ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΣ-ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟΤΕΛΕΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ


 Greek Spirit
24-8-2015
H Τουρκία και οι Τούρκοι ανέκαθεν χαρακτήριζαν το Κουρδικό ΡΚΚ ως ''τρομοκρατική οργάνωση''  και τον πόλεμο εναντίον του ως ''εθνική υπόθεση'' κτλ κτλ.
Είναι γεγονός ότι μέχρι την ειρηνευτική συμφωνία μεταξύ Κούρδων και Ερντογάν το 2013,ο τουρκικός στρατός πολέμησε για 25 χρόνια χωρίς επιτυχία με πολλές απώλειες. Βέβαια οι Τούρκοι ουδέποτε διδάχθηκαν από τα λάθη τους ούτε και μπόρεσαν ποτέ να εξάγουν διδάγματα και δόγμα από τις συνεχόμενες επιχειρήσεις για δυο και πλέον δεκαετίες. 
Τελευταία η συμφωνία κατάπαυσης του πυρός πετάχτηκε στα σκουπίδια μετά απο την αθέτηση των δεσμεύσεων του Ερντογάν απέναντι στους Κούρδους και οι τελευταίοι χτυπάνε αλύπητα τους τούρκους.
Οι απώλειες του τουρκικού στρατού στο κουρδικό μέτωπο συναγωνίζονταν αυτές των αυτοκτονιών των Τούρκων φαντάρων οι οποίοι ακόμα και αν δεν πολεμούνε στο κουρδικό μετωπο γίνονται αντικείμενα βασανισμού , κακοποίησης , ακόμα και βιασμού από τους ανώτερους  τους.
Ο Τουρκικός στρατός είναι μια γραφειοκρατική ένοπλη υπηρεσία με μηδενική αποτελεσματικότητα.

Το γεγονός αυτό οφείλεται στην ψυχοσύνθεση του μέσου Τούρκου ο οποίος είναι κατά βάση βραδύνους, ηδονιστής, τεμπέλης στο μυαλό, αδιάφορος και σε τελική ανάλυση κατωτέρου πνευματικού επιπέδου.
Ο Τούρκος διακατέχεται από μια ιδεοληψία σχετικά με την οικογένεια του και τον συγγενικό κύκλο του , τον οποίο θεωρεί σπουδαιότερο από την κοινωνία , το κράτος και το έθνος.Η μάνα, ο αδερφός , ο πατέρας, ο ξάδελφος είναι πρόσωπα πολύ πιο ιερά από συλλογικούς θεσμούς όπως η κοινωνία, το κράτος, ο στρατός κτλ.
http://hellenicsunrise.blogspot.gr/2015/08/blog-post_24.html 
Ο Τούρκος μπορεί και μιμείται ως παπαγάλος όλα τα δυτικά πρότυπα και θεσμούς όμως ακριβως όπως ο παπαγάλος δεν εμβαθύνει και είναι έτοιμος να απεκδυθεί κάθε δυτικοστροφη μορφή κοινωνικής και κρατικής οργάνωσης.
Η προσπάθεια του Κεμάλ Ατατούρκ να εκπολιτίσει τους Τούρκους απλά και μόνο έξυσε την επιφάνεια. Οι Τούρκοι είναι έτοιμοι να αποτινάξουν κάθε επιβληθέντα από την Δύση τρόπο εργασίας, κάθε κοινωνικό πρότυπο, κάθε κρατική μορφή επιβολής εξουσίας εάν θίγεται ο πυρήνας της ύπαρξης του, η οικογένεια. Η οικογένεια είναι ανώτερη των ευρύτερων συνόλων, κοινωνικών,κρατικών και φυσικά του έθνους.
Ο Τούρκος με χαρά θα κουνάει την τουρκική σημαία στις κομματικές συγκεντρώσεις αλλά μόλις αισθανθεί ότι πλήττεται η οικογένεια του τότε πετάει την σημαία αυτή στα σκουπίδια.

Παρακάτω θα θαυμάσετε την αντίδραση Τούρκου ανώτερου αξιωματικού ο οποίος θρηνεί τον επίσης στρατιωτικό αδερφό του που έπεσε θύμα των Κούρδων.
Ο Τουρκος αυτός αξιωματικός φέρεται ως μαινάδα, ως αφιονισμένη νοικοκυρά η οποία έχασε τον μονάκριβο της υιό και όχι ως αξιωματικός ο οποίος θάβει ένα αδερφό στην ζωή και στα όπλα.

Ο αξιωματικός αυτός καταφέρεται εναντίον της κυβέρνησης , εναντίον του Ερντογάν, εναντίον όλων διότι σκοτώθηκε ο αδερφός του. Είναι έτοιμος να ξεχάσει τα γαλόνια του, τους όρκους του, την αξιοπρέπεια του, τον μισθό που παίρνει από το κράτος, είναι έτοιμος να κατηγορήσει το κράτος.
Είναι ο ίδιος ο οποίος πριν από τον θάνατο του αδερφού του υποστηριζε τον πόλεμο εναντίον των Κούρδων.
Αυτοί είναι οι Τούρκοι, μια ασιατική ορδή η οποία ακολουθεί τον ηγέτη της όσο διαρκεί το πλιάτσικο αλλά είναι έτοιμη να διασπαστεί σε φατρίες όταν το πλιάτσικο τελειώσει.
Οι Αμερικάνοι έχουν καθημερινές απώλειες στο Αφγανιστάν , και μάλιστα σε ένα πόλεμο εκτός πατρίδος. Είδατε κανένα να χτυπιέται σαν ένστολο χταπόδι τσατισμένος γιατί χάθηκε το ονειρικό δίπτυχο ''μισθός-εξουσία΄΄ για κάποιον συγγενή τους;
http://hellenicsunrise.blogspot.gr/2015/08/blog-post_24.html 
Ο Αρχηγός του Ολλανδικού στρατού το 2008 έχασε τον μοναχογιό του που υπηρετούσε στο Αφγανιστάν ως υπολοχαγός. Ποτέ δεν βγήκε στον δρόμο σαν ένστολη σφουγγαρίστρα να σκούζει απο αγανάκτηση. 
Οι Ρωσίδες μάνες που έχασαν τους γιούς τους στην ανατολική Ουκρανία όπου τους έχει στείλει μυστικά ο Πούτιν έχουν περισσότερη αξιοπρέπεια από τον ανώτερο Τούρκο αξιωματικό που χτυπιέται σαν κουρέλι και τον κρατάνε οι συγγενέις τους να μην παρεκτραπεί ως μαχαλόμαγκας.
Αμα θέλεις κράτος πρέπει να κάνεις θυσίες. Ο Ερντογάν έχει '' χρυσώσει '' τα σώματα ασφαλείας και τις Ε.Δ του. Αλλά η ζωή δεν είναι μόνο φθηνούς εθνικισμούς και συναίνεση σε σφαγές αμάχων, βιαμούς γυναικών   παχυλά ΄΄μισθά΄΄ και γαλόνια.
Αυτός είναι ο Τουρκικος στρατός που φιλοδοξεί να μας πολεμήσει και να μας καταλάβει. 
Αυτούς φοβάστε ;
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΚΑΙ ΕΔΩ (ΑΠΟ ΤΟ 2:50) :

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΥΠΕΡΤΑΤΗΣ ΕΥΦΥΙΑΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων