Όσα και να ακούτε περί ΄΄πολέμου'' της Δύσης με το Ισλαμικό Κράτος μην δίνετε σημασία.


17-11-2015
 Greek Spirit
Όσα και να ακούτε περί ΄΄πολέμου'' της Δύσης με το Ισλαμικό Κράτος μην δίνετε σημασία.Ούτε χερσαίες επιχειρήσεις θα γίνουν ούτε βέβαια θα πλήξουν το Ισλαμικό Κρατος οι Γάλλοι και οι ΗΠΑ.
Ο Ομπάμα με τον ΥΠΕΞ του Τζων Κέρυ έχουν ειλικρινείς προθέσεις να χτυπήσουν το ISIS, εξάλλου δεν το δημιούργησαν αυτοί αλλά η ρεπουμπλικανική αντιπολίτευση των νοεοσυντηριτικών όπως ο Πωλ Γούλφοβιτς, Ο Μακ Κέιν και άλλοι διάσημοι γνωστοί ως ''γερακια του πολέμου''. Οι ρεπουμπλικάνοι ελέγχουν το βαθύ αμερικανικό κράτος εφόσον αποτελούν την λευκή αριστοκρατία-ελίτ των ΗΠΑ , RED NECKS, και παρόλο που βρίσκονται στην αντιπολίτευη τα κεφάλαια που διαθέτουν τους επιτρέπουν να δημιουργούν  την Αραβική Άνοιξη στον Αραβικό κόσμο, την Πορτοκαλί επανάσταση στην Ουκρανία και φυσικά το Ισλαμικό κράτος.Οι ρεπουμπλικάνοι ελέγχουν την CIA και τον σκληρό πυρήνα του στρατού.Κάτι σαν το ΠΑΣΟΚ το οποίο μετά το 1981 ουδέποτε παρέδωσε την εξουσία όταν έχανε την διακυβέρνηση.
Οι ρεπουμπλικάνοι -που κατά κύριο λόγο είναι και ''πετρελαιάδες''- διατηρούν ακόμα στενούς επιχειρηματικούς δεσμούς με την Μ Ανατολή και την Αραβική χερσόνησο και δεν βλέπουν με καθόλου καλό μάτι την προσπάθεια Ομπαμα για απεξάρτηση από το αραβικό πετρελαιο και την αντικατάσταση του από το σχιστολιθικό αμερικάνικο. Οι ρεπουμπλικάνοι επίσης ως πιστά σκυλάκια του εβραϊκού λόμπι δεν βλέπουν με καλό μάτι την προσπάθεια αποκατάστασης των σχέσεων ΗΠΑ με το Ιράν εφόσον το Ισραήλ ασκεί πιέσεις για πλήγμα εναντίον της χώρας που την θεωρεί πυρηνική και συμβατική απειλή ( Φυσικά οι Εβραίοι και Ισραηλινοί έχουν απόλυτο δίκιο).
Ο Ομπάμα έχει χάσει τον έλεγχο του κογκρέσου και της γερουσίας και αποτελεί απλά ανδρείκελο που περιμένει τις εκλογές του 2016 για να την ''κοπανήσει''.
Οι δε Γάλλοι και Άγγλοι εξαρτώνται τόσο πολύ  από τον χρηματοδότη του Ισλαμικού Κράτους, το Καταρ, που ακόμα και όταν το καλοκαίρι του 2014 οι τζιχαντιστές αποκεφάλισαν μέρα μεσημέρι Βρετανό στρατιωτικό σε κεντρικό δρόμο μεγάλης πόλης της Βρετανίας, ακόμα και τότε η Βρετανία σε συνδιάσκεψη στην Σαουδική Αραβία συμφώνησε στον φανερό και απροκάλυπτο εξοπλισμό των τζιχαντιστών στην Συρία.
Η Γαλλία υπέστη το πλήγμα της 13-11-2015 για να υποταχθεί στο θέλημα της Γερμανίας η οποία σε συνεργασία με το Κατάρ -ΗΠΑ και Τουρκία προχωρούν στην υλοποίηση της εκποίησης της νότιας Ευρώπης και την διάθεση της στο Καταρ το οποίο θα ανασυστήσει την πάλαι ποτέ προ μεσαιωνική Αραβική αυτοκρατορία σε βόρεια Αφρική και νότια Ευρώπη. Η Γερμανία θα κερδίσει φυσικό αέριο και πετρέλαιο από τους Άραβες και οραματίζεται να παεξαρτηθεί απο την Ρωσία .
Η Γαλλία λόγω μεγεθών σε οικονομία-πληθυσμό-πολιτισμό-έκταση-τεχνολογία-βιομηχανία έχει τις δικές της τάσεις για την ανάληψη της ηγεμονίας μιας Μεσογειακής Ένωσης κρατών που θα αποτελείται ακριβώς από τα κράτη που βρέχονται από την Μεσόγειο.Η Ταση αυτή πρέπει να εξαλειφθεί γιαυτό και υπέστη την τρομοκρατία.
Τι θα γίνει από δω και πέρα;
Στην Ελλάδα τίποτα ακόμα όσον αφορά τρομοκρατικά χτυπήματα.Η Ελλάδα αποτελεί πειθήνιο θύμα της Γερμανίας αλλά και πύλη εισόδου τζιχαντιστών ,συνεπώς πρέπει να κυριαρχήσει ηρεμία προκειμένου να καλύπτονται οι τζιχαντιστές.
Στην Γερμανία επίσης δεν πρόκειται να γίνου τρομοκρατικά χτυπήματα εφόσον η Γερμανία είναι αυτή που τα ενορχηστρώνει. Ίσως να γίνει καποιο δήθεν αποτυχημένο, χωρίς θύματα ή με λίγα θύματα για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη.
Στα Βαλκάνια όμως και στις όμορες με την Ελλάδα χώρες οι τζιχαντιστές θα αναλάβουν τα ηνία.Στην Αλβανία σε λίγο καιρό θα κυβερνούν την χώρα κανονικά, στο Κόσοβο το ίδιο, στα Σκόπια θα ακούν πιέσεις.Ο ρόλος των τζιχαντιστών είναι σύνθετος και αποτελεί χωριστη ανάλυση αλλά επιγραμματικά κυμαίνεται από την διαχείριση των υπό σχεδίασή αγωγών και την ασφάλεια των Ειδικών Οικονομικών Ζωνών που θα δημιουργηθούν και στην Ελλάδα με τουρκοκαταριανα κεφάλαια μέχρι την τελική λύση δηλαδή τις επιχειρήσεις ανταρτοπόλεμου στα μετόπισθεν της Ελλάδας σε ενδεχόμενη ελληνοτουρκική σύρραξη.
Τα αεροπορικά χτυπήματα εναντίον του Ισλαμικού Κράτους αποτελούν βιτρίνα και δεν πρόκειται να καταφέρουν τίποτα.Όλα είναι μιλημένα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων