένους στην Σερβική επικράτεια.
Ο πόλεμος αυτός γίνεται υπό την αιγίδα των ΗΠΑ προκειμένου να ακυρωθεί το project του αγωγού Turkish Stream ή Greek Stream , αγωγός ρωσικής έμπνευσης και συμφερόντων ο οποίος φιλοδοξεί να φέρει ρωσικό αέριο στην Ευρώπη παρακάμπτοντας την Ουκρανία.

Ο πρ.Πούτιν σύντομα θα απαντήσει με το ίδιο νόμισμα . Θύμα του θα είναι η Τουρκία .


Ο Πούτιν έχει πολλές φορές προειδοποιήσει Καταριανούς-Σαουδάραβες και Τούρκους ότι δεν θα επιτρέψει την συνέχιση της υποστηριξης τους προς τους ισλαμιστές στην Συρία και το Ισλαμικό Κρατος. Οι ισλαμιστές αυτοί αποτελούν μια πολυεθνική ομάδα η οποία αποτελείται από Τσετσένους, Ουιγούρους Τούρκους, Άραβες , Πακιστανούς, ''βαρεμένους'' δυτικούς , Ερωπαίους κτλ.
Οι Τσετσένοι  φιλοδοξούν μετά το πέρας των επιχειρήσεων στην Μ.Ανατολή και την τελική νίκη τους με την ανατροπή του πρ. Ασαντ, να μεταφέρουν το μέτωπο στον Καύκασο. Η Αραβική χερσόνησος, η Συρία, το Ισλαμικό Κράτος, η Τουρκία, η Γεωργία και η Τσετσενία αποτελούν μια τεράστια ενωμένη περιοχή μέσα στην οποία κινούνται οι ισλαμιστές, κάτι που εκνευρίζει τον κ.Πούτιν αφάνταστα.
Η Γερμανία προσπαθεί εδώ και χρόνια να απεξαρτηθεί από το ρωσικό αέριο με τον αγωγό ΤΑΡ, δηλαδή με τον αγωγό που θα συνδέει το Αζερμπαϊτζάν, την Γεωργία , Τουρκία και Ελλάδα .
TAP
Ο κ.Πούτιν ποτέ δεν είδε με καλό μάτι το παραπάνω εγχείρημα το οποίο ωστόσο είναι θνησιγενές εφόσον οι αρχικοί επενδυτές δεν έχουν πεισθεί για την ποσότητα και επάρκεια των κοιτασμάτων της Κασπίας και μάλιστα η ΤΟΤΑL αποχώρησε πέρυσι απο το επενδυτικό σχήμα.
Ωστόσο ο ΤΑΡ έχει γίνει το σύμβολο της απεξάρτησης της Γερμανίας και Ε..Ε απο το ρωσικό αέριο και παρόλο που ακόμα δεν έχει καλά καλά αρχίσει η κατασκευή του -που προβλέπεται να ολοκληρωθεί σε οχτώ χρόνια- η Ευρώπη επαίρεται και χαίρετε και χτίζει συμμαχία με το Αζερμπαϊτζάν ενισχύοντας παράλληλα την Γεωργία.
TAP

Έχει γραφεί στο hellenic sunrise και έχει αναλυθεί εκτενώς το πως και γιατί ο Πούτιν τελικά θα εισβάλλει στην Γεωργία-Αζερμπαϊτζάν και Τουρκία προκειμένου να λύσει τα προβλήματα που του δημιουργούνε.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ : ΓΙΑΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ -Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ
Πρώτα όμως θα παίξει σαν την γάτα με το ποντίκι . Η Τουρκία εκτός από το Κουρδικό αντάρτικο έχει να αντιμετωπίσει και το Ποντιακό , το οποίο δεν μπορεί να συγκριθεί σε καμία περιπτωση με το κουρδικό , ωστόσο είναι υπαρκτό.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΕΔΩ
Η Τουρκία έχει να αντιμετωπίσει και τις ακροαριστρες τρομοκρατικές οργανώσεις όπως αυτή που τον Απρίλιο έπιασε όμηρο Τούρκο εισαγγελέα μέσα στο δικαστικό μέγαρο της Άγκυρας .
Η Τουρκία έχει να αντιμετωπίσει και κυβερνοεπιθέσεις από τους Ιρανούς οι οποίοι την 31 Απριλίου βύθισαν στο σκοτάδι για 12 ώρες την χώρα του μπακλαβά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Τίποτα πιο εύκολο για τον Πούτιν να χρηματοδοτήσει και να εκπαιδέυσει τις ήδη υπάρχουσες αντάρτικες και τρομοκρατικές ομάδες στην Τουρκία.
Εξάλλου τα ανατολικά σύνορα είναι αφύλακτα εφόσον οι Τούρκοι στρατηγοί έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην Ελλάδα και Συρία.
Εάν η Τουρκία μπορεί να υποθάλπει του ισλαμιστές και να τους διακινεί προς Τσετσενία και Συρία, τότε γιατί η Ρωσία να μην μπορεί να οργανώσει κάτι ανάλογο απο τα εδάφη της γειτονικής Αρμενίας, και του Ιράν.
Η δημιουργία αστάθειας στον Πόντο και την μεθοριακή γραμμή με την Αρμενία θα ακυρώσει την κατασκευή του αγωγού ΤΑΡ. 
Η Αρμενία είναι σύμμαχος και εξαρτώμενη από την Ρωσία, το δε Ιράν παρόλο που έχει φορέσει τα καλύτερα δυτικά του ρούχα στις διαπραγματεύσεις με την Δύση για το πυρηνικό του πρόγραμμα πάντα παραμένει η χώρα που στηρίζει την Χεζμπόλα τον Λίβανο και τον Άσαντ στην Συρία, και μάλιστα με στρατιωτικά μέσα.
Στις 7 Ιουνίου θα διεξαχθούν βουλευτικές εκλογές στην Τουρκία. Το κόμμα του ισλαμιστή Ερντογάν ΑΚΡ θα ζοριστεί πολύ για την αυτοδυναμία εφόσον το κόμμα των Κούρδων HDP έχει συσπειρώσει ακόμα και μη Κουρδους Τούρκους πολίτες, Τούρκους που ανησυχούν για την επιβολή του ισλαμισμού, Τούρκους που ανήκουν στα μεσαία αστικά-κοσμικά μορφωμένα  στρώματα.Ανάμεσα τους και οι Αλεβίτες που αριθμούν στα είκοσι εκατομμύρια.
Η δημιουργία αστάθειας στην χώρα με τρομοκρατικές επιθέσεις στα αστικά κέντρα και επιθέσεις ενόπλων εναντίων κρατικών υποδομών σε όλη την ανατολική μεθόριο και στον Πόντο , θα βυθίζει την Τουρκία στο χάος και τον Ερντογάν στον πάτο της τουρκικής τουαλέτας του.
Την ίδια σαθρή συνοχή με τα Σκόπια έχει και η Τουρκία ανάμεσα στις διάφορες εθνότητες και θρησκευτικές ομάδες που αποτελούν το τουρκικό συνονθύλευμα.  Αλεβιτες και Σουνίτες , Μουσουλμάνοι και Χριστιανοί, Κούρδοι και Πόντιοι, Σμυρνιοί και Ανατολίτες ορεσίβιοι κ.ο.κ.
Πολύ σύντομα , πριν από τις εκλογές της 7ης Ιουνίου η Τουρκία θα βυθιστεί στο χάος, όπως και τα Σκόπια, με ενορχηστρωτή την Ρωσία.

Για την υποβολή σχολίων επισκεφθείτε την σελίδα του HELLENIC SUNRISE στο FACEBOOK και στο  hellenicsunrisecontact@yahoo.gr Όταν αντιγράφετε τα άρθρα του HELLENIC SUNRISE μην ξεχνάτε την αναφορά στην πηγή (αντιγραφή γίνεται με CTR+A)

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων