Βόμβα Καμμένου:" Μου ζήτησαν 20% απολύσεις στις ΕΔ! Θα έφευγαν ΕΠΟΠ και υπαξιωματικοί

Image27.06.2015 
Σε μια ομιλία ιδιαίτερα φορτισμένη, ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι οι δανειστές ζήτησαν απολύσεις στις ΕΔ!

Ο κ.Καμμένος επεσήμανε ότι “η μείωση κατά 400 εκατομμύρια σημαίνει πλήρης αφοπλισμός της χώρας. Ούτε ένα αεροπλάνο δεν μπορούμε να σηκώσουμε για αναχαίτιση, ούτε ένα πλοίο δεν θα βγαίνει στο Αιγαίο για να αντιμετωπόζει τις τουρκικές προκλήσεις”.


ΠΗΓΗ Βόμβα Καμμένου:" Μου ζήτησαν 20% απολύσεις στις ΕΔ! Θα έφευγαν ΕΠΟΠ και υπαξιωματικοί
Και αναφερόμενος στις απαιτήσεις των δανειστών αποκάλυψε ότι ζητήθηκαν απολύσεις σε ποσοστό 20!

“Μας ζητάνε μείωση κατά 20%. Ξέρετε ποιοι θα απολύονταν αν δεχόμαστε τις απαιτήσεις τους; Οι ΕΠΟΠ, οι υπαξιωματικοί, τα νέα παιδιά των ΕΔ”, είπε ο Καμμένος.

Ο ΥΕΘΑ διάβασε τον όρκο των Ευέλπιδων από το βήμα της Βουλής και πρόσθεσε με ένταση ότι “μας ζητούν να υποστείλουμε τις σημαίες , να σταματήσουμε προστατεύουμε τη χώρα”, προκαλώντας αντιδράσεις από βουλευτές της αντιπολίτευσης.

“Δημοσιογράφοι πιστόλια”

Ο Καμμένος είπε ακόμη ότι έχει στοιχεία ότι έχουν δοθεί “πολλά χρήματα σε δημοσιογράφους που λειτουργούσαν σαν “πιστόλια” εναντίον όσων ήταν κατά των δανειστών”!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων