Έρχονται άγριες καταστάσεις.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη
Όπως βλέπετε στο χάρτη εδώ οι διαδρομές που ακολουθούν οι μετανάστες για να πάνε προς Βορρά μέσα απο την Ελλάδα είναι γνωστές, όπως και τα τρία σημεία εισόδου (Αιβαλί, Κουσάντασι και Μποντρούμ).
Στην Ελλάδα και τη Τουρκία δεν γίνεται trafficking μόνο σε πειρατικό αφορολόγητο πετρέλαιο και ναρκωτικά αλλά και σε ανθρώπους. Είναι πολλά τα λεφτά. Έλληνες και Τούρκοι πολιτικοί απο τα δύο μέρη του Αιγαίου με τη συνεργασία των αντίστοιχων ΓΕΕΘΑ φαίνεται ότι έχουν βρεί χρυσάφι.
Το να παίζεις το πατριώτη και τον εθνικιστή δίνει πολλά λεφτά, όπως και το να σου φτειάχνουν μια ΜΚΟ με έδρα στη Νέα Υόρκη ή στο Λονδίνο για να διαμαρτύρεσαι ή για να μελετάς κατασκοπεύοντας τη δυστυχία αυτών που πεθαίνουν. Παλιά το πρακτοριλίκι το ασκούσαν μόνο οι δημοσιογράφοι, τώρα υπάρχουν και πιο μορφωμένοι. Οι τότε “στρατευμένοι” δημοσιογράφοι απέκτησαν εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς.
Αυτό που προκύπτει απο αυτό το χάρτη είναι:
ΠΗΓΗ http://bailin-gr.blogspot.gr/2015/11/blog-post.html

  1. ότι οι τρείς διαδρομές είναι γνωστές (1, 2 και 3). Απο εκεί οι μετανάστες πηγαίνουν με λεωφορεία απο Καβάλα, Θεσσαλονίκη και Πειραιά στα σύνορα της FYROM και της Σερβίας. Οργανωμένη δουλειά.
  2. ότι η κυβέρνηση των ξένων των Αθηνών επιτρέπει την παραβίαση των συνόρων της χώρας, αφού μπορεί να σταματήσει τη μετανάστευση στις Τουρκικές ακτές και
  3. ότι ο πρωθυπουργός ψεύδεται όταν λέει ότι δεν γνωρίζει απο που εισέρχονται οι μετανάστες. Δεν είναι όμως πρώτη φορά. Το ψέμμα είναι το χόμπυ του.
Aυτό που γράφω στη συνέχεια μάλλον δεν θα το έχετε διαβάσει σε κανένα ΜΜΕ. Η FYROM και η Σερβία εδώ και δύο ημέρες δεν επιτρέπουν την είσοδο Αφγανών, Ιρανών και Σύρων μεταναστών στο έδαφος τους απο την Ελλάδα, αυξάνοντας τη πιθανότητα της συσσώρευσης μελών του ISIL στη Βόρεια Ελλάδα. Απερίγραπτη η στάση της κυβέρνησης και των συνοδοιπόρων της στην αντιπολίτευση, μέσα και έξω απο τη Βουλή, απέναντι στο πρόβλημα. Απόλυτη βουβαμάρα και πολύ θέατρο.
Στην Ελλάδα η κυβέρνηση των ξένων στήνει εν γνώσει της μακελειό. Φυσικά δεν έχει νόημα να υπάρξει οικουμενική κυβέρνηση, αφού σε αυτή θα συμμετέχουν άλλα ονόματα της ίδιας παρέας που κατέστρεψε τη χώρα.
Για ποιές κοινές ασκήσεις της Ελληνικής και Τουρκικής ακτοφυλακής μιλούν οι μαφίες και απο τις δύο πλευρές του Αιγαίου, αφού τα 3 σημεία εισόδου μεταναστών στην Ελλάδα είναι γνωστά; Η ΕΥΠ του Ρουμπάτη δεν τα ξέρει; Δεν ενοχλεί τους Αμερικανούς η απελευθέρωση με φωτογραφική διάταξη απο τη κυβέρνηση των ξένων στο Μαξίμου ενός αναρχικού, που απειλούσε δημόσια για ταραχές μέσα στο Δεκέμβρη; Γιατί δεν έχει διαμαρτυρηθεί ακόμη ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα; Έρχονται άγριες καταστάσεις.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων