ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΥΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ-Οι συνεχόμενες εκλογές και δημοψηφίσματα λειτουργούν ως τα απανωτά χτυπήματα στο χταπόδι το οποίο πρέπει να μαλακώσει για να φαγωθεί.

 Greek Spirit
15-8-2015
Εκλογές και πάλι στην Τουρκία εφόσον μετά την τελευταία εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουνίου ο Ερντογάν δεν μπόρεσε να σχηματίσει κυβέρνηση συνεργασίας με τους κεμαλιστές του CHP και τους κεντροαριστερούς του Κούρδου Ντεμιρτάς.
Την 5η Ιουλίου διεξήχθη και το περίφημο δημοψήφισμα στην Ελλάδα με τα γνωστά αποτελέσματα, δημοψήφισμα το οποίο μετά την χθεσινή υπερψήφιση του 3ου μνημονίου από την Βουλή οδηγεί και πάλι σε πρόωρες εκλογές.
Ελλάδα και Τουρκία,όσο κι αν φαίνεται απίθανο, είναι θύματα της ίδιας πολιτικής για το διαμελισμό τους και την δημιουργία νέων κρατών, συνόρων και συνομοσπονδιών στην αν.Μεσόγειο.
Στην Τουρκία θα συνεχιστούν οι πολιτικές ζυμώσεις και διεργασίες μέχρι να αποκτήσει ο Κούρδος Ντεμιρτάς τη απαραίτητη πολιτική δύναμη και ευρωστία προκειμένου να αναλάβει από κοινού με τον Ερντογάν την ομοσπονδοποίηση της χώρας. 
Ο Ερντογάν εδώ και καιρό έχει αποφασίσει να αντιγράψει το Γερμανικό μοντέλο διοίκησης που υπαγορεύει την δημιουργία ομόσπονδων κρατιδίων. Το αρχικό σχέδιο προέβλεπε οχτώ από αυτά αλλά το τελικό νούμερο θα προκύψει από την αδήριτη ανάγκη να αποσβεστούν οι κίνδυνοι για σύγκρουση των κοσμικών πληθυσμών των δυτικών επαρχιών με τους καθυστερημένους της Ανατολίας.


Οι δυτικοί πληθυσμοί υπερψήφισαν τον Ντεμιρτάς, ο οποίος από πολλούς παρομοιάζεται ως ο Τούρκος Τσίπρας. Ο Ντεμιρτάς δεν εκπροσωπεί απλά και μόνο τους Κούρδους -έστω και ανεπίσημα- αλλά και όλο τον τουρκικό αστικό και δυτικότροπο μορφωμένο πληθυσμό που βλέπει τους ισλαμιστές του Ερντογάν να καταλύουν το κοσμικό κράτος υπό το προκάλυμμα του πολιτικού Ισλάμ.
Η Τουρκία μπορεί να αποτελεί μια περιφερειακή υπερδύναμη σε επίπεδο πληθυσμού αλλά ο Ερντογάν αποτελεί υποχείριο της Γερμανίας και του Κατάρ, χώρες από τις οποίες εξάλλου δωροδοκείται.
Η Τουρκία θα τριχοτομηθεί και μάλιστα με την βοήθεια του Ερντογάν. Οι νέες χώρες που θα προκύψουν θα είναι το ανεξάρτητο Κουρδιστάν ,οι ομόσπονδες περιοχές της Ανατολίας και οι ομόσπονδες περιοχές των δυτικών παραλίων συμπεριλαμβανόμενης της Κωνσταντινούπολης.
Στην Πόλη η Νέα Τάξη Πραγμάτων σκοπεύει να μετακινήσει τις έδρες πολλών διεθνών οργανισμών. Η Κωνσταντινούπολη και τα παράλια υπό την ηγεσία του Ντεμιρτάς θα πλασαριστούν ως το νέο μοντέλο συμβίωσης θρησκειών. Η Ανατολία και τα νοτιοδυτικά παράλια υπό τη ηγεσία των ισλαμιστών του Ερντογάν θα πλασαριστούν ως το ιδανικό μοντέλου σουνιτικού κράτους στο οποίο έχει επιτύχει το πείραμα του πολιτικού Ισλάμ.
Στη Ελλάδα ο κ. Τσίπρας αφού πέρασε πλέον το μνημόνιο το οποίο δεν θα μπορούσαν να περάσουν οι κεντροδεξιές κυβερνήσεις, θα αποδράσει με εκλογές αφήνοντας στην θέση μια χώρα με κυβέρνηση συνεργασίας υπό την προεδρία ενός ΄΄τεχνοκράτη'' , κυβέρνηση η οποία θα οδηγήσει την χώρα σε διάλυση και διαμελισμό μέσω της δημιουργίας Ειδικών Οικονομικών Ζωνών. Οι ΕΟΖ θα περικλείουν ολόκληρα γεωγραφικά διαμερίσματα όπως η κεντρική Μακεδονία, στα οποία Τούρκοι μεγαλοεπενδυτές με Καταριανά κεφάλαια θα απασχολούν τα εκατομμύρια παράτυπων μεταναστών.
Ήδη υπάρχει νόμος ο οποίος προβλέπει την νομιμοποίηση τους εφόσον προσληφθούν στις Ε.Ο.Ζ.
Ο Έβρος θα αποτελέσει μια ΕΟΖ(βλ. χρυσάφι-ουράνιο-πετρέλαιο-σπάνιες γαίες) η οποία θα συνορεύει με το ομόσπονδο τουρκικό κράτος του Ντεμιρτάς και το οποίο θα αποτελεί το κέντρο της προπαγάνδας περι φιλίας και συνεργασίας των λαών.Ο Ελληνικός Στρατός θα αποσυρθεί από τα σύνορα στα οποία δεν θα υπάρχει ανάγκη φύλαξης εφόσον ''οι λαοί'' θα τα έχουν βρει πλέον και θα δουλεύουν πλάι -πλάι στις ΕΟΖ. Παράτυποι μετανάστες και άνεργοι Έλληνες θα δουλεύουν κάτω από την επίβλεψη Τούρκων αφεντικών σε μια ειδυλλιακή κατάσταση.Τουλάχιστον στην αρχή, διότι σύντομα θα αρχίσουν οι πιέσεις στους Έλληνες να εκτουρκισθούν και να εξισλαμισθούν προκειμένου να προχωρήσουν επαγγελματικά.
Για να φθάσουν όμως οι Ελληνες στο σημείο να καλωσορίσουν τις ΕΟΖ θα πρέπει να προηγηθεί χάος και έρεβος στην Ελλάδα, κάτι το οποίο κανονίζεται με εφαρμογή του 3ου μνημονίου το οποίο ψηφίσθηκε για να αποτύχει φέρνοντας την απόλυτη διάλυση της κοινωνίας και της οικονομίας.
Το ευρύτερο σχέδιο της Νέας Τάξης είναι η αποδυνάμωση της Ελλάδας και Τουρκίας και το πλάσιμο τους με τρόπο που να εξυπηρετεί τα συμφέροντα ΗΠΑ-Γερμανίας-Κατάρ.
Φυσικά όλα τα παραπάνω ισχύουν και για την Κύπρο μόνο που εκεί ο εκτουρκισμός θα γίνει πιο γρήγορα και πιο άκομψα.
ΗΠΑ-Γερμανία και Κατάρ έχουν ως στόχο την δημιουργία του νότιου ενεργειακού διαδρόμου -ΝΕΔ-δηλαδή ένα σύστημα αγωγών από Κατάρ-Ιράν-Αζερμπαϊτζάν το οποίο μέσω Τουρκίας θα τροφοδοτεί την Γερμανία με αέριο προκειμένου να ανεξαρτοποιηθεί η Ευρώπη από το ρωσικό αέριο.
Τα κοιτάσματα Ελλάδας -Κύπρου θα παραμείνουν ως στρατηγικά αποθέματα ή θα εξορυχθούν όταν και εφόσον ανέβει και πάλι η τιμή των υδρογονανθράκων .
Το Αιγαίο δεν θα ελέγχεται από δύο ισχυρά κράτη (Ελλάδα-Τουρκία) αλλά από δύο κατ ουσίαν διαμελισμένα κράτη έρμαια του διεθνούς κεφαλαίου, χωρίς εθνική κυριαρχία.Η έξοδος της Ρωσίας στο Αιγαίο δυσχεραίνεται περαιτέρω.
Οι συνεχόμενες εκλογές και δημοψηφίσματα λειτουργούν ως τα απανωτά χτυπήματα το χταπόδι το οποίο πρέπει να μαλακώσει για να φαγωθεί.
Εφόσον ελέγχονται πλήρως οι πολικές ηγεσίες τότε γιατί να μην επιβάλουμε την καταστροφή μέσω των ίδιων των νόμιμων διαδικασιών;
Εντύπωση προκαλεί ότι παρ όλη την κυβερνητική αστάθεια στην Τουρκία οι επιχειρήσεις εναντίον των Κούρδων και της Συρίας -δήθεν εναντίον του Ισλαμικού Κράτους- συνεχίζονται κανονικά. Αυτό ας μας γίνει επιτέλους μάθημα. Η Τουρκία ανεξάρτητα από τις πολιτικές αναταράξεις κρατάει τις ένοπλες δυνάμεις της σε υψηλό επίπεδο όπως και την εκπλήρωση των επεκτατικών επιδιώξεων της. Το 1974 η Τουρκία εισέβαλε στην Κύπρο μετά από δεκαετή προετοιμασία σε μια από τις πιο ταραχώδης πολικές περιόδους της. 
Εάν τα σχέδια για Ε.Ο.Ζ. και δαμελισμό της Ελλάδας αποτύχουν με συμβατικά πολιτικά μέσα όπως το μνημόνιο και οι δοσίλογες κυβερνήσες , τότε το διευθυντήριο θα καταφύγει στην ωμή στρατιωτική βία με εισβολή τουρκικών δυνάμεων στο Αιγαίο και Έβρο
Για την υποβολή σχολίων επισκεφθείτε την σελίδα του HELLENIC SUNRISE στο FACEBOOK και στο  hellenicsunrisecontact@yahoo.gr Όταν αντιγράφετε τα άρθρα του HELLENIC SUNRISE μην ξεχνάτε την αναφορά στην πηγή

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων