ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΟΥΜΑΡΙΣΜΑ

Greek Spirit 
2-6-2015
Ας αποστασιοποιηθούμε λίγο από τις δυσμενείς εξελίξεις πάνω στο σενάριο ενός προαναγγελθέντος θανάτου της ελληνικής οικονομίας.
Μόλις χθες, 1 Ιουνίου 2015, οι τοκογλύφοι εταίροι συνεδρίασαν χωρίς τον Τσίπρα για το μέλλον της Ελλάδας.Ο κ. Τσίπρας δηλώνει έκπληκτος και ανενημέρωτος σχετικά με την συνάντηση. 
Κατά τα άλλα το ΄΄δημόσιο'' περιμένει εισπράξεις από τον ΕΝΦΙΑ και οι Ελληνες που χρωστάνε 80 δις στην εφορία θα κληθούν να πληρώσουν νέεα χαράτσια με τα την ολοκλήρωση υποβολής των φορολογικών δηλώσεων.
Έχουν πλάκα, δεν έχουν καταλάβει τίποτα, καλά κρασιά....

Οι τελικές αποφάσεις σχετικά με την Ελλάδα και την έξοδο ή παραμονή της στη ευροζώνη δεν θα είναι προϊόν τεχνοκρατικου΄σχεδιασμού αλλά πολιτικού, κάτι το οποίο σημαίνει ότι εκ πρώτης όψεως δεν θα φαίνονται και τόσο λογικές.
Παρόλο που οι τοκογλύφοι παρουσιάζονται ως ακραιφνείς τεχνοκράτες η τελική απόφαση - δηλαδή η αποπομπή της Ελλάδας από την ευροζώνη εάν δεν υποταχθεί πλήρως στην Βουλγαροποίηση της- θα είναι ολωσδιόλου ασύνδετες με κάθε λογική. 
Όσοι διαβάζουν συχνά το hellenic sunrise θα βρούνε τα παρακάτω γνωστά και ίσως βαρετά.Ωστόσο είναι ανάγκη να κάνουμε μια αναδρομή στις πραγματικές αιτίες της ''κρίσης'' και της συμπεριφοράς των ναζιστών Ούννων.
Η Γερμανία αμέσως μετά τον Β ΠΠ χρησιμοποιήθηκε από τις ΗΠΑ ως το εφαλτήριο για την υποταγή της Ευρώπης. Οι ΗΠΑ αρχικά δεν ήθελαν να πολεμήσουν εναντίον των Γερμανών στην Ευρώπη αλλά η ηλιθιότητα των Ιαπώνων στρατοκρατών και η επίθεση στο Περλ Χαρμπορ έπεισαν τελικά την χώρα του Μακ Ντόναλτς να πολεμήσει. 
Οι ΗΠΑ έχοντας πληρώσει πραγματικά βαρύ φόρο αίματος δεν θα ήταν ποτέ δυνατόν να αποσυρθούν απο την Ευρώπη χωρίς αποζημίωσή.
Έχοντας αναγνωρίσει στους Γερμανούς την ευφυΐα τους-όλοι οι μεγάλοι εγκληματίες έχουν υψηλό δείκτη IQ - μετέτρεψαν την Γερμανία ως τον εκπρόσωπο των συμφερόντων τους στην Ευρώπη. 
Η Γερμανία βοηθήθηκε σκανδαλωδώς από τις ΗΠΑ τόσο οικονομικά όσο και πολιτικά με απώτερο στόχο το ''μάντρωμα '' των ευρωπαϊκών χωρών στην Ε.Ε.σε πρώτο στάδιο και κατόπιν στην ένωση της Ε.Ε. με τις ΗΠΑ με την περίφημη Διατλαντική Ένωση η οποία κυοφορείται.
Η Γερμανία ως απλός επιστάτης δεν είχε αυτονομία στις κινήσεις της αλλά την ίδια στιγμή απολάμβανε πολλά ευεργετήματα ως μπράβος των ΗΠΑ στην Ευρώπη. Μετά το πέρας του ψυχρού πολέμου η στήριξη των ΗΠΑ προς την Γερμανία έπρεπε να γίνει με λιγότερο άγαρμπο τρόπο.Τέρμα πλέον οι εκατοντάδες χιλιάδες Αμερικάνοι στρατιώτες στην Γερμανία και η απευθείας οικονομική και πολιτική στήριξη. Έπρεπε να βρεθούνε άλλοι τρόποι βοήθειας. ,πιο ευέλικτοι και λιγότερο ανιχνεύσιμοι .
Η Γερμανία έπρεπε να αναδειχθεί ως η υπερδύναμη της Ευρώπης χωρίς τον ''μπαμπούλα '' της Σοβιετικής Ρωσίας και χωρίς την παρουσία των χιλιάδων Αμερικάνων στρατιωτών.
Το πρώτο βήμα ήταν η ένωση με την Ανατολική Γερμανία, ένωση που στοίχισε στο Γερμανικό κράτος κάπου 150 δις ευρώ.
Τα χρήματα αυτά αποφασίστηκε να επιστραφούν στην Γερμανία μέσω της απάτης του κοινού νομίσματος δηλαδή του Ευρώ και σε δεύτερη φάση μέσω της απανθράκωσης και αποψίλωσης του ευρωπαϊκού νότου.
Οι ΗΠΑ ήταν ανέκαθεν αναφανδόν υπέρ του κοινού νομίσματος ως προθάλαμο μαντρώματος της Ευρώπης στην Διατλαντική Συμφωνία.
Οι ΗΠΑ κοιτούσαν με στοργή το δημιούργημα τους, την Γερμανία, να μεγαλώνει και να πλουτίζει εις βάρος της Ευρώπης, προετοιμαζόμενη για το τελικό μέρος του σχεδίου , την ένωση με τις ΗΠΑ.
Ωστόσο υπήρχε και υπάρχει ένα μεγάλο άλυτο πρόβλημα , το ενεργειακό.
Η Γερμανία δεν έχει αποθέματα πετρελαίου και αερίου, ούτε καν σχιστολιθικά και γιαυτό εξαρτάται απόλυτα από τις εισαγωγές από την Ρωσία και Αραβικά κράτη.
Όπως ακριβώς και στον Β ΠΠ η Γερμανία έπρεπε να κατακτήσει τόσο την Ρωσία και τον Καύκασο όσο και την Μ.Ανατολή, περιοχές στις οποίες υπάρχουν τα πιο κοντινά διαθέσιμα ενεργειακά αποθέματα.
Η πρώτη κίνηση για την ενεργειακή απεξάρτηση έγινε το 2009 όταν Γερμανία και Κατάρ αποφάσισαν την κατασκευή αγωγού Κατάρ-Ιορδανίας-Συρίας-Τουρκίας-Ελλάδας -Ιταλίας .Το Κατάρ θα προμήθευε φτηνό αέριο στην Γερμανία η οποία θα απεξαρτοποιούνταν από την Ρωσία. Το δε Κατάρ θα αποκτούσε μόνιμη και σταθερή πελατεία και οι δύο πλευρε΄ς θα ηταν ευχαριστημένες.
Βέβαια το αντάλλαγμα που ζήτησε το Κατάρ για την σύμπραξη στο σχέδιο αυτό δεν ήταν μόνο οικονομικό αλλά και πολιτικό.Το Κατάρ ζήτησε και πέτυχε την συναίνεση της Γερμανίας για την μετατροπή του ευρωπαϊκού νότου σε μουσουλμανική περιοχή στην οποία θα αναβιώσει η πάλαι ποτέ Αραβική αυτοκρατορία των μεταρωμαικών χρόνων.
Η Γερμανία δέχθηκε και μάλιστα επέβαλε και τους απαραίτητους νόμους και συνθήκες για την απρόσκοπτη είσοδο εκατομμυρίων τριτοκοσμικών μουσουλμάνων στην νότια Ευρώπη.
Οι ΗΠΑ με την σειρά τους δεν μπορούσαν να αρνηθούν εφόσον το 2009 ακόμα εξαρτιόταν ενεργειακά αλλά και πολιτικά - οικονομικά απο το Καταρ και την Σαουδική Αραβία.
Η Γερμανία άρχισε μια σειρά επαφών με τον Ερντογάν , το ίδιο και το Κατάρ και η Σαουδική Αραβία. Το 2013 για πρώτη φορά επισκέφθηκε Σαουδάραβας βασιλιάς την Τουρκία.Παράλληλα την ίδια εποχή η Γερμανία άρχισε εκστρατεία αποδοχής της Τουρκίας στην Ε.Ε.Η Τουρκία ήταν απαραίτητη ως νέος ενεργειακός κόμβος.Η Τουρκία μέχρι σήμερα λαμβάνει φορτηγά χρήματος από το Κατάρ στο οποίο οφείλει και την οικονομική ανάκαμψη της.
Υπήρξε ένα εμπόδιο στα σχέδια Γερμανίας-Τουρκίας -Κατάρ, η Συρία. Ο πρ. Άσαντ δεν δέχθηκε το αγωγό στο έδαφος του εφόσον ήταν αδύνατο να συμπράξει στα σχέδια των σουνιτών Τούρκων και Αράβων όντας ο ίδιος σιίτης και σύμμαχος του Ιράν.Εκείνη την εποχή μάλιστα Συρία και Ιραν είχαν εκπονήσει παρόμοιο σχέδιο αγωγού.
Το Κατάρ δύο χρόνια μετά την άρνηση Άσαντ εκμεταλλεύθηκε την πολιτική αστάθεια στην Συρία και χρηματοδοτώντας τους τζιχαντιστές έφερε την Συρία σε εμφύλιο πόλεμο πάντα με στόχο την πτώση Ασαντ και την κατασκευή του αγωγού.
Η Ρωσία αντιλήφθηκε ότι εάν ο Άσαντ έχανε την εξουσία τότε ο αγωγός που θα διέσχιζε την Συρία θα έσπαγε το μονοπώλιο του ρωσικού αερίου στην Ευρώπη, γιαυτό και βοήθησε τον Άσαντ να επιβιώσει.
Η Γερμανία και το Κατάρ μετά απο 3 χρόνια πολέμου αποφάσισαν να παρακάμψουν την Συρία δημιουργώντας το Ισλαμικό Κράτος. Όμως παρόλο που το σχέδιο έχει σχεδόν πετύχει οι μαστουροτζιχντιστές έχουν ξεφύγει απο τον έλεγχο και δεν προβλέπεται η δημιουργία κανενός αγωγού.
Η Γερμανία βρίσκεται ακόμα σε ενεργειακό αδιέξοδο απο το οποίο προσπάθησε να βγει μέσω Ουκρανίας.
Η Γερμανία μαζί με την Πολωνία εδώ και πολλά χρόνια προετοίμαζαν την κρίση στην Ουκρανία.Η Γερμανία ήθελε την Κριμαία για να μπορέσει με υποθαλάσσιο αγωγό να ενώσει το Αζερμπαιτζα΄ν και το αέριο του με την Γερμανία.Ο αγωγός θα ξεκίναγε από την Κασπία θάλασσα και μέσω Γεωργίας - Μαύρης θάλασσας 9υποθαλασσιος αγωγός μόνο 150 χλμ) θα κατέληγε στην Κριμαία από όπου θα συνδέονταν με την υπάρχουσα υποδομή αγωγών της Ουκρανίας μ΄εσω της οποίας τροφοδοτείται έτσι κι αλλιώς ήδη όλη τη Ευρώπη.
Η Πολωνία ζητά απο την Ουκρανία όλα τα δυτικά εδάφη της τα οποία αποδόθηκαν στην Ουκρανία -στα πλαίσια της ΕΣΣΔ - μετ ά τον Β ΠΠ.
Το σ΄χεδιο αυτό είχε την αμέριστη υποσ΄τηριξη των ΗΠΑ οι οποίες για τους δικούς τους λόγους ήθελαν την Ουκρανία Γερμανοπολωνικό έδαφος.
Το τι επακολούθησε είναι γνωστό......
Ετσι η Γερμανία ακόμα βρίσκεται σε ενεργειακό αδιέξοδο ...
Ο μόνος τρόπος για να απεξαρτηθεί απο το ρωσικό αέριο είναι η μεταφορά αραβικού αερίου δια θαλάσσης , με τάνκερ -όπως γίνεται μέχρι τώρα- αλλά αντι τα τάνκερ να διαπλέουν την Μεσόγειο και τον Ατλαντικό έως τα λιμάνια της Γερμανίας θα πρέπει να αδειάζουν στα ελληνικά λιμάνια και από κει το αέριο να μεταφέρεται οδικώς και σιδηροδρομικώς στην Γερμανία.
Φυσικά πρέπει να αποκλειστεί με κάθε τρόπο η δημιουργία κάθε αγωγού ρωσικών συμφερόντων στα Βαλκάνια.
Η λύση είναι ο διαμελισμός των χωρών των Βαλκανίων. Ο διαμελισμός της Ελλάδας θα απονευρώσει την χώρα, τα λιμάνια της Αλεξανδρούπολης , της Θεσσαλονίκης και του Βόλου δεν θα ανήκουν σε κυρίαρχο κράτος αλλά σε ένα διαλυμένο και χρεοκοπημένο κράτος το οποίο θα έχει διαμελισθεί σε Ειδικές Οικονομικές Ζώνες.
Η Ελλάδα εάν βρεθεί εκτ΄ςο ευροζώνης φυσικά και θα μολύνει τις οικονομίες των άλλων χωρών, ίσως να σημάνει και την απαρχή του σπασίματος της παγκόσμιας οικονομικής φούσκας, αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι διεξάγεται ένα πόλεμος που είναι η συνέχεια το Β ΠΠ με την Γερμανία να αποζητά και πάλι την ενέργεια . Συνεπώς οι αποφάσεις δεν θα είναι απαραίτητα λογικές αλλά θα απαντούν στην λογική του πολέμου που δεν είναι άλλη από την ''θυσιάζω για να κερδίσω''
Εξάλλου εάν διαλυθεί η Ε.Ε η Γερμανία πάλι εξυπηρετεί τα συμφέροντα της εφόσον θα επιταχυνθεί η παράδοση του Νότου στο Κατάρ και θα κληθεί και πάλι η Αμερική να σώσει την υπόλοιπη Ευρώπη όπως στον Β ΠΠ, κα΄τι που θα επιταχύνει και την εκπλήρωση του οράματος της Διατλαντικήςη Ένωσης.
Από το 2016 ΟΛΟΙ οι Τούρκοι υπήκοοι θα έχουν δικαίωμα να ταξιδεύουν ελεύθερα στην Ε.Ε. Η Γερμανία το επέβαλε αυτό.
Η συνθήκη Σένγκεν και τα 'Δουβλίνα'' που επιτρέπουν μεν την είσοδο παράτυπων μεταναστών στον Νότο αλλά απαγορεύουν την διάχυση τους στο Βορά είναι γερμανικό δημιούργημα.
Ο πόλεμος στην Συρία είναι Γερμανικό δημιούργημα.
Η Κριμαϊκή και Ουκρανική κρίση το ίδιο.
Η εθνοκτονία των λαών του ευρωπαϊκού νότου το ίδιο.
Οι σφαγές στην Μ.Ανατολή το ίδιο
Που βλέπετε λογικές αποφάσεις ; Εδώ γίνεται πόλεμος.
Στα παλιές της ναζιστικές μπότες έχει γραμμένη η Γερμανία την Ε.Ε. και είναι ετοιμη να την διαλυσει και να ενώσει την βόρεια ευρώπη με τις ΗΠΑ αφήνοντας τον Νότο στα χέρια των Αράβων. 
Η βόρεια Αφρική και νότια Ευρώπη θα ανήκουν στο νέο Αραβικό Εμιράτο. Η Βόρεια και Μέση Ευρώπη στις ΗΠΑ. 
Βέβαια το σχέδιο έχει βρει εμπόδια στον πρ. Σίσσι της Αιγύπτου, τον Άσαντ της Συρίας και την Ρωσία.

Για την υποβολή σχολίων επισκεφθείτε την σελίδα του HELLENIC SUNRISE στο FACEBOOK και στο  hellenicsunrisecontact@yahoo.gr
 Όταν αντιγράφετε τα άρθρα του HELLENIC SUNRISE μην ξεχνάτε την αναφορά στην πηγή (αντιγραφή γίνεται με CTR+A)
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων