ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ-ΤΑΓΙΠ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ;

Greek Spirit
10-6-2015
Τι να περιμένουμε από τον Ερντογάν μετά την κατ ουσίαν ήττα του τις εκλογές της 7 Ιουνίου 2015; Μα ότι του πούνε να κάνει τα αφεντικά του , το Κατάρ και η Γερμανία.
Δεν υπάρχει κανένα οικονομικό θαύμα στην Τουρκία, η ανάπτυξη της οικονομίας της τελευταίας δεκαετίας βασίστηκε σε κρυφή χρηματοδότηση από το Κατάρ και την εκμετάλλευση του εμπάργκο της διεθνής κοινότητας ενάντια στο Ιράν.Η Τουρκική οικονομία βασίστηκε στην χρηματοδότηση Τούρκων φανατικών ισλαμιστών επιχειρηματιών της Ανατολίας από το Κατάρ. Οι επιχειρηματίες αυτοί εφάρμοσαν μια ''επιχειρηματική Σαρία'' στις δραστηριότητες τους η οποία είχε ανάμεσα σε άλλα και τα εξής χαρακτηριστικά : α. την άτοκη μεταξύ τους δανειοδότηση, ακολουθώντας τις εντολές του κοράνιου για απαγόρευση έντοκου δανεισμού β. την συνέπεια στην καταβολή μισθών και στήριξη των επίσης φανατικών ισλαμιστών εργατών και των οικογενειών τους.

Τα παραπάνω μέτρα θα έπρεπε να ακολουθήσει και η δήθεν πολιτισμένη Δύση, οι μογγόλοι μας έβαλαν τα γυαλιά. Ωστόσο η εξήγηση είναι απλή, το Κατάρ και ο διεθνής Σιωνισμός πάνε χέρι-χέρι και ξέρουν τι να κάνουν και τι να επιβάλλουν στα αγαπημένα τους παιδιά για να προοδεύσουν.
Ο λόγος που το Κατάρ έχει βαλθεί να κάνει την Τουρκία υπερδύναμη είναι ότι το ίδιο αποτελεί ένα κρατίδιο 300 000 κατοίκων το οποίο έχει τόσα πολλά κεφάλαια που δεν ξέρει που να τα διαθέσει, και έτσι αποφάσισε να τα ρίξει στην δημιουργία της πάλαι ποτέ Αραβικής Αυτοκρατορίας των μεταρωμαικών χρόνων στην Βόρεια Αφρική και Νότια Ευρώπη.
Η Τουρκία επιλέχθηκε ως σουνιτκή χώρα με πληθυσμό και ηγέτες αρκετά ηλίθιους και αμόρφωτους τόσο για να δεχθούν την σταδιακή τους ισλαμοποίηση όσο και για να διαθέσουν την νεολαία τους και το στρατό τους προς υπεράσπσιη των Καταριανών συμφερόντων.
Μετά την άρνηση του Ομπαμα το 2003 να εισβάλλει στρατιωτικά στην Συρία με χερσαία επιχείρηση οι Άραβες της Αραβικής χερσονήσου ένιωσαν απροστάτευτοι. Οι ΗΠΑ είχαν πλέον κουραστεί και ο στρατός τους δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ασφάλεια τους.Την ίδια στιγμή το Ιράν το οποίο είναι ό μεγαλύτερος κίνδυνος των Αράβων , ισχυροποιούνταν.Το Ιράν είναι σιιτκό κράτος και θανάσιμος εχθρός όλων των σουνιτών Αράβων.
Το Κατάρ και η Σαουδική Αραβία από το 2013 άρχισαν να εντείνουν τις επαφές τους με την Τουρκία. Εξάλλου ο Ερντογάν αποτελούσε ανέκαθεν μαριονέτα τους εφόσον από νεαρός είχε ενταχθεί στους κόλπους της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, σουνιτκής σαλαφιστικής οργάνωσης που χρηματοδούνταν απο το Κατάρ και την Σαουδική Αραβία. Ο Ερντογάν με την βοήθεια της οργάνωσης έγινε δήμαρχος Κωνσταντινούπολης και κατόπιν πρόεδρος και μαζί με την άλλη μαριονέτα της οργάνωσης τον Αιγύπτιο Μορσί αποτελούσαν το καμάρι και την ελπίδα του Κατάρ για την αναβίωση του ισλαμισμού και την Αραβικής αυτοκρατορίας. Η Αίγυπτος ελέγχει το Σουέζ και έχει τεράστιο και καλά εξοπλισμένο στρατό, η Τουρκία ελέγχει την Μαύρη Θάλασσα, το Αιγαίο , την Μ.Ανατολή και έχει επίσης ανάλογο στρατό.
Μεγάλο εμπόδιο αποτέλεσαν οι Κούρδοι Το Κατάρ συμβούλεψε τον Ερντογάν να τελειώνει με αυτό το θάμα τάζοντας τους αυτονομία και ικανοποιώντας τα αιτήματα τους στο σύνολο τους σταδιακά.
Ο Ερντογάν πράγματι άρχισε την διαδικασία ειρήνευσης το 2013 και οι Κούρδοι σταμάτησαν τον ένοπλο αγώνα.
Οι προθέσεις του Ταγίπ ήταν ειλικρινείς , εφόσον αυτό τον είχε διατάξει το Κατάρ. Πλην όμως ο καημένος ο Ταγίπ είναι ένα παιδί που ΄θέλει να περνάει καλά στο προεδρικό του μέγαρο με τις χρυσές χέστρες και τα πλούσια πρωινά γεύματα ανάμεσα σε μυστακιοφόρα παλικάρια ντυμένα με παραδοσιακές τουρκικές φορεσιές,και ότι ήθελε προκύψει..

Όταν ξέσπασαν οι ταραχές στην Πόλη το 2014 ο Ταγίπ τρόμαξε και δεν ήξερε πως να χειρισθεί το θέμα.Ο Ταγίπ πανικοβλήθηκε και κλείσθηκε μέσα στα αλαβάστρινα μπάνια με τoυς χρυσούς απόπατους και σταμάτησε κάθε ενέργεια ικανοποίησης των συμφωνηθέντων με τους Κούρδους.
Οι Κουρδοι τσατίστηκαν και στις προχθεσινές εκλογές ψήφισαν το δικό τους παιδί τον Ντεμιρτάς.
Τώρα τι θα φέρει το μέλλον; Μα είναι δυνατόν ο τουρκοβλαχος Ταγίπ να συνεργασθεί σε κυβέρνηση συνασπισμού με τον Ντεμιρτάς;
Ο Ταγίπ εδώ και δύο μέρες , τρεις μέρες μετά τις εκλογές , εχει εξαφανισθεί , προφανώς κλαίει σε κάποια χρυσή χέστρα, και περιμένει οδηγίες απο το Κατάρ.
Είναι ποτέ δυνατόν ο Ταγίπ να συνεργασθεί με πολιτικά κριτήρια με κάποιον σαν τον Ντεμιρτάς;.
Είναι ποτέ δυνατόν ο Ταγίπ που διέταζε την αστυνομία του να σκοτώνουν εν ψυχρώ διαδηλωτές και 15χρονα , που στηρίζει τους ισλαμοφασιστες στην Συρία, που φυλακίζει δημοσιογράφους, που θέλει να του βρούνε το πουλάκι του Τουίτερ για να του ρίξει φόλα, που έχει απαγορεύσει το you tube , είναι ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΣ ΧΑΤΖΗΑΒΑΤΗΣ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΠΟΛΊΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΡΔΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΎΣ ΚΑΙ ΟΜΟΦΥΛΌΦΙΛΟΥΣ;
Ο Ταγίπ θα περιμένει μέχρι να του ορμηνέψει το Κατάρ τι θα κάνει. Όλα είναι ανοιχτά.
Το πιο πιθανό είναι η προσπάθεια πόλωσης της Τουρκικής κοινωνίας. Είναι ποτέ δυνατόν το Κατάρ το οποίο έχει διαθέσει δις δολάρια στον χαζοτουρκομπαρόκ Ταγίπ να δεχθεί ότι η επένδυση του πάει στράφι σαν αυτή της Αιγύπτου; Είναι ποτέ δυνατόν να δεχθεί το χάσιμο της Τουρκίας από ένα 42χρονο Κουρδο δικηγόρο ;
Η πιθανότερη εκδοχή θα είναι η δημιουργία αστάθειας στην Τουρκία, βομβιστικές επιθέσεις, ταραχές και όλα όσα θα επιτρέψουν στον Ταγίπ να αυξήσει και άλλο την καταπίεση με τον ήδη πιστό του κρατικό μηχανισμό και αστυνομία.
Μια καλή λύση για τον αποπροσανατολισμό των αμόρφωτων Τούρκων θα είναι και η δημιουργία προβοκάτσιας στην Ελλάδα εναντίον των Ελλήνων μουσουλμάνων . Ο Ντεμιρτάς δεν πρόκειται ποτέ να διαρρήξει τα ιμάτια του για εθνικιστικά θέματα.Ο Ταγίπ θα παίξει το εθνικιστικό χαρτί για να συσπειρώσει την εκλογική του πελατεία. Τζάμπα μωρέ απελευθέρωσε όλους τους στρατιωτικούς που είχαν φυλακισθεί για την ΄΄Βαριοπούλα'' ;
Το Κατάρ θα δημιουργήσει πολιτειακή αστάθεια στην Τουρκία για να ανακόψει την περαιτέρω άνοδο του Ντεμιρτάς, η πολιτειακή αστάθεια θα έχει και χαρακτήρα ελληνοτουρκικής έντασης.
Η απόλυτη απουσία από τα πολιτικά πράγματα του τρελό Ταγίπ εδώ και τρεις μέρες δείχνει ότι όχι απλά είναι ανεπαρκής , είναι εντελώς τρελός. Ενα ς τρελός ισλαμοχίτλερ κλεισμένος στο παλάτι του περιμένοντας οδηγίες από το αφεντικό του,ένας μαφιόζος β΄διαλογής που έχει λερώσει τα εσώρουχα του από τον τρόμο και περιμένει τον δικηγόρο του κρυμμένος κάτω από το γραφείο της γραμματέας του. 
Περιμένετε κάποια λογική αντίδραση από τέτοιο πράγμα ;
Χρόνια τώρα ακούμε ότι η όποια ένταση στα πολιτικά πράγματα της Τουρκίας δημιουργεί κίνδυνο για θερμό επεισόδιο με την Ελλάδα.Η θεώρηση αυτή είναι παντελώς λαθεμένη. Η Τουρκία ανεξάρτητα από τις όποιες πολιτικές αστάθειες που έχει περάσει από το 1923 πάντα είχε αφήσει την σχεδίαση και εφαρμογή της επεκτατικής πολιτικής της προστατευμένη. Όλες οι τουρκικές πολιτικές ηγεσίες από τον Κεμάλ έως και τους Κεμαλικούςδικτατόρες και τον Ερντογάν είχαν καταφέρει να διαφυλάξουν την σχεδόν εκατονταετή προσπάθεια αναβιώσεως της Οθωμανικής αυτοκρατορίας ανεπηρέαστη από τις πολιτικές εξελίξεις. Ο εξοπλισμός του τουρκικού στρατού ποτέ δεν σταμάτησε και παρόλο που ο τρελό Ταγίπ φυλάκισε εκατοντάδες ανώτατους αξιωματικούς του για το σχέδιο Βαριοπούλα ποτέ δεν σταμάτησε να διαθέτει κεφάλαια για τα εξοπλιστικά του.
Η εισβολή στην Κύπρο δεν έγινε εν θερμώ, είχε προηγηθεί προεργασία δέκα ετών, τα Ίμια αποτέλεσαν μέρος μακρόπνοου σχεδίου .
Ωστόσο σήμερα η κατάσταση στην Τουρκία είναι εκρηκτική, ο τρελό Ταγίπ έχει κλεισθεί στην τουαλέτα του την στιγμή που οι Κούρδοι των νοτιοανατολικών επαρχιών είναι έτοιμοι να αναλάβουν κάθε είδους δράσης εναντίον των καταπιεστών Τούρκων , η αρχη έγινε εχθές 9-6-2013 με την δολοφονία σε ενέδρα τριών Τούρκων χωροφυλάκων. Ο Ντεμιρτάς από ότι φαίνεται έχει επιρροή στους Κούρδους που ζούνε στα μεγάλα αστικά κέντρα αλλά δεν έχει καμία επιρροή στους αντάρτες του πρωήν ΡΚΚ , χάος...
ίσως για πρώτη φορά η μόνη λύση για την Τουρκία είναι η δημιουργία θερμού επεισοδίου με την Ελλάδα που θα συσπειρώσει τους Τούρκους και θα δώσει την εξουσία στον Ερντογάν να εφαρμόσει στρατιωτικό νόμο παγώνοντας κάθε δημοκρατική διαδικασία που θα έφερνε μια κυβέρνηση συνασπισμού με τους Κούρδους.

Για την υποβολή σχολίων επισκεφθείτε την σελίδα του HELLENIC SUNRISE στο FACEBOOK και στο  hellenicsunrisecontact@yahoo.gr
 Όταν αντιγράφετε τα άρθρα του HELLENIC SUNRISE μην ξεχνάτε την αναφορά στην πηγή (αντιγραφή γίνεται με CTR+A)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων