Ο Γ.ΠΑΪΣΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ 85 ΠΟΣΟ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ Η ΚΡΙΣΗ

Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ N.A.S.A. ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΣ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΟΥΪΛ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓ. ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟ ΔΙΗΓΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓ. ΓΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Ενα βίντεο στο οποίο το πνευματικό παιδί του Αγιου Παίσιου του Αγιορίτη, ο Γεώργιος Ταουήλ, χριστιανός Άραβας ο οποίος έχει σπουδάσει στην Ελλάδα. Το βίντεο αυτό πρωτοπροβλήθηκε το 2013 αλλά τα λεγόμενα του κ. Ταουήλ αμφισβητήθηκαν παρόλο που μιλούσε για γεγονότα τα οποία τότε έτρεχαν. Ο λόγος είναι ότι οι άνθρωποι πάντα θα πιστεύουν αυτό που τους βολέυει και έυκολα καταδικάζουν ως θεωρίες συνομωσίας ότι τους φοβίζει. Ο κ.Ταούηλ ομιλεί αφιλοκερδώς , δεν έχει κανένα συμφέρον για την διασπορά ψευδών. Το μόνο μειονέκτημα του είναι ότι περιγράφει την αλήθεια στις πραγματικές της δαστάσεις, κάτι το οποίο δεν γίνεται έυκολα αποδεκτό. Μιλάει για σχέδιο των ΗΠΑ και Σαουδικής Αραβίας για την δημιουργία Μουσουλμανικής Αυτοκρατορίας, μιλάει για 160,000 χιλιάδες μισθοφόρους των 1500 ευρώ την ημέρα που επιχειρούν στην Συρία τότε και στο   Ισλαμικό Κράτος του σήμερα ,ανάμεσα τους και 25000 Αλβανοί, νούμερο τεράστιο.Μιλάει για την χρήση ναρκωτικών απο τους τζιχαντιστες που τους μετατρέπουν σε δολοφόνους και για πολλά άλλα τα οποία απο το 2013 μέχρι σήμερα έχουν αποδειχθεί.Σύμφωνα με τον κ. Ταουήλ ο κ.Πούτιν επισκεπτεται συχνά και μυστικά το Αγ. Ορος και σκοπεύει να δημιουργήσει τις Ηνωμένες Ορθόδοξες Πολιτεέιες με Πατριαρχείο στην Μόσχα και μέλη την Ελλάδα-Βουλγαρία-Ρουμανία-Σερβία.
Πριν βιαστείτε να αμφισβητήσετε την αξιοπιστία του ομιλητή για την αποτυχημένη πρόβλεψη του σχετικά με το τέλος της κρίσης το 2013 ας αναλογισθείτε ότι ο υπόλοιπος όγκος πληροφοριών που δίνει αποτελούσε κάτι άγνωστο για το 2013 οπότε και δημοσιεύθηκε το βίντεο. Ωστόσο τα γεγονότα και οι πληροφορίες που δίνει το βίντεο έχουν επαληθευθεί τόσο απο την επικαιρότητα και στον βαθμό που επιτρέπουν τα συστημικά ΜΜΕ όσο και απο ανεξάρτητες φωνές στο διαδίκτυο κάτι που καθιστά τον ομιλητή αξιόπιστο.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων