ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ - Ο ΚΛΟΙΟΣ ΣΦΙΓΓΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ- Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

19-5-2015 
Greek Spirit
Όλες οι θεωρίες και αναλύσεις σχετικά με τις εμφυλιοπολεμικές ταραχές στο Τέτοβο των Σκοπίων έχουν ένα κοινό παρανομαστή , τον Αμερικανικό δάκτυλο.
Με άλλα λόγια οι ΗΠΑ για διάφορους λόγους έχουν αποφασίσει  ότι το πάλαι ποτέ χαϊδεμένο τους παιδί, ο Γκρουέφσκι, δεν είναι πλέον της αρεσκείας τους και ότι πρέπει είτε να χάσει την εξουσία είτε να πειθαρχήσει .
Γιαυτό και οι ΗΠΑ διέταξαν τον πρωθυπουργό του Κοσοβου Χασίμ Θάτσι και τον Εντι Ράμα της Αλβανίας για να δημιουργήσουν πολεμική ατμόσφαιρα με τους μισθοφόρους ισλαμιστές και πρώην UCKάδες.
Η Μέρκελ αποδεικνύεται πιστό σκυλί των ΗΠΑ και η απόδειξη γιαυτό είναι ότι παρόλο που συνεχίζονται για τέταρτη  συνεχή χρονιά οι αποκαλύψεις σχετικά με το σκάνδαλο παρακολουθήσεων της αμερικανικής NSA στην Γερμανία η Μέρκελ δεν έχει λάβει σαφή θέση ακόμα ούτε και έχει αναλάβει κάποια πρωτοβουλία για την διερεύνηση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών.

Η NSA υπέκλεπτε και υποκλέπτει το γερμανικό διαδίκτυο, τηλεφωνικές συνομιλίες, ηλεκτρονικό ταχυδρομεί, τις συνομιλίες στο SKYPE, τόσο της γερμανικής πολιτικής ελίτ όσο και της επιχειρηματικής -βιομηχανικής. Συνεργάτες των Αμερικάνων σε σημείο υποτέλειας αποδεικνύονται κρατικές οντότητες της Γερμανίας όπως η Deutsche Telekom την ίδια στιγμή που η Μέρκελ κάνει το κορόιδο επιβαρύνοντας την θέση της απέναντι σε κατηγορίες για υποτέλεια στις ΗΠΑ.
Ο Σόιμπλε είναι πιο αυτονομημένος εφόσον προέρχεται από το βαθυ΄μεταπολεμικό ναζιστικό κράτος, όντας και ό ίδιος απόγονος υψηλού στελέχους των χιτλερικών ναζιστών και παρόλο που σαν γνήσιος ναζιστής χρωστάει στις ΗΠΑ την ύπαρξη του και την επιβίωση του όπως και των προγόνων του στην μεταπολεμική Γερμανία, είναι ωστόσο πιο φανατικός και έτοιμος για την ρήξη με τις ΗΠΑ.
Η Ελλάδα πα΄ρολη την ταλαιπωρία που έχει υποστεί τα τελευταία πέντε χρόνια είναι ακόμα χώρα του δυτικού κόσμου , κάτι που δεν ισχύει για την Αλβανία, τα Σκόπια και την Τουρκία.
Η κυβέρνηση Τσίπρα έχει πλέον εδραιωθεί στην αταβιστική μνήμη των βαρβάρων της Βόρειας Ευρώπης ως το πλέον εχθρικό πολιτικό σχήμα από την εποχή της σύστασης του νεοελληνικού κράτους. 
Η στάση του κ. Τσίπρα απέναντι στους ''ευρω-πέους'' τους έχει εξοργίσει τόσο πολύ που πλέον δεν μπορούν να σκεφτούν λογικά και επιθυμούν την παραδειγματική τιμωρία του ακόμα και αν αυτό σημάνει μια σειρά αλυσιδωτών αντιδράσεων που τελικά θα πλήξουν και αυτούς.
Από την άλλη μεριά , οι ΗΠΑ παρόλο που προεκλογικά προέκριναν και υποστήριζαν την εκλογή Τσίπρα τώρα βλέπουν με τρόμο ότι ο νεαρός πρωθυπουργός είναι έτοιμος να επιτρέψει την δημιουργία ρωσικού αγωγού στα Βαλκάνια .
Μέρκελ και ΗΠΑ συμφωνούν πλέον ότι ο Τσίπρας και Γκρουέφσκι πρέπει να φύγουν από την μέση. Ο δε Γκρουέφσκι παρόλο που έπαιξε το παιχνίδι του Μακεδονικού αλυτρωτισμού και χάλκευσης της ιστορίας όπως ακριβώς τον είχαν διατάξει η Γερμανία και ΗΠΑ, τελευταία έχει ξεφύγει τόσο πολύ στην διαφθορά που 'εχει αποδυναμωθεί πολιτικά και δεν μπορεί να ελέγξει τα φιλορωσικά ανοίγματα του πρόεδρου των Σκοπίων Ιβανόφ ο οποίος δέχτηκε την συμμετοχή της χώρας του στο σχέδιο του ρωσικού αγωγού.
Οι ΗΠΑ και Γερμανία με εργολάβο την Τουρκία έχουν πάρει εδώ και καιρό τα μέτρα τους για να διασφαλίσουν την ικανότητα τους να δώσουν ένα μήνυμα στην Ελλάδα και να την πιέσουν γεωπολιτικά. 
Ήδη απ την εποχή Βενιζέλου στο ΥΠΕΞ η Γερμανία είχε παίξει ένα διπρόσωπο παιχνίδι στην πλάτη του αφελούς Βενιζέλου ο οποίος στο εσωτερικό εξαντλούσε την σκληρότητα του στους ανήμπορους πολίτες ενώ στο εξωτερικό έτρωγε καρπαζιές. Ο πολύς Βενιζέλος το 2013 υποστήριζε σθεναρά την ευρωπαϊκή προοπτική της Αλβανίας και την ένταξη της στην Ε.Ε όταν η Γερμανία δεν ήθελε ούτε να ακούσει για κάτι τέτοιο. Ο Βενιζέλος νόμισε ότι οι Αλβανοί και ο Έντι Ράμα θα του χρωστούσαν αιώνια ευγνωμοσύνη για την υποστήριξη του. Όμως τελικά Γερμανία και Αλβανία ξεπέρασαν τις διαφορές τους πίσω από την πλάτη του υπερφίαλου Βενιζέλου και μάλιστα προχώρησαν στην δημιουργία άξονα με στόχο την διέλευση του αγωγού γερμανικών συμφερόντων ΤΑΡ από την Αλβανία. Στο σχέδιο συναινούσαν και οι ΗΠΑ οι οποίες μάλιστα έδωσαν και δάνειο 200 εκ δολαρίων μέσω ΔΝΤ στην Αλβανία με ευνοϊκούς όρους για την στήριξη του Έντι Ράμα και επίσης έδωσαν και την τεχνογνωσία για την αμφισβήτηση της Ελληνικής υφαλοκρηπίδας στο Ιόνιο από την Αλβανία.
Υφαλοκρηπίδα στο Ιόνιο, Τσαμουριά και εξαφάνιση ή αφομοίωση των βορειοηπειρωτών θα αποτελέσουν από πλευράς Αλβανίας την εμπροσθοφυλακή των γεωπολιτικών πιέσεων στην κυβέρνηση Τσίπρα προκειμένου να διασαλευθεί η σταθερότητα της.
Όπως ακριβώς στα Σκόπια οι αντάρτες εξόρμησαν από το Κόσοβο με Αλβανική υποστήριξη έτσι και στην Ελλάδα εάν οι πιέσεις στο γεωπολιτκό και διπλωματικό επίπεδο δεν αποδώσουν τα αναμενόμενα -σε συνδυασμό με την οικονομική ασφυξία - τότε θα αρχίσουν τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο έδαφος της Ελλάδας από τις ίδιες ομάδες που εισέβαλαν στο Τέτοβο.
Τρομοκρατικά χτυπήματα με την μορφή βομβιστικών επιθέσεων σε έργα υποδομής -υδροηλεκτρικοί σταθμοί, γέφυρες- ακόμα και επιθέσεις με πυροβολισμούς εναντίον ανυποψίαστων πολιτών ( όπως πχ ένα περίεργο περιστατικό  πριν από τρία τέσσερα χρόνια στην Αμφιλοχία όπου μασκοφόροι είχαν επιτεθεί με καλάνισκοφ εναντίον θαμώνων ταβέρνας , επίθεση που ακόμα είναι ανεξιχνίαστη.Η Αμφιλοχία βρίσκεται στον οδικό άξονα που ενώνει την δυτική Ελλάδα με την Αλβανία).
Ο ορεινός όγκος της Πίνδου είναι το κατάλληλο έδαφος  και ορμητήριο για κάθε είδους εξτρεμιστικού στοιχείου. Η κατάργηση της χωροφυλακής και η αποψίλωση της κεντρικής Μακεδονία από στρατιωτικές μονάδες πρώτης γραμμής θα κάνει την καταπολέμηση των εξτρεμιστών αδύνατη.
Σε τρίτη φάση οι επιθέσεις θα επεκταθούν εναντίον των απροστάτευτων υπερήλικων κατοίκων των χωριών της μεθόριου με Αλβανία και Σκόπια. Οι κάτοικοι θα εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και στην περιοχή θα εμφανιστούν αντάρτικες ομάδες οι οποίες θα διεκδικούν την δικαίωση της δήθεν Τσάμικης και Μακεδονικής μειονότητας σε Ήπειρο και Φλώρινα αντίστοιχα.
Παράλληλα τα εκατομμύρια ΄΄παράτυπων'' μεταναστών στα αστικά κέντρα θα βρίσκονται σε αναβρασμό εφόσον οι οικονομική δυσπραγία των Ελλήνων θα έχει και αντίκτυπο και σε αυτούς .Οι παράτυποι μετανάστες θα γίνουν επιρρεπείς σε κυκλώματα που θέλουν να τους ελέγξουν και τα οποία χρηματοδοτούνται από το Κατάρ και την Τουρκία Τα κυκλώματα αυτά θέλουν την πρόκληση επεισοδίων στα αστικά κέντρα με όργανα την μάζα των άμοιρων μεταναστών  Μέσα στην μάζα αυτή υπάρχουν και λίγοι εκπαιδευμένοι ισλαμιστές οι οποίοι θα αναλάβουν το έργο των δολιοφθορών στις περιαστικές υποδομές, αποστολή για την οποία προετοιμάζονται εδώ και χρόνια εφόσον έχουν προβεί σε αναγνωρίσεις και κατάρτιση σχεδίου.
Στον Έβρο και στα νησιά οι Τούρκοι με την ΜΙΤ θα προβούν σε προβοκάτσια με δήθεν επιθέσεις εναντίον της μουσουλμανικής μειονότητας.
Όλα τα παραπάνω αποτελούν όπλα των Γερμανών και των ΗΠΑ για τον εκβιασμό της Ελλάδας και θα χρησιμοποιηθούν με κεντρικό σχεδιασμό , φειδώ και περίσκεψη.
Ωστόσο όσο η κυβέρνηση συνεχίσει την πολιτική ανοιγμάτων προς την Ρωσία και όσο αρνείται να λάβει το σαφές μήνυμα των ΗΠΑ για πλήρη ένταξη στην σφαίρα επιρροής της ακόμα και αν χρειασθεί να εγκαταλείψει την ευρωζώνη , τόσο θα εντείνεται και η πίεση .
Οι ΗΠΑ προκειμένου να αποσπάσουν την Ελλάδα από την ευρωζώνη θα προτείνουν πολλά ευνοϊκά μέτρα ελάφρυνσης του χρέους και οικονομικής βοήθειας. 
Η Ελλάδα θα πρέπει να αποφασίσει εδώ και τώρα που θέλει να ανήκει, στην Ρωσική ή στην Αμερικανική σφαίρα.'Οσο υπάρχουν υπουργοί οι οποίοι την μια μέρα πάνε στην Ρωσία ως προσκεκλημένοι Ρώσου μεγιστάνα και την άλλη προσκαλούν το ΝΑΤΟ να ανοίξει βάση του σε νησί του Αιγαίου , χάνουν χρόνο και συμμάχους.
Για την υποβολή σχολίων επισκεφθείτε την σελίδα του HELLENIC SUNRISE στο FACEBOOK και στο  hellenicsunrisecontact@yahoo.gr Όταν αντιγράφετε τα άρθρα του HELLENIC SUNRISE μην ξεχνάτε την αναφορά στην πηγή (αντιγραφή γίνεται με CTR+A)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων