ΓΙΑΤΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ-ΚΑΤΑΡ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Τσίπρας και Ντεμιρτάς-δυο πολιτκοί αρχηγοί που έχουν τρομάξει τους Γερμανούς και ισλαμοφασίστες
 8-6-2015
Greek Spirit
Από πέρυσι τον Αύγουστο οι Γερμανοί έχουν να δώσουν δάνειο στην Ελλάδα.Οι περίφημες ''δόσεις'' έχουν σταματήσει και το μόνο που συνεχίζει κανονικά είναι οι αποπληρωμές του Ελληνικού κράτους προς τους δανειστές για τις παλιότερες οφειλές. 
Η Γερμανία έχει μπλοκάρει την καταβολή των δόσεων πιστεύοντας πως η Ελλάδα θα δήλωνε αδυναμία αποπληρωμής και θα κήρυττε στάση πληρωμών.
Τον Σαμαρά οι Γερμανοί τον έριξαν όταν αυτός άρχισε από τον περασμένο Σεπτέμβριο να ζητάει από την Μέρκελ την φορολόγηση των Ελλήνων εφοπλιστών. Η Μέρκελ δεν θέλει να ενοχλήσει του εφοπλιστές εφόσον είναι οι μόνοι οι οποίοι μεταφέρουν το Αραβικό (Καταριανό) αέριο στην Γερμανία με τα τάνκερ τους. Τα σχέδια της Γερμανίας για αγωγούς Κατάρ-Ευρώπης και Κασπίας -Ευρώπης έχουν ναυαγήσει είτε λόγω Συρίας είτε λόγω έλλειψης επενδυτών αντιστοίχως.
Τον Νοέμβριο του 2014 ο Σαμαράς πήγε στην Γερμανία και ικέτευε για κάποια χαλάρωση στα μέτρα αλλά επειδή ήδη είχε γίνει ενοχλητικός με τις ιδέες του περί φορολόγησης εφοπλιστών η Μέρκελ του απαγόρευσε κάθε ελαστικοποίηση του προγράμματος. Ο Σαμαράς δεν μπόρεσε να εκλέξει πρόεδρο και στις μετέπειτα εκλογές έχασε την εξουσία.( μαζί του και ο Βενιζέλος)
Την 1η Νοεμβρίου του 2014 η Μέρκελ έβαλε τον Γιούνγκερ πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής -Κομισιόν. Αυτός το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να αποκλείσει επίσημα κάθε φορολόγηση των Ευρωπαίων -και Ελλήνων- εφοπλιστών
Η Γερμανία  βέβαια δεν περίμενε ποτέ ότι ο Τσίπρας θα είχε τόσο θράσος και ότι η ελληνική οικονομία θα άντεχε τόσο πολύ χωρίς τις ''δόσεις''. Μας έσωσε η παραοικονομία της οποίας το μέγεθος ήταν τόσο μεγάλο που ούτε οι Γερμανοί δεν είχαν συνειδητοποιήσει.
Το συμπέρασμα από τα παραπάνω είναι ότι το μεγάλο πρόβλημα της Γερμανίας είναι το ενεργειακό, τα πετρέλαια και το αέριο, όπως και στον Β ΠΠ.
Η Γερμανία δεν έχει δικά της ενεργειακά αποθέματα, ούτε καν σχιστολιθικά και εξαρτάται από την Ρωσία.
Η Γερμανία προσπάθησε το 2009 να φτιάξει έναν αγωγό που να ξεκινάει από το Κατάρ και να διασχίζει Συρία-Τουρκία-Ελλάδα- Ευρώπη αλλά η Συρία αρνήθηκε. Ο μετέπειτα πόλεμος έγινε για να ''πεισθεί'' αλλά εις μάτην
Μετά προσπάθησε να φτιάξει αγωγό από το Αζερμπαϊτζάν-Κασπία θάλασσα που να διασχίζει την Γεωργία-Τουρκία-Ελλάδα-Αλβανία-Ιταλία-Ευρώπη , τον περίφημο ΤΑΡ, αλλά ακόμα τίποτα δεν έχει καταφέρει.
Η μόνη εναλλακτική είναι τα τάνκερ των εφοπλιστών τα οποία μεταφέρουν το εναλλακτικό Καταριανό αέριο στα Γερμανικά λιμάνια .Για να μειωθεί η απόσταση η Γερμανία σχεδιάζει να φτιάξει τερματικά ξεφορτώματος αερίου σε ελληνικά λιμάνια και από εκεί με χερσαίες μεταφορές, κυρίως τραίνα , να μεταφέρεται το αέριο στην Γερμανία.
Η Γερμανία ΔΕΝ μπορεί να ολοκληρώσει το σχέδιο της για την κατάκτηση των ευρωπαϊκών χωρών χωρίς την εξασφάλιση ενεργειακών πόρων, ακριβώς όπως στον Β ΠΠ. 
Η Ελλάδα δεν λέει να υποταχθεί λόγω του κρυφού αποθέματος της παραοικονομίας με το οποίο ακόμα καταφέρνει να αποπληρώνει τις υποχρεώσεις της.
Η Συρία και το καθεστώς Άσαντ ακόμα επιβιώνει ως εμπόδιο για την διάνοιξη ενεργειακού διαδρόμου Κατάρ-Ευρώπης.
Η Τουρκία του Ερντογάν η ο οποία θα αποτελούσε τόσο το στρατιωτικό σκέλος Κατάρ-Γερμανίας όσο και τον ενεργειακό κόμβο αρχίζει να δείχνει σημάδια αναξιοπιστίας.
Ο Ερντογάν έχει λάβει δις δολάρια από το Κατάρ , το ίδιο και η τουρκική οικονομία, με ένα στόχο , την πλήρη υποταγή στα σχέδια του Κατάρ και Γερμανίας . Τα σχέδια αυτά αφορούν στην υποστήριξη των ισλαμιστών του Ισλαμικού Κράτους από όπου σχεδιάζεται να περάσει ο αγωγός που αρνήθηκε η Συρία.
Επίσης αφορούν στην ισλαμοποίηση της νότιας Ευρώπης και Βαλκανίων με την εισαγωγή μεταναστών από την Τουρκία με την συνεργασία τουρκικού στρατού με τους δουλεμπόρους.
Άλλο σχέδιο αφορά στην διακίνησή ναρκωτικών από το Αφγανιστάν ,πάλι με τη βοήθεια του τουρκικού στρατού, προκειμένου να αλλοιωθεί η ευρωπαϊκή κοινωνία και να χρησιμοποιηθούν τα έσοδα για την ενίσχυση του κύματος λαθρομετανάστευσης.
Ο Ερντογάν είχε ως σχέδιο την αυτονόμηση του τουρκικού Κουρδιστάν. Το 2013 είχε έρθει σε συμφωνία με τους ένοπλους Κούρδους και τους έταξε αυτονομία, πολιτικά διακαιώματα και αμνηστία εάν εγκατέλειπαν τον ένοπλο αγώνα.Σε αντάλλαγμα ζήτησε την πολιτική τους στήριξη στα σχέδια του για την μετατροπή του πολιτεύματος σε προεδρική δημοκρατία.Οι Κούρδοι δέχτηκαν και μάλιστα με τις ευλογίες του έγκλειστου Οτσαλάν.
Όμως οι ταραχές του 2014 έκαναν τον Ερντογάν να στρέψει την προσοχή του στην ανακάλυψη φανερών και κρυφών εχθρών και πάγωσε κάθε διαδικασία ικανοποίησης των συμφωνηθέντων με τους Κούρδους.Οι Κούρδοι αντέδρασαν και ενώ δεν συμμετείχαν στις ταραχές στηρίζοντας τον Ερντογάν σύντομα τον εγκατέλειψαν πολιτικά και στις χθεσινές εκλογες στράφηκαν μαζικά προς τον Κούρδο πολιτικό Ντεμιρτάς ο οποίος με το φιλοκουρδικό κόμμα του αφαίρεσε την αυτοδυναμία του Ερντογάν στην τουρκική βουλή.
Το Κατάρ βλέπει με δέος όλες τις προσπάθειες του να πέφτουν στο κενό.Τόσα δολάρια πάνε χαμένα..Το 2013 η Τουρκία βγήκε από τον οικονομικό έλεγχο του ΔΝΤ μετά από σχεδόν 30 χρόνια ,πάντα με Καταριανά κεφάλαια. 
Όμως Ερντογάν αποδείχθηκε άχρηστος και έχασε την πολιτική του παντοδυναμία. Το Κατάρ ήθελε μια ισλαμιστική κυβέρνηση και τον ισλαμιστή Ερντογάν ως πρόεδρο της τουρκίας με ένα νέο σύνταγμα το οποίο θα του έδινε απεριόριστες εξουσίες.
Αντι αυτού ο τρελό-Ταγίπ παραχώρησε έδαφος σε ένα 40άρη Κούρδο πολιτικό και φαίνεται να χάνει το παιχνίδι.
Η Γερμανία από την άλλη μεριά βλέπει με τρόμο όχι μόνο την Ελλάδα να στέκεται ακόμα όρθια αλλά και την Ισπανία και Ιταλία έτοιμες να ακολουθήσουν. Εάν οι χώρες του νότου εξέλθουν του ευρώ αυτοβούλως τότε δεν θα καταστραφούν όπως επιθυμεί η Γερμανία η οποία και αυτή μεν έχει ως σχέδιο την διάλυση της ευροζώνης αλλά με τρόπο που να συμπαρασύρει στην άβυσσο και τον νότο.
Στην ανατολική Ουκρανία η Ρωσία βοηθά τους αυτονομιστές όλο και πιο απροκάλυπτα με ρωσικά μέσα και στρατό .Το κερασάκι στην τούρτα είναι η αυξανόμενη ένταση στις σχέσεις Αρμενίας-Αζερμπαϊτζάν η οποία απειλεί να τινάξει το σχέδιο του αγωγού ΤΑΡ στον αέρα.
Το Κατάρ βλέπει να χάνει τον έλεγχο της Τουρκίας αλλά και την Λιβύης στην οποία η μισθοδοτούμενη απο αυτό ισλαμιστές δεν μπορούν να καταλάβουν τους θύλακες της νόμιμης κυβέρνησης στα ανατολικά της χώρας. Η νόμιμη κυβέρνηση της Λιβύης είναι στριμωγμένη αλλά υποστηρίζεται στρατιωτικά από την Αίγυπτο του στρατηγού Σίσσι.
Το μεγαλεπήβολο σχέδιο Κατάρ-Γερμανίας-Τουρκίας-ΗΠΑ για 
 α. την ενεργειακή αυτονομία της Γερμανίας
 β. την ισλαμοποίηση της βόρειας Αφρικής και  νότιας Ευρώπης
 γ. την διέλευση του αγωγού Κατάρ-Ευρώπης από Συρία ή έστω από Ισλαμικό Κράτος
 δ. την διάλυση της Ελλάδας και την μετατροπή της σε καντονοποιημένη χώρα της οποίας τα λιμάνια θα εξυπηρετούσαν την Γερμανία , 
ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕΙ.
Η μόνη λύση για τον άξονα  είναι η εγκατάλειψη της πολιτικής και η καταφυγή στην στρατιωτική βια ,'οπου είναι εφικτό.Και αυτή την στιγμή μόνο η Τουρκία έχει ικανή στρατιωτική δύναμη.
Μια πολεμική εξόρμηση της Τουρκίας εκτός συνόρων , είτε εναντίον της Ελλάδας είτε εναντίον της Συρίας θα συσπείρωνε τους τουρκους, θα επέβαλε ειδικό έκτακτο καθεστώς στα πολίτικα πράγματα το οποίο θα ουδετεροποιούσε τον Ντεμιρτάς, θα επιτάχυνε την διάλυση της Ελλάδος, την ισλαμοποιηση των Βαλκανίων και την δημιουργία αγωγού Αραβο-Γερμανικών συμφερόντων.


Για την υποβολή σχολίων επισκεφθείτε την σελίδα του HELLENIC SUNRISE στο FACEBOOK και στο  hellenicsunrisecontact@yahoo.gr
 Όταν αντιγράφετε τα άρθρα του HELLENIC SUNRISE μην ξεχνάτε την αναφορά στην πηγή (αντιγραφή γίνεται με CTR+A)Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων