Ποια τα σχέδια ΗΠΑ-Γερμανίας για την Ευρώπη -Μ. Ανατολή, Ρωσία, Καύκασο και Βόρεια Αφρική

13-6-2015
Greek Spirit
Ποια τα σχέδια ΗΠΑ-Γερμανίας για την Ευρώπη -Μ. Ανατολή, Ρωσία, Καύκασο και Βόρεια Αφρική

Εδραίωση του Ισλαμικού Κράτους , διάλυση Συρίας, Ιράκ και ακύρωση κάθε σχεδίου του Ιράν για επιρροή στις σιιτικές επαρχίες . Ακύρωση το σχεδίου Συρίας -Ιράν για μια ενιαία σιιτκή περιοχή η οποία θα περιλαμβάνει εκτός από τα δυο κράτη και τις νότιες σιιτκές επαρχίες του Ιράκ.


Διάχυση του καρκινώματος του Ισλαμικού Κράτους και στον Καύκασο δια μέσω της ήδη ενιαίας περιοχής Ισλαμικού Κράτους-Τουρκίας-Γεωργίας. Η αχανής αυτή περιοχή ενώνεται απευθείας με τον Καύκασο μέσω Γεωργίας.

Διάχυση του καρκινώματος του Ισλαμικού Κράτους στα Βαλκάνια προς όφελος της Τουρκίας η οποία αποτελεί μαριονέτα του Κατάρ, το οποίο με την σειρά του χρηματοδοτεί το Ισλαμικό Κράτος.
Μετατροπή της λεκάνης της Μεσογείου σε περιοχή με μουσουλμανικό πληθυσμό. Η νότια Ευρώπη και η Βόρεια Αφρική θα αποτελέσουν την νέα Αραβική Αυτοκρατορία .Εξ ου και τα εκατομμύρια των ''παρατυπων'' μεταναστών και πόλεμος στην Λιβύη που έχει κατακτηθεί από τζιχαντιστές. Η Αίγυπτος τους ξέφυγε και αυτό αποτελεί τεράστιο πλήγμα για τα σχέδια ΗΠΑ-Κατάρ, χάσανε όχι μόνο 60 εκατομμυρια πληθυσμού με τον καλύτερο Αραβικό στρατό αλλά και τον έλεγχο του Σουέζ.

Η έμπνευση της ανασύστασης της Αραβικής αυτοκρατορίας αποτελεί όραμα του Κατάρ το οποίο θέλουν και οι ΗΠΑ προκειμένου να αποκλείσουν πιθανή δημιουργία ένωσης κρατών της Μεσογείου ενάντια στην Γερμανική ηγεμονία που αποτελεί το εφαλτήριο για την Αμερικανική ηγεμονία στην Ευρώπη. 
Μόνο ο Σοιμπλε δεν θέλει την παράδοση της Γερμανικής ηγεμονίας στις ΗΠΑ και γιαυτό ανθίσταται σθεναρά στην Μέρκελ και Ομπαμα για την χρηματοδότηση της Ελλάδας. Βέβαια ο Σόιμπλε είναι ναζιστής και οραματίζεται το Δ Ράιχ ως αποκλειστικότητα της Γερμανίας.

Η Γερμανία παρέχει κάθε δυνατή πολιτική και νομική κάλυψη στην εισαγωγή μεταναστών εφόσον εξαρτάται από το Κατάρ το οποίο πλασάρεται ως εναλλακτικός πάροχος ενέργειας εκτός της Ρωσίας.
 Τα Βαλκάνια εδώ και χρόνια, αθόρυβα, έχουν υποστεί την μουσουλμανική μετάλλαξη. 

Το 10 % των κατοίκων στην Βουλγαρία είναι πολιτογραφημένοι ως Τούρκοι. Το κόμμα που τους εκπροσωπεί κατέχει το 10% των εδρων στο Βουλγαρικό κοινοβούλιο και αποτελεί ρυθμιστικό παράγοντα στις κυβερνήσεις συνασπισμού της Βουλγαρίας. Σε περιπτώσεις που αισθάνονται να πιέζονται από την κυβέρνηση διαρρέουν στον τύπο απειλές για ξέσπασμα αυτονομιστικού κινήματος στην επαρχίας τους, το Κέρτζαλι, στον αντίποδα της Ροδόπης.

Το Κόσοβο αποτελεί προτεκτοράτο του Κατάρ και του Ισλαμικού κράτους. Αποτελεί την αποθήκη ναρκωτικών των ισλαμιστών που προέρχονται από το Αφγανιστάν, φιλοξενεί χιλιάδες τζιχαντιστές, τζαμιά και όλα υπό τις ευλογίες των ΗΠΑ. 
Η Αλβανία κινείται στο ίδιο μήκος κύματος με επιπλέον χαρακτηριστικό την αμέριστη χρηματοδότηση του ΔΝΤ ΧΩΡΙΣ μνημόνια. 
Τοποτηρητής των Βαλκανίων θα είναι η Τουρκία η οποία με την πολιτική κάλυψη των ΗΠΑ-Γερμανίας θα εισβάλει ειρηνικά και με πολιτικούς-διπλωματικούς όρους για την προστασία των μουσουλμάνων στα Βαλκάνια.Στην Ελλάδα οι μουσουλμάνοι αριθμούν περί τα 4 εκατομμύρια, όσοι και κάθε είδους μετανάστες.

Τα σενάρια για την Ελλάδα πολλά.Η Ελλάδα διεκδικείται απο Δύση και Ρωσία για 
α. Η Γερμανία την θέλει ως έδαφος που θα περνά ο αγωγός ΤΑΡ.
β. Θέλει να θέσει υπό τον έλεγχο του Κατάρ και Τουρκίας εφόσον αποτελεί μέρος των ανταλλαγμάτων που έταξε η Γερμανία στο Κατάρ για να παίρνει αέριο
γ. Από την άλλη πρέπει να κρατήσει κάποιο κομμάτι για τις ΗΠΑ οι οποίες θέλουν αγκυροβόλιο στην Μεσόγειο και έλεγχο του Αιγαίου.
δ. Από την άλλη η Γερμανία θέλει την Ελλάδα ως χώρα σκλάβων για την επάνδρωση των Ειδικών Οικονομικών Ζωνών στις Ελληνικές επαρχίες οι οποίες θα τροφοδοτούν με φθηνά βιομηχανικά προϊόντα την Γερμανία.
Η Ρωσία πάλι θέλει την Ελλάδα για να ελέγχει το Αιγαίο και Βόσπορο αλλά δεν θέλει μια ενιαία ισχυρή χώρα η οποία θα αποτελέσει εν δυνάμει απαιτητικό εταίρο όταν στο μέλλον ΄΄λαδωσει τ αντεράκι της''.Αρά διάσπαση-διαμελισμό θέλουν και οι Ρωσοι. Οραμα των Ρώσων είναι και μια μια συνομοσπονδία Ελλάδας-Ισραήλ-Αιγύπτου και ίσως και δυτικής Τουρκίας όταν και ίσως κάποτε αυτονμηθεί. υπό την αιγίδα της Μόσχας. Να ξέρετε ότι η Ρωσία σε συνεργασία με το Ιράν έχει ετοιμο σχέδιο αποσταθεροποίησης της Τουρκιας
Δύσκολα τα πράγματα.
Αλλά η κυβέρνηση εχει την λύση
Αύξηση ΦΠΑ και ορίων ηλικίας, να βάζεις το παιδί σου στο λεωφορείο για ταξίδι και να οδηγάει ο 70 χρόνος μισοπεθαμένος οδηγός θύμα του ασφαλιστικού .Μετά να γυρνάς σπίτι και να βράζει τα ζυμαρικά που θα πωλόυνται με ΦΠΑ 25 % με ρεύμα το οποίο και αυτό θα έχει τον ίδιο ΦΠΑ.Έτσι θα δημιουργηθεί πρωκτογενές πλεόνασμα λένε...
Καλά κρασιά

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων