Αλβανική Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία: Στην Κορυτσά επενδύουν οι ισλαμιστές του ΙΣΙΣ - ( Ακριβώς στα Ελληνοαλβανικά σύνορα- Η Αλβανία ,μετατρέπεται σε ισλαμικό χαλιφάτο)


Në shqip lexoni artikullin këtu

11-9-2015
Ένα εμπιστευτικό έγγραφο της Αντιτρομοκρατικής  Υπηρεσίας της Αλβανίας που δόθηκε στην δημοσιότητα από τα Αλβανικά ΜΜΕ, αναφέρει πως υπάρχουν αποδείξεις για μεγάλες επενδύσεις στην αγορά ακινήτων από πρόσωπα που έχουν σχέση με το ακραίο Ισλάμ και το ΙΣΙΣ. Συγκεκριμένα αναφέρεται πως ύποπτα πρόσωπα με αραβικά ονόματα, αγοράζουν μαγαζιά, σπίτια, επιχειρήσεις στις περιοχές Ελμπασάν, Λιμπράζντ και Κορυτσά. Μάλιστα οι επιχειρήσεις οι οποίες αγοράζονται από αυτά τα πρόσωπα (Αλβανοί με αραβικά ονόματα) εμφανίζονται σε σύντομο χρονικό διάστημα με υψηλά κέρδη.  Κέρδη τα οποία φαίνονται νόμιμα και τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν αργότερα ελεύθερα. Άλλες φορές για να δικαιολογήσουν τα κέρδη τους χρησιμοποιούν και το ίδιο το κράτος. Εκμεταλλεύονται με συμβάσεις τα Δημοτικά παρκινγκ και εμφανίζουν μεγάλα κέρδη ενώ εισπράττουν πολύ λίγο έτσι μπορούν τα μεγάλα ποσά που έρχονται κρυφά, από τις Ισλαμικές χώρες, να δικαιολογηθούν.  Το δημοτικό παρκινγκ στην Κορυτσά φαίνεται πως ανήκει στην κατηγορία αυτή. 


Τα ΜΜΕ αναφέρουν πως οι αλβανικές αρχές είναι σε επιφυλακή και πως αν αποδειχθούν οι υποψίες θα προχωρήσουν άμεσα   σε κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων που κατέχουν οι ύποπτοι.
Η επαρχία Κορυτσάς
Ένας βασικός λόγος για την αγορά ακίνητης περιουσίας είναι και η αποκατάσταση των πολεμιστών από Συρία που αποχωρούν από το πόλεμο στις περιοχές αυτές έτσι αργότερα θα υπάρχουν και  πυρήνες για την οποιαδήποτε δράση τους.

Στην Κορυτσά που μας ενδιαφέρει και περισσότερο η δράση τους είναι έντονη και μάλιστα από την ευρύτερη περιοχή του Πόγραδετς και της Κορυτσάς υπάρχουν και πολεμιστές στην Συρία. Επιπλέον πολλοί θα μπορούσαν να επιβεβαιώσουν, πως ύποπτα άτομα όπως αυτά που περιγράφονται στα άρθρα αυτά,  αναζητούν να αγοράσουν παντού και τα πάντα. Κυρίως έχουν συγκεντρωθεί στην αγορά των κατασχεμένων. 

ΤΟ HELLENIC SUNRISE ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΣΕ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΧΑΛΙΦΑΤΟ.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:


Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΧΑΛΙΦΑΤΟ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ/ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΡ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ -ΗΠΑ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΧΑΛΙΦΑΤΟ
19-10-2014
Greek Spirit
 Αλβανία βρίσκεται σε έδαφος  το οποίο προορίζεται να διασχίσει ο αγωγός ΤΑΡ - ακόμη αποτελεί σχέδιο στα χαρτιά- o οποίος θα μεταφέρει το φυσικό αέριο που θα συγκεντρώνεται στο έδαφος της Τουρκίας από Κατάρ-Ιράκ-Κουρδιστάν-Ιράν και Ισραήλ.Όπως ακριβώς και το ισλαμικό χαλιφάτο που δημιουργήθηκε για να παρακάμψει την Συρία στην κατασκευή αγωγού Κατάρ-Τουρκίας, έτσι και η Αλβανία έχει την ίδια σημασία για την Γερμανία-Κατάρ και ΗΠΑ. Βέβαια στην περιοχή μας δεν υπάρχει κανένας ΄Ασαντ ο οποίος να αρνήθηκε την πρόσβαση σε κάποιο αγωγό όπως έκανε η Συρία το 2009 στον αγωγό Κατάρ -Τουρκίας , κάτι που υποδαύλισε τον εμφύλιο στην χώρα προκειμένου να πέσει με την βία στα χέρα των  Καταριανών. Ωστόσο η σημασία του ΤΑΡ για την γερμανία είναι τόσο μεγάλη που θέλει να εξασφαλίσει την σταθερότητα στις χώρες τις οποίες θα διασχίζει .

Η Τουρκία αλλά και το Αζερμπαϊτζάν από όπου θα ξεκινάει ο ΤΑΡ είναι χώρες συμμαχικά προσκείμενες στην γερμανία, χώρες οι οποίες μαζί με το Κατάρ έχουν δημιουργήσει άξονα. Ωστόσο η Ελλάδα πάντα αποτελούσε εμπόδιο και ερωτηματικό σχετικά με την υποταγή της στα σχέδια, εφόσον ακόμα και η απλή ουδετερότητα σημαίνει ενδεχόμενη αντίθεση, κάτι που αποδείχθηκε με την κυβέρνηση Κ.Καραμανλή ο οποίος προσέγγισε τους Ρώσους για τον  SOUTH STREAM.Ο Κ.Καραμανλής έπεσε και στην θέση ήρθε ο ΓΑΠ ο οποίος μας παρέδωσε κατευθείαν στα χέρια της Γερμανίας με χαλκευμένα στοιχεία σχετικά με τα οικονομικά μεγέθη μας.
Η γερμανία από το 2009 προσπαθεί να απεξαρτηθεί από το ρωσικό αέριο γιαυτό και έχει έρθει σε συνεννόηση με το Κατάρ το οποίο σε αντάλλαγμα με την ισλαμοποίηση της νότιας Ευρώπης υποσχέθηκε απρόσκοπτη παροχή αερίου με αγωγό δια μέσω Συρίας και Τουρκίας που θα συνδέονταν με τον ΤΑΡ. Ο Άσαντ αρνήθηκε και αφού το Κατάρ και η Γερμανία έσυραν την Συρία σε πόλεμο, μετά από τρία χρόνια αντίστασης αποφάσισαν το σχέδιο ''Β'' δηλαδή την δημιουργία του ''Ισλαμικού Χαλιφάτου'' που ανάμεσα σε άλλα θα παρέκαμπτε την Συρία και θα δημιουργούσε έδαφος για τον αγωγό λίγο πιο ανατολικά.Αρωγός τους και η αντιπολίτευση της κυβέρνησης Ομπαμα που αποτελείτε από νεοσυντηριτικών Αμερικάνων γερουσιαστών και ιδρυτών ΜΚΟ οι οποίοι ελέγχουν την ομοσπονδιακή κυβέρνηση και στρατό
Με τον ίδιο τρόπο και η Αλβανία θα χρησιμοποιηθεί για την υποταγή της Ελλάδας και των Βαλκανίων με τρομοκρατικά χτυπήματα και αντάρτικο, κάτι ανάλογο με την πρακτική των ισλαμιστών του ΄΄Χαλιφάτου'', προκειμένου να δημιουργηθεί χάος και ίσως αλλαγή των συνόρων στα Βαλκάνια και σε κάθε περίπτωση πολιτική και εθνοτική αναταραχή  με την κάλυψη της Γερμανίας και ΗΠΑ ,προς όφελος της Αλβανίας η οποία θα αποτελεί και τον εγγυητή της ασφάλειας του αγωγού.
Η Ελλάδα και η Βουλγαρία παρόλο που είναι καθημαγμένες οικονομικά χώρες αποτελούν ακόμα στόχο της ρωσικής προσέγγισης για την δημιουργία του SOUTH STREAM , κάτι που η γερμανία τρέμει εφόσον θα ακύρωνε τον ΤΑΡ και θα την διατηρούσε προσδεδεμένη στο ρωσικό ενεργειακό άρμα.
Η Ελλάδα παρ όλη την πενταετή κατοχή από την γερμανία με οικονομικό πόλεμο και τοποτηρητές ακόμα αντέχει σε επίπεδο υποδομών και άμυνας .Ο κοινωνικός ιστός καταρρέει αλλά οι Ε.Δ και οι κρατικές υποδομές δεν έχουν φτάσει ακόμα σε βαθμό διάλυσης που να επιτρέπει την ολοκλήρωση της παράδοσης της εθνικής κυριαρχίας. Η Συρία με την σθεναρή αντίσταση της -με την βοήθεια της Ρωσίας και Ιράν- καθυστέρησε την δημιουργία του ''Νότιου Ενεργειακού διαδρόμου '' , δηλαδή το δίκτυο των αγωγών από Αραβική χερσόνησο-Ιράκ-Κουρδιστάν-Ιράν , το οποίο θα κατέληγε στην Τουρκία και από εκεί μέσω ΤΑΡ στην κεντρική Ευρώπη και Γερμανία.
Η γερμανία είναι πανικόβλητη πλέον και προσπαθεί να επιταχύνει την κατασκευή του ΤΑΡ έστω σε ότι αφορά την ένωση του με τα κοιτάσματα του Αζερμπαϊτζάν, τα οποία δεν είναι αρκετά μεν αλλά τα μόνα διαθέσιμα εκτός αυτών του Κατάρ δε.
Η Αλβανία έλαβε το 2014 οικονομική βοήθεια από το ΔΝΤ εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων τα οποία αναλογικά με το μέγεθος της οικονομίας της είναι ανάλογα με τα δάνεια που έχει λάβει η Ελλάδα. Ωστόσο κανένα έκτακτο και επαχθές μέτρο δεν της έχει επιβληθεί , αντιθέτως μάλιστα ετοιμάζεται η είσοδο της στην Ε..Ε με τις ευλογίες της Γερμανίας. Η Αλβανία από ανεπιθύμητο φτωχό συγγενή έχει μεταμορφωθεί σε πολύφερνη νύφη για την γερμανόδουλη Ε..Ε. Μέχρι πριν από δύο χρόνια ο μόνος υποστηρικτής για την είσοδο της στην Ε.Ε ήταν η Ελλάδα .Όμως η σθεναρή αντίσταση της Συρίας και η ακύρωση του Νότιου Ενεργειακού Διαδρόμου επιταχύνουν τις εξελίξεις και καθιστούν την Αλβανία παράγοντα που θα προωθήσει τα συμφέροντα της Γερμανίας στα Βαλκάνια τόσο με την φιλοξενία του αγωγού ΤΑΡ όσο και με την δημιουργία αναταραχών -εθνοτικού και αλυτρωτικού περιεχομένου - σε Σερβία και Ελλάδα . Η Σερβία πρόσφατα αποδέχθηκε μαζί με την Ουγγαρία-Αυστρία-Βουλγαρία την διέλευση του ρωσικού SOUTH STREAM από το έδαφος της αρα αποτελεί στόχο των Γερμανών πλέον .
Όσο για την Ελλάδα τα λόγια είναι περιττά, ακόμη πληρώνει  την προσπάθεια του Κ.Καραμανλή για σύνδεση με τον αγωγό.
Η Αλβανία εκτός από απροκάλυπτη οικονομική βοήθεια με σκανδαλώδεις όρους λαμβάνει και στρατιωτική βοήθεια από την Τουρκία , η οποία διατηρεί μόνιμη ναυτική βάση στο Δυρράχιο και μόνιμη αεροπορική βάση στην νότια Αλβανία-Β. Ήπειρο, στην περιοχή του Ελβασάν και σε ευθεία γραμμή μόλις 250-300 χλμ από την Θεσσαλονίκη.Οι βάσεις αυτές διατηρούνται υπό το πρόσχημα της επιτήρησης του Αλβανικού εναέριου και ναυτικού χώρου από ΝΑΤΟικές δυνάμεις εφόσον η ίδια η Αλβανία αδυνατεί, κάτι που προβλέπεται για τις χώρες μέλη του ΝΑΤΟ. Η Ελλάδα επιτηρεί με τα ελληνικά πολεμικά αεροσκάφη τον εναέριο χώρο της Βουλγαρίας εδώ και τουλάχιστον πέντε χρόνια.

 Ο Ερντογάν επισκέφθηκε επίσημα την Αλβανία τον Μάιο του 2014 οπότε και υποσχέθηκε περαιτέρω οικονομική βοήθεια .
Πίσω από τον Ερντογάν κρύβεται το Κατάρ , το οποίο χρηματοδοτεί τόσο τον ίδιο όσο και την τουρκική οικονομία , και πίσω από την χρηματοδότηση αυτή κρύβεται η συμφωνία Κατάρ -Γερμανίας για την δημιουργία δικτύου αγωγών και του ΤΑΡ ,οι οποίοι θα τροφοδοτούν την κεντρική Ευρωπη -γερμανία- με Αραβικό αέριο κάτι που θα σημάνει το τέλος της εξάρτησης από τους Ρώσους.
Ετοιμαστείτε για τα χειρότερα.Ακριβώς όπως η ISIS και το ισλαμικό χαλιφάτο χρησιμοποιήθηκαν για την διάνοιξη περιοχών για τους αγωγούς αλλά και για την τελική πτώση των καθεστώτων και αλλαγής του στάτους κβο στην Μ.Ανατολή , έτσι και η Αλβανία θα παίξει αυτόν τον ρόλο στα Βαλκάνια ,πάντα με Καταριανο-Τουρκικά κεφάλαια.
Εδώ και δύο χρόνια εκτός από την  σκανδαλώδη εύνοια της Ε..Ε και Τουρκίας σε χρήμα και πολιτική κάλυψη, η εύνοια  μεταφράζεται πλέον  και σε αμφισβήτηση της Ελληνικής ΑΟΖ στο Ιόνιο και τα κοιτάσματα του όσο και στην επίθεση εναντίον της Βορειοηπειρωτικής Ελληνικής πλειοψηφίας με πολιτικά μέσα  και  πογκρόμ εναντίον τους.
Ο Αλβανικός αλυτρωτισμός και το όραμα της ''Μεγάλης Αλβανίας'' θα χρησιμοποιηθούν τόσο ως μοχλός πίεσης σε διπλωματικό επίπεδο όσο και ως μέσο για την καταπίεση των Ελλήνων της Β.Ηπείρου αλλά και την νομιμοποίηση του αντάρτικου μέσα στην Ελλάδα.Πρώτη πρόβα έγινε με τις πυρκαγιές στην Πελοπόννησο το2007.
Είναι σίγουρο ότι η Αλβανία θα χρησιμοιηθεί ως το πρωτοπαλίκαρο των Γερμανών-Τούρκων και Καταριανών και θα τα μέσα θα είναι τόσο πολιτικά όσο και η τρομοκρατία αλλά και το αντάρτικο εναντίον Σερβίας και Ελλάδα με στόχο την πλήρη υποταγή και αποκόλληση από τον ρωσικό άξονα της πρώτης και την διάλυση της δεύτερης προκειμένου να γίνει υφαρπαγή των ίδιων της κοιτασμάτων και την δημιουργία ενός ελεγχόμενου ''ΤΑΡ FRIENDLY'' κρατιδίου.
Greek Spirit


Για την υποβολή σχολίων επισκεφθείτε την σελίδα του HELLENIC SUNRISE στο FACEBOOK και στο  hellenicsunrisecontact@yahoo.gr
 Όταν αντιγράφετε τα άρθρα του HELLENIC SUNRISE μην ξεχνάτε την αναφορά στην πηγή

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων