ΤΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ-UPDATE

21-6-2015 
Greek Spirit
Η στρατηγική του κ.Τσίπρα τους τελευταίους 4 μήνες για την επιδίωξη πολιτικής λύσης του Ελληνικού προβλήματος και όχι στενά τεχνοοικονμικής, απέτυχε. Απέτυχε όχι γιατί είναι άδικη αλλά γιατί απευθύνεται στους ίδιους τους θύτες χωρίς να έχει την δυνατότητα επιδιαιτησίας από τρίτη πλευρά. Ούτε οι ΗΠΑ μέσα στην οικονομική, γεωπολιτική και στρατιωτική παραλυσία τους μπορούν να ηρεμήσουν τους νεοναζιστές του Βερολίνου, ούτε η αποκομμένη Ρωσία. Εξάλλου ακόμα και οι ΗΠΑ και Ρωσία επιθυμούν κάθε μια για τους δικούς τους λόγους την αποσάθρωση της Ελλάδας, ναι ακόμα και η Ρωσία.
Όσό για τις ΗΠΑ όσοι ακόμα επηρεασμένοι από τις ταινίες του Χόλιγουντ πιστεύουμε ότι ο αμερικανικός στρατός είναι ο ισχυρότερος του κόσμου είμαστε γελασμένοι. Για την οικονομική κατάσταση των ΗΠΑ τα ξέρουμε..

Ο Τσίπρας προσπάθησε να διαπραγματευτεί όχι επάνω στον διακανονισμο των οφειλών όπως οι αστείοι οι προκάτοχοι του αλλά στην ουσία του προβλήματος, δηλαδή την εξέταση από την αρχή της νομιμότητας του χρέους.Ο Τσίπρας κατέβαινε στο δικαστήριο όχι για να συζητήσει τους όρους της τιμωρίας άλλα για να αμφισβητήσει την ενοχή της Ελλάδας .
Φυσικά ήταν και είναι καταδικασμένος να αποτύχει. Όσο μεγαλύτερο είναι ένα σκάνδαλο , όσο ειδεχθέστερο ένα έγκλημα τόσο πιο αόρατο είναι . Η σημερινή ευρωπαϊκή ένωση αποτελεί το απόλυτο κακό για τους πολίτες της, μια δικτατορία που κάνει ακόμα και την Αμερική του Ομπαμα να φαίνεται ως παράδεισος. Δεν έχουμε καταλάβει ακόμα τι συμβαίνει στην Ευρώπη σήμερα , δεν θέλουμε να το συνειδητοποιήσουμε στην πλήρη έκταση του προβλήματος
Τα eurogroup θυμίζουν στρατοδικεία όπου ο κατηγορούμενος δικάζεται από τους ίδιους τους προϊσταμένους του οι οποίοι εξάλλου έχουν κάθε νομιμοποίηση για την κακοδικία στο όνομα των δήθεν έκτακτων καταστάσεων .
Φυσικά και μια έξοδος της Ελλάδας θα συμπαρέσυρε την Ε.Ε. στο χάος , γιαυτό και δεν θα γίνει. Η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει εντός ευροζώνης και θα της επιβληθεί το παράλληλο νόμισμα. Έτσι και εντός ευροζώνης θα μείνει με την υποχρέωση της αποπληρωμής των χρεών της αλώβητη αλλα΄και θα βυθιστεί στην απόλυτη φτώχεια και τον σταδιακό διαμελισμό της , κάτι πού όλοι ανεξαιρέτως, Ε.Ε-ΗΠΑ-Ρωσία επιθυμούν.
Είτε γίνει δημοψήφισμα είτε όχι, είτε ο ΄΄λαός'' ψηφίσει ΝΑΙ είτε ΟΧΙ , η Ελλάδα θα παει στο παράλληλο νόμισμα. Δεν θα αφήσουν οι δανειστές να εξέλθει της Ευρωπαϊκής Ένωσης παρά μόνο από την ζώνη του Ευρώ.
Είτε υπάρχει   συνωμοσία και το πυροτέχνημα του δημοψηφίσματος είναι στημένο για να φοβηθούν οι Έλληνες την έξοδο είτε απλά ο κ.Τσίπρας ορμώμενος από καθαρή αριστερή ιδεολογία ( τουλάχιστον έχει ιδεολογία σε αντίθεση με τους προκάτοχους του) η Ελλάδα θα παει στην δραχμή στο εσωτερικό και θα αποπληρώνει τους δανειστές σε Ευρώ παντα ενταγμένη στην Ευρωπαϊκή Ένωση.Μα είναι δυνατό να αφήσουν οι δανειστές την Ελλάδα ελεύθερη και ανένταχτη να αντιστέκεται όπως η Αργεντινή;
Η Ελλάδα θα πληρώνει σε σκληρό Ευρώ τις υποχρεώσεις της και στο εσωτερικό της ο λαός θα ζει με το πληθωριστικό και απαξιωμένο παράλληλο νόμισμα. Ευρώ θα διαθέτει πλέον μόνο το κράτος και όχι οι Έλληνες, εισαγωγές δεν θα γίνονται και ναι οι ελληνικές τράπεζες θα εξαυλωθούν. Νομίζετε ότι ο κάθε διαπλεκόμενος τραπεζίτης που καταδυναστεύει του Έλληνες έχει κάποια επιρροή και εξουσία στο εξωτερικό; Καμία. Το αντίθετο μάλιστα, οι ξένοι έχουν βαρεθεί να παρέχουν ζεστό χρήμα μέσω ELA κάθε μέρα στις ελληνικές τράπεζες και είναι καιρός να σταμα΄τησει η αφαίμαξη τους.Σε πρώτη φάση η επιβολή του παράλληλου νομίσματος θα σταματήσει  τόσο τις εκροές κεφαλαίων στο εξωτερικών όσο και των καταθέσεων. Κανείς δεν θα έχει ευρώ στα χέρια του , παρά μόνο το παράλληλο νόμισμα. Το Ευρώ θα αποτελεί πλέον συνάλλαγμα το οποίο θα αποκτά κάποιος με ελεγχόμενες διαδικασίες. 
Οι εκροές καταθέσεων από τις ελληνικές τράπεζες θα σταματήσουν οι ελληνικές τράπεζες θα πανηγυρίσουν ,πλην όμως θα αποτελούν φαντάσματα του παρελθόντος σε μια αφρικανική αποικία χρέους, σε μια ανύπαρκτη εσωτερική αγορά, αποκομμένες από την Ευρώπη.
Το κατοχικό παράλληλο νόμισμα θα πληθωρίζεται συνεχώς κάνοντας την φτώχεια αφόρητη και θα φέρει αναταραχές τις οποίες οι νεοναζί Γερμανοί περιμένουν με αδημονία προκειμένου να υποδαυλίσουν την τελική διάλυση της χώρας και τον διαμοιρασμό των εδαφών της σε Ειδικές Οικονομικές Ζώνες υπό την αιγίδα μεγαλοεπενδυτών, πίσω από τους οποίους θα βρίσκονται η Τουρκία , το Κατάρ , η Γερμανία και οι ΗΠΑ.
Της επιβολής του διπλού νομίσματος μπορεί προηγηθεί και ολιγοήμερο κλείσιμο τραπεζών ή όριο στις αναλήψεις κάτι που θα επιφέρει την απόλυτη παραλυσία στον κρατικό μηχανισμό ο οποίος παράλληλα θα κλιθεί να αντιμετωπίσει τόσο τις πιθανές αυθόρμητες και κατευθυνόμενες λαϊκές αντιδράσεις όσο και την όξυνση των εθνικών κινδύνων στα σύνορα και στο εσωτερικό.
Αλήθεια τι ωφελεί να διαβεβαιώνει ο Χ υπουργός για την επάρκεια των πετρελαικών αποθεμάτων για έξι μήνες στην λιανική αγορά όταν ο πολεμικός μας στόλος θα κληθεί να κινητοποιηθεί στο σύνολο του για μερόνυχτα ;. Οι Τούρκοι το μόνο που θα έχουν να κάνουνε ενάντια σε μια χώρα που δεν μπορεί να εισάγει καύσιμα είναι η παράταση της έντασης στο Αιγαίο για όσο χρειασθεί να ''στεγνώσει ΄΄ ο στόλος  η αεροπορία ο στρατός και η αστυνομία.
Τι θα κάνει μετά ο λαλίστατος υπουργός, θα επιβάλλει δελτίο στα καύσιμα; τι θα γίνει με τις μεταφορές τροφίμων;τα αστικά κέντρα πως θα τροφοδοτούνται με τρόφιμα; Δεν είναι συνθήκες αυτές όχι απλά πολέμου αλλά πολέμου στα τελικά στάδια πριν την ήττα;

Από την άλλη εάν τελικά η κυβέρνηση υποκύψει και υπογράψει το τρίτο μνημόνιο τότε η καταστροφή θα αναβληθεί για 8 με 12 μήνες. Τα μέτρα που θα επιβληθούν από τους τοκογλύφους θα κάνουν την έλευση των Τούρκων στην Μικρά Ασία μετά την μάχη του Ματζικέρτ να φαίνονται ως εκδρομή πολιτιστικού. συλλόγου.
Οι Γερμανοί ΔΕΝ ενδιαφέρονται εάν θα ζήσουμε ή θα εξαφανιστούμε ως έθνος και κράτος, διεξάγουν τον τρίο πόλεμο τους εναντίον της Ευρώπης και δεν σκέφτονται με πολιτικούς και οικονομικούς όρους αλλά με στρατιωτικούς. Η Ελλάδα πρέπει να εξαϋλωθεί και μάλιστα πριν τον Οκτώβριο και τις Ισπανικες εκλογές όπου θα νικήσουν οι ευρωσκεπτικιστές.
Για την υποβολή σχολίων επισκεφθείτε την σελίδα του HELLENIC SUNRISE στο FACEBOOK και στο  hellenicsunrisecontact@yahoo.gr
 Όταν αντιγράφετε τα άρθρα του HELLENIC SUNRISE μην ξεχνάτε την αναφορά στην πηγή (αντιγραφή γίνεται με CTR+A)Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων