Σκόπια: Ένοπλες ομάδες Αλβανών περιφέρονται στο βόρειο μέρος της χώραςΜάιος 8, 2015.
Κάτοικοι του χωριού Ζαγιάζι στο δήμο Κουμάνοβο, ισχυρίζονται ότι είδαν περίπου 50 ένοπλους άνδρες, να περιφέρονται γύρω από το χωριό, ανέφερε το αλβανικό πρακτορείο INA,  ενώ, παράλληλα,  στην πόλη Κουμάνοβο σταθμεύουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
 

 
Το  αλβανικό δημοσίευμα, το οποίο μεταδόθηκε και από το σερβικό πρακτορείο ειδήσεων σήμερα,  αναφέρει ότι μετά την πληροφορία αυτή στις εισόδους της πόλης Κουμάνοβο, καθώς και στις εξόδους, έχουν στηθεί έλεγχοι με ισχυρή αστυνομική παρουσία, όπου ελέγχονται όλα τα οχήματα, οδηγοί και επιβάτες.
Σύμφωνα, επίσης, με τη διαδικτυακή πύλη «Ζουρνάλ», ένοπλες ομάδες συνεχίζουν να έρχονται και να συλλέγουν πληροφορίες στα ορεινά χωριά του Κουμάνοβο.
Το δημοσίευμα αυτό της πύλης, σημειώνει ότι προφανώς οι ένοπλες ομάδες ετοιμάζονται να προβούν σε σοβαρότερη επίθεση από το περιστατικό με την αιχμαλωσία των αστυνομικών,  που συνέβη στο χωριό Γκουσίντσε.
Το  αλβανικό πρακτορείο INA, σε πρόσφατο άρθρο του για το θέμα, σημειώνει ότι έχουν ενισχυθεί σημαντικά οι δυνάμεις ασφαλείας των Σκοπίων,  στην περιοχή του Κουμάνοβο και του Λίπκοβο.
--

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων