ΜΑ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ-ΚΑΤΑΡ-ΗΠΑ ;

11-1-2016
Greek Spirit

Τι θέλει η Γερμανία;
Η Γερμανία αποτελεί μέρος του άξονα ΗΠΑ-Γερμανίας-Κατάρ. Ο άξονας αυτός έχει ως δευτερεύοντα μέλη -σε επίπεδο αποφάσεων- την Σαουδική Αραβία, την  Τουρκία και την Πολωνία. Έχει επίσης εξωτερικό συνεργάτη το Ισραήλ το οποίο διατηρεί την ουδετερότητα του και την αυτονομία του.
Ποιοι είναι οι στόχοι αυτού άξονα;
Οι ΗΠΑ έχουν ως κύριο στόχο την μετατροπή της Ευρώπης σε πολιτεία τους. Επίσης στόχο αποτελεί ο στραγγαλισμός της Ρωσίας τόσο γεωγραφικά όσο και οικονομικά.
Η Γερμανία έχει ως στόχους 

α. την παράδοση της Ευρώπης στα νύχια των ΗΠΑ 

β. την εξαΰλωση της Γαλλίας-Ιταλίας -Ισπανίας και της Ελλάδας .

 γ.την κατάργηση της ευροζώνης και του ευρώ με μοναδικό επιζήσαντα την ίδια την Γερμανία ( γιαυτό και θέλει από τώρα την εξαΰλωση των άλλων χωρών)

 δ. την δημιουργία ζωνών όπου θα εργάζονται σκλάβοι Ευρωπαίοι και μετανάστες για 100 ευρό (ή ότι άλλο νόμισμα προκύψει ) τον μήνα. Γιαυτό και δημιούργησε την κρίση στην Ουκρανία, για να την μετατρέψει σε προτεκτοράτο της και να δημιουργήσει την ''ευρωπαική Κίνα'' Πράγματι, το 2013 το εργατικό κόστος στην Ουκρανία ήταν χαμηλότερο από το Κινέζικο.

ε. Την ενεργειακή αυτονομία της , ή μάλλον την απεξάρτηση της από το ρωσικό αέριο. Γιαυτό και επέβαλλε τον πόλεμο στην Συρία εφόσον η Συρία το 2009 αρνήθηκε την διέλευση αγωγού Κατάρ-Ιορδανίας-Συρίας-Τουρκίας-Ελλάδας-Ευρώπης.Ήταν η πρώτη προσπάθεια της Γερμανίας για απεξάρτηση από την Ρωσία αλλά ο Άσαντ δεν δέχθηκε την διέλευση αγωγού σουνιτκών χωρών.Ο Πούτιν βοήθησε τον Άσαντ όχι για να διατηρήσει το αγκυροβόλιο του στις ακτές της Συρίας άλλα για εμποδίσει την Γερμανία και την Ευρώπη να απεξαρτηθούν με Καταριανό αέριο.
Η Γερμανία αναγκάσθηκε να στραφεί προς το Αζερμπαϊτζάν και να δημιουργήσει τον αγωγό ΤΑΡ , δηλαδή Αζερμπαϊτζάν-Γεωργία-Τουρκία-Ελλάδα-Αλβανία(βόρεια Ήπειρος) Βέβαια ο Πουτιν έχει καταφέρει να σαμποτάρει το εγχείρημα πείθοντας πολλούς επενδυτές όπως η TOTAL να αποσυρθούν.Ο ΤΑΡ είναι ακόμα στα χαρτιά και η πιθανότητα να ολοκληρωθεί είναι ίδια με την πιθανότητα να αδυνατίσει η Μέρκελ ή να γίνει άνθρωπος ο Σόι μπλε.
Η Πολωνία θέλει την δυτική Ουκρανία εφόσον πιστεύει ότι αποτελεί Πολωνικό έδαφος το οποίο της αφαίρεσαν μετά τον Β ΠΠ.Η Πολωνία αποτελεί τον πιο πιστό σφουγκοκωλάριο της Γερμανίας αυτή την στιγμή στον κόσμο. 

Οι ΗΠΑ θέλουν :

α.Την ενδυνάμωση της Γερμανίας ως επιτηρητή -αφέντη της Ευρώπης.
β. Την ένωση Ευρώπης -ΗΠΑ με την Διατλαντική Ένωση Εμπορίου και την μετατροπή της Ευρώπης σε Νικαράγουα.
γ. Την χρησιμοποίηση της Ευρώπης ως σάκο του μποξ και προφυλακή τόσο για τον γεωπολιτικό στραγγαλισμό της Ρωσίας όσο και για την απορρόφηση ενδεχόμενου στρατιωτικού χτυπήματος απο έναν εκνευρισμένο Πουτιν.Η Ευρώπη θα χρησιμοποιηθεί επίσης ως η πλατφόρμα των στρατηγικών όπλων που θα απειλούν την Ρωσία. Ε, τώρα , εάν η Ρωσία ρίξει και κανένα πυρηνικό ως αντίδραση , δεν πειράζει , fuck europe δεν έλεγε η ΥΠΕΞ Νούλαντ;

Το Κατάρ θέλει:
α. Την κατασκευή αγωγού Κατάρ-Ευρώπης δια μέσω Συρίας και Τουρκίας και το μονοπώλιο ενέργειας στην ευρωπαϊκή αγορά
β. Την μετατροπή της βόρειας Αφρικής και νότιας Ευρώπης σε ισλαμικό χαλιφάτο, αυτό το έχει κανονίσει ήδη με την Γερμανία και τις ΗΠΑ, είναι ειλημμένη απόφαση, εξ ου και τα εκατομμύρια των τριτοκοσμικών μεταναστών.Το δε Ισλαμικό Κράτος έγινε για να παρακαμφθεί η ανυπότακτη Συρία και φυσικά έγινε με λεφτά του Κατάρ και τεχνογνωσία CIA.

Η Σαουδική Αραβία θέλει:
Τα πετρέλαια του Ισλαμικου΄Κράτους από τις καταληφθέντεςς περιοχές του Ιράκ και Κουρδιστάν.Η Σαουδική Αραβία έχει στεγνώσει από πετρέλαιο και μάλιστα οι ίδιοι οι Σαουδάραβες έχουν δηλώσει ότι από το 2030 θα εγκαταλείψουν το πετρέλαιο για χάρη της ηλιακής ενέργειας. Από το 2014- το Ισλαμικό Κράτος εξάγει πετρέλαιο στην Σαουδική Αραβία.Το δρομολόγιο είναι Ιράκ-Κιρκούκ-τουρκικό λιμάνι Τσειχάν-Ισραηλινά και Ελληνικά τάνκερ-ισραηλινό λιμάνι Ασκελόν στην Μεσόγειο- ισραηλινό λιμάνι της Άκαμπα στην Ερυθρά θάλασσα-Σαουδική Αραβία
Παράλληλα η Σαουδική Αραβία θέλει την προστασία της από την Υεμένη στην οποία κυριαρχούν οι σιιτες σύμμαχοι του Ιράν και της Ρωσίας.
Η Σαουδική Αραβία δεν πάει καλά οικονομικά με υψηλή ανεργία,στέγνωμα πετρελαιοπηγών, κοινωνικές αναταράξεις απο τον άνεργο και νεαρό πληθυσμό της, προβλήματα στον βασιλικό οίκο των Σαούντ με υπέργηρους ψοφοειδείς βασιλιάδες και πρίγκιπες δελφίνους. Η Σαουδική Αραβία είχε επενδύσει πολλά στην Αίγυπτο του ισλαμιστή Μορσί αλλα εφόσον αυτός πήγε στο μπαλαούρο απο τον στρατηγο Σίσσι δεν μπόρεσε να αναλάβει άλλη πρωτοβουλία χειραγώγησης των Αράβων και ακολουθεί το ανταγωνιστικό Κατάρ υποταγμένη.
Η Τουρκία θέλει :
Βασικά δεν  ξέρει ακριβώς τι θέλει , η Τουρκία και ο Ερντογάν δεν έχρυν την απαραίτητη νοημοσύνη για να σχηματίσουν επιθυμίες και όραμα αλλά κάνουν ότι τους διατάξουν Κατάρ και Γερμανία.
Ο Ερντογάν και η Τουρκία έχουν λάβει πακτωλό χρημάτων τα τελευταία 5 χρόνια από το Κατάρ και γιαυτό είναι απολύτως εξαρτημένοι από αυτό. Παράλληλα η Γερμανία προωθεί την ιδέα της ένταξης της Τουρκίας στην Ε.Ε. έστω υπό ειδικό καθεστώς. Εξάλλου την την νοιάζει την Γερμανία για την Ε.Ε εφόσον σκοπεύει να την διαλύσει μαζί με τα κρατη της. Η Τουρκία θα γίνει ο νέος ενεργειακό κόμβος και γιαυτό απολαμβάνει τις θωπείες Γερμανίας-Κατάρ-ΗΠΑ. 
Ο Ερντογάν θέλει την αναβίωση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας κάτι το οποίο δεν είναι απίθανο να του δώσουν οι σύμμαχοι του (Γερμανία-ΗΠΑ-Κατάρ) Είναι πιθανό να του δώσουν τα Βαλκάνια , κάτι το οποίο ευνοεί και τον αγωγό ΤΑΡ ο οποίος θα διασχίζει πλέον μια μόνο χώρα, μια ομοιογενή περιοχή.
Αν κάτσω να γράψω με περαιτέρω λεπτομέρειες ξέρω ότι θα βρεθείτε και δεν θα διαβάσετε.
Τώρα, μετά από αυτά, άντε στις τηλεοράσεις να παρακολουθήσετε τους επαγγελματίες πολίτικους δήθεν να μάχονται για το καλό μας.
 
Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος έχει ξεκινήσει και οι εξελίξεις δεν θα έχουν σχέση με ομιλίες και δευτερολογίες διάφορων παχύσαρκων και μονόφθαλμων πολιτικών αλλά με την καταστροφική και παράλογη δυναμική των πολέμων

Για την υποβολή σχολίων επισκεφθείτε την σελίδα του HELLENIC SUNRISE στο FACEBOOK και στο  hellenicsunrisecontact@yahoo.gr
 Όταν αντιγράφετε τα άρθρα του HELLENIC SUNRISE μην ξεχνάτε την αναφορά στην πηγή

Σχόλια

Ο χρήστης rad είπε…
Ετσι εξηγουνται τα πραγματα....

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων