ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΙΡΑΙΕΣ

Greek Spirit
14-8-2015
Οι δημοσιογράφοι που υπηρετήσαν πιστά το εθνοκτονο καθεστώς τα τελευταία 5 χρόνια και κατά προέκταση τα τελευταία 30, βλέπουν ότι οι καναλάρχες τους πετάνε σαν στυμμένες λεμονόκουπες. Η συμμαχία με το διάοβλο πάντα αποβαίνει μοιραία.
Τα μωροφιλόδοξα μεσαία στελέχη τω τραπεζών αφού μοίρασαν αφειδώς δάνεια σε κάθε κακομοίρη ωθούμενοι από την στρατηγική των τραπεζών για μόχλευση μέσω των εγγραφών των μελλοντικών κερδών από την αποπληρωμή των εορτοδανείων κ.α. βλέπουν τώρα να μένουν στον δρόμο.Οι εγχώριες τράπεζες εχουν ήδη κλείσει, πάει..


Οι δημόσιοι υπάλληλοι που υπηρέτησαν πιστά τον κομματικό στρατό βλέπουν να γίνονται τα εύκολα θύματα μιας στοχευμένης εκστρατείας εναντίον της διάλυσης του δημόσιου τομέα. Το δημόσιο στη Ελλάδα όχι μόνο διογκωμένο είναι άλλα σε απόλυτους αριθμούς βρίσκεται κάτω του μέσου όρου των δυτικών χωρών.
Σε κάθε καθημαγμένη χώρα που οι νεοταξικοί σωτήρες θέλουν να ανασυντάξουν αρχίζουν από την δημιουργία και επανίδρυση του δημόσιου τομέα, σε κάθε χώρα που θέλουν να διαλύσουν κάνουν το αντίθετο.Οι διάφοροι ένστολοι μπρατσαράδες που ενίοτε πλάκωναν στο ξύλο συνταξιούχους και ψέκαζαν ανυπεράσπιστους βρίσκονται τώρα αντιμέτωποι με ΄΄παράτυπους μετανάστες΄΄ που είναι έτοιμοι να δείξουν πόσο ψημένοι είναι στον πόλεμο και στην μάχη, αρετές που απέκτησαν διωκόμενοι από εμπόλεμα μέρη που ο μέσος φραπεδόβιος Έλληνας ΄΄μπρατσαράς'' έχει δει μόνο από φωτογραφίες την ώρα που ρεμβάζει στα πανταχού καφενεία όπου οι εγχώριες καλλονές'' επιδεικνύουν την περιπρωκτική τους χώρα  εν είδει όγδοου θαύματος, αλλά τελικά καταλήγουν σε απλή υγειονομική παράβαση όταν περιφέρονται με τον κώλο τους έξω δίπλα σε φρέντο, φραπέδια και αρνίσια παϊδάκια.
Ύστερα, είναι και το άλλο, τον Έλληνα το βαράς και σχολάς, τον ΄΄παράτυπο μετανάστη πρόσφυγα'' δε μπορείς να τον μεταχειρίζεσαι το ίδιο με τον ΟΗΕ και τις ΜΚΟ, και τα διεθνή παρατηρητήρια να σε  παρακολοθούν κατά πόδας. Αχχχχχχ...πάνε τα μεγαλεία.......

Εκτός των άλλων καλούνται οι ΄΄μπρατσαράδες''να υπηρετήσουν έως το 60έτος ηλικίας,ήτοι μόνο σαράντα χρονάκια.Πάνε οι 25ετίες, και μάλιστα χωρίς να ανανεώνεται το προσωπικό με νεότερους.Φυσικά κανείς δεν περιμένει σοβαρή αστυνόμευση και άμυνα απο τους παππούδες, συγκεκριμένα αυτό ακριβώς επιδιώκεται , αποδυνάμωση των σωμάτων ασφαλείας. Ολοι θα το πληρώσουμε γιατί όταν ''σφίγγουν τα γάλατα΄΄ τα σωματα ασφαλείας καλούμε .

Ο μικρομεσαίος ''επιχειρηματίας'' , δήθεν ΄΄ραχοκοκαλιά'' της εθνικής οικονομίας βλέπει ότι το πάρτι τελείωσε. Ο μικρομεσαίος επιχειρηματίας συνεισέφερε τα μέγιστα στην άνοδο του πληθωρισμού με την αισχροκέρδεια του, κατέστρεψε το ασφαλιστικό συστημα εφόσον ποτέ δε ασφάλιζε τους λίγους υπαλλήλους του στο ΙΚΑ,που ποτέ δεν πλήρωσε το ΤΕΒΕ του και ποτέ δεν επένδυσε τα κέρδη του πέρα από το τετράπτυχο σπίτι-εξοχικό-αμάξ΄και γκόμενα.
Τώρα που πληρώνει ΤΕΒΕ μια 600άρα την διμηνία τσούζει, τώρα που προκαταβάλει τον φόρο στο 100% , τσούζει, τώρα που τρώει πρόστιμο δέκα χιλιάρικα για ανασφάλιστο υπάλληλο κλαίγεται.(Αλήθεια γιατί οι ΄΄αριστεροί΄΄ πάντα κόπτονταν για την καταπάτηση των εργατικών δικαιωμάτων στις ''φάμπρικες'΄και σχεδόν ποτέ δε έκαναν κιχ για τον εργασιακ΄μεσαίωνα στα μικρομάγαζα του νεοέλληνα ''επιχειρηματία-ραχοκοκαλία'' ; )
Όλοι επενδύσαμε στην συμφωνία με τον διάβολο , στην συμμαχία με το κακό.

Οι αγρότες κατάπιαν σιωπηλοί τις αφορολόγητες επιδοτήσεις ζώντας στο περιθώριο τόσο των πολιτικών εξελίξεων και ζυμώσεων προσκολλημένοι στην λογική της συναλλαγής με τα κόμματα όσο και στο περιθώριο και απυρόβλητο της φοροκαταιγίδας που υφίστανται οι αστικοί πληθυσμοί. Μια ανυπότακτη και απολιτική ομάδα που ποτέ δε ανέλαβε τις ευθύνες της και ζούσε εις βάρος της εργατικής τάξης στα αστικά κέντρα απολαμβάνοντας ειδικό καθεστώς τόσο φοροαπαλλαγών όσο και επιδοτήσεων.Ποτέ δεν επένδυσε στην τεχνολογία και εξέλιξη , πάντα προτιμούσε τις υδροβόρες και χαμηλής απόδοσης και αξίας καλλιέργειες.
Τώρα βλέπει ότι ο κλοιός σφίγγει επικίνδυνα γύρω τους.

Όμως ο διάολος έχει πάντα την τελευταία λέξη. Αυτός επέτρεψε την πτώση , τίποτα δε έγινε χωρίς να υπάρχει σχέδιο. Οι ελληνικές τράπεζες θα χρεοκοπήσουν γιατί ο διάολος το θέλει, το έχει προμελετημένο. Τα κανάλια ο ίδιος τα άνοιξε για να μας εκμαυλίσει ό ίδιος τα κλείνει .Αυτός έσπειρε την διαφθορά και ανικανότητα στο δημόσιο και αυτός θα το διαλύσει.Αυτός άφησε τον ΄΄μικρομεσαίο επιχειρηματία'' να κλέψει και να αποπατήσει στα εργατικά διακαιώματα και αυτός θα τον κλείσει.
Αυτός έσπρωξε τον ένστολο απέναντι στην κοινωνία αυτός θα τον αφήσει ακάλυπτο κουρασμένο και υπερήλικα εν ενεργεία να προσπαθεί να επιβιώσει απέναντι  στην οργή του πλήθους .
Ωστόσο όλοι οι παραπάνω είναι απλά η ΄΄μαρίδα΄΄. Τα μεγάλα αφεντικά . οι πραγματικοί δοσίλογοι θα την κοπανίσουν ακόμα μια φορά. Μετά την φυγή των Γερμανών το 1945 αντίθετα με ότι υπαγορεύει ο αστικός μύθος, οι δοσίλογοι όχι μόνο δεν εκτελέσθηκαν απο τους Γερμανούς αλλά έτυχαν και προστασίας από τους Άγγλους κατά τα Δεκεμβριανά που σήμαναν την απαρχή του εμφυλίου.Οι Άγγλοι θέλοντας να εξασφαλίσουν την ακεραιότητα των δοσίλογων τους φυγάδευσαν σε αποικίες τους στη Αφρική και τους επαναπάτρισαν όταν ο εμφύλιος είχε κριθεί . Οι υψηλά ιστάμενοι δοσίλογοι και μαυραγορίτες έγιναν η επιχειρηματική ελίτ της μεταπολεμικής Ελλάδας.
Το ίδιο θα γίνει και τώρα, ψήφιση μνημονίου και μετά εκλογές για την φυγάδευση των δοσίλογων αφήνοντας πίσω τους Έλληνες σε εμφύλιο που θα υποκινηθεί από τον κοινωνικό αυτοματισμό , εμφύλιο τον οποίο θα διευθύνουν και θα ελέγχου και πάλι οι Άγγλοι και Αμερικάνοι αλλά και οι Γερμανοί , πάντα δια μέσω της ελληνόφωνης ύπατης αρμοστείας που θα προκύψει από τις εκλογές που έρχονται σύντομα.
Για την υποβολή σχολίων επισκεφθείτε την σελίδα του HELLENIC SUNRISE στο FACEBOOK και στο  hellenicsunrisecontact@yahoo.gr Όταν αντιγράφετε τα άρθρα του HELLENIC SUNRISE μην ξεχνάτε την αναφορά στην πηγή

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων