ΤΙ ΣΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΡΕ ; - ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΠΙΣΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ


Greek Spirit 
4-6-2015
40 φορές έχει αυξηθεί η παραγωγή ηρωίνης στο Αφγανιστάν από το 2001 οπότε και ανέλαβαν οι ΗΠΑ τον ''εκδημοκρατισμό-εκπολιτισμό'' της χώρας.
Οι Αφγανοί δεν καρπώνονται τα έσοδα από την πώληση ηρωίνης ή ημιακατέργαστης παπαρούνας. Για να είμαστε ακριβείς οι Ταλιμπάν πουλάνε για ψίχουλα την παραγωγή τους κερδίζοντας μόνο τα απαραίτητα για την αγορά πολεμοφοδίων και ελαφρών όπλων. 
Οι Ταλιμπάν διαθέτουν κεφάλαια αλλά τα κεφάλαια αυτά δεν έρχονται από την απευθείας πώληση της ηρωίνης . Η κύρια πηγή χρηματοδότησης των Ταλιμπαν είναι το Κατάρ, η Μαλαισία, η Σαουδική Αραβία και η Τουρκία.

Η ηρωίνη ή η ημιακατεργασμένη ηρωίνη μεταφέρεται από τον Αφγανικό νότο στα βόρεια σύνορα με Τατζικιστάν και Ουζμπεκιστάν με ελαφρά οχήματα, ακόμα και με μοτοσυκλέτες. Στο Ουζμπεκιστάν το Τατζικιστάν και το Κιργιστάν, χώρες που συνορεύουν με το Αφγανιστάν, την ηρωίνη υποδέχεται η ρωσική μαφία η οποία και σε συνεργασία με το Κατάρ και Τουρκία  την διοχετεύει στην Ευρώπη δια μέσω Τουρκίας , Σκοπίων και Αλβανίας.
Τα χρήματα από την πώληση ναρκωτικών διατίθενται για την εξαγορά πολιτικών στην Ευρώπη, τις επενδύσεις που σκλαβώνουν τις δυτικές οικονομίες, την οικονομική στήριξη της Τουρκίας, την χρηματοδότητση του Ισλαμικού Κρατους. Μεγάλο μέρος των χρημάτων πηγαίνει στην επιδότηση των ''παράτυπων '' μεταναστών προκειμένου με την σειρά τους να πληρώσουν τα 2500-3000 ευρώ για ΄΄εισητήρια΄΄ στις βάρκες των λαθρεμπόρων.
Οι ''παράτυποι'' μετανάστες πλημμυρίζουν την νότια Ευρώπη με στόχο την πληθυσμιακή αλλοίωση και την δημιουργία εκ νέου της Αραβικής Αυτοκρατορίας με ηγέτη το Κατάρ. 
Η Γερμανία είναι στο κόλπο και παρέχει πολιτική κάλυψη στην πληθυσμιακή αλλοίωση της νότιας Ευρώπης με αντάλλαγμα την παροχή αερίου από το Κατάρ.
Οι αδερφοί μας παράτυποι μετανάστες-πρόσφυγες κτλ, πιέζουν προς τα κάτω το κόστος εργασίας και θα αποτελέσουν το εργατικό δυναμικό των Ειδικών Οικονομικων Ζωνών που θα δημιουργηθούν σύντομα υπό την πίεση των ''εταίρων'' με προσχημα την ανάπτυξη για την πληρωμή του χρέους.
Οι Ε.Ο.Ζ. θα είναι ημιαυτόνομες περιοχές στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες του νότου στις οποίες το κεντρικό κράτος δεν θα ε΄χει λόγο ούτε εξουσία. Οι Ε.Ο.Ζ. θα είναι φορολογικά ανεξάρτητες , νομοθετικά αυτόνομες και αποτελέσουν τα νέα στρατόπεδα συγκέντρωσης όπου όσοι γηγενείς θα θέλουν να εργασθούν θα πρέπει να δεχθούν μισθούς 100-300 ευρώ και να αλλαξοπιστήσουν σε μουσουλμάνους.
Τις επενδύσεις στις Ε.Ο.Ζ. θα κάνουν στην αρχή Τούρκοι και Άραβες επιχειρηματίες με Καταριανά κεφάλαια , κυρίως από τα κέρδη των ναρκωτικών. Χιλιάδες θέσεις εργασίας θα δημιουργηθούν αλλά θα πρέπει ο μέσος Έλληνας 20άρης-30άρης να είναι έτοιμος να δεχθεί να απαρνηθεί θρησκεία και έθνος προκειμένου να βρει δουλειά εκεί.
Όποιος δεν θέλει να ενταχθεί στο εργατικό δυναμικό των σκλάβων στις Ε.Ο.Ζ. θα πρέπει να ζήσει στην υπόλοιπη επικράτεια στην οποία θα έχει μεν το Ελληνικό κράτος εξουσία αλλά θα κυνηγάει ανηλεώς ως φοροκλέπτες όσους δεν μπορούν να αποπληρώσουν τις δόσεις τους στην εφορία. Για ποσά από 300 ευρώ '[άνθρωποι θα φυλακίζονται ή δεν θα έχουν δικαίωμα για καμία συναλλαγή ή οικονομική δραστηριότητα ,ούτε ακόμα και της πληρωμής τους του όποιου μισθού και μεροκάματου μέσω τραπέζης εφόσον θα είναι επικηρυγμένοι από το δημόσιο.
Η μόνη λύση θα είναι η εσωτερική μετανάστευση στις Ε.Ο.Ζ. όπου το κράτος δεν θα έχει εξουσία και έτσι δήθεν το όποιο μεροκάματο που θα τους δίνεται από τους Τουρκοάραβες θα μένει στην τσέπη του ή στην Τουρκοαραβική τράπεζα.
Οι Ε.Ο.Ζ. θα διαθέτουν ιδιωτικό στρατό ή ακόμα και θα χρησιμοποιούν τον Ελληνικό Στρατό για την φύλαξη τους την στιγμή που η υπόλοιπη Ελληνική επικράτεια θα μαστίζεται από κάθε είδους συμμορίες, παραστρατιωτικούς στην επαρχία και αναρχοαυτονομιστές-αντιεξουσιαστές στα μεγάλα αστικά κέντρα. Όλοι αυτοί οι εγκληματικοί σχηματισμοί θα πληρώνονται παρασκηνιακά και πάλι με κεφάλαια από την πώληση ναρκωτικών.
Αυτά στον ευρωπαϊκό νότο διότι στον βορά οι ΗΠΑ θα επιβάλλουν μαζί με την Γερμανία την Διατλαντική Ένωση Εμπορίου και η βόρεια Ευρώπη θα γίνει πολιτεία των ΗΠΑ.
Τώρα καθίστε μπροστα στην τηλεόραση και πανηγυρίστε τον δήθεν θρίαμβο του Τσίπρα και την επαναχρηματοδότηση της Ελλάδας από το τέλος Ιουλίου με νέα δάνεια . Ετοιμαστείτε να χάσετε μαζικά τα σπίτια σας ή των γονέων σας για μη καταβολή μιας-δύο δόσεων του ΕΝΦΙΑ.Το είπε άλλωστε και ο Χρυσόγονος προχθές, να μπουκάρουμε στα σπίτια των Ελλήνων και θα βρούμε κρυμμένα δις, έτσι λέει. 
Αν θες να γλυτώσεις γίνε μετανάστης στις Ε.Ο.Ζ. Κρήτης, Αιγαίου, Κεντρικής Μακεδονίας , Θράκης και άλλου, όρεξη να χεις , και να αλλαξοπιστησεις.Εξάλλου ήδη πολλοι νέοι στην κεντρική Μακεδονία ζαλισμένοι από την ανεργία είναι έτοιμοι να αποκηρύξουν τον κρατικό ιμπεριαλισμό και συμμετέχουν ενεργά σε φεστιβάλ τουρκοφιλίας και αντιρατσισμού, υπό την αιγίδα τοπικού άρχοντα ο οποίος χρηματοδοτείται από το Κατάρ και Τουρκία.


Για την υποβολή σχολίων επισκεφθείτε την σελίδα του HELLENIC SUNRISE στο FACEBOOK και στο  hellenicsunrisecontact@yahoo.gr
 Όταν αντιγράφετε τα άρθρα του HELLENIC SUNRISE μην ξεχνάτε την αναφορά στην πηγή

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
δεν είναι δυνατόν να πιστέψω πως το Κατάρ τα σχεδίασε όλα.
Αυτοί δεν είναι σε θέση να σχεδιάσουν το παραμικρό.
Μήπως υάρχουν άλλοι πολύ πιο κατάλληλοι;
Ο χρήστης GREEK SPIRIT είπε…
Βεβαιως και δεν διεκδικώ κανένα αλάθητο, ούτε είμαι αυθεντία σε γεωπολιτκά .Απλά προσπαθώ να προσθέσω κι εγώ κάτι στην αποσαφήνιση του περιβάλλοντος μας. Ωστόσο είναι ανάγκη να δούμε λίγο πέρα απο τις γεωπολιτκές δοξασίεες.Οι ΗΠΑ πλεον είναι ανίκανες οικονομικά και στρατιωτι και αυτό είναι μια παραδοχή χωρίς την οποία δεν είναι δυνατόν η περαιτέρω διερευνηση της πραγματικότητας Το ίδιο και η Ευρώπη. Οι ΗΠΑ ομως μπορούν να προσφέρουν τεχνογνωσία όπως έκαναν στην περίπτωση του Ισλαμικού Κρατους, οι ΗΠΑ έδωσαν τεχνογνωσία και το Καταρ χρήμα.Το Ισραήλ επίσης έχει χάσει την παντοδυναμία του συνέπεια κοινωνικών προβλημάτων αλλα και οικονομικών .Το Εβραικό λόμπι στις ΗΠΑ έχει χάσει την επιΡροή του στην κυβερνηση Ομπαμα ή μάλλον συναντά κάποιες δυσκολίες.Θελω να πω οτι το να παπαγαλίζουμε όλη μέρα γεωπολιτκές δοξασίες του 70 και ν αποκλέιουμε την ανάδειξη νέων παικτών στην σκακιέρα, δεν βοηθά ΚΑντε τον κόπο να διαβάσετε το παρακάτω http://hellenicsunrise.blogspot.gr/2013/05/blog-post_23.html ΚΑΤΑΡ -ΠΩΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ- Η ΠΡΩΗΝ ΑΠΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΙΚΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΩΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων