Η τρομοκρατία της 13-11-2015 (Μπατακλάν) και της 14-7-2016 (Νίκαια) και αποτελεί προϊόν Κατάρ-Γερμανίας προκειμένου να εκβιαστεί η Γαλλία και να υποταχθεί στην Γερμανία.

14-11-2015
Greek Spirit
Κατά καιρούς έχω γράψει, έχω επισημάνει, έχω προειδοποιήσει σχετικά με το σχέδιο της Γερμανίας -Αράβων (Κατάρ κατά κύριο λόγο και Σαουδικής Αραβίας)  για την αναβίωση της πάλαι πότε΄Αραβικής  αυτοκρατορίας σε βόρεια Αφρική και νότια Ευρώπη. Η συμφωνία προβλέπει ότι η Γερμανία θα δώσει πολιτική κάλυψη τους Άραβες για την μετατροπή της νότιας Ευρώπης σε προτεκτοράτο τους, κυρίως με την αθρόα εισαγωγή κάθε είδους μετανάστη.Η πολιτική κάλυψη μεταφράζεται στις συνθήκες Σενγκεν και Δουβλίνου ,οι οποίες με έντεχνο τρόπο προωθούν την εισαγωγή μεταναστών αλλά και απαγορεύουν την διάχυση τους στον ευρωπαϊκό βορά.

Η Γερμανία επέβαλε τις συνθήκες αυτές στις ευρωπαικές κυβερνήσεις ανδρείκελα παράλληλα με την οικονομική κρίση που έχει ως στόχο την απομύζηση των νότιων χωρών πριν την παράδοση τους στους Άραβες
.Η Γερμανία σε αντάλλαγμα θα λάβει την απρόσκοπτη παροχή αερίου και πετρελαίου από το Κατάρ και Σαουδική Αραβία κάτι που που θα την ανεξαρτοποιήσει γεωπολιτικά από την Ρωσία του Πούτιν.
Ο πόλεμος στην Λιβύη έγινε κατά παραγγελία του Κατάρ το οποίο είχε στα σχέδια του την υποταγή Αιγύπτου  Τυνησίας με την εμπνεύσεως CIA  ''Αραβική Ανοιξη'' . Αφου΄το Κατάρ θα προσαρτούσε την βόρεια Αφρική -πάντα χρησιμοποιώντας το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε. -  θα προχωρούσε στην σταδιακή αλλοίωση των πληθυσμών των νότιων ευρωπαϊκών χωρών και την αντικατάσταση τους με μουσουλμανικούς.Το σχέδιο είναι σε εξέλιξη και μέχρι τώρα εξελίσσεται απρόσκοπτα.Το μόνο εμπόδιο είναι η Συρία και η Αίγυπτος του Αλ Σίσι.
Το Κατάρ είναι ένα κρατίδιο των 300.000 κατοίκων αλλά τα κεφάλαιά που διαθέτει είναι τόσα πολλά που οδήγησαν τους εμίρηδες του να φαντασιώνονται την αναβίωση της Αραβικής Αυτοκρατορίας.Καθόλου τυχαίο που οι οι χάρτες που κατά καιρούς έχουν διαρρεύσει από το Ισλαμικό Κράτος περιλαμβάνουν σε πρώτη φάση την ανακατάληψη των εδαφών της Αραβικής αυτοκρατορίας σε Β. Αφρική και Ν.Ευρώπη.
Η Τουρκία θα αποτελεί τον ενεργειακό κόμβο( βλέπε αγωγούς Κατάρ-Ιορδανίας-Συρίας-Τουρκίας-Ευρώπης  που ακύρωσε βέβαια η ρωσική βοήθεια στην Συρία),  θα αποτελεί επίσης το στρατιωτικό σκέλος του άξονα και την δεξαμενή φθηνού αλλά χαμηλής κατάρτισης εργατικού δυναμικού.
Το Ισλαμικό Κράτος αποτελεί δημιούργημα της CIA -η οποία δεν ελέγχεται από τον Ομπάμα αλλά από την Ρεπουμπλικανική αντιπολίτευση- και του Κατάρ, όλα αυτά έχουν ήδη αποδειχθεί.
Η Γερμανία χρειάζεται την Γαλλία στην συνδιοικηση της Ευρώπης.Η Γαλλία μετά την Γερμανία αποτελεί το μεγαλύτερο κράτος τόσο σε έκταση όσο και σε βιομηχανία,οικονομία,πληθυσμό, και τεχνογνωσία.
Η Γαλλία αμφιταλαντεύεται μεταξύ των δικών της ηγεμονικών τάσεων και των Γερμανικών εκβιασμών για την υποταγή της . 
Οι ευρωπαϊκές χώρες όπως η Βρετανία και η Γαλλία που δεν έχουν εισέλθει σε μνημόνιο εξαρτώνται απολύτως από την οικονομική διείσδυση του Κατάρ .Η Βρετανική οικονομία εξαρτάται απολύτως από τα επενδυτικά κεφάλαια του Κατάρ.Η Γαλλία εκτός από την οικονομική εξάρτηση ,εκβιάζεται και μέσω των εκατομμυρίων μουσουλμάνων μεταναστών που αρνούνται να ενταχθούν ,ακόμα και δεύτερης γενιάς, και προτιμούν να συντάσσονται με τους σαλαφιστές δημαγωγούς όπως επίσης να λαμβάνουν επιδόματα από το Κατάρ.
Η τρομοκρατία της 13-11-2015 και της 14-7-2016 αποτελεί προϊόν Κατάρ-Γερμανίας προκειμένου να εκβιαστεί η Γαλλία και να υποταχθεί στην Γερμανία.
Η τρομοκρατία προς το παρόν δεν θα επεκταθεί σε καθημαγμένες χώρες όπως η Ελλάδα πρώτον γιατί δεν αντιστέκονται στην Γερμανία και δεύτερον γιατί χρησιμεύουν ως χώροι εξορμήσεως και καταφύγιο των τρομοκρατών τζιχαντιστών, ως σημείο εισόδου και εξόδου, ως γιάφκες .Συνεπώς δεν υπάρχει ακόμα λόγος να ''κάψουνε'' τον χώρο στον οποίο υπάρχουν τα κρησφύγετα τους

Για την υποβολή σχολίων επισκεφθείτε την σελίδα του HELLENIC SUNRISE στο FACEBOOK και στο  hellenicsunrisecontact@yahoo.gr Όταν αντιγράφετε τα άρθρα του HELLENIC SUNRISE μην ξεχνάτε την αναφορά στην πηγή

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων