ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 60% ΤΟΥ ΟΧΙ- ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ- Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΣΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΔΡΙΜΥΤΕΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

 Από την περασμένη Κυριακή 5 Ιουλίου είχε προβλέψει το hellenic sunrise τις εξελίξεις
Greek Spirit
5-7-2015
To ΟΧΙ του 60% συντάραξε τους εγκληματίες της Ε.Ε. εφόσον ως γνήσιοι διεστραμμένοι συμμορίτες είναι απολύτως ικανοί για να καταστρώσουν επιχειρησιακό σχέδιο βασισμένο στην βία αλλά είναι παντελώς ανώριμοι και ανίκανοι  να κατανοήσουν  τον υγιή συναισθηματισμό και ιδεαλισμό του θύματος που βλέπει τα παιδιά του να κινδυνεύουν.
Οι εγκληματίες αδυνατούν να κατανοήσουν ότι πέρα από τον φόβο υπάρχει και και η αντίδραση που υπαγορεύεται από αξίες , συναισθήματα και ιδέες, όλα τα συστατικά ενός ολοκληρωμένου και φυσιολογικά αναπτυγμένου χαρακτήρα.
Τι θα γίνει από δω και πέρα;
Οι τοκογλύφοι αφού προσποιηθούν για δυο -τρεις ημέρες ότι δήθεν ακολουθούν σκληρή γραμμή τελικά θα χρηματοδοτήσουν εκ νέου τις τράπεζες και μάλιστα δεν αποκλείεται ακόμα και με ποσά που θα άρουν το capial contol.( Тελικά η πρόβλεψη έπεσε έξω μονο 5 ημέρες, από Δευτέρα 20 Ιουλίου ανοίγουν με capital control, παντα μετά την επαναχρηματοδότηση της ΕΚΤ )
Ο εγκληματίας δεν έχει τιμή, ούτε υπόληψη, ούτε αξίες , απλά ελίσσεται σαν την ύαινα η οποία δεν έχει πρόβλημα να προσποιηθεί ότι κλαίει για να τραβήξει τα θύματα της.
Οι τοκογλύφοι θα παραμερίσουν τον εγωισμό τους για να μην ξεφτιλιστεί η ευρωζώνη με grexit και κλείσιμο ελληνικών τραπεζών η οποίες μέχρι σήμερα ανήκαν σε αυτή. Δεν γίνεται να αφήσουν το θύμα τους να το σκάσει, να διαφύγει έστω και βαριά πληγωμένο. Η έξοδος και η επάνοδος στην δραχμή θα επιφέρει μεν μακροχρόνιες ελλείψεις σε εισαγόμενα προϊόντα άλλα θα μας απαλλάξει από τις τοκογλυφικές τράπεζες και η Ελλάδα σε λίγα χρόνια θα αναστήσει την βιομηχανία της και μάλιστα με εξαγωγικό προορισμό.
Δεν είναι δυνατόν να το δεχτούν αυτό οι ναζιστές.
Όμως...αφού μας επαναχρηματοδοτήσουν, αφού ξανανοίξουν οι τράπεζες και αφού διεξαχθούν οι εκλογές στην Ισπανία , τότε οι τοκογλύφοι θα επανέλθουν αλλα΄αυτή την φορά με φυσική βία. Θα υποδαυλίσουν ταραχές τύπου Ουκρανίας , με μισθοφόρους αλλά και εγχώρια σκουπίδια.
Το σχέδιο αυτό υπάρχει ήδη ως πρόταση αλλά θα πρέπει να μελετηθεί εις βάθος.( η πρόβλεψη επαληθεύεται μετά την σύλληψη 14 αλλοδαπών πρακτόρων στα επεισόδια της 15 Ιουλίου 2016 )
Η συμμορία δεν θέλει τον Τσίπρα πρωθυπουργό και θα κάνει τα πάντα, τα πάντα, για να τον ρίξει.
Η συμμορία έχει υποστεί τεράστια πλήγμα από το 60 % του ΟΧΙ, βάλλεται από ΗΠΑ, βάλλεται και από την Γερμανική αντιπολίτευση η οποία τελευταία δείχνει αξιοσημείωτη αλληλεγγύη προς την Ελλάδα και πολιτική διαύγεια.Ακόμη και η ελληνική αντιπολίτευση που είναι ο πιστός μνημονιακός σκύλος του Σόιμπλε κλυδωνίζεται με αλλαγές ηγεσίας. Είναι επόμενο η συμμορία να προχωρήσει σε λύσεις πέρα από την πολιτική, να προχωρήσει στο επόμενο επίπεδο, την βία.
Όσο για τα μέτρα που θα συμφωνήσουν με την κυβέρνηση καμία σημασία δεν έχει , η απόφαση για Ουκρανοποίηση είναι ειλημμένη. Ωστόσο ας μην εκπλαγούμε με μια υποχωρητική στάση της συμμορίας.Όμως όσο πιο υποχωρητικοί θα δείχνουν τόσο πιο σκληρή θα είναι η αντίδραση τους μακροπρόθεσμα.
Απώτερος στόχος τους είναι η επιβολή παράλληλου νομίσματος -και όχι ανεξάρτητης Δραχμής- διαμελισμό της χώρας και φυσικά εγκατάσταση κυβέρνησης δοσίλογων
Στο παιχνίδι που θα παιχθεί τις επόμενες ημέρες η Γαλλία θα παριστάνει τον  ΄΄καλό΄΄ και η Γερμανία τον ''σκληρό'' . Στόχος είναι να αποδεχθεί τελικά η Γερμανία να υπαναχωρήσει λόγω πίεσης από τους εταίρους και ΗΠΑ χωρίς να φανεί ότι ο Σόιμπλε μαλάκωσε την στάση του ή ότι υποχώρησε άτακτα αλλά ότι απλά ενέδωσε στις πιέσεις λόγω μεγαλοψυχίας και καλής θέλησης δήθεν για χάριν της ευρωπαϊκής ιδέας, πάντα βέβαια μέχρι να κερδίσει χρόνο για το δικό του σχέδιο 'Β'( πράγματι, έχει περάσει στα ΜΜΕ η άποψη ότι η Γερμανία δήθεν έχασε την στήριξη των ΗΠΑ και Γαλλίας με την αδιάλακτη στάση της 'εναντι της Ελλάδας)
Θα τους αντιμετωπίσουμε.Η κρίση μας αφαίρεσε τον υλικό πλούτο αλλά σφυρηλατεί εκ νέου μια Ελλάδα με Έλληνες έντιμους,με αρχές, ομοψυχία και θέληση.
Για την υποβολή σχολίων επισκεφθείτε την σελίδα του HELLENIC SUNRISE στο FACEBOOK και στο  hellenicsunrisecontact@yahoo.gr
 Όταν αντιγράφετε τα άρθρα του HELLENIC SUNRISE μην ξεχνάτε την αναφορά στην πηγή

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων